Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
      η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
      Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
      Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

μεγεια Δωρακι! κ εσυ forever friends ε? με το δικιο σου ειναι τελεια!!!!! πολυ πολυ ομορφα αυτα που πηρες μπραβο! απο που τα πηρες?

απο ενα μαγαζι εδω με λευκα ειδη... Ωραία ειναι!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αντωνια μου εγω δεν εχω ακομα την μαυρη γραμμη. αυτη βγαινει ποτε περιπου?

Δεν ξέρω μαργαριτα μου... δεν την είχα βγαλει ούτε την πρώτη φορα.... αλλα αποτι είπε η Άννα εμφανιζετε συνηθως στον 6ο:rolleyes:

εγω παλι εχω γεμισει πολυ τριχα στην κοιλια μου και να φανταστεις δεν ειχα ποτε ουτε χνουδι..την μαυρη γραμμη ομως δεν την εχω κανει ακομα παρα μονο μια ξανθια γραμμη και γυρω γυρω τριχιτσες...ο αφαλος μου ομως με ανησυχει γιατι ειναι μονο τεντωμενος και δεν εχει βγει ακομα προς τα εξω

Ο αφαλος δεν θα βγει αναγκαστικα.. εμενα στον 1ο μου δεν βγηκε καθολου απλα τεντωθηκε παρα πολυ.. τωρα όμως αρχισε να βγαίνει:wink:

καλε τι ειναι αυτο το "δεν θελω"???

χεχεχε και εγω αυτο διαιρωτηθηκα:D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Νικη μου μην ανησυχεις που δεν την εχεις κανει.Δεν εισαι η μονη!

Εγω την εκανα αφου μου την ειπε. Λιτσακι μου εχεις δικιο σε οσα λες.Μετα το στιγμα που εμφανιζεται σε 8% του πληθυσμου , η επομενη ειναι η ινοκυστικη νοσος με 4%.Αν ενας γονιος φερει το γονιδιο δεν πειραζει αρκει να μην εχει κ ο αλλος γονιος...Αν ειναι κ οι 2 φορεις τοτε υπαρχει 25% πιθανοτητα να νοσησει το παιδι κ να εχει προβληματα στους πνευμονες , να μην μπορει να φαει ..και βεβαια δεν επιζουν πανω απο τα 20 ...Αυτες ειναι ακραιες περιπτωσεις βεβαια ...Μην τρομοκρατησουμε κανεναν ε??

Σοφη ξερεις πως γραφεται με ορολογια , δλδ πως την αναφερουν στο μικροβιολογικο, για να δω αν την ειχα κανει στο παρελθον??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Η μηπως αυτα τα σεντονακια με ασορτι κουβερτα?

Πειτε μου γνωμες..το 1ο ή το 2ο?

Σόφη πολύ ωραία και τα 2! Δεν ξέρω ποιο θα διάλεγα. Το καλύτερο θα είναι να τα δεις από κοντά. Μάλλον το 2ο θα έλεγα κι εγώ!

Δώρα μου άρεσαν πάρα πολύ! Η κουβερτούλα ειδικά είναι μούρλια!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Γειά σας κορίτσια!!! Τι κάνετε??

Τελείωσα αργά με την εξόρμηση στα μαγαζιά και γύρισα σπίτι χωρίς να έχουμε φαγητό,έβρασα στα γρήγορα μια μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα και μόλις κάθησα....Σας διάβασα στα πολύ πεταχτά!!!

Σοφάκι μην αγχώνεσαι και στεναχωριέσαι γιατί κι εγώ το παθαίνω καμιά φορά αν κουρζστώ νιώθω την κοιλιά πρησμένη και σαν να τσιτώνει και να με ενοχλεί! Δεν νομίζω να είναι κάτι αλλά σίγουρα ρώτα στο γιατρό...

Κορίτσια ψώνισα λίγα έως ελαχιστα πραγματάκια αλλά κάτι είναι κ αυτό αφού τελικά είμαι πολύ δύσκολη μου φαίνεται!!!!! Πήρα εν τέλει μια κουβέρτα για την κούνια,μια κουβέρτα αγκαλιάς,ενα σετ πετσέτες και ένα μπουρνουζάκι-κάπα ίδιο με τις πετσέτες!!!Αχ πολύ τα χάρηκα!!!!!!! Αν θέλετε σας βάζω φωτογραφίες!

Καλοριζικα Δωρα μου!! Με το καλο να τα χαρει η μπεμπα σου και εσυ μαζι της!!!:P:p

Οχι απο μαγαζί τα πήρα και υποτίθεται μου τα εδωσε κ με εκπτωση 20% όλα οσα πήρα!

Η μεγάλη η κουβέρτα για την κούνια(αυτη που εβαλα φωτο) έκανε 35? και η μικρή για αγκαλιά στα 25?... Ειναι ισπανικές χοντρούτσικες κ ζεστές! Αργότερα πέρνουμε και μια πικέ...

Το μπουρνουζακαι-καπα έκανε 25? και το σετ οι πετσετες 35?....Της nef nef οποτε πληρώνεις μάρκα! Και οι τιμές αυτές με την εκπτωση... 120? έδωσα γι'αυτα!Πολλά είναι τι λέτε??

Μια χαρα τα πηρες! και ειναι και πολυ ωραια!!

Αχ! μου φαινεται κατι θα παρω και εγω απο το σαιτ που εβαλες με τα best friends και ας εχω ηδη ενα σωρο!!

Διαφημίσεις

εγω παλι εχω γεμισει πολυ τριχα στην κοιλια μου και να φανταστεις δεν ειχα ποτε ουτε χνουδι..την μαυρη γραμμη ομως δεν την εχω κανει ακομα παρα μονο μια ξανθια γραμμη και γυρω γυρω τριχιτσες...ο αφαλος μου ομως με ανησυχει γιατι ειναι μονο τεντωμενος και δεν εχει βγει ακομα προς τα εξω

Δεν ειναι απαραιτητο να βγει ακομη και αν τεντωσει!

Δωρα τελεια τα πραγματα μεγεια με το καλο να τα χαρει η μπουμπου και οι τιμες κι εμενα μια χαρα μου φαινονται,

Σοφια ναι τα πραγματα ειναι τελεια δεν ηξερα οτι εχει το river west θα παω να δω

Μελινα, που ειναι το river west , για να ξερω οταν ερθω Αθηνα??

Μια χαρα τα πηρες! και ειναι και πολυ ωραια!!

Αχ! μου φαινεται κατι θα παρω και εγω απο το σαιτ που εβαλες με τα best friends και ας εχω ηδη ενα σωρο!!

Άννα πες μου λίγο καλά έκανα και πήρα την κουβέρτα αγκαλιάς το ίδιο χοντρή με του κρεβατιού??? Πήρα αυτές τις ισπανικές!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Σοφι κι εγω το 2 ψηφιζω,

Αννουλα ειναι στον Κηφισο αναμεσα στο Αιγαλεω και στη Νικαια διπλα στο ΙΚΕΑ σε ενα καινουργιο εμπορικο στο δρομο της καθοδου για Πειραια

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...