Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Και εγω δινω καθε μηνα αλλα αυτη τη φορα δεν πηγα, το ξεχασα!Μεχρι και την β' επιπεδου ξεχασα να παω για να τη δει!:rolleyes:

Να σε ρωτησω κατι...νοικιαζεις?Εχεις τζακι?

οχι δεν νοικιαζω ουτε τζακι έχω. ρωτα ομως γιατι στο πατρικο μου τόσα χρόνια με τζακι την βγάζαμε και ο πατερας μου μεχρι τώρα δεν κανει χωρις αυτό:D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οχι δεν νοικιαζω ουτε τζακι έχω. ρωτα ομως γιατι στο πατρικο μου τόσα χρόνια με τζακι την βγάζαμε και ο πατερας μου μεχρι τώρα δεν κανει χωρις αυτό:D

χμμμ δεν ξερω αν μπορεις να μου απαντησεις τοτε!βασικα εχει ενα χρονο ακριβως που νοικιαζω αυτο το σπιτι.Περυσι το χειμωνα δεν το καψαμε το τζακι!Αναβαμε εμεις και καπνιζε ο 5ος.Ειχε προβλημα το δικο του τελικα αλλα η δουλεια επρεπε να γινει απο εμας...Τελος παντων.Περυσι το τζακι ζητημα αν το καψαμε 3-4 φορες!Φετος παμε να το αναψουμε και καπνιζει ολο το σπιτι.Μας ειπαν οτι θελει καθαρισμο..Και παιρνω την σπιτονοικοκυρα να ρωτησω ποιος θα το αναλαβει..Και αρχισε αυτη να λεει οτι δεν ειναι υποχρεωμενη να το κανει, και οτι ειμαι πολυ απαιτητικη και τετοια!Και κατεληξε στο να δωσει τα μισα, αφου δεν το καψαμε και καθολου..

Ειχα την εντυπωση οτι τετοια πραγματα τα αναλαμβανουν οι ιδιοκτητες και οχι οι ενοικιαστες!Δεν ξερω...Ξενερωσα παρα πολυ παντως!Καθε 5 του μηνα, πεφτει το νοικι πραφφφ!Ενω ποοοσοι ανθρωποι τα καθυστερουν!Και αντι να πει οκ..θα το κανω εγω, γτ δεν εχω κανενα θεμα μαζι σας, κολλαει στα 50 ευρω!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

χμμμ δεν ξερω αν μπορεις να μου απαντησεις τοτε!βασικα εχει ενα χρονο ακριβως που νοικιαζω αυτο το σπιτι.Περυσι το χειμωνα δεν το καψαμε το τζακι!Αναβαμε εμεις και καπνιζε ο 5ος.Ειχε προβλημα το δικο του τελικα αλλα η δουλεια επρεπε να γινει απο εμας...Τελος παντων.Περυσι το τζακι ζητημα αν το καψαμε 3-4 φορες!Φετος παμε να το αναψουμε και καπνιζει ολο το σπιτι.Μας ειπαν οτι θελει καθαρισμο..Και παιρνω την σπιτονοικοκυρα να ρωτησω ποιος θα το αναλαβει..Και αρχισε αυτη να λεει οτι δεν ειναι υποχρεωμενη να το κανει, και οτι ειμαι πολυ απαιτητικη και τετοια!Και κατεληξε στο να δωσει τα μισα, αφου δεν το καψαμε και καθολου..

Ειχα την εντυπωση οτι τετοια πραγματα τα αναλαμβανουν οι ιδιοκτητες και οχι οι ενοικιαστες!Δεν ξερω...Ξενερωσα παρα πολυ παντως!Καθε 5 του μηνα, πεφτει το νοικι πραφφφ!Ενω ποοοσοι ανθρωποι τα καθυστερουν!Και αντι να πει οκ..θα το κανω εγω, γτ δεν εχω κανενα θεμα μαζι σας, κολλαει στα 50 ευρω!

Αποσα γνωριζω και εγω ξέρω ότι τέτοια θέματα είναι υπόχρεοι οι ιδιοκτήτες να τα αναλαμβάνουν.. το συμβόλαιο σας τι λεει; δεν αναφέρει κατι τέτοιο;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημερα κοριτσακια!!

Βουλα, ολα καλα με τη β' επιπεδου εε?? Μπραβο, με το καλο να το παρεις αγκαλιτσα!!

Νια, να ρωτησω κατι, την Παρασκευη γιορταζετε την 28η οπως εμεις, η ειπα κοτσανα τωρα??:rolleyes::rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Αποσα γνωριζω και εγω ξέρω ότι τέτοια θέματα είναι υπόχρεοι οι ιδιοκτήτες να τα αναλαμβάνουν.. το συμβόλαιο σας τι λεει; δεν αναφέρει κατι τέτοιο;

Ετσι ξερω και εγω, εμεις που ειμαστε ιδιοκτητες ολα εμεις τα πληρωνουμε.Τις συντηρισεις εννοω των σπιτιων.

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!!

Βουλα, ολα καλα με τη β' επιπεδου εε?? Μπραβο, με το καλο να το παρεις αγκαλιτσα!!

Νια, να ρωτησω κατι, την Παρασκευη γιορταζετε την 28η οπως εμεις, η ειπα κοτσανα τωρα??:rolleyes::rolleyes:

Όχι Άννα μου δεν ειπες κοτσάνα:lol: Την 28η Οκτωβρίου γιορταζουμαι και εμεις:D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα Βουλίτσα!! Στο συγκεκριμένο θέμα δεν ξέρω αν θα συμφωνησω με σενα...χαχα!!!Καλά ξεκίνησα ε??

Βασικά το τζάκι εσείς δεν το χρησιμοποιείτε?? Αν δεν γίνεται σωστη χρήση ας πουμε θα καπνισει... και επειδη εσεις το δουλευετε δεν θα το κανει συντηρηση η σπιτονοικοκυρα...

Εκτος και αν ειχε προβλημα απο την αρχη,επρεπε να της το πεις απο τοτε!!!Τωρα αντε να βρεις το δικιο σου.. Παντως απο μια φιλη ξερω οτι ειναι επικυνδυνο να το καις αν καπνιζει παντου γιατι σε αυτην πήρε φωτια ολο το συστημα!!! Προσεχε!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημέρα Βουλίτσα!! Στο συγκεκριμένο θέμα δεν ξέρω αν θα συμφωνησω με σενα...χαχα!!!Καλά ξεκίνησα ε??

Βασικά το τζάκι εσείς δεν το χρησιμοποιείτε?? Αν δεν γίνεται σωστη χρήση ας πουμε θα καπνισει... και επειδη εσεις το δουλευετε δεν θα το κανει συντηρηση η σπιτονοικοκυρα...

Εκτος και αν ειχε προβλημα απο την αρχη,επρεπε να της το πεις απο τοτε!!!Τωρα αντε να βρεις το δικιο σου.. Παντως απο μια φιλη ξερω οτι ειναι επικυνδυνο να το καις αν καπνιζει παντου γιατι σε αυτην πήρε φωτια ολο το συστημα!!! Προσεχε!!

Καλημερα Δωρα!! Σωστα, ειναι επικυνδυνο για φωτια!!

Τωρα αυτο με τη συντηρηση του τζακιου ειδικα, ειναι και θεμα ιδιοκτητη τι ανθρωπος ειναι!

Σαν και'μας?? Που τα πληρωνει ολα ο αντρας μου και ας τους εχει κατεβασει και τα ενοικια!!

Όχι Άννα μου δεν ειπες κοτσάνα:lol: Την 28η Οκτωβρίου γιορταζουμαι και εμεις:D

Αρα ειχατε και εσεις θεμα τοτε με τους Γερμανους εε??

Εσεις ομως ειχατε με το μερος σας τους Αγγλους, τα λεω καλα η οχι??

Διαφημίσεις

Α!! θα φτιαξω και τα λουκανικοπιτακια- τυροπιτακια-σοκολατοπιτακια της Αργυρως που λεγαμε.Ομως σκεφτομαι αντι για κουβερτουρα να βαλω μεσα μερεντα!Μιαμ, μιαμ!!

Δωρα, τι καλο εχει η κατσαρολα σημερα??

Εγω φτιαχνω φασολαδα!

Σήμερα επειδη πάλι έχει εξόρμηση(!!) θα πάμε στην πεθερα να φαμε παστιτσιο!!

Θέλω να πάω να πάρω και καποια άλλα πραγματακια,να παρω τα χαρτια απο τα γραφεια του ικα και να παω να κλεισω και το κρεβατακι! Α,έχω και τράπεζα..

Όλα αυτά θα τα κάνω εγώ και πρέπει να αρχισω να ετοιμάζομαι...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Α!! θα φτιαξω και τα λουκανικοπιτακια- τυροπιτακια-σοκολατοπιτακια της Αργυρως που λεγαμε.Ομως σκεφτομαι αντι για κουβερτουρα να βαλω μεσα μερεντα!Μιαμ, μιαμ!!

Αυτό θα σου έλεγα κι εγω θα τα κάνω...πήρα χτες μια φαρινα γιατι δεν ειχα και θα τα κανω...Φαρινα δεν θα βαλεις?Η απλο αλευρι?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αυτό θα σου έλεγα κι εγω θα τα κάνω...πήρα χτες μια φαρινα γιατι δεν ειχα και θα τα κανω...Φαρινα δεν θα βαλεις?Η απλο αλευρι?

Ναι, φαρινα λεει, αυτο θα βαλω.

Αχ! τι ωραια που θα πας για ψωνια!! οταν ειναι το πρωτο σου ειδικα!!

Θυμαμαι εγω εμπαινα στα μαγαζια να ψωνισω και δεν το πιστευα οτι ψωνιζω για το δικο μου, ελεγα ονειρο ειναι?? Καθε φορα εμπαινα στα παιδικα και στα βρεφικα για δωρα, γι'αυτο.

Επλυνα ολα τα βρεφικα που ειχα , τα σιδερωσα και τα ταχτοποιησα σε συρταρια, ειναι παρα πολλα.Τωρα εχω να σιδερωσω τα σεντονακια που εχω πλυνει, ειναι και αυτα μπολικα αλλα δεν εχω ροζ!! Εχω απο ολα τα αλλα χρωματα!

Τελος παντων, τωρα που τα ειδα τι μου λειπει, θα αρχισω και εγω σιγα σιγα τις εξορμησεις.Βασικα δεν εχω σαλιαρες και πανες(1-2) θα παρω, και σελτεδακια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...