Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ελευθερία βολεύει για να μη σκύβεις κιολας ε? Είναι και σε καλή τιμή!

Και να μην σκύβεις και να έχεις συγκεντρωμένα τα πράγματα του μπάνιου. Πχ. στις μικρές θήκες μπροστά είχα χτενάκια, ψαλιδάκια, κρέμες κτλ και από κάτω πετσέτες και μπουρνουζάκια. Την χρησιμοποιούσα σχεδόν μέχρι να γίνει 2 και σταμάτησα γιατί έμεινα έγκυος και δεν μπορούσα να τον σηκώνω να ανέβει εκεί πάνω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χα χα χα!!!! Ανετρεξε στα μηνυματα της Ελευθεριας και θα καταλάβεις!!χα χα!! Αλλιώς θα σου εξηγησω!!! Εγω τα έμαθα!!:tongue:

εγω παλι τα εχω λιγο μπερδεμενα στο μυαλο μου αλλα που θα παει θα τα ξεμπερδεψω μολις κανω εξορμηση στα μαγαζια και τα δω απο κοντα...πες τα μας αλλη μια φορα βρε δωρα αναλυτικα αν δεν βαριεσαι...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Αν και να πω πως σαν μπανιέρα δεν την χρησιμοποίησα καθόλου την αλλαξιέρα γιατί είναι μικρό το μπάνιο μου και δεν χωρούσε. Αν την χρησιμοποιούσα κιόλας θα ήταν ιδανικά. Κάνεις μπάνιο το παιδί, το ντύνεις - αλλάζεις αμέσως και δεν κρυώνει να βγει έξω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

πολυ εξελιξη βρε ανθη μου παλια σε μπανιερα πλαστικη σαν σκαφη δεν χρησιμοπουσαν?που μαπινει μεσα στην μπανιερα την μεγαλη??

αχ θεουλη μου ποσο ασχετιλα μπορει να ειμαι? αρχιζει και με πιανει πανικος...

Ασ'τα να πάνε Πόπη! Έχουν βγάλει τα χίλια μύρια! Ό,τι ξέρω είναι επειδή πρόσφατα γέννησε η μικρή μου αδερφή. Δεν παίζει όμως να μην αγκαζάρω τη μαμά μου τις πρώτες μέρες ειδικά και την πεθερά μου εννοείται που θα είναι εδώ!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

Για τη μπανιερίτσα τι γνώμη έχετε? Σκέφτεστε γι' αυτές που είναι πάνω σε βάση? Κάτι τέτοιο δηλαδή..

star15-192large_222x255.jpg

Βρε κοριτσια, να ρωτησω κατι, σε αυτες τις μπανιερες πως το ξεβγαζεις το παιδι?? Με κανατα??

Εγω δεν ειχα ποτε μου τετοια, ειχα μια απο τα mothercare η οποια εχει γυρω γυρω φαρδια προεξοχη και ερχεται και ακουμπαει πανω στα χειλη της μπανιερας μου.Εχει ταπα που ανοιγει και τρεχει το νερο μεσα στη μπανιερα, δλδ πλενεις το παιδι κατευθειαν με το ντους σιγα σιγα.Τη βολευτηκα πολυ και εγω και η αδερφη μου, ουτε να σου πιανει χωρο μεσα σε δωματιο ουτε τιποτα.Θελω να βρω μια ιδια τωρα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Βρε κοριτσια, να ρωτησω κατι, σε αυτες τις μπανιερες πως το ξεβγαζεις το παιδι?? Με κανατα??

Εγω δεν ειχα ποτε μου τετοια, ειχα μια απο τα mothercare η οποια εχει γυρω γυρω φαρδια προεξοχη και ερχεται και ακουμπαει πανω στα χειλη της μπανιερας μου.Εχει ταπα που ανοιγει και τρεχει το νερο μεσα στη μπανιερα, δλδ πλενεις το παιδι κατευθειαν με το ντους σιγα σιγα.Τη βολευτηκα πολυ και εγω και η αδερφη μου, ουτε να σου πιανει χωρο μεσα σε δωματιο ουτε τιποτα.Θελω να βρω μια ιδια τωρα.

Πρέπει να την έχεις μες το μπάνιο για να φτάνει το τηλέφωνο της μπανιέρας να ξεπλύνει το παιδί. Βολεύει γιατί δεν σκύβεις καθόλου αλλά εμένα δεν χωρούσε στο μπάνιο μου οπότε δεν την χρησιμοποίησα έτσι.

Είχα απλή μπανιέρα με 2 θέσεις, για 0-6 μηνών και 6-12 και με βόλεψε. Επίσης και σφουγγαράκι μέσα να βάζω το παιδί στα μαλακά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Και να μην σκύβεις και να έχεις συγκεντρωμένα τα πράγματα του μπάνιου. Πχ. στις μικρές θήκες μπροστά είχα χτενάκια, ψαλιδάκια, κρέμες κτλ και από κάτω πετσέτες και μπουρνουζάκια. Την χρησιμοποιούσα σχεδόν μέχρι να γίνει 2 και σταμάτησα γιατί έμεινα έγκυος και δεν μπορούσα να τον σηκώνω να ανέβει εκεί πάνω.

Στο μπάνιο την ειχες αυτην την μπανιερα? Η σε αλλο μερος ? Εγω στο δωματιο πχ δεν εχω χωρο ρε γμτ

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Πρέπει να την έχεις μες το μπάνιο για να φτάνει το τηλέφωνο της μπανιέρας να ξεπλύνει το παιδί. Βολεύει γιατί δεν σκύβεις καθόλου αλλά εμένα δεν χωρούσε στο μπάνιο μου οπότε δεν την χρησιμοποίησα έτσι.

Είχα απλή μπανιέρα με 2 θέσεις, για 0-6 μηνών και 6-12 και με βόλεψε. Επίσης και σφουγγαράκι μέσα να βάζω το παιδί στα μαλακά.

Εγω ειχα τη μπανιερα που λεω με σφουγγαρακι και εγω μεσα, και αυτο απο τα mothercare.Μακαρι να τα βρω παλι, γιατι δε μου αρεσει να εχω και πολλα πραγματα μεσα στο χωρο,θελω πιο πρακτικα.

Διαφημίσεις

Στο δωμάτιό του την είχα και την έχω ακόμη. Τον χώρο μες την μπανιερίτσα τον χρησιμοποίησα σαν αποθηκευτικό για τις πάνες του. Ακόμη εκεί τις έχω.

Όταν γεννήθηκε την είχα στο υπνοδωμάτιό μου δίπλα στην κούνια και με βόλεψε πολύ. Όταν τον μετέφερα στο δωμάτιό του την πήγα εκεί.

Χώρο στο μπάνιο έχεις?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

εγω παλι τα εχω λιγο μπερδεμενα στο μυαλο μου αλλα που θα παει θα τα ξεμπερδεψω μολις κανω εξορμηση στα μαγαζια και τα δω απο κοντα...πες τα μας αλλη μια φορα βρε δωρα αναλυτικα αν δεν βαριεσαι...

Λοιπόν....

Σελτεδάκι είναι αυτα που βαζεις κατω απο το μωρο για να το αλλάξεις οταν το ακουμπάς καπου ή ακομα και κατω απο το κρεβατακι για να μην βγαινουν τα τσισα απο την αλλη μερια στο στρωμα...

Οι πάνες ειναι σαν κουβερτουλες σαν σεντονακια να καταλαβεις και τα βαζεις για να μην ακουμπαει επευθειας το μωρο πχ στο καροτσι ή σε ενα ξενο κρεβατι ή στον καναπε σου και μπορεις να το τυλιξεις κιολας με αυτο.

Κταλαβες ή παλι τα ιδια σου φανηκαν σαν εξηγηση? χα χα:lol::lol::lol:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μια φίλη μου που έχει την έχει στο δωμάτιο και το μωρό το ξεβγάζει με κανάτα. Επίσης έχει μερικές τέτοιες πτυσσόμενες.

Η δικιά σου ήταν δηλαδή λίγο υπερυψωμένη αν κατάλαβα καλά. Δεν υπήρχε κίνδυνος να γλιστρίσει η μπανιερίτσα? Αν βρεις καμιά φωτό δείξε την μας!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Στο δωμάτιό του την είχα και την έχω ακόμη. Τον χώρο μες την μπανιερίτσα τον χρησιμοποίησα σαν αποθηκευτικό για τις πάνες του. Ακόμη εκεί τις έχω.

Όταν γεννήθηκε την είχα στο υπνοδωμάτιό μου δίπλα στην κούνια και με βόλεψε πολύ. Όταν τον μετέφερα στο δωμάτιό του την πήγα εκεί.

Χώρο στο μπάνιο έχεις?

Στο μπάνιο πιο εύκολα θα την έβαζα αλλά και πάλι δεν θα ηταν διπλα στο τηλεφωνο του ντος!!! Μπα δεν βλεπω να με βολευει.... Μπανιεριτσα μαλλον θα παρω κι εγω που μπαινει πανω στην δικη μας.

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μια φίλη μου που έχει την έχει στο δωμάτιο και το μωρό το ξεβγάζει με κανάτα. Επίσης έχει μερικές τέτοιες πτυσσόμενες.

Η δικιά σου ήταν δηλαδή λίγο υπερυψωμένη αν κατάλαβα καλά. Δεν υπήρχε κίνδυνος να γλιστρίσει η μπανιερίτσα? Αν βρεις καμιά φωτό δείξε την μας!

Οχι δεν γλιστραγε γιατι ειτε την εκανες δεξια, ειτε την εκανες αριστερα δεν μπορουσε να βγει απο τα τοιχωματα της μπανιερας.Ψαχνω να βρω φωτο για να τη βαλω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...