Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

αχ κοριτσια και εγω κουραστικα πολυ και με ποναει καπως η κοιλια μου!!ατε να περασει ο καιρος!!

εμενα Εφη με πιανει ενας πονος στον αφαλο σαν ενοχληση περισσοτερο..

περιεργο συναισθημα... οντως αντε να περασει ο καιρος..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα Εφη με πιανει ενας πονος στον αφαλο σαν ενοχληση περισσοτερο..

περιεργο συναισθημα... οντως αντε να περασει ο καιρος..

αυτο το ειχα στην αρχη και ο γιατροσ μου ειπε οτι ηταν απο το εντερο τωρα πιο χαμηλα το νοιωθω μαλλον καμια συσπαση απο την κουραση θα ειναι ,καθαρισα και το σπιτι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ και εγω την εχω την ταχυπαλμια σε διαφορες χρονικες στιγμες της ημερας!!αλλα το γαργαλητο με πιανει που και που και νομιζω οτι οφειλεται επειδει μαλλον μεγαλωνει η κοιλια μας και τεντωνει το δερμα..δεν ξερω ισως και να κανω λαθος ομως!!

το γαργαλητο το νιωθω μεσα οχι πανω στο δερμα.. ειναι πολυ παραξενο. ο γιατρος ειπε οτι ειναι επειδη μετακινουνται τα εντερα. παντως δεν ειναι κ ευκολο πραγμα να εισαι εγκυος..θελει προσοχη κ κραταει κ καιρο. σκεφτομαι να μην ξαναπαω δουλεια. να παω κατευθειαν μετα. εχει κ τρελλο αγχος τωρα εκει κ δεν θελω να με επηρεασει κ αυτο απο πανω. εχω που εχω τα θεματακια μου, τα πονακια μου τα διαφορα μου!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

το γαργαλητο το νιωθω μεσα οχι πανω στο δερμα.. ειναι πολυ παραξενο. ο γιατρος ειπε οτι ειναι επειδη μετακινουνται τα εντερα. παντως δεν ειναι κ ευκολο πραγμα να εισαι εγκυος..θελει προσοχη κ κραταει κ καιρο. σκεφτομαι να μην ξαναπαω δουλεια. να παω κατευθειαν μετα. εχει κ τρελλο αγχος τωρα εκει κ δεν θελω να με επηρεασει κ αυτο απο πανω. εχω που εχω τα θεματακια μου, τα πονακια μου τα διαφορα μου!

και εγω αυτο σκεφτομαι να κανω!!θα το συζητησω και με το γιατρο την αλλη δευτερα που θα παω.

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

http://www.licno.gr/Pub/Products/Collections/muse.aspx

Δωρα κοιτα τι βρηκα

εγω με το μπανακι εχω ενα θεμα η κουμπαρα μου μου ειχε κανει δωρο αυτη τη μπανιερα αλλαξιερα

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=1798&ct=1100309&itmid=3301842

που δεν χρησιμοποιησα ποτε την εχω στο δωματιο κι εχω βαλει πανω παιχνιδια, δεν χωραγε στο μπανιο μου,

μετα πηρα το μπανακι που μπαινει μεσα στη μπανιερα αλλα η μεση μου και τωρα ακομα πιο δυσκολα τα πραγματα

Μελινα , και εγω αυτο σκεφτομαι με αυτες τις μπανιερες, πρεπει να εχεις πολυ χωρο στο μπανιο και για να φτασει και το ντους σιγουρα θα γινει μια αναστατωση στο μπανιο.Απο την αλλη να ξεβγαζεις το μωρο με κανατα? Και ποιος θα τη γεμιζει οταν το κρατας με το ενα χερι?? Δεν ξερω , και αν δεν πεφτει το νερο αφθονο δε μου αρεσει.

Αν εχεις μπανιερα μπορεις να παρεις το μπανακι που ελεγα, για να ειναι πιο ψηλα το παιδι.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

και εγω τετοια θα παρω Αννουλα! την εχει μια φιλη μου κ θα μου τη δωσει!

Εγω με τη δικη μου, εβγαλα και τα δυο μου παιδια μεχρι 8 μηνων περιπου, και μετα την εδωσα στην αδερφη μου και την ειχε και στις 2 της κορες.Τωρα πρεπει να βρω αλλη.Στα λητω μπηκα και ειδα μερικες, και αυτη που μας εδειξε η Ελευθερια στο juniornet.gr με τα εξτρα στηριγματα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Γεια σου Ελευθερια μου..τι κανεις?Βλεπω συζητουσατε για μπανιερες αλλαξιερες κ τα λοιπα ε?Εμεις εχουμε ντουζιερα αρα εκει μεσα δεν μπορω να βαλω τιποτα..ετσι αποφασισα να παρω μια βαση που πανω εφαρμοζει ενα μπανακι πλαστικο.Θα πλενω το μωρο κ θα κλεινω την βαση , θα την φυλαω στην ντουλαπα γιατι δεν εχω χωρο να το εχω στημενο..

Να σε ρωτησω κατι ποσα σεντονια, κουβερτες, πετσετες , μπουρνουζια να παρω?Υποθετικα λεω γιατι ολο κ καποιος θα φερει δωρο...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Καλησπέρα Σοφία.

Σεντονάκια θα έλεγα 3-4 για αρχή είναι οκ. Κουβέρτες θέλεις σίγουρα 2-3 αγκαλιάς για μέσα και έξω από το σπίτι και 1 κούνιας για να σκεπάζεις το μωρό. Μέχρι να γίνει 1 έτους απαγορεύεται το πάπλωμα. Πετσέτες 2 σετ θα σου έλεγα και μπουρνούζια 3-4. Εμένα με βόλεψαν πολύ τα μπουρνουζάκια στην αρχή

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Πάντως αυτό που λέτε για τα δώρα εγώ είχα ελάχιστα. Οι συγγενείς μας έφεραν χρυσαφικά ή χρήματα και οι φίλοι κάποια δώρα. 1 κουβέρτα μου έφεραν αγκαλιάς, σεντονιάκια καθόλου, πετσέτες τίποτα. Τα υπόλοιπα ήταν φορμάκια-ρουχαλάκια.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ααα καταλαβα περιπου...Κουβερτες αγκαλιας τι να παρω?Φλις ή βελουτε? Ξερεις ειναι Γεναρης-Φλεβαρης οταν γενναμε κ θα εχει κρυο ακομα...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...