Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Δεν γινεται να το καψουμε το τζακι..Δεν μιλαω για λιγη καπνα, μιλαω για καπνο σαν να πηραμε φωτια!Προφανως απο περυσι που αλλαξαν τις σωληνες απο μεσα, πεσανε θρυματα και μπουκωσε..Ποτε προλαβε να βρωμησει το τζακι με 3 φορες που το αναψαμε?Και χωρις να ψηνουμε..Και να το καιγαμε, θα ελεγα χαλαλι..Τουλαχιστον ζεσταναμε το κοκκαλο μας!Αλλα περυσι καταχειμωνο ειμασταν χωρις τζακι και ταυτοχρονα χωρις πετρελαιο γτ δεν πληρωνε τα κοινοχρηστα μια απο την οικοδομη..Παρολα αυτα, αυτη μια χαρα επαιρνε τα λεφτακια της...Και ας συμπεριλαμβανεται μεσα στη τιμη, τζακι το οποιο να μπορει να χρησιμοποιηθει και εμεις κρυωναμε..Αλλα ακομα και εμεις να πρεπει να το καθαρισουμε, δεν ηταν τροπος αυτος!Δεν πηρα να την πω, πληρωσε το!

Πηρα να ρωτησω...Και στην ερωτηση πανω μου λεει οτι ειμαι απαιτητικη και για οτι χαλαει μεσα στο σπιτι παιρνουμε τηλ!!Ακου εκει...helloooo, ιδιοκτητρια εισαι...ποιον να ενημερωσουμε?Κατω στην αποθηκη τρεχουν νερα απο καπου.Πηγα φετος λοιπον να παρω τα χειμωνιατικα που τα ειχα κατεβασει και ολα μυριζαν μουχλα και τα πανω πανω ειχαν αρχισει να πιανουν και πρασιναδα..ελεος!Ειναι θεμα λεει που πρεπει να συνεννοηθει ολη η οικοδομη για να το κανει..Εγω φταιω καπου?Τι στο καλο δινω 380?Για αποθηκη μεσα στα νερα και για τζακι που επι ενα χειμωνα δεν λειτουργουσε..

Ουφφφ...σορρυ που σας πριζω αλλα χθες πουμιλουσα στο τηλ μαζι της, νομιζα θα παθαινα και τιποτα!Δεν ειμαι ψυχραιμη γενικα..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δωρα, μπηκες στην τελικη ευθεια!! Σε δυψηφιο νουμερο αναμονης!!!

Αν το καλοεξετασεις και εγω γυρω στις 100-103 ημερες ειμαι , γιατι θα παω πιο νωρις και απο αυτο που λεει το τικερ.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Δεν γινεται να το καψουμε το τζακι..Δεν μιλαω για λιγη καπνα, μιλαω για καπνο σαν να πηραμε φωτια!Προφανως απο περυσι που αλλαξαν τις σωληνες απο μεσα, πεσανε θρυματα και μπουκωσε..Ποτε προλαβε να βρωμησει το τζακι με 3 φορες που το αναψαμε?Και χωρις να ψηνουμε..Και να το καιγαμε, θα ελεγα χαλαλι..Τουλαχιστον ζεσταναμε το κοκκαλο μας!Αλλα περυσι καταχειμωνο ειμασταν χωρις τζακι και ταυτοχρονα χωρις πετρελαιο γτ δεν πληρωνε τα κοινοχρηστα μια απο την οικοδομη..Παρολα αυτα, αυτη μια χαρα επαιρνε τα λεφτακια της...Και ας συμπεριλαμβανεται μεσα στη τιμη, τζακι το οποιο να μπορει να χρησιμοποιηθει και εμεις κρυωναμε..Αλλα ακομα και εμεις να πρεπει να το καθαρισουμε, δεν ηταν τροπος αυτος!Δεν πηρα να την πω, πληρωσε το!

Πηρα να ρωτησω...Και στην ερωτηση πανω μου λεει οτι ειμαι απαιτητικη και για οτι χαλαει μεσα στο σπιτι παιρνουμε τηλ!!Ακου εκει...helloooo, ιδιοκτητρια εισαι...ποιον να ενημερωσουμε?Κατω στην αποθηκη τρεχουν νερα απο καπου.Πηγα φετος λοιπον να παρω τα χειμωνιατικα που τα ειχα κατεβασει και ολα μυριζαν μουχλα και τα πανω πανω ειχαν αρχισει να πιανουν και πρασιναδα..ελεος!Ειναι θεμα λεει που πρεπει να συνεννοηθει ολη η οικοδομη για να το κανει..Εγω φταιω καπου?Τι στο καλο δινω 380?Για αποθηκη μεσα στα νερα και για τζακι που επι ενα χειμωνα δεν λειτουργουσε..

Ουφφφ...σορρυ που σας πριζω αλλα χθες πουμιλουσα στο τηλ μαζι της, νομιζα θα παθαινα και τιποτα!Δεν ειμαι ψυχραιμη γενικα..

Εχεις χιλια δικια!!

Και στο φιναλε, τα νοικια εχουν πεσει κατακορυφα, για πες της οτι θα φυγεις να σου πω εγω!!

Και αν βρεις και καπου καλυτερα, που σιγουρα θα βρεις, ολοι κανουν αμαν και πως να τα νοικιασουν τωρα, καν'το.

Βούλα μου τότε έχεις δίκιο!!!!!!!!!!!!

Δεν βγάζεις άκρη με τους ιδιοκτητες...κι εμεις πολλά πράγματα μόνοι μας τα κάναμε!!! Εδω καλέ δεν είχαν φως της προκοπης στο μπάνιο...Στην μπανιερα δεν εβλεπες!!!!! Και καινουριο το σπιτι ε??

Κορίτσια σας αφήνω...Φιλια!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αυτό θα σου έλεγα κι εγω θα τα κάνω...πήρα χτες μια φαρινα γιατι δεν ειχα και θα τα κανω...Φαρινα δεν θα βαλεις?Η απλο αλευρι?

Εσυ θα κανεις με σοκολατα?? Κουβερτουρα θα βαλεις οπως λεει??

Σκεφτομαι οτι οταν κρυωσουν αυτη θα σκληρυνει παλι.

Διαφημίσεις

Δωρα, μπηκες στην τελικη ευθεια!! Σε δυψηφιο νουμερο αναμονης!!!

Αν το καλοεξετασεις και εγω γυρω στις 100-103 ημερες ειμαι , γιατι θα παω πιο νωρις και απο αυτο που λεει το τικερ.

Ναι κι εγώ πιο λίγες μερες απο οτι γραφει γιατι κι εγω μαλλον καισαρικη!! Μην με αγχωνεις ομως ρε!!! Πρεπει να φυγω κιολας!!!:tongue:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Βούλα μου τότε έχεις δίκιο!!!!!!!!!!!!

Δεν βγάζεις άκρη με τους ιδιοκτητες...κι εμεις πολλά πράγματα μόνοι μας τα κάναμε!!! Εδω καλέ δεν είχαν φως της προκοπης στο μπάνιο...Στην μπανιερα δεν εβλεπες!!!!! Και καινουριο το σπιτι ε??

Κορίτσια σας αφήνω...Φιλια!!

Καλα ψωνια Δωρακι!!!

Εσυ θα κανεις με σοκολατα?? Κουβερτουρα θα βαλεις οπως λεει??

Σκεφτομαι οτι οταν κρυωσουν αυτη θα σκληρυνει παλι.

Γι'αυό λεει κομματάκια ρε συ!! Βάλε ελάχιστο γαλατακι..2 σταγονιτσες και δεν θα σκληρυνει..

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ναι κι εγώ πιο λίγες μερες απο οτι γραφει γιατι κι εγω μαλλον καισαρικη!! Μην με αγχωνεις ομως ρε!!! Πρεπει να φυγω κιολας!!!:tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Γι'αυό λεει κομματάκια ρε συ!! Βάλε ελάχιστο γαλατακι..2 σταγονιτσες και δεν θα σκληρυνει..

Δεν προσεξα τη λεξη κομματακια!!!:P

Εσυ γιατι καισαρικη Δώρα; αρα και εσυ 2 βδομαδες νωριτερα απο την ΠΗΤ;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερα σε ολες μας,

Άννα κι εγω τα εκανα τα τυροπιτακια, λουκανοπιτακια, σοκολατοπιτακια της αργυρως την ιδια μερα που τα εδειξε, η ζυμη πολυ ωραια σας κουρου, γενικα αρεσαν πολυ θα συμφωνησω με τη Δωρα κομματακι θελει,

Δωρα αυτα τα προεφηβικα κρεβατακια εχουν τρεις θεσεις για το στρωμα στην αρχη το εχεις ψηλα μετα ομως που το μωρο αρχιζει να στεκεται κι εχει φοβο μη με το βαρος του ερθει τουμπα τοτε το κατεβαζεις στην τελευταια θεση την πολυ χαμηλη κι αφου σηκωνεται δεν σκυβεις, εγω τετοιο εχω στον κωνσταντινο και το σκεφτομαι πολυ να το παρω μου αρεσε το βρηκα 300 ? εσυ που το ειδες?

Βουλα κι εγω παρολο που δεν μενω στο ενοικιο ξερω οτι αυτα τα αναλαμβανουν οι ιδιοκτητες, απαραδεκτη λοιπον η συγκεκριμενη

τωρα που λετε για καισαρικη κι εγω καισαρικη αρα -14 συνολο 62 μερες ν΄ αρχισω ν΄ αγχωνομαααααιιιιιιιιι??????

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Αννα, οταν εκλεισα το τηλ, αυτο που εκανα ειναι να μπω στο ιντερνετ να δω για σπιτια..Τοσο πολυ με γυρισε τα εντερα αλλα και πες μου που να παω στη φαση που ειμαι..

Μου κανει θεμα για 50 ευρω ρε παιδια και μια φορα το νοικι δεν το αργησαμε...Τρεχει στα κομμωτηρια καθε 3 και λιγο και μου λεει οτι ειναι οικονομικα ζορισμενη που στα καθησιο μονο παιρνει 700 ευρω(νοικιαζει και το διπλανο σπιτι)..

Και εγω τι να πω?Πρεπει σε 3 μηνες που θα γεννησω να εχω βρει 3000!!!!

Πηγαινα για Δημοσιο αλλα τα μαθατε ε?900 ευρω σε δημοσιο κοριτσια..Περα αν χρειαστεις καποιο φαρμακο, περα την εντατικη αν χρειαστει η μητερα..και περα το 1 χιλιαρικο του γιατρου...

Οποτε απαοφασισαμε να παω σε ιδιωτικο..1480 για 3 μερες με παιδιατρο, αναισθησιολογο..ολα μεσα!Και το επιδομα απο 1700 το κατεβασαν 900 ευρω!

Και θα μου πει η %*(^()& οτι ζοριζεται...

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Καλημερα τσούπρες!!!Βούλα θα σε συμβούλευα να διαβάσεις το καταστατικο της πολυκατοικίας και να μιλησεις ηρεμα με την ιδιοκτήτρια και με επιχειρηματα για το τί θα γινει με το τζάκι,διοτι δεν ειναι δυνατον να πληρωνετε ενοικιο για σπιτι με τζακι και αυτο να μην λειτουργει.Αν θελει η ιδιοκτητρια να μην αναλαβει να λυσει το θεμα με το τζακι ζητησε της μειωση ενοικιου για να το αναλαβετε εσεις,,,Αυτο ακουγεται λογικο...Και μη συγχυζεσαι γιατι δεν εχει νοημα,,,Δεν προκειται να σε σκεφτει αυτη,,,,Και τονισέ της οτι περιμενεις μωρακι και αυτο πρεπει να λυθει πριν γεννησεις αλλιως θα πρεπει να μετακομισεις να δεις πως θα κατσει να σκεφτει τα συμφεροντά της,,,Αλλα ολα αυτα να της τα πεις με ψυχραιμια και αν δεν μπορεις εσυ,ζητα απο τον αντρα σου να της μιλησει!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...