Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κι εγώ πιστεύω οτι έφτασε πια ο καιρός να το πεις ρε κοπελια!!! Μην το κρύβεις άλλο τουλάχιστον απο τους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους...

καλημερα κοριτσακι! οι πολυ στενοι το ξερουν ηδη αλλα δεν ειναι κανεις εδω....

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακι! οι πολυ στενοι το ξερουν ηδη αλλα δεν ειναι κανεις εδω....

Κατάλαβα...Κάνε έναν ντεκαφεινε και κάτσε μπροστά απο την οθόνη να πιουμε παρέα καφε!!! χα χα

Έχω ένα γάμο αύριο και δεν ξέρω τι να βάλω... Δεν λέει να βάλω σανδάλια ρε κορίτσια τώρα ε?? Ουφ απλά φοβάμαι να μην πρηστούν τα πόδια μου με τις πλατφόρμες.. Καλά για πουθενά δεν είμαι νομίζω!!:P

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κατάλαβα...Κάνε έναν ντεκαφεινε και κάτσε μπροστά απο την οθόνη να πιουμε παρέα καφε!!! χα χα

Έχω ένα γάμο αύριο και δεν ξέρω τι να βάλω... Δεν λέει να βάλω σανδάλια ρε κορίτσια τώρα ε?? Ουφ απλά φοβάμαι να μην πρηστούν τα πόδια μου με τις πλατφόρμες.. Καλά για πουθενά δεν είμαι νομίζω!!:P

Ντεκαφεινε ε? μακαρι να μου ερθει ορεξη για καφε αλλα ακομα δεν ειμαι τοοοοσο καλα! γιατι δεν εισαι για πουθενα??? βαλε κατι χαμηλο δεν εχεις τιποτα καλο σε χαμηλο? τα ποδια σου πως ειναι σημερα? τα εβαλες ψηλα χτες?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Ντεκαφεινε ε? μακαρι να μου ερθει ορεξη για καφε αλλα ακομα δεν ειμαι τοοοοσο καλα! γιατι δεν εισαι για πουθενα??? βαλε κατι χαμηλο δεν εχεις τιποτα καλο σε χαμηλο? τα ποδια σου πως ειναι σημερα? τα εβαλες ψηλα χτες?

Καλά είναι τα πόδια μου τώρα οκ! Δεν φορούσα και ιδιαίτερα καλό χαμηλό παπούτσι.Όλο πλατφόρμες έχω και τακούνια.Τα σανδάλια μου τα χαμηλά είναι πιο πρόχειρα...:(

Με βλέπω πάλι να βγαίνω για ψώνια αύριο...

Άσχετο...κάποια κοπέλα είπε για fb κάτι...Έχετε ανταλλάξει fb??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια τι κανετε?ευχομαι ολες ν αιεστε καλα,εμεις ειμαστε διακοπες στο πορτο χελι και θα γυρισουμε την κυριακη....Εγω ειμαι καλυτερα απο εμετους ευτυχως.Ευχομαι να ειστε ολες καλα πολλα φιλια

καλημερα κοριτσια τι κανετε?ευχομαι ολες ν αιεστε καλα,εμεις ειμαστε διακοπες στο πορτο χελι και θα γυρισουμε την κυριακη....Εγω ειμαι καλυτερα απο εμετους ευτυχως.Ευχομαι να ειστε ολες καλα πολλα φιλια

Καλή σου μέρα κ σένα Ηλιάννα!!! Καλά ειμαι κι εγώ χτες επέστρεψα απο διακοπές και όπως καταλαβαίνεις συμμαζεύω τα ασυμμάζευτα!!! χα χα!!

Καλή συνέχεια στις διακοπές σου!!! Φιλιά πολλά!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

που ειχατε παει φουσκιτσα??αχ και εγω τωρα χαιρομαι την χαλαρουιτα γιατι μολις επιστεψουμε ξεκιναω δουλεια παλι και αστα να πανε,ευτχυως εδω που ειμαστε η θεια του καλου μου δεν με αφηνει να κανω τιποτα!

που ειχατε παει φουσκιτσα??αχ και εγω τωρα χαιρομαι την χαλαρουιτα γιατι μολις επιστεψουμε ξεκιναω δουλεια παλι και αστα να πανε,ευτχυως εδω που ειμαστε η θεια του καλου μου δεν με αφηνει να κανω τιποτα!

Εμείς στην Εύβοια είχαμε πάει και συγκεκριμένα στην Αιδηψό.Καλά ήταν είχαμε σπίτι εκεί οπότε κι εμείς χαλαραααα είμασταν.Τώρα να μας δώ πάλι!!:D:D

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καλά είναι τα πόδια μου τώρα οκ! Δεν φορούσα και ιδιαίτερα καλό χαμηλό παπούτσι.Όλο πλατφόρμες έχω και τακούνια.Τα σανδάλια μου τα χαμηλά είναι πιο πρόχειρα...:(

Με βλέπω πάλι να βγαίνω για ψώνια αύριο...

Άσχετο...κάποια κοπέλα είπε για fb κάτι...Έχετε ανταλλάξει fb??

Kαλημερα κοριτσακια μου!:P

Ευτυχως που ειμαστε ολες παρεα και τα λεμε με κοινα ενδιαφεροντα!Βρε τι κανει η τεχνολογια!!

Αληθεια τι ειναι αυτο το fb?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλημερα Σοφια μου! κατ αρχην στις 2 κολλητες μου το εχω πει αλλα λειπουν διακοπουλες! τωρα οι υπολοιποι φιλοι γνωριζουν οτι ειχα παλλινδρομη την προηγουμενη φορα κ τους ειχα πει οτι την επομενη φορα θα το πω πλεον στον 4ο. κοροιδια δεν θα το ελεγα! ειμαι σιγουρη οτι ολοι θα καταλαβουν απλα το θεμα ειναι οτι εχω φρικαρει κλεισμενη εδω μεσα κ δεν μπορω να δω κανεναν! δεν ξερω αν θα κρατηθω κιολας να μην το πω.

να το πω ομως 5 μερες πριν την αυχενικη μου φαινεται γελοιο!

Κανε 5-6 μερες υπομονη Margo μου και θα το πεις, αφου το κρατησες τοσο καιρο.Και εγω τωρα το λεω μετα την αυχενικη δλδ.

Το ωραιο της υποθεσης ξερεις ποιο ειναι?Οτι ολοι μου λενε:<Το ειχα καταλαβει!>.Και οκαθε ενας βρισκει και κατι για να δικαιολογησει τη φραση και ας μη με εχει δει για πολυ καιρο!

Κανε 5-6 μερες υπομονη Margo μου και θα το πεις, αφου το κρατησες τοσο καιρο.Και εγω τωρα το λεω μετα την αυχενικη δλδ.

Το ωραιο της υποθεσης ξερεις ποιο ειναι?Οτι ολοι μου λενε:<Το ειχα καταλαβει!>.Και οκαθε ενας βρισκει και κατι για να δικαιολογησει τη φραση και ας μη με εχει δει για πολυ καιρο!

Καλά και πόσα ακόμα θα ακούσουμε!! Εμένα όλοι λένε το μακρύ τους και το κοντό τους για το σχήμα της κοιλιάς και τι μπορεί να είναι το παιδί!! χα χα Πολύ γέλιο σας λέω!!!

Σας αφήνω τώρα κορίτσια μου για να απλώσω το πλυντήριο που τελείωσε...:P

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μολις τωρα εμαθα οτι οι μετρησεις της papp-a μου βγηκαν καλες!!

Παει και αυτο το αγχος!Παμε τωρα για την επομενη αγωνια, την αμνιοπαρακεντηση!!

Ας παω προς το παρον να τηγανισω την αθερινα μου να φαμε με τα φασολακια και τα ξαναλεμε!!

Μολις τωρα εμαθα οτι οι μετρησεις της papp-a μου βγηκαν καλες!!

Παει και αυτο το αγχος!Παμε τωρα για την επομενη αγωνια, την αμνιοπαρακεντηση!!

Ας παω προς το παρον να τηγανισω την αθερινα μου να φαμε με τα φασολακια και τα ξαναλεμε!!

αχ τι καλα!!!!! μπραβο!!! μια χαρουλα θα βγει κ η αμνιο!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...