Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
      η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
      Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
      Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Άννα πες μου λίγο καλά έκανα και πήρα την κουβέρτα αγκαλιάς το ίδιο χοντρή με του κρεβατιού??? Πήρα αυτές τις ισπανικές!

Εμενα δε θα με βολευε τοσο χοντρη για αγκαλια.Υπαρχει ομως μια διαφορα, αλλιως εσυ στην Κοζανη και αλλιως εγω.Αγκαλια εννοεις για μεσα στο σπιτι η για εξω??

Παντως αφου ειναι χοντρη χαμενη δεν θα παει, γιατι σιγουρα καποια στιγμη θα θελεις να πληνεις την αλλη.

Παντως οι ισπανικες ειναι τελειες!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμενα δε θα με βολευε τοσο χοντρη για αγκαλια.Υπαρχει ομως μια διαφορα, αλλιως εσυ στην Κοζανη και αλλιως εγω.Αγκαλια εννοεις για μεσα στο σπιτι η για εξω??

Παντως αφου ειναι χοντρη χαμενη δεν θα παει, γιατι σιγουρα καποια στιγμη θα θελεις να πληνεις την αλλη.

οι δυο αυτες που πήρα εχουν διαφορετικο μεγεθος.. Η μια ειναι για το κρεβατακι η μεγαλη και η άλλη μετα ειναι η αγκαλιάς αλλα μεγάλη αγκαλιάς! Λες να την αλλάξω ρε συ?? Να έπαιρνα λίγο πιο λεπτή? Εννοώ περισσότερο για έξω πάνω στο καθισματάκι ή αν πάμε καπου να τυλιγω το μωρο..Ξερω κι εγω τι εννοω?χμμμμ....μηπως πήρα καμια μ@@@α???

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Σοφι κι εγω το 2 ψηφιζω,

Αννουλα ειναι στον Κηφισο αναμεσα στο Αιγαλεω και στη Νικαια διπλα στο ΙΚΕΑ σε ενα καινουργιο εμπορικο στο δρομο της καθοδου για Πειραια

Πω, πω !δεν εχω ιδεα απο εκεινα τα μερη!

Απο παγκρατι και ανατολικοτερα μεχρι Γλυφαδα ξερω.Με χαρτη ομως θα το βρουμε.Ειναι εμπορικο?? Εχει αρκετες μαρκες?? Εμεις συνηθως παμε Mall.

οι δυο αυτες που πήρα εχουν διαφορετικο μεγεθος.. Η μια ειναι για το κρεβατακι η μεγαλη και η άλλη μετα ειναι η αγκαλιάς αλλα μεγάλη αγκαλιάς! Λες να την αλλάξω ρε συ?? Να έπαιρνα λίγο πιο λεπτή? Εννοώ περισσότερο για έξω πάνω στο καθισματάκι ή αν πάμε καπου να τυλιγω το μωρο..Ξερω κι εγω τι εννοω?χμμμμ....μηπως πήρα καμια μ@@@α???

Οχι παιδι μου!!

Απλα σκεψου τι θα σε βολεψει περισσοτερο στη βολτα , στο καροτσι.Αυτη κανει για καροτσι η ειναι μεγαλη??

Εγω για παραδειγμα τους φοραγα μπουφανακια , και ειχα μια πολυ λεπτη για το καροτσι την οποια δε την πολυεβαλα κιολας, γιατι οσο εκανε κρυο δεν καθομασταν πουθενα εξω με το καροτσι.Μεσα στο σπιτι τους ειχα με το ζιπουνακι και με ενα φορμακι απο αυτα τα βελουτε, υποτιθεται οτι εχεις και θερμανση.

Παντως αχρηστη δεν θα ειναι, σιγουρα θα χρειαστει και η μητερα σου μια, αν σου το κραταει.Μην την αλλαξεις και στη πορεια βλεπεις για μια λεπτη..

Οχι παιδι μου!!

Απλα σκεψου τι θα σε βολεψει περισσοτερο στη βολτα , στο καροτσι.Αυτη κανει για καροτσι η ειναι μεγαλη??

Εγω για παραδειγμα τους φοραγα μπουφανακια , και ειχα μια πολυ λεπτη για το καροτσι την οποια δε την πολυεβαλα κιολας, γιατι οσο εκανε κρυο δεν καθομασταν πουθενα εξω με το καροτσι.Μεσα στο σπιτι τους ειχα με το ζιπουνακι και με ενα φορμακι απο αυτα τα βελουτε, υποτιθεται οτι εχεις και θερμανση.

Κοίτα θα την βγάλω απο την κλινική ας πούμε τυλιγμένη με αυτην και μπορώ να την χρησημοποιήσω και στο καθισματάκι και μέσα στο σπίτι αν έχει πιο κρύο αν την έχω δίπλα μου πχ στον καναπέ... Ε δεν την αλλάζω ρε σιγα υο πολύ πολύ αν δεν μου φέρουν κ κανενα δωρακι κουβερτούλα παω κ περνω μια πιο λεπτη αργοτερα..

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Κοίτα θα την βγάλω απο την κλινική ας πούμε τυλιγμένη με αυτην και μπορώ να την χρησημοποιήσω και στο καθισματάκι και μέσα στο σπίτι αν έχει πιο κρύο αν την έχω δίπλα μου πχ στον καναπέ... Ε δεν την αλλάζω ρε σιγα υο πολύ πολύ αν δεν μου φέρουν κ κανενα δωρακι κουβερτούλα παω κ περνω μια πιο λεπτη αργοτερα..

Κρατησε την γιατι την πηρες και καλη τιμη.Ολα θα ειναι χρησιμα στην πορεια, θα δεις που θα χρησιμοποιεις το καθετι.

Τα σετ με τα σεντονάκια ρε συ τι ακριβά που είναι??? Ειδα τις τιμές και κοντευουν να φτασουν τα δικά μας!!!

Αύριο θα βγω να πάρω σεντόνάκια,σελτεδακια,πανάκια για γουλιτσες,σφηνάκι,σαλιάρες και δεν ξερω τι άλλο... Οι πανες αγκαλιάς ειναι απαραιτητες και τι διαφορα εχει στη χρηση απο την κουβερτα αγκαλιας?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Τα σετ με τα σεντονάκια ρε συ τι ακριβά που είναι??? Ειδα τις τιμές και κοντευουν να φτασουν τα δικά μας!!!

Αύριο θα βγω να πάρω σεντόνάκια,σελτεδακια,πανάκια για γουλιτσες,σφηνάκι,σαλιάρες και δεν ξερω τι άλλο... Οι πανες αγκαλιάς ειναι απαραιτητες και τι διαφορα εχει στη χρηση απο την κουβερτα αγκαλιας?

Απλα οι πανες ειναι πιο λεπτες.Εγω δε χρησιμοποιησα ποτε μου, προτιμουσα το μωρο να το εχω ετσι οπως σου ειπα πριν, ενιωθα οτι το πιανω και πιο σιγουρα.Τωρα μπορει να ακουσεις και διαφορετικη γνωμη που να σου λεει οτι ειναι βολικες.Εμενα γενικα δε μου αρεσει αυτο το <<φασκιωμα>> με τις πανες που κανουν πολλες.Αλλωστε τα φορμακια ειναι τοσο χαριτωμενα και δεν προλαβαινουν να τα χαλασουν κιολας γιατι ποσες φορες θα βγει απο το σπιτι το νεογεννητο τον χειμωνα??Οποτε και εγω τους τα εβαζα στο σπιτι και βγαζαμε και φωτογραφιες.Μια λεπτη κουβερτουλα δλδ πικε την ειχα για να το σκεπαζω πανω στο ριλαξ που καθοταν στην κουζινα η στο σαλονι.

Απλα οι πανες ειναι πιο λεπτες.Εγω δε χρησιμοποιησα ποτε μου, προτιμουσα το μωρο να το εχω ετσι οπως σου ειπα πριν, ενιωθα οτι το πιανω και πιο σιγουρα.Τωρα μπορει να ακουσεις και διαφορετικη γνωμη που να σου λεει οτι ειναι βολικες.Εμενα γενικα δε μου αρεσει αυτο το <<φασκιωμα>> με τις πανες που κανουν πολλες.Αλλωστε τα φορμακια ειναι τοσο χαριτωμενα και δεν προλαβαινουν να τα χαλασουν κιολας γιατι ποσες φορες θα βγει απο το σπιτι το νεογεννητο τον χειμωνα??Οποτε και εγω τους τα εβαζα στο σπιτι και βγαζαμε και φωτογραφιες.

Εμένα η αδερφή μου χρησιμοποιεί πολύ τις πάνες! Για παράδειγμα αν θέλει να την αφήσει λίγο στον καναπέ βάζει πάνα. Μετά το μπάνιο και το σκούπισμα με την πετσέτα, μαζεύει την υγρασία με πάνα. Μόνο όταν ήταν μικρή την τύλιγε και πάλι όχι σφιχτά. Δεν είναι δηλαδή μόνο για φάσκιωμα.

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα αν δεν σε κούρασα??? Αν πάρω συρταριέρα απο το ικεα θέλω να βάλω επάνω της το στρωματακι αυτο της αλλαξιερας... Αυτο ετσι γυμνο το βαζεις μονο αυτο το πλαστικο ή εχει κατι που το ντυνεις?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Σαλιαρες μην τις λυπηθεις παρε μπολικες, δε θα τις προλαβαινεις.Σελτεδακια σιγουρα 3-4 γιατι ενα δε θα βαλεις και κατω απο το σεντονι του??

Σεντονακια πιστευω 4 σετακια ειναι καλα.Μηπως ομως σου φερουν κιολας??

Εμένα η αδερφή μου χρησιμοποιεί πολύ τις πάνες! Για παράδειγμα αν θέλει να την αφήσει λίγο στον καναπέ βάζει πάνα. Μετά το μπάνιο και το σκούπισμα με την πετσέτα, μαζεύει την υγρασία με πάνα. Μόνο όταν ήταν μικρή την τύλιγε και πάλι όχι σφιχτά. Δεν είναι δηλαδή μόνο για φάσκιωμα.

Εεεε...μπερδεύτηκα..Δηλ ποια σκ@@α είναι η χρήση τους???όλο μ@@@κίες μου φαίνεται βγάζουν! Για να μας μπερδεύουν...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Σαλιαρες μην τις λυπηθεις παρε μπολικες, δε θα τις προλαβαινεις.Σελτεδακια σιγουρα 3-4 γιατι ενα δε θα βαλεις και κατω απο το σεντονι του??

Σεντονακια πιστευω 4 σετακια ειναι καλα.Μηπως ομως σου φερουν κιολας??

Σελτεδάκια σκεφτομαι να πάρω 3 τεμαχια.

Σεντονάκια δεν ξέρω σου απαγορεύει κανείς να χρησημοποιείς και το πανωσέντονο για κατωσέντονο?Εγω σπάνια βάζω πχ σε μας πανωσεντονο...Πάντως οπως και να εχει θα παρω 2 σετ εγω και ενα που θα εχει και η προικα μας κάνουν 3..ε κατι θα μας φερουν κιολας πιστευω...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα αν δεν σε κούρασα??? Αν πάρω συρταριέρα απο το ικεα θέλω να βάλω επάνω της το στρωματακι αυτο της αλλαξιερας... Αυτο ετσι γυμνο το βαζεις μονο αυτο το πλαστικο ή εχει κατι που το ντυνεις?

Αυτο ειναι ετσι γιατι ειναι αδιαβροχο.Μπορεις ομως να εχεις επανω του ενα σελτεδακι για να μην ειναι το παιδι πανω στο πλαστικο.

Και δε με κουρασες καθολου, γιαυτο ειμαστε εδω για να πινουμε καφε και να τα λεμε!!:P:p

Καλησπέρα!!!Δωράκι πολύ όμορφα όλα, με γειά! Με το καλό να τα χαρεί η μπέμπα σου. Οι ισπανικές κουβέρτες είναι κορυφαίες. Έχω και εγώ και δικές μας και στον γιο μου. Στην μικρή πήρα έναν υπνόσακο-κουβέρτα της MORA. Υπέροχος!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...