Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω εχω αυτο

thermomix.jpg

κανει και ψωμι αλλα εγω δεν εκανα ακομα!!

θελω κ εγω!!! στον γαμο ο κουμπαρος μας πηρε το σετ της φισλερ κ με ρωτησε τι αλλο θελω. εγω του ζητουσα κατι σε πολυμιξερ αλλα αυτος τα βρηκε με τον αντρα μου κ μας πηρε μια εσπρεσσιερα επαγγελματικη! καλη ειναι αλλα με τα λεφτα που εδωσε μου επαιρνε μιξερ!:rolleyes:

BJVqp3.png

Δεν γινεται να το καψουμε το τζακι..Δεν μιλαω για λιγη καπνα, μιλαω για καπνο σαν να πηραμε φωτια!Προφανως απο περυσι που αλλαξαν τις σωληνες απο μεσα, πεσανε θρυματα και μπουκωσε..Ποτε προλαβε να βρωμησει το τζακι με 3 φορες που το αναψαμε?Και χωρις να ψηνουμε..Και να το καιγαμε, θα ελεγα χαλαλι..Τουλαχιστον ζεσταναμε το κοκκαλο μας!Αλλα περυσι καταχειμωνο ειμασταν χωρις τζακι και ταυτοχρονα χωρις πετρελαιο γτ δεν πληρωνε τα κοινοχρηστα μια απο την οικοδομη..Παρολα αυτα, αυτη μια χαρα επαιρνε τα λεφτακια της...Και ας συμπεριλαμβανεται μεσα στη τιμη, τζακι το οποιο να μπορει να χρησιμοποιηθει και εμεις κρυωναμε..Αλλα ακομα και εμεις να πρεπει να το καθαρισουμε, δεν ηταν τροπος αυτος!Δεν πηρα να την πω, πληρωσε το!

Πηρα να ρωτησω...Και στην ερωτηση πανω μου λεει οτι ειμαι απαιτητικη και για οτι χαλαει μεσα στο σπιτι παιρνουμε τηλ!!Ακου εκει...helloooo, ιδιοκτητρια εισαι...ποιον να ενημερωσουμε?Κατω στην αποθηκη τρεχουν νερα απο καπου.Πηγα φετος λοιπον να παρω τα χειμωνιατικα που τα ειχα κατεβασει και ολα μυριζαν μουχλα και τα πανω πανω ειχαν αρχισει να πιανουν και πρασιναδα..ελεος!Ειναι θεμα λεει που πρεπει να συνεννοηθει ολη η οικοδομη για να το κανει..Εγω φταιω καπου?Τι στο καλο δινω 380?Για αποθηκη μεσα στα νερα και για τζακι που επι ενα χειμωνα δεν λειτουργουσε..

Ουφφφ...σορρυ που σας πριζω αλλα χθες πουμιλουσα στο τηλ μαζι της, νομιζα θα παθαινα και τιποτα!Δεν ειμαι ψυχραιμη γενικα..

Ελεος και παλι ελεος Βουλα. να σου πω ομως κατι. δεν θα επρεπε καν να της κανεις ερωτηση επρεπε να της το πεις οτι αφου στην τιμη συμπεριλαμβανεται το τζακι κ εσεις δεν μπορειτε να το χρησιμοποιησετε θα το φτιαξετε κ θα το αφαιρεσετε απο το ενοικιο. τι θα σου κανει δηλαδη εξωση? ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!. ειμαι κ εγω ιδιοκτητρια κ ξερω οτι αυτα ειναι απαραδεκτα πραγματα. κ να βαλεις τον αντρα σου να μιλησει μαζι της. μην συγχιζεσαι εσυ τωρα!

αντε με ολους τους μ$%$%$^%&!!!!:mad::mad:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Ελεος και παλι ελεος Βουλα. να σου πω ομως κατι. δεν θα επρεπε καν να της κανεις ερωτηση επρεπε να της το πεις οτι αφου στην τιμη συμπεριλαμβανεται το τζακι κ εσεις δεν μπορειτε να το χρησιμοποιησετε θα το φτιαξετε κ θα το αφαιρεσετε απο το ενοικιο. τι θα σου κανει δηλαδη εξωση? ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!. ειμαι κ εγω ιδιοκτητρια κ ξερω οτι αυτα ειναι απαραδεκτα πραγματα. κ να βαλεις τον αντρα σου να μιλησει μαζι της. μην συγχιζεσαι εσυ τωρα!

αντε με ολους τους μ$%$%$^%&!!!!:mad::mad:

εχει δικιο η μαργαριτα βουλα μου!!εγω εχω τζακι εδω και 20 χρονια δεν θυμαμαι να το καθαρισαμε ποτε αλλα δεν καπνιζει και καθολου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα σε ολες μας,

Άννα κι εγω τα εκανα τα τυροπιτακια, λουκανοπιτακια, σοκολατοπιτακια της αργυρως την ιδια μερα που τα εδειξε, η ζυμη πολυ ωραια σας κουρου, γενικα αρεσαν πολυ θα συμφωνησω με τη Δωρα κομματακι θελει,

Δωρα αυτα τα προεφηβικα κρεβατακια εχουν τρεις θεσεις για το στρωμα στην αρχη το εχεις ψηλα μετα ομως που το μωρο αρχιζει να στεκεται κι εχει φοβο μη με το βαρος του ερθει τουμπα τοτε το κατεβαζεις στην τελευταια θεση την πολυ χαμηλη κι αφου σηκωνεται δεν σκυβεις, εγω τετοιο εχω στον κωνσταντινο και το σκεφτομαι πολυ να το παρω μου αρεσε το βρηκα 300 ? εσυ που το ειδες?

Βουλα κι εγω παρολο που δεν μενω στο ενοικιο ξερω οτι αυτα τα αναλαμβανουν οι ιδιοκτητες, απαραδεκτη λοιπον η συγκεκριμενη

τωρα που λετε για καισαρικη κι εγω καισαρικη αρα -14 συνολο 62 μερες ν΄ αρχισω ν΄ αγχωνομαααααιιιιιιιιι??????

Πωπω Μελινακι μου εσυ κοντευεις δηλαδη ε??? τι να αγχωνεσαι καλε! να χαιρεσαι να λες! (τα λεω για να τα ακουω!)

Α Καλημερα σε ολες!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

ooo ναι..να μιλησει με τον ανδρα μου!σωθηκαμε..

Εγω μετα απο οτι εγινε του λεω να καθυστερησουμε το νοικι..οσο το δινουμε στην ωρα του, αυτη σου λεει ειναι ανετα οικονομικα τα παιδια οποτε γτ να δωσω εγω λεφτα?Τωρα που θα κανω τον καθαρισμο, λεω να το καθυστερησω..Να κανει 2 μερες παραπανω να παρει το νοικι, να δει τη γλυκα..Που δεν βλεπει τι γινεται στον εξω κοσμο..Ο ανδρα μου δεν συμφωνει..Να φτιαξουμε το τζακι εμεις να πληρωσουμε και στην ωρα μας για να ειμαστε ενταξει λεει..Και μια στο τοσο αν γινει κατι, να μην εχει να λεει..Ειμαστε των ακρων λιγο..Εγω παλι του λεω..κοιτα απλα τον κωλο σου..

Δωρα μου..για Γενικη κλινικη λεω..Δεν ξερω ομως..ειμαι πολυ μπερδεμενη..Για τζαμπα πηγαινα και φασωθηκα 3000!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

μπες εδω να δεις απο ολα κανει αλλα ειναι ακριβο

http://www.thermomix.gr/

τελειο ειναι!!!!!!! εγω χρειαζομουν και μιξερ καλό και πρόσφατα πήρα αυτο

17873_328806988992_321113608992_4615436_8257860_n.jpg

και το εξαστημα για να φτιαχνεις μακαρονια.. τωρα να παρω και αυτο δεν με παιρνει... πρωτη φορα το βλεπω ομως!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

και το εξαστημα για να φτιαχνεις μακαρονια.. τωρα να παρω και αυτο δεν με παιρνει... πρωτη φορα το βλεπω ομως!!!!!

κ αυτο τελειο ειναι!!! πως τη πατησα κ εμεινα με την εσπρεσσιερα!!!:mad:

BJVqp3.png

ωραιο ειναι και αυτο!!στην κυπρο το πρωοθουν πολυ αυτο που πηρα οσες ξερω το εχουν!!σαν μοδα εχει γινει!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...