Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

θα παω για λιγο στην μαμα μου!!!θα τα πουμε μωλισ επιστρεψω

καλη επιτηχια στην μαργαριτα και την γεωργια που εχουν την β επιπεδου σημερα!!!!!

Εφη μου καλημερα! αυριο εχω την β επιπεδου εγω! το μεσημερι. τι μου κανεις ολα καλα?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!!!

θα παω για λιγο στην μαμα μου!!!θα τα πουμε μωλισ επιστρεψω

καλη επιτηχια στην μαργαριτα και την γεωργια που εχουν την β επιπεδου σημερα!!!!!

σ'ευχαριστω Εφη!!! στις 4 εχω ραντεβου!!!:D

τα πετυχαμε τα τσουρεκια χθες αλλα βρε κοριτσια δεν σας ποναει το χερι στο ζυμωμα? αντεξα 10 λεπτα , μετα ανελαβε ο αντρας μου!

σημερα θα μου μαγειρεψει κοτοπουλο με ρυζι!!

βρε κοριτσια εχω μεγαλο πονο στη πλατη! ουτε να κοιμηθω δεν μπορουσα!!

BJVqp3.png

Καλημερα!!Τι κανετε?Εμεις καθομαστε και αυριο, γιορταζει η πολη μας!:P

Πηγα χθες στο γιατρο, ολα καλα...Καλη επιτυχια και στα κοριτσακια μας σημερα που θα πανε στο γιατρο!!

Μπραβο Βουλιτσα!!!! χτες ησουν για β επιπεδου η πηγες απλα για επισκεψη?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημερα τσούπρες!!!Βούλα θα σε συμβούλευα να διαβάσεις το καταστατικο της πολυκατοικίας και να μιλησεις ηρεμα με την ιδιοκτήτρια και με επιχειρηματα για το τί θα γινει με το τζάκι,διοτι δεν ειναι δυνατον να πληρωνετε ενοικιο για σπιτι με τζακι και αυτο να μην λειτουργει.Αν θελει η ιδιοκτητρια να μην αναλαβει να λυσει το θεμα με το τζακι ζητησε της μειωση ενοικιου για να το αναλαβετε εσεις,,,Αυτο ακουγεται λογικο...Και μη συγχυζεσαι γιατι δεν εχει νοημα,,,Δεν προκειται να σε σκεφτει αυτη,,,,Και τονισέ της οτι περιμενεις μωρακι και αυτο πρεπει να λυθει πριν γεννησεις αλλιως θα πρεπει να μετακομισεις να δεις πως θα κατσει να σκεφτει τα συμφεροντά της,,,Αλλα ολα αυτα να της τα πεις με ψυχραιμια και αν δεν μπορεις εσυ,ζητα απο τον αντρα σου να της μιλησει!

Απλα δεν ξερω αν θεωρειται "προβλημα" ο καθαρισμος..Αν καθαριστει το τζακι, λογικα δεν θα εχει προβλημα..Αλλα μου ειπε οτι και κατι στο μποιλερ να συμβει πχ, εμεις θα το πληρωσουμε γτ εμεις το χρησιμοποιουμε..Ετσι παει ρε κοριτσια?Στο συμβολαιο νομιζω οτι λεει, πως ο ιδιοκτητης πληρωνει οτιδηποτε ειναι φυσικη φθορα..Δεν ειναι μια φυσικη φθορα?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Μπραβο Βουλιτσα!!!! χτες ησουν για β επιπεδου η πηγες απλα για επισκεψη?

Την Τεταρτη ειχα β' επιπ.Χθες πηγα για επισκεψη..Πηρα παλι την πεθερα μαζι και για φανταστειτε...Παλι το μωρο ηταν πλατη και με τα χερια στα μουτρα!Αυτο συμβαινει οταν παιρνω την πεθερα μου μαζι...Αλλα δεν εχει αλλη φορα!Φτανει..2-3 υπερηχοι μειναν ακομα, μονο εγω και ο ανδρας μου τωρα!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!

σ'ευχαριστω Εφη!!! στις 4 εχω ραντεβου!!!:D

τα πετυχαμε τα τσουρεκια χθες αλλα βρε κοριτσια δεν σας ποναει το χερι στο ζυμωμα? αντεξα 10 λεπτα , μετα ανελαβε ο αντρας μου!

σημερα θα μου μαγειρεψει κοτοπουλο με ρυζι!!

βρε κοριτσια εχω μεγαλο πονο στη πλατη! ουτε να κοιμηθω δεν μπορουσα!!

Καλη επιτυχια Γεωργια!!

Εγω τα ζυμωνω στο μιξερ που εχει γαντζο ζυμωματος.Αν ηταν στο χερι και εγω δε θα αντεχα!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Απλα δεν ξερω αν θεωρειται "προβλημα" ο καθαρισμος..Αν καθαριστει το τζακι, λογικα δεν θα εχει προβλημα..Αλλα μου ειπε οτι και κατι στο μποιλερ να συμβει πχ, εμεις θα το πληρωσουμε γτ εμεις το χρησιμοποιουμε..Ετσι παει ρε κοριτσια?Στο συμβολαιο νομιζω οτι λεει, πως ο ιδιοκτητης πληρωνει οτιδηποτε ειναι φυσικη φθορα..Δεν ειναι μια φυσικη φθορα?

Εγω σου τα ειπα Βουλα μου, που τα ξερω απο πρωτο χερι.Αυτα ειναι του ιδιοκτητη, αν αυτος εχει το μποιλερ π.χ. 10 χρονια και θελει συντηρηση, τι δουλεια εχεις εσυ που μπορει να μενεις 2 χρονια?? Αλλα και 10 να εμενες ειναι δικη του υποχρεωση.

http://www.buildnet.gr/default.asp?pid=98&la=1&catid=89&artid=434

Βρηκα αυτο..Ποια γραμματιζομενη θα μου πει τι εννοει?:rolleyes:

σε καταλαβαινω απολυτα στο θεμα του ιδιοκτητη! κ η δικια μας ετσι ειναι! δεν της καθυστερουμε το ενοικιο ποτε αλλα αν της ζητησουμε κατι ξινιζει! τωρα σκεφτομαι να της πω για μειωση αλλα σιγα μη δεχτει!! ενω ο πατερας μου που νοικιαζει μια γκαρσονιερα σε φοιτητες ακομα κ το καζανακι παει κ τους φτιαχνει! τους αλλαζει βρυσες, οτι μπορεις να φανταστεις!! ειναι κ θεμα ανθρωπου τελικα!

BJVqp3.png

σε καταλαβαινω απολυτα στο θεμα του ιδιοκτητη! κ η δικια μας ετσι ειναι! δεν της καθυστερουμε το ενοικιο ποτε αλλα αν της ζητησουμε κατι ξινιζει! τωρα σκεφτομαι να της πω για μειωση αλλα σιγα μη δεχτει!! ενω ο πατερας μου που νοικιαζει μια γκαρσονιερα σε φοιτητες ακομα κ το καζανακι παει κ τους φτιαχνει! τους αλλαζει βρυσες, οτι μπορεις να φανταστεις!! ειναι κ θεμα ανθρωπου τελικα!

Αυτο λεω και εγω, ειναι θεμα ανθρωπου.Αν πεσεις σε στραβοξυλα δε βρισκεις ακρη.

Διαφημίσεις

Καλη επιτυχια Γεωργια!!

Εγω τα ζυμωνω στο μιξερ που εχει γαντζο ζυμωματος.Αν ηταν στο χερι και εγω δε θα αντεχα!!

α τελεια στο μιξερ!! ο πεθερος μου ηταν 50 χρονια φουρναρης κ εκανε πολλα στο χερι, ηταν λιγο παραδοσιακος-οπισθοδρομικος θα ελεγα,αλλα ευτυχως ο αντρας μου εχει μαθει πολλα , ζυμωμα, να ανοιγει φυλλο κ τετοια. το σκεφτομαστε να ξανανοιξουμε τον φουρνο

BJVqp3.png

α τελεια στο μιξερ!! ο πεθερος μου ηταν 50 χρονια φουρναρης κ εκανε πολλα στο χερι, ηταν λιγο παραδοσιακος-οπισθοδρομικος θα ελεγα,αλλα ευτυχως ο αντρας μου εχει μαθει πολλα , ζυμωμα, να ανοιγει φυλλο κ τετοια. το σκεφτομαστε να ξανανοιξουμε τον φουρνο

Αχ, τι ωραια να εχεις φουρνο!! Εμενα μου αρεσουν γενικα και αυτα τα γλυκα που εχει ενας φουρνος, και το ψωμακι να μυριζει ζεστο ζεστο....Μμμμμ!!

Αχ, τι ωραια να εχεις φουρνο!! Εμενα μου αρεσουν γενικα και αυτα τα γλυκα που εχει ενας φουρνος, και το ψωμακι να μυριζει ζεστο ζεστο....Μμμμμ!!

εμενα να δεις ποσο μ'αρεσουν!! θελει λεφτα ομως για ανακαινιση! θα δουμε, μπορει κ να το ρισκαρουμε τελικα!

BJVqp3.png

καλημερα σε όλα τα κοριτσια!!!

Καλη επιτυχια Γεωργια!!

και εγω εχω γαντζο ζημωματος! αλλα δεν εχω δοκιμασει για ψωμι! γινεται αφρατο?????

Αννα, οταν εκλεισα το τηλ, αυτο που εκανα ειναι να μπω στο ιντερνετ να δω για σπιτια..Τοσο πολυ με γυρισε τα εντερα αλλα και πες μου που να παω στη φαση που ειμαι..

Μου κανει θεμα για 50 ευρω ρε παιδια και μια φορα το νοικι δεν το αργησαμε...Τρεχει στα κομμωτηρια καθε 3 και λιγο και μου λεει οτι ειναι οικονομικα ζορισμενη που στα καθησιο μονο παιρνει 700 ευρω(νοικιαζει και το διπλανο σπιτι)..

Και εγω τι να πω?Πρεπει σε 3 μηνες που θα γεννησω να εχω βρει 3000!!!!

Πηγαινα για Δημοσιο αλλα τα μαθατε ε?900 ευρω σε δημοσιο κοριτσια..Περα αν χρειαστεις καποιο φαρμακο, περα την εντατικη αν χρειαστει η μητερα..και περα το 1 χιλιαρικο του γιατρου...

Οποτε απαοφασισαμε να παω σε ιδιωτικο..1480 για 3 μερες με παιδιατρο, αναισθησιολογο..ολα μεσα!Και το επιδομα απο 1700 το κατεβασαν 900 ευρω!

Και θα μου πει η %*(^()& οτι ζοριζεται...

Βουλα μου που λες να γεννησεις??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...