Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλο μεσημερι Αννα μου!!τι αλλο να κανουμε?οτι μας πουν οι ειδικοι...

Λιτσα μου εμενα μου ειπε για την κυστικη αλλα οταν πηρα τηλ στο Λαικο ειχαν αργα ραντεβου κ ειπα να μην αργοπορησω να την κανω..Γι'αυτο πηγα κ την εκανα εξωτερικα, σε γενετιστη.

Παντως οι περισσοτερες εγκυες δεν την εχουν κανει ενω εγω την θεωρω σοβαρη εξεταση που την κανεις 1 φορα στη ζωη σου..και ισχυει για καθε εγκυμοσυνη.Αφου μου την ειπε εγω την εκανα..

κ για μενα ειναι σοβαρη και κακως που δεν τη ζητανε.γι'αυτο λεω οτι ειναι φαουλ του γιατρου μου.

εγω βρηκα ραντεβου 20 μερες μετα το τηλεφωνημα και πηγα.χαριστικα επειδη ημουν εγκυος μου ειπε.3 μηνων την εκανα.

ασχετο αλλα νομιζω σε βρηκα στο φεις.σε κανω προσκληση,εχε το νου σου.:D

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κ για μενα ειναι σοβαρη και κακως που δεν τη ζητανε.γι'αυτο λεω οτι ειναι φαουλ του γιατρου μου.

εγω βρηκα ραντεβου 20 μερες μετα το τηλεφωνημα και πηγα.χαριστικα επειδη ημουν εγκυος μου ειπε.3 μηνων την εκανα.

μου εξηγατε τι ακριβως εξεταση ειναι , εγω πρωτη φορα την ακουω:eek:

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

μου εξηγατε τι ακριβως εξεταση ειναι , εγω πρωτη φορα την ακουω:eek:

λεπτομερειες δε γνωριζω.απλα η ινοκυστικη νοσος ή κυστικη ινωση,ειναι μια ασθενεια που μεταφερεται απο τον γονιο στο παιδι με τον τροπο που μεταφερεται και η μεσογειακη αναιμια.και εχει να κανει με το αναπνευστικο αυτη η ασθενεια.αν εισαι φορεας απλα,δεν το καταλαβαινεις αν δεν κανεις εξεταση.κ αν και οι 2 γονεις ειναι φορεις,τοτε υπαρχει 25%πιθανοτητα το παιδι να βγει αρρωστο με ο,τι συνεπειες εχει αυτο.σπανιως φτανουν μεχρι 20 χρονων αυτα τα παιδια.ειναι σπανιο να συμβει αλλα συμβαινει.αν λεω κατι λαθος,ας με διορθωσει καποια γιατι κ εγω δεν το κατεχω πολυ.

GjJbp3.png7IWup3.png

λεπτομερειες δε γνωριζω.απλα η ινοκυστικη νοσος ή κυστικη ινωση,ειναι μια ασθενεια που μεταφερεται απο τον γονιο στο παιδι με τον τροπο που μεταφερεται και η μεσογειακη αναιμια.και εχει να κανει με το αναπνευστικο αυτη η ασθενεια.αν εισαι φορεας απλα,δεν το καταλαβαινεις αν δεν κανεις εξεταση.κ αν και οι 2 γονεις ειναι φορεις,τοτε υπαρχει 25%πιθανοτητα το παιδι να βγει αρρωστο με ο,τι συνεπειες εχει αυτο.σπανιως φτανουν μεχρι 20 χρονων αυτα τα παιδια.ειναι σπανιο να συμβει αλλα συμβαινει.αν λεω κατι λαθος,ας με διορθωσει καποια γιατι κ εγω δεν το κατεχω πολυ.

εγω παντως δεν ειχα ιδεα. και φαινεται πολύ συμαντική εξεταση ρε κοριτσια η γιατρός μου δεν μου εχει πει τίποτα.....

μπορεις να την κανεις οποιαδιποτε στιγμη;

σας αφηνω ομως γιατι θα φυγουμε. τα λεμε πιο μετα...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

εγω παντως δεν ειχα ιδεα. και φαινεται πολύ συμαντική εξεταση ρε κοριτσια η γιατρός μου δεν μου εχει πει τίποτα.....

μπορεις να την κανεις οποιαδιποτε στιγμη;

σας αφηνω ομως γιατι θα φυγουμε. τα λεμε πιο μετα...

κανονικα πρεπει να την κανεις με τον προγεννητικο που κανεις στην αρχη της εγκυμοσυνης.ή ακομη καλυτερα,πριν μεινεις εγκυος.αλλα δεν ενημερωνουν ολοι.καλα μην αγχωνεσαι,ειναι σπανιο σου λεω!!μη σε βαλουμε και φωτιες τωρα..ολα καλα ειναι!μην ανησυχεις!

GjJbp3.png7IWup3.png

γεια σας και παλι!διαλειμματακι απο τις δουλιτσες και ξανασυνεχιζω αργοτερα..

Σοφακι γιατι στεναχωρεθηκες τοσο μωρε;;εγω το παθαινω αυτο που λες,οπως ακριβως το περιγραφεις.δεν με ποναει,απλα νιωθω την κοιλια μου να σφιγγεται κατω απο τον αφαλο για μερικα δευτερολεπτα.στο τελευταιο ραντεβου με το γιατρο,το ανεφερα,του ειπα οτι δε μ'εχει πιασει ποτε πανω απο 4-5 φορες μεσα σε μια μερα και μου ειπε οτι δεν ανησυχουμε καθολου.ειναι φυσιολογικο.για μενα,καλο ειναι να παρεις τη γιατρο σου να σε ηρεμησει.

Το νιώθω και εγω! εμενα όμως η κοιλια μου σφηγγει όλη.. δεν ποναει καθολου απλα την νιωθω να σφηγγει και νομιζω είναι αυτό που είπε η Άννα συσπάσεις Braxton hiks.. Θυμαμαι οτι το παθαινα και στον πρωτο μου γιο οποτε δεν με ανησυχησε.. αλλα παρατηρησα ότι όταν κουραστω το παθαινω λιγο πιο συχνα:rolleyes:

Οπως ειπες Αννα μου ειναι θεμα γιατρου.Και εμενα απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου ειχε γραψει σε ενα χαρτι με τις σωστες ημερομηνιες τις ''μεγαλες'' εξετασεις που πρεπει να κανω.

Αυχενικη-Papp-a

A-test (δεν το εκανα γιατι ειχα κανει τροφοβλαστη)

Β' επιπεδου

Υπερηχο καρδιας εμβρυου

Doppler

Kαι την κυστικη ινωση που εκανα στην αρχη...

Υπερηχο καρδιας εμβρυου; βρηκες κατι στο Β επιπεδου δηλαδη και γιαυτο στο ζητησε; εγω θυμαμαι με είχαν βαλει στον καρδιοτοκογραφο για να δουν τους παλμούς του μωρού αλλα ήταν μολις μπηκα στην 40 εβδομαδα:roll:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Το νιώθω και εγω! εμενα όμως η κοιλια μου σφηγγει όλη.. δεν ποναει καθολου απλα την νιωθω να σφηγγει και νομιζω είναι αυτό που είπε η Άννα συσπάσεις Braxton hiks.. Θυμαμαι οτι το παθαινα και στον πρωτο μου γιο οποτε δεν με ανησυχησε.. αλλα παρατηρησα ότι όταν κουραστω το παθαινω λιγο πιο συχνα:rolleyes:

Υπερηχο καρδιας εμβρυου; βρηκες κατι στο Β επιπεδου δηλαδη και γιαυτο στο ζητησε; εγω θυμαμαι με είχαν βαλει στον καρδιοτοκογραφο για να δουν τους παλμούς του μωρού αλλα ήταν μολις μπηκα στην 40 εβδομαδα:roll:

Aντωνια μου το ειπα και πριν , δεν μου βρηκε τιποτα ανησυχητικο στο β' επιπεδου αλλα η γιατρος μου μου την ειχε πει να την κανω εξ'αρχης...σε καποια συγκεκριμενη εβδομαδα.Ελαχιστες εγκυες την κανουν αλλα αφου μου την συνεστησε θα την κανω προληπτικα κ μονο...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Νικη μου μην ανησυχεις που δεν την εχεις κανει.Δεν εισαι η μονη!

Εγω την εκανα αφου μου την ειπε. Λιτσακι μου εχεις δικιο σε οσα λες.Μετα το στιγμα που εμφανιζεται σε 8% του πληθυσμου , η επομενη ειναι η ινοκυστικη νοσος με 4%.Αν ενας γονιος φερει το γονιδιο δεν πειραζει αρκει να μην εχει κ ο αλλος γονιος...Αν ειναι κ οι 2 φορεις τοτε υπαρχει 25% πιθανοτητα να νοσησει το παιδι κ να εχει προβληματα στους πνευμονες , να μην μπορει να φαει ..και βεβαια δεν επιζουν πανω απο τα 20 ...Αυτες ειναι ακραιες περιπτωσεις βεβαια ...Μην τρομοκρατησουμε κανεναν ε??

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Σε εκανα add ok!!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Νικη μου μην ανησυχεις που δεν την εχεις κανει.Δεν εισαι η μονη!

Εγω την εκανα αφου μου την ειπε. Λιτσακι μου εχεις δικιο σε οσα λες.Μετα το στιγμα που εμφανιζεται σε 8% του πληθυσμου , η επομενη ειναι η ινοκυστικη νοσος με 4%.Αν ενας γονιος φερει το γονιδιο δεν πειραζει αρκει να μην εχει κ ο αλλος γονιος...Αν ειναι κ οι 2 φορεις τοτε υπαρχει 25% πιθανοτητα να νοσησει το παιδι κ να εχει προβληματα στους πνευμονες , να μην μπορει να φαει ..και βεβαια δεν επιζουν πανω απο τα 20 ...Αυτες ειναι ακραιες περιπτωσεις βεβαια ...Μην τρομοκρατησουμε κανεναν ε??

οχι ολα οκ καλε δεν ανησυχα απλα προβληματιζομαι γιατι δεν την ζητανε ολοι οι γιατροι αφου ειναι τοσο σημαντικη

yiORT7o.jpgwYStp3.png

καλησπερα κοριτσια,

μολις τελειωσα και καθησα και σας διαβασα,

Σοφακι αυτο που νιωθεις ειναι οι συσπασεις Braxton-hicks που ξεκινουν απο τον εκτο και προετοιμαζουν για τον τοκετο,

τωρα σχετικα με τις εξετασεις ετσι οπως τα λετε ειναι ο καθε γιατρος τα δικα του, εμενα ουτε στην πρωτη εγκυμοσυνη ουτε τωρα εκανα της εξεταση για κυστικη ινωση ουτε υπηρεχο καρδια εκανα, το doppler ομως το εκανα και θα το κανω και τωρα 11.11.11, για το καροτσι δεν ξερω εδω στην αθηνα δεν ισχυει κατι τετοιο κι εγω inglesina εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενη και το λητω σημερα που ρωτησα για τη νυφη μου δεν μου ειπε κατι για την εταιρεια,

εμεις σημερα φαγαμε οτι εχει περισσεψει απο χθες,

καλη επιτυχια σε οσες εχουν γιατρο

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

καλησπερα κοριτσια,

μολις τελειωσα και καθησα και σας διαβασα,

Σοφακι αυτο που νιωθεις ειναι οι συσπασεις Braxton-hicks που ξεκινουν απο τον εκτο και προετοιμαζουν για τον τοκετο,

τωρα σχετικα με τις εξετασεις ετσι οπως τα λετε ειναι ο καθε γιατρος τα δικα του, εμενα ουτε στην πρωτη εγκυμοσυνη ουτε τωρα εκανα της εξεταση για κυστικη ινωση ουτε υπηρεχο καρδια εκανα, το doppler ομως το εκανα και θα το κανω και τωρα 11.11.11, για το καροτσι δεν ξερω εδω στην αθηνα δεν ισχυει κατι τετοιο κι εγω inglesina εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενη και το λητω σημερα που ρωτησα για τη νυφη μου δεν μου ειπε κατι για την εταιρεια,

εμεις σημερα φαγαμε οτι εχει περισσεψει απο χθες,

καλη επιτυχια σε οσες εχουν γιατρο

γεια σου Μελινακι!τα μαγαζια που ρωτησα ειναι Αθηνα.συγκεκριμενα Μενιδι.δεν ξερω τι παιζει,θα το ψαξω λιγο.

ηρθα και εγωωωωωωωωωωωωωω

τι εχασα??

θα παω να πιασω τον μικρο απο την προπονηση σε λιγο!!!

καλως το κοριτσι!!

εχουμε εγκυμοσυνη στο ''ΔΕΝ θελω''!!!!!ΓΙΟΥΠΙ!!

GjJbp3.png7IWup3.png

γεια σου Μελινακι!τα μαγαζια που ρωτησα ειναι Αθηνα.συγκεκριμενα Μενιδι.δεν ξερω τι παιζει,θα το ψαξω λιγο.

καλως το κοριτσι!!

εχουμε εγκυμοσυνη στο ''ΔΕΝ θελω''!!!!!ΓΙΟΥΠΙ!!

ναι ποιαα????για λεγε δεν βρισκω ωρα να μπαινω και εκει!!!

παω να πιασω τον μικρο η ωρα 4 τελειωνει!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...