Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
      η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
      Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
      Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

βρε κοριτσια εχω σημειωσει καμια 30αρια σαιτ για αγορες και ειλικρινα τα εχω χασει...δεν ξερω απο που να πρωτοξεκινησω.ουφ τελικα και εγω δυσκολη θα ειμαι με τις αγορες του μωρου...αναποφασιστη μεχρι εκει που δεν παει :lol::lol:

Ποπακι ειναι μπελας αλλα ωραιος!!θα τη βρουμε την ακρη!!

Οχι απο μαγαζί τα πήρα και υποτίθεται μου τα εδωσε κ με εκπτωση 20% όλα οσα πήρα!

Η μεγάλη η κουβέρτα για την κούνια(αυτη που εβαλα φωτο) έκανε 35? και η μικρή για αγκαλιά στα 25?... Ειναι ισπανικές χοντρούτσικες κ ζεστές! Αργότερα πέρνουμε και μια πικέ...

Το μπουρνουζακαι-καπα έκανε 25? και το σετ οι πετσετες 35?....Της nef nef οποτε πληρώνεις μάρκα! Και οι τιμές αυτές με την εκπτωση... 120? έδωσα γι'αυτα!Πολλά είναι τι λέτε??

νομιζω οτι ειναι καλα!δεν ξερω κιολας απο τιμες,δεν εχω κοιταξει ακομη τετοιου ειδους πραγματα,αλλα δε μου φαινονται πολλα!!

κοριτσια εγω παω να ξαπλωσω λιγο!τα λεμε!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ τι ωραια σχεδιακια!!Λιγα τα λες αυτα καλε??Πες μας κ τιμουλες εστω ολα μαζι ποσο καναμε..Σημερα κοιταω συνεχεια αυτα..κουβερτες ,σεντονια κ τετοια...Εχω μπερδευτει!!

Μελινα τελεια πραγματα εχει το next.Εμεις πηγαμε στο river west εχει καταστημα εκει κ ψωνισαμε !!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Οχι απο μαγαζί τα πήρα και υποτίθεται μου τα εδωσε κ με εκπτωση 20% όλα οσα πήρα!

Η μεγάλη η κουβέρτα για την κούνια(αυτη που εβαλα φωτο) έκανε 35? και η μικρή για αγκαλιά στα 25?... Ειναι ισπανικές χοντρούτσικες κ ζεστές! Αργότερα πέρνουμε και μια πικέ...

Το μπουρνουζακαι-καπα έκανε 25? και το σετ οι πετσετες 35?....Της nef nef οποτε πληρώνεις μάρκα! Και οι τιμές αυτές με την εκπτωση... 120? έδωσα γι'αυτα!Πολλά είναι τι λέτε??

Δωριτσα εγω πιστευω οτι η τιμη τους ειναι μια χαρα δλδ ποσο πιο κατω αφου ειναι και της νεφ ..αχ δεν ξερω εχω μπερδευτει παρα πολυ και δεν ξερω πως θα ξεμπλοκαρω...:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Αχ τι ωραια σχεδιακια!!Λιγα τα λες αυτα καλε??Πες μας κ τιμουλες εστω ολα μαζι ποσο καναμε..Σημερα κοιταω συνεχεια αυτα..κουβερτες ,σεντονια κ τετοια...Εχω μπερδευτει!!

Μελινα τελεια πραγματα εχει το next.Εμεις πηγαμε στο river west εχει καταστημα εκει κ ψωνισαμε !!

Σόφη μου είσαι καλύτερα τώρα? Δεν πονάς ε?? Δεν νιώθεις κάτι???

Σου άρεσαν αυτά που πήρα?? Όλα μαζί 120? τα πήρα... Καλά είναι λές? Ε νομίζω καλά είναι... :rolleyes:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δωριτσα εγω πιστευω οτι η τιμη τους ειναι μια χαρα δλδ ποσο πιο κατω αφου ειναι και της νεφ ..αχ δεν ξερω εχω μπερδευτει παρα πολυ και δεν ξερω πως θα ξεμπλοκαρω...:rolleyes::rolleyes:

Της nef ειναι μόνο οι πετσέτες και το μπουρνουζάκι...

Οι κουβέρτες είναι της baby perla(δεν την ήξερα κι εγώ),είναι Ισπανικές ζεστές και μαλακές πολύ!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Ποπακι ειναι μπελας αλλα ωραιος!!θα τη βρουμε την ακρη!!

νομιζω οτι ειναι καλα!δεν ξερω κιολας απο τιμες,δεν εχω κοιταξει ακομη τετοιου ειδους πραγματα,αλλα δε μου φαινονται πολλα!!

κοριτσια εγω παω να ξαπλωσω λιγο!τα λεμε!!

σιγουρα απο τους πιο ωραιους και γλυκους μπελαδες και οταν θα τα εχουμε τελειωσει ολα θα απολαμβανουμε!!καλη ξεκουραση λιτσακι!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Σόφη μου είσαι καλύτερα τώρα? Δεν πονάς ε?? Δεν νιώθεις κάτι???

Σου άρεσαν αυτά που πήρα?? Όλα μαζί 120? τα πήρα... Καλά είναι λές? Ε νομίζω καλά είναι... :rolleyes:

Γεια σου Δωρα μου.Καλα ειμαι δεν πονεσα ουτε εχθες , απλα σφιχτηκε πολυ η κοιλια μου για λιγο κ φοβηθηκα.δεν ποναω καθολου απλα αγχωθηκα για την ακριβεια.

Ολα αυτα 120 ευρω ?Πολυ καλη τιμη μου φαινεται...

Η αδελφη μου ειπε να μου παραγγειλει απο την νεφ-νεφ μπουρνουζι, πετσετες, σεντονια, καπα, κουβερτα φλις και ολα αυτα εκαναν 180 αλλα θα της τα αφησει 120 ..Αρα μου φαινονται καλες οι τιμες..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Οι πετσέτες ειναι αυτές στο μπεζ χρωματάκι:

http://casahara.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=503&category_id=50&option=com_virtuemart&Itemid=54

και η κουβέρτα η μεγάλη της κούνιας ειναι αυτη στο ροζ

http://www.babydracek.com/zbozi/2257-belpla-baby-perla-spanelska-deka-536-mesic

και το μπουρνουζάκι ειναι ιδιο με τις πετσετες!!!!!!!!!

μεγεια Δωρακι! κ εσυ forever friends ε? με το δικιο σου ειναι τελεια!!!!! πολυ πολυ ομορφα αυτα που πηρες μπραβο! απο που τα πηρες?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Δωρα τελεια τα πραγματα μεγεια με το καλο να τα χαρει η μπουμπου και οι τιμες κι εμενα μια χαρα μου φαινονται,

Σοφια ναι τα πραγματα ειναι τελεια δεν ηξερα οτι εχει το river west θα παω να δω

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Είδα και σεντονάκια σετ της nef nef αλλά δεν είχα άλλα λεφτά μαζί μου!! χα χα!!! Θα έπαιρνα κ απο αυτά... 45? είχαν τα πιο πολλά της nef nef τα σεντονια..

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...