Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Λοιπόν....

Σελτεδάκι είναι αυτα που βαζεις κατω απο το μωρο για να το αλλάξεις οταν το ακουμπάς καπου ή ακομα και κατω απο το κρεβατακι για να μην βγαινουν τα τσισα απο την αλλη μερια στο στρωμα...

Οι πάνες ειναι σαν κουβερτουλες σαν σεντονακια να καταλαβεις και τα βαζεις για να μην ακουμπαει επευθειας το μωρο πχ στο καροτσι ή σε ενα ξενο κρεβατι ή στον καναπε σου και μπορεις να το τυλιξεις κιολας με αυτο.

Κταλαβες ή παλι τα ιδια σου φανηκαν σαν εξηγηση? χα χα:lol::lol::lol:

Μπραβο!! Παιρνεις 10 με τονο!!χα,χα!!:P

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια απο την πολυ συζητηση και το αγχος μου τι να παρω κ τι οχι νιώθω σαν ζαβλακωμενη τωρα...

Νιώθω ένα αγχος ενα περιεργο πραγμα και δεν μπορω να το προσδιορισω... Δεν ξερω...δεν ειμαι πολυ καλα αυτη τη στιγμη!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Έχει ροδάκια και την φέρνεις κοντά όταν την χρειάζεσαι. Οπότε μπορείς να την έχεις κάπου που βολεύει και την ώρα του μπάνιου να την φέρνεις κοντά στην μπανιέρα.

Μωρέ δεν είναι τόσο το μπάνιο πρόβλημα όσο το άλλαγμα. Εγώ 4-5 φορές τον άλλαξα στο κρεβάτι και με έπιανε η μέση μου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Να, και αυτη μπαινει στην μπανιερα τη δικη μας.

Το αλλο που μας ελεγες πριν ηταν μονο αλλαξιερα??

Και αυτές έχω ακούσει πως βολεύουν Άννα. Εγώ έχω όμως κυκλική μπανιέρα και δεν με βόλευε κάτι τέτοιο.

Α!! τωρα το ειδα το μηνυμα σου! ναι, σε κυκλικη πρεπει να εχεις μια που να παταει κατω τελειως αλλα ετσι σκυβεις.

Επισης εκεινο που βολευτηκα πολυ ηταν το αφρολουτρο που ειχα παρει σε dispenser.Ειχα παρει της chicco τo dispenser , οταν επλενα το μωρο που το κραταγα με το ενα χερι, με το αλλο βολευε αυτο.Αν ηταν απλο μπουκαλι πως θα εβαζα??Υστερα καθε αφρολουτρο καινουριο το αδειαζα εκει μεσα.Το λεω γιατι αν θα το δειτε πουθενα, θα το περασετε απαρατηρητο, κι ομως ειναι τοσο πρακτικο αυτο το πραγματα524_thumb1.jpgκι!!

Διαφημίσεις

καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!

σημερα πήγαμε με τον αντρα μου να δούμε μια κουνια που ήταν του γιου της κουμερας της πεθερας μου(10 χρονον τωρα το αγοράκι), δεν ηταν στημένη η κούνια ήταν λευκή με συρταράκια απο κάτω, γενικα δεν καταλβα πως ακριβως ειναι, δεν ξέρω αν θα μου αρεσει. ο αντρας μου, μου είπε οτι θέλω εγ δεν εχει προβλημα (αντρες) ο πεθερός μου και η πεθερα μου, μου λένε να την παρουμε, και είπα να ρωτησω και τη γνωμη της μαμας μου και μου είπε το πρωτο μας μωρακι θα είναι και θα το βάλουμε σε ξένη κουνια νωμίζω όχι, βρε κοριτσια συμφωνω με τη μαμα μου, αν και περιμενα οτι η μαμα μου θα μου ελεγε να την παρουμε γιατί είναι οικονομικός τυπός (οχι τσιγκουνα προς θεού όταν χρειαζομαστε κατι θα το παρουμε), ενο αντιθετος η πεθερα μου τύπος που ξοδευει.... α μου είπε ότι εχει και μερικες ακαθαρσιες πανω της που εμεινα που ετρωγε το μωρο εκει.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Λοιπόν....

Σελτεδάκι είναι αυτα που βαζεις κατω απο το μωρο για να το αλλάξεις οταν το ακουμπάς καπου ή ακομα και κατω απο το κρεβατακι για να μην βγαινουν τα τσισα απο την αλλη μερια στο στρωμα...

Οι πάνες ειναι σαν κουβερτουλες σαν σεντονακια να καταλαβεις και τα βαζεις για να μην ακουμπαει επευθειας το μωρο πχ στο καροτσι ή σε ενα ξενο κρεβατι ή στον καναπε σου και μπορεις να το τυλιξεις κιολας με αυτο.

Κταλαβες ή παλι τα ιδια σου φανηκαν σαν εξηγηση? χα χα:lol::lol::lol:

οχι καταλαβα τωρα Δωριτσα σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα!!:P:p:p:p:p:p:p

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!

σημερα πήγαμε με τον αντρα μου να δούμε μια κουνια που ήταν του γιου της κουμερας της πεθερας μου(10 χρονον τωρα το αγοράκι), δεν ηταν στημένη η κούνια ήταν λευκή με συρταράκια απο κάτω, γενικα δεν καταλβα πως ακριβως ειναι, δεν ξέρω αν θα μου αρεσει. ο αντρας μου, μου είπε οτι θέλω εγ δεν εχει προβλημα (αντρες) ο πεθερός μου και η πεθερα μου, μου λένε να την παρουμε, και είπα να ρωτησω και τη γνωμη της μαμας μου και μου είπε το πρωτο μας μωρακι θα είναι και θα το βάλουμε σε ξένη κουνια νωμίζω όχι, βρε κοριτσια συμφωνω με τη μαμα μου, αν και περιμενα οτι η μαμα μου θα μου ελεγε να την παρουμε γιατί είναι οικονομικός τυπός (οχι τσιγκουνα προς θεού όταν χρειαζομαστε κατι θα το παρουμε), ενο αντιθετος η πεθερα μου τύπος που ξοδευει.... α μου είπε ότι εχει και μερικες ακαθαρσιες πανω της που εμεινα που ετρωγε το μωρο εκει.....

Ειδες η μαμα σου τωρα?? Παλια σου εκανε και τη δυσκολη απο'τι μας ελεγες!! Ε, ρε και να το παρει αγκαλια!!

Παντως συμφωνω με τη μαμα σου, αλλωστε αν παρεις κουνια μπροστα σου θα τη βρεις σε επομενο μωρο.

Ειδες η μαμα σου τωρα?? Παλια σου εκανε και τη δυσκολη απο'τι μας ελεγες!! Ε, ρε και να το παρει αγκαλια!!

Παντως συμφωνω με τη μαμα σου, αλλωστε αν παρεις κουνια μπροστα σου θα τη βρεις σε επομενο μωρο.

ε ναι η μαμα μου ξετρελαμενη ειναι, δεν σας ειπα μου εκανε καπελακι και παπουτσακια για το μωρο:P:p:p....

ναι αννα μου το σκεφτομαι και αυτό ότι καποτε μετα θα τη χρειαστω παλί,

αφησε που μου φανηκε και λίγο παλιομοδιτική αλλά ντραπηκα ρε εσυ να πω εκει οτι δεν μου αρεσε, γιατί η γυναικα προσφερθηκε να μου τη δανισει.

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

http://www.licno.gr/Pub/Products/Collections/muse.aspx

Δωρα κοιτα τι βρηκα

εγω με το μπανακι εχω ενα θεμα η κουμπαρα μου μου ειχε κανει δωρο αυτη τη μπανιερα αλλαξιερα

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=1798&ct=1100309&itmid=3301842

που δεν χρησιμοποιησα ποτε την εχω στο δωματιο κι εχω βαλει πανω παιχνιδια, δεν χωραγε στο μπανιο μου,

μετα πηρα το μπανακι που μπαινει μεσα στη μπανιερα αλλα η μεση μου και τωρα ακομα πιο δυσκολα τα πραγματα

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...