Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ό,τι υλικό σου αρέσει Σοφάκι. Η βελουτέ είναι συνήθως πιο χοντρές από τις φλις.

Τα ξερω σαν υλικα αλλα νομιζω οτι το φλις ειναι πιο λεπτο μηπως κρυωνει το μωρο το καταχειμωνο...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφάκι θα γεννήσεις Φλεβάρη και υπολόγισε πως μέχρι Μάρτη δεν θα βγεις έξω. Επίσης όταν βγάζεις το μωρό έξω θα του φοράς σίγουρα μπουφανάκι και πάνω από το κουβερτάκι το τυλίγεις με μια πάνα και έπειτα με το κουβερτάκι.

Τα βελουτέ είναι πανέμορφα αλλά είπα και πριν, εμένα δεν με βόλεψαν σαν αγκαλιάς γιατί είναι χοντρά και σε δυσκολεύουν να σηκώνεις το μωρό. Αν δεν είναι πολύ χοντρό όμως είναι ιδανικό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εχεις απολυτο δικιο..χανεται το μωρο μεσα σε χοντρη κουβερτα.Καλυτερα να παρω φλις για αγκαλιας μαλλον..!

Σκεφτομουν αν πρεπει να παρω απο το ιδιο σετ που αγορασα την προικα αλλα δεν ειναι λιγα τα λεφτα..Ειναι μαρκα κ τα χτυπανε.Το σκεφτομαι αξιζει να δωσω ενα καρο λεφτα να τα παρω μαρκας ενω μπορω να παρω κ πιο απλα??Μ'αρεσει βεβαια αλλα θα δω...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Κοίτα αν την χρησιμοποιείς εκτός, κανείς δεν θα ξέρει πως είναι ασορτί με το σετ. Αυτό είναι καθαρά για σένα. Από την άλλη η επιλογή είναι δική σου.

Οκ θα κοιταξω στα μαγαζια και βλεπουμε ..αντε λεω να σε καληνυχτισω..Παω να δω κανενα επεισοδιο grey's anatomy και να κοιμηθω...Φιλακια!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

να πω κατι ασχετο??

οταν εκανα την β επιπεδου μου ειπε πως ειναι χαμηλα ο πλακουντας!!λετε να ποναω για αυτο ή ειναι ασχετο:confused::confused:και εγω σαν πρωταρα κανω τα εχω ξεχασει ολα απο το καιρο που εκανα το γιο μου!!

Όταν είναι ο πλακούντας χαμηλα εγω ξερω ότι πρεπει να ξεκουραζεσε.. δεν ξέρω όμως αν πονας.. που ακριβως πονας; και εγω ποναω ωρες ωρες τελειως χαμηλα εκει που ήταν αρχικα η μητρα..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημερα Έφη μου!! τι κανεις;;

Βαριέμαι πολύυυυυ... ευτυχως η Παρασκευη είναι αργία:D

καλημερα αντωνια!!!ναι ευτυχως θα βαψουμε το δωματιο του μικρου την παρασκευη!!!!

Όταν είναι ο πλακούντας χαμηλα εγω ξερω ότι πρεπει να ξεκουραζεσε.. δεν ξέρω όμως αν πονας.. που ακριβως πονας; και εγω ποναω ωρες ωρες τελειως χαμηλα εκει που ήταν αρχικα η μητρα..

και εγω ποναω χαμηλα,λες να ειναι συσπασεις?θα ρωτησω και τον γιατρο την δευτερα που θα παω!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!Τι κανετε?Εμεις καθομαστε και αυριο, γιορταζει η πολη μας!:P

Πηγα χθες στο γιατρο, ολα καλα...Καλη επιτυχια και στα κοριτσακια μας σημερα που θα πανε στο γιατρο!!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

καλα κ εγω να δεις που διαβαζω κ μπερδευομαι ολο κ περοσσοτερο! τι ειναι τα σελτεδακια ρε κοριτσια? και δεν καταλαβα τι λετε για την πανα οτι μπαινει κατω απο τι???:?::?::?::?:

Μαργαριτα μου μην τρελλενεσε.. και εμεις ασχετες ήμασταν:wink: σιγα σιγα μαθαινεις...

Οι πανες ειναι περιττες η οι σαλιαρες θες να πεις??

Εγω τις πανες τις χρησημοποιησα παρα πολυ. ειχα μια στο καθησματα κι αυτοκινητου, μια στο ριλαξ μια στο καροτσακι με πανες εστρωνα την καλαθα του κτλ κτλ.. μη σας πω είχα καμια 15αρια.. και μεχρι τωρα ο γιος μου θελει να κρατα μια πανα για να κοιμηθει...στον ύπνο δεν αποχωριζετε την πιπιλα και την πανα...

Στον καναπε δεν μπορεις να απλωσεις και το σελτεδακι πχ? Τοτε για που τα περνω τα σελτεδακια???:rolleyes:

Καλά όλα σημερα θα τα μάθω!!! Δασκάλες μου!!!!!!!!!!!

Εγω και στον καναπε πανα απλωνα....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημερα!!Τι κανετε?Εμεις καθομαστε και αυριο, γιορταζει η πολη μας!:P

Πηγα χθες στο γιατρο, ολα καλα...Καλη επιτυχια και στα κοριτσακια μας σημερα που θα πανε στο γιατρο!!

Καλημερα Βούλα!! είχες γιατρο εχτες ε..

Δοξα το Θεο ολα καλα:!:αντε μια μια να τελειωνουμε.. εγω εχω στις 3/11 και μου είπε να παρω και ούρα..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημερα Βούλα!! είχες γιατρο εχτες ε..

Δοξα το Θεο ολα καλα:!:αντε μια μια να τελειωνουμε.. εγω εχω στις 3/11 και μου είπε να παρω και ούρα..

Και εγω δινω καθε μηνα αλλα αυτη τη φορα δεν πηγα, το ξεχασα!Μεχρι και την β' επιπεδου ξεχασα να παω για να τη δει!:rolleyes:

Να σε ρωτησω κατι...νοικιαζεις?Εχεις τζακι?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...