Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εεεε...μπερδεύτηκα..Δηλ ποια σκ@@α είναι η χρήση τους???όλο μ@@@κίες μου φαίνεται βγάζουν! Για να μας μπερδεύουν...

Δωρα μου, ειδες η καθε μια εχει τον τροπο της.Επανω στον καναπε βεβαια βολευει η πανα για να την απλωσεις και να ακουμπησεις το μωρο.Αυτο με τον καναπε ομως για 1-2 μηνες εε?? οχι, παραπανω!!!!

Τωρα τι να σας πω εγω στο σκουπισμα εβαζα παντα πετσετες που ειναι απορροφητικες. Με οτι βολευεται η καθεμια...

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εεεε...μπερδεύτηκα..Δηλ ποια σκ@@α είναι η χρήση τους???όλο μ@@@κίες μου φαίνεται βγάζουν! Για να μας μπερδεύουν...

Επίσης βάζει πάνα στο καθισματακι του αυτοκινήτου και στο καρότσι. Για να μην έρχεται απευθείας σε επαφή με το ύφασμα και σε περίπτωση που λερώνει να τα πλένει εύκολα.

Η αδερφή μου ακόμα δεν έχει χρησιμοποιήσει σαλιάρα που θηλάζει τη μικρή. Είναι 4 μηνών.

Σελτεδάκια έχει πιο μεγάλα για το κρεβατάκι και πιο μικρά όταν την αλλάζει.

Πάντως η κάθε μία κάνει όπως την βολεύει. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Και κάτι που σε μένα μοιάζει περιττό σε σένα να είναι απαραίτητο. Νομίζω θα τα ανακαλύψουμε στην πορεία!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Α οπότε οκ!! Μπορώ να πάρω το πλαστικο αυτο στρωματακι αλλαξιερα και να βαλω επανω το σελτεδακι ε?? Καλά κατάλαβα? Εσεις κορίτσια έχετε τετοιο ή το αλλάζετε το μωρό στο κρεβάτι πχ?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Σελτεδάκια σκεφτομαι να πάρω 3 τεμαχια.

Σεντονάκια δεν ξέρω σου απαγορεύει κανείς να χρησημοποιείς και το πανωσέντονο για κατωσέντονο?Εγω σπάνια βάζω πχ σε μας πανωσεντονο...Πάντως οπως και να εχει θα παρω 2 σετ εγω και ενα που θα εχει και η προικα μας κάνουν 3..ε κατι θα μας φερουν κιολας πιστευω...

Μωρε, και 5 σελτεδακια να εχεις λιγα ειναι!!

Δωρα μου, ειδες η καθε μια εχει τον τροπο της.Επανω στον καναπε βεβαια βολευει η πανα για να την απλωσεις και να ακουμπησεις το μωρο.Αυτο με τον καναπε ομως για 1-2 μηνες εε?? οχι, παραπανω!!!!

Τωρα τι να σας πω εγω στο σκουπισμα εβαζα παντα πετσετες που ειναι απορροφητικες. Με οτι βολευεται η καθεμια...

Στον καναπε δεν μπορεις να απλωσεις και το σελτεδακι πχ? Τοτε για που τα περνω τα σελτεδακια???:rolleyes:

Καλά όλα σημερα θα τα μάθω!!! Δασκάλες μου!!!!!!!!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Επίσης βάζει πάνα στο καθισματακι του αυτοκινήτου και στο καρότσι. Για να μην έρχεται απευθείας σε επαφή με το ύφασμα και σε περίπτωση που λερώνει να τα πλένει εύκολα.

Η αδερφή μου ακόμα δεν έχει χρησιμοποιήσει σαλιάρα που θηλάζει τη μικρή. Είναι 4 μηνών.

Σελτεδάκια έχει πιο μεγάλα για το κρεβατάκι και πιο μικρά όταν την αλλάζει.

Πάντως η κάθε μία κάνει όπως την βολεύει. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Και κάτι που σε μένα μοιάζει περιττό σε σένα να είναι απαραίτητο. Νομίζω θα τα ανακαλύψουμε στην πορεία!

Α καλά λες πρεπει κατι να βαζουμε και στο καθισματακι και στο καροτσι...

Αρα δεν σβηνω απο την λιστα μου τις πανες...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Α οπότε οκ!! Μπορώ να πάρω το πλαστικο αυτο στρωματακι αλλαξιερα και να βαλω επανω το σελτεδακι ε?? Καλά κατάλαβα? Εσεις κορίτσια έχετε τετοιο ή το αλλάζετε το μωρό στο κρεβάτι πχ?

Ναι γιατι ειναι μαλακο αυτο.Αν βαλεις το σελτεδακι επανω στο ξυλο κατευθειαν θα ειναι πολυ σκληρο.

Εγω στο αλλο σπιτι τα μωρα τα αλλαζα στο κρεβατι μου, αλλα επειδη δεν ειχα αλλαξιερα εκει κοντα. Σιγουρα στην αλλαξιερα βολευει καλυτερα για να μη σκυβεις, ειδικα μετα τη γεννα.

Πάνες χρησιμοποίησα εγώ, όχι πάρα πολύ όμως, είχα και πάνω από 15-χειροποίητες κιόλας.

Βασικά Δωράκι θα έχεις μια μαζί σου είτε για να την βάλεις πάνω στο καρότσι και πάνω ακουμπάς το μωρό ή αργότερα το σκεπάζεις και με αυτήν (όταν ζεστάνει ο καιρός). Ακόμη και καλοκαίρι έπαιρνα μια μαζί μου γιατί τον σκέπαζα αν κοιμόταν στο καρότσι.

Επίσης άλλη χρήση είναι να το ακουμπάς εκεί αν πας κάπου και θες να το αλλάξεις (την ίδια δουλειά κάνουν και τα σελτεδάκια) ή αν κοιμηθεί και θες να το ακουμπήσεις σε ξένο κρεβάτι, στην πεθερά μου πχ. τις χρησιμοποιούσα συχνά.

Τα σελτεδάκια τα χρησιμοποίησα περισσότερο πάνω στην αλλαξιέρα. Δηλαδή έβαζα 1 επάνω για να προστατεύσω το κάλυμμα αλλά και για να το αλλάζω συχνά. Στο κρεβάτι έχω πάρει σεντονάκι-σελταδάκι με λάστιχο που μπαίνει σαν σεντόνι πάνω στο στρώμα της κούνιας από Jumbo.

Η ισπανική αγκαλιάς δεν βολεύει τόσο γιατί είναι πολύ χοντρή και χάνεις το μωρό μέσα. Όμως εγώ την χρησιμοποίησα εκτός γιατί για αγκαλιάς δεν μου χρησίμευσε. Άσε που γέννησα Αύγουστο και μέχρι τον χειμώνα δεν τον τύλιγε όλο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Στον καναπε δεν μπορεις να απλωσεις και το σελτεδακι πχ? Τοτε για που τα περνω τα σελτεδακια???:rolleyes:

Καλά όλα σημερα θα τα μάθω!!! Δασκάλες μου!!!!!!!!!!!

Φυσικα και μπορεις!! Απλα σου λεω αν εχεις μια πανα τι μπορεις να την κανεις.Το σελτεδακι εχει απο κατω αδιαβροχο για να μη λερωνει εκει που το εχεις.

Αυτό ήθελα να πω. Αν θηλάσεις είναι περιττές οι πάνες. Θα χρειαστούν μόνο για σαλάκια όταν βγάζουν δόντια (εμένα δεν τις άφηνε πάνω του όμως) και πολύ αργότερα για το φαγητό του.

Να φανταστείς έχω τραβήξει περίπου 10 σαλιάρες από τις 30 που έχω και είναι σαν καινούργιες!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Πάνες χρησιμοποίησα εγώ, όχι πάρα πολύ όμως, είχα και πάνω από 15-χειροποίητες κιόλας.

Βασικά Δωράκι θα έχεις μια μαζί σου είτε για να την βάλεις πάνω στο καρότσι και πάνω ακουμπάς το μωρό ή αργότερα το σκεπάζεις και με αυτήν (όταν ζεστάνει ο καιρός). Ακόμη και καλοκαίρι έπαιρνα μια μαζί μου γιατί τον σκέπαζα αν κοιμόταν στο καρότσι.

Επίσης άλλη χρήση είναι να το ακουμπάς εκεί αν πας κάπου και θες να το αλλάξεις (την ίδια δουλειά κάνουν και τα σελτεδάκια) ή αν κοιμηθεί και θες να το ακουμπήσεις σε ξένο κρεβάτι, στην πεθερά μου πχ. τις χρησιμοποιούσα συχνά.

Τα σελτεδάκια τα χρησιμοποίησα περισσότερο πάνω στην αλλαξιέρα. Δηλαδή έβαζα 1 επάνω για να προστατεύσω το κάλυμμα αλλά και για να το αλλάζω συχνά. Στο κρεβάτι έχω πάρει σεντονάκι-σελταδάκι με λάστιχο που μπαίνει σαν σεντόνι πάνω στο στρώμα της κούνιας από Jumbo.

Η ισπανική αγκαλιάς δεν βολεύει τόσο γιατί είναι πολύ χοντρή και χάνεις το μωρό μέσα. Όμως εγώ την χρησιμοποίησα εκτός γιατί για αγκαλιάς δεν μου χρησίμευσε. Άσε που γέννησα Αύγουστο και μέχρι τον χειμώνα δεν τον τύλιγε όλο.

Οκ οπότε εσύ τι προτείνεις να πάρω πόσα σελτεδάκια και ποσες πάνες?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αυτό ήθελα να πω. Αν θηλάσεις είναι περιττές οι πάνες. Θα χρειαστούν μόνο για σαλάκια όταν βγάζουν δόντια (εμένα δεν τις άφηνε πάνω του όμως) και πολύ αργότερα για το φαγητό του.

Να φανταστείς έχω τραβήξει περίπου 10 σαλιάρες από τις 30 που έχω και είναι σαν καινούργιες!

Οι πανες ειναι περιττες η οι σαλιαρες θες να πεις??

Να στα αγοράσουμε εμεις βρε Ελευθερία μου τα αχρησημοποίητα!!Πες μας πόσο θες και τα πέρνω!! 1?,2? άντε 3??? χα χα!!Πλάκα κάνω εεε???

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Οι πανες ειναι περιττες η οι σαλιαρες θες να πεις??

Μήπως εννοεί τις πιο μικρες πανες για τις γουλίτσες και οχι της μεγαλυτερες που λεγαμε ως τωρα ε??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...