Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια!!! Τι κάνετε??

Τελείωσα αργά με την εξόρμηση στα μαγαζιά και γύρισα σπίτι χωρίς να έχουμε φαγητό,έβρασα στα γρήγορα μια μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα και μόλις κάθησα....Σας διάβασα στα πολύ πεταχτά!!!

Σοφάκι μην αγχώνεσαι και στεναχωριέσαι γιατί κι εγώ το παθαίνω καμιά φορά αν κουρζστώ νιώθω την κοιλιά πρησμένη και σαν να τσιτώνει και να με ενοχλεί! Δεν νομίζω να είναι κάτι αλλά σίγουρα ρώτα στο γιατρό...

Κορίτσια ψώνισα λίγα έως ελαχιστα πραγματάκια αλλά κάτι είναι κ αυτό αφού τελικά είμαι πολύ δύσκολη μου φαίνεται!!!!! Πήρα εν τέλει μια κουβέρτα για την κούνια,μια κουβέρτα αγκαλιάς,ενα σετ πετσέτες και ένα μπουρνουζάκι-κάπα ίδιο με τις πετσέτες!!!Αχ πολύ τα χάρηκα!!!!!!! Αν θέλετε σας βάζω φωτογραφίες!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τελείωσα αργά με την εξόρμηση στα μαγαζιά και γύρισα σπίτι χωρίς να έχουμε φαγητό,έβρασα στα γρήγορα μια μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα και μόλις κάθησα....Σας διάβασα στα πολύ πεταχτά!!!

Σοφάκι μην αγχώνεσαι και στεναχωριέσαι γιατί κι εγώ το παθαίνω καμιά φορά αν κουρζστώ νιώθω την κοιλιά πρησμένη και σαν να τσιτώνει και να με ενοχλεί! Δεν νομίζω να είναι κάτι αλλά σίγουρα ρώτα στο γιατρό...

Κορίτσια ψώνισα λίγα έως ελαχιστα πραγματάκια αλλά κάτι είναι κ αυτό αφού τελικά είμαι πολύ δύσκολη μου φαίνεται!!!!! Πήρα εν τέλει μια κουβέρτα για την κούνια,μια κουβέρτα αγκαλιάς,ενα σετ πετσέτες και ένα μπουρνουζάκι-κάπα ίδιο με τις πετσέτες!!!Αχ πολύ τα χάρηκα!!!!!!! Αν θέλετε σας βάζω φωτογραφίες!

μεγειες Δωριτσα!εννοειται θελουμε φωτο!!αχ τελεια!καλα ειναι κ αυτα που πηρες!δεν τα λες λιγα!!αντε και στα υπολοιπα!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Λιτσα μου στο Λητω ρωτησα τωρα τι να σου πω ειλικρινα εγω το εχω ενα χρονο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη κι αν παθει κατι θα το ψαξω και θα βρω την ακρη,

Δωρα μεγεια τα πραγματακια ναι βαλε φωτογραφιες να χαζεψουμε,

καλα το next εχει απιστευτα πραγματακια πως παραγγελνουμε απο εκει?

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

ναι βαλτε να τις δουμε:P:p

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Οι πετσέτες ειναι αυτές στο μπεζ χρωματάκι:

http://casahara.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=503&category_id=50&option=com_virtuemart&Itemid=54

και η κουβέρτα η μεγάλη της κούνιας ειναι αυτη στο ροζ

http://www.babydracek.com/zbozi/2257-belpla-baby-perla-spanelska-deka-536-mesic

και το μπουρνουζάκι ειναι ιδιο με τις πετσετες!!!!!!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εμενα την πρωτη φορα δεν βγηκε εξω..απλα τεντωθηκε.. τωρα βγήκε απο τώρα και με ενοχλει καπως.. νιωθω ανατριχιλα οταν το αγγιζω:roll:

Την μαυρη γραμμη της εγκυμοσύνης την έχετε;

αντωνια μου εγω δεν εχω ακομα την μαυρη γραμμη. αυτη βγαινει ποτε περιπου?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

http://casahara.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=503&category_id=50&option=com_virtuemart&Itemid=54

δωριτσα μεγεια!!!!!!!!ειναι τελειααααααααααααα!! να σε ρωτησω απο αυτα τα σαιτ τα αγορασες? αν ναι σε ποσο καιρο στα στελνουν?

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ειναι πολυ ζουζουνιαρικα!!μεγεια!!

GjJbp3.png7IWup3.png

βρε κοριτσια εχω σημειωσει καμια 30αρια σαιτ για αγορες και ειλικρινα τα εχω χασει...δεν ξερω απο που να πρωτοξεκινησω.ουφ τελικα και εγω δυσκολη θα ειμαι με τις αγορες του μωρου...αναποφασιστη μεχρι εκει που δεν παει :lol::lol:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

δωριτσα μεγεια!!!!!!!!ειναι τελειααααααααααααα!! να σε ρωτησω απο αυτα τα σαιτ τα αγορασες? αν ναι σε ποσο καιρο στα στελνουν?

Οχι απο μαγαζί τα πήρα και υποτίθεται μου τα εδωσε κ με εκπτωση 20% όλα οσα πήρα!

Η μεγάλη η κουβέρτα για την κούνια(αυτη που εβαλα φωτο) έκανε 35? και η μικρή για αγκαλιά στα 25?... Ειναι ισπανικές χοντρούτσικες κ ζεστές! Αργότερα πέρνουμε και μια πικέ...

Το μπουρνουζακαι-καπα έκανε 25? και το σετ οι πετσετες 35?....Της nef nef οποτε πληρώνεις μάρκα! Και οι τιμές αυτές με την εκπτωση... 120? έδωσα γι'αυτα!Πολλά είναι τι λέτε??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Kαλημερα κοριτσια..!!Τι κανετε?Σηκωθηκα, εφαγα πρωινο και εκατσα να σας διαβασω ..Μετα με πηραν τηλεφωνο και επιασα την συζητηση.Και βεβαια εχασα το νεογεννητο που ειπατε στο mega αλλα δεν πειραζει...

Βρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι γιατι με επιασε ενα αγχος??

Εχθες που εκανα δουλειες, καφεδες και ειμασταν γενικα πολλοι μαζεμενοι...Ενιωσα ξαφνικα την κοιλια μου να σφιγγεται για καποια δευτερολεπτα...Δεν ενιωσα πονο καθολου ..και γενικως ο μπεμπης κλωσταγε πριν κ μετα...Τι μπορει να ειναι αυτο?συσπασεις?Πρεπει να ανησυχω ή ειναι φυσιολογικο?

Ξερετε με επιασε αγχος μετα , με επιασε ταχυκαρδια κ εβαλα τα κλαματα ετσι ξαφνικα!!!Τι να ειναι αυτο το σφιξιμο?Μηπως τεντωθηκε το μωρακι κ εσφιξε η κοιλιτσα?

και μενα αυτο μου συνεβη χτες!!! φοβηθηκα παρα πολυ. συσπασεις ειναι σιγουρα.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ειναι πολυ ζουζουνιαρικα!!μεγεια!!

Ευχαριστώ!! Η κουβερτούλα δεν φαίνεται καλά το σχεδιο της κ μπορώ να πω οτι αδικείται πολύ απο την εικονα...Ειναι πολύ απαλά τα χρωματά της και πολύ γλυκο σχεδιο!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

βρε κοριτσια εχω σημειωσει καμια 30αρια σαιτ για αγορες και ειλικρινα τα εχω χασει...δεν ξερω απο που να πρωτοξεκινησω.ουφ τελικα και εγω δυσκολη θα ειμαι με τις αγορες του μωρου...αναποφασιστη μεχρι εκει που δεν παει :lol::lol:

Απλά σε αυτά τα προιοντα αν θες την γνώμη μου καλό ειναι να τα δεις απο κοντα πρωτα κ μετα να τα παρεις απο το ιντερνετ...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

αντωνια μου εγω δεν εχω ακομα την μαυρη γραμμη. αυτη βγαινει ποτε περιπου?

εγω παλι εχω γεμισει πολυ τριχα στην κοιλια μου και να φανταστεις δεν ειχα ποτε ουτε χνουδι..την μαυρη γραμμη ομως δεν την εχω κανει ακομα παρα μονο μια ξανθια γραμμη και γυρω γυρω τριχιτσες...ο αφαλος μου ομως με ανησυχει γιατι ειναι μονο τεντωμενος και δεν εχει βγει ακομα προς τα εξω

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...