Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@Supergirl87 @Katiamaxikingκαλή επιτυχια να έχετε και μια τεραστια χοριακή!!!❤️❤️

Ευχαριστούμε πάρα πολύ !!!με το καλό να αγκαλιάσεις τα παιδάκια σου σύντομα ♥️

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

@Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! Με το καλό να ακούσεις την καρδούλα ή τις καρδούλες !!!! Μια εύκολη εγκυμοσύνη εύχομαι! 
      εγώ θα πάω στις 15 ημέρες 17/2 γιατί έβαλα 3η ημερών. Προς το παρόν είμαι ήρεμη και από παρασκευή θα αρχίσω να βγαίνω για κανένα καφεδάκι με φίλους. Ευτυχώς δουλεύω και λίγο από το σπίτι τα απογεύματα. Αλλιώς το έχω ρίξει στο διάβασμα και στην τηλεόραση! Νομίζω ότι όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία θα αρχίσει τις άγχος! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια κι από μένα! Μεσημέριασε βέβαια.. Πάλι κατά τις 11.30 σηκώθηκα!

Εγώ λέω να μαγειρέψω κοτόσουπα σήμερα και βαριέμαι... Αύριο λέω τελικά να πάω να κάνω την καμπύλη ζαχάρου! Για doppler και μένα δεν μου ανέφερε τπτ η γιατρός μου, οπότε δε νομίζω να κάνουμε.

Εμενα παντα μου κανει, και οχι επειδη κατι βλεπει.Απο το 1ο ραντεβου καθε εγκυμοσυνης μου δινει σε χαρτι το προγραμμα των εξετασεων για τους 9 μηνες και αυτο ειναι παντα μεσα στον 8ο.Ειναι θεμα γιατρου τελικα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια κι από μένα! Μεσημέριασε βέβαια.. Πάλι κατά τις 11.30 σηκώθηκα!

Εγώ λέω να μαγειρέψω κοτόσουπα σήμερα και βαριέμαι... Αύριο λέω τελικά να πάω να κάνω την καμπύλη ζαχάρου! Για doppler και μένα δεν μου ανέφερε τπτ η γιατρός μου, οπότε δε νομίζω να κάνουμε.

καλημερα! χιχι για doppler ουτε εμενα μου εχει αναφερει ακόμα αλλα ειναι ακόμη νωρίς. στον 8ο νομιζω τον κάνουν. αν δεν μου πει εγω θα της το ζητησω πάντως! κοτόσουπα ε???? μιαμ μιαμ μιαμ!!! ταιριαζει με τον καιρό!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αχ βρε κοριτσια δεν ξερω τι με επιασε και αγχωθηκα!Σιγουρα παντως δεν το παθαινω παραπανω απο 2-3 φορες την εβδομαδα...το εψαξα κ στο παρεντς κ ειδα οτι πρεπει να ειναι πανω απο 4 την ωρα για να θεωρηθει μη φυσικο!!

Κουραστηκα και η βαβουρα στο σπιτι εκανε τα νευρα μου χαλια!!!Ηταν και ο ανηψιος μου εδω ο οποιος ειναι ταρζαν..Ολο κατι ηθελε!!Να ανεβει πανω στα συνθετα , στα ντουλαπια...Οι υπολοιποι συζητουσαν για τα μετρα κ τους φορους...και εχω εγινα χαλια!!!Το κεφαλι μου καζανι!!!Μεσα σε ολα αυτα ο αντρας μου μου ελεγε συνεχεια κατσε κατω κ εγω δεν μπορουσα...

Στο τελος οταν ολα μαζευτηκαν με πηρε το παραπονο κ ειχε κ ταχυκαρδια ..Ενταξει αυτο μου περασε μετα..ηρεμησα κ κοιμηθηκα..

Θα παρω το απογευμα τηλ την γιατρο για να ηρεμησω

Παντως εγω θα κανω σιγουρα doppler και την επομενη εβδομαδα εχουμε κλεισει ραντεβου για υπερηχο καρδιας εμβρυου...Η γιατρος μου θελει οπωσδηποτε αυτες τις εξετασεις εξ'αρχης ...Ειναι εξειδικευμενες δεν λεω αλλα θα τις κανω να ειμαστε σιγουροι...!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

καλημερα Ανθη!!

νομιζω οτι ειναι νωρις ακομη για να σου πει.και σκοπο να το εχει,μπορει να στο αναφερει αργοτερα.

Εμενα παντα μου κανει, και οχι επειδη κατι βλεπει.Απο το 1ο ραντεβου καθε εγκυμοσυνης μου δινει σε χαρτι το προγραμμα των εξετασεων για τους 9 μηνες και αυτο ειναι παντα μεσα στον 8ο.Ειναι θεμα γιατρου τελικα.

κ εμενα αν δε μου ειχε δωσει το χαρτι αυτο που λες,δε θα ηξερα αν θα το κανω η οχι.λογικα θα μου το πει την επομενη φορα.

GjJbp3.png7IWup3.png

Οπως ειπες Αννα μου ειναι θεμα γιατρου.Και εμενα απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου ειχε γραψει σε ενα χαρτι με τις σωστες ημερομηνιες τις ''μεγαλες'' εξετασεις που πρεπει να κανω.

Αυχενικη-Papp-a

A-test (δεν το εκανα γιατι ειχα κανει τροφοβλαστη)

Β' επιπεδου

Υπερηχο καρδιας εμβρυου

Doppler

Kαι την κυστικη ινωση που εκανα στην αρχη...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε κοριτσια δεν ξερω τι με επιασε και αγχωθηκα!Σιγουρα παντως δεν το παθαινω παραπανω απο 2-3 φορες την εβδομαδα...το εψαξα κ στο παρεντς κ ειδα οτι πρεπει να ειναι πανω απο 4 την ωρα για να θεωρηθει μη φυσικο!!

Κουραστηκα και η βαβουρα στο σπιτι εκανε τα νευρα μου χαλια!!!Ηταν και ο ανηψιος μου εδω ο οποιος ειναι ταρζαν..Ολο κατι ηθελε!!Να ανεβει πανω στα συνθετα , στα ντουλαπια...Οι υπολοιποι συζητουσαν για τα μετρα κ τους φορους...και εχω εγινα χαλια!!!Το κεφαλι μου καζανι!!!Μεσα σε ολα αυτα ο αντρας μου μου ελεγε συνεχεια κατσε κατω κ εγω δεν μπορουσα...

Στο τελος οταν ολα μαζευτηκαν με πηρε το παραπονο κ ειχε κ ταχυκαρδια ..Ενταξει αυτο μου περασε μετα..ηρεμησα κ κοιμηθηκα..

Θα παρω το απογευμα τηλ την γιατρο για να ηρεμησω

Παντως εγω θα κανω σιγουρα doppler και την επομενη εβδομαδα εχουμε κλεισει ραντεβου για υπερηχο καρδιας εμβρυου...Η γιατρος μου θελει οπωσδηποτε αυτες τις εξετασεις εξ'αρχης ...Ειναι εξειδικευμενες δεν λεω αλλα θα τις κανω να ειμαστε σιγουροι...!

Γιατι σου ζητησε υπερυχο καρδιας εμβρυου??

καλημερα Ανθη!!

νομιζω οτι ειναι νωρις ακομη για να σου πει.και σκοπο να το εχει,μπορει να στο αναφερει αργοτερα.

κ εμενα αν δε μου ειχε δωσει το χαρτι αυτο που λες,δε θα ηξερα αν θα το κανω η οχι.λογικα θα μου το πει την επομενη φορα.

Δλδ στο χαρτι το εχει η οχι??

Οπως ειπες Αννα μου ειναι θεμα γιατρου.Και εμενα απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου ειχε γραψει σε ενα χαρτι με τις σωστες ημερομηνιες τις ''μεγαλες'' εξετασεις που πρεπει να κανω.

Αυχενικη-Papp-a

A-test (δεν το εκανα γιατι ειχα κανει τροφοβλαστη)

Β' επιπεδου

Υπερηχο καρδιας εμβρυου

Doppler

Kαι την κυστικη ινωση που εκανα στην αρχη...

Ουτε υπερυχο καρδιας εμβρυου μου εχει ζητησει ποτε, ουτε για κυστικη ινωση.

Οτι θελει κανει ο καθενας μου φαινεται τελικα!!

Διαφημίσεις

Ο υπερηχος καρδιας εμβρυου ειναι μια εξειδικευμενη εξεταση κ την κανουν οσοι βρουν κατι στην β'επιπεδου.Η γιατρος μου ομως μου την ειχε γραψει στις εξετασεις εξ'αρχης .Απο οτι εχω καταλαβει ειναι πολυ ψειρας με τις εξετασεις κ τα κοιταει ολα!!!Δεν λεω απο την αλλη ειναι καλο αλλα η καθε εξεταση κοστιζει ενα 150αρι..Και για την κυστικη με ειχε στειλει σε γενετιστη..

Εκεινος μου ειχε πει οτι πρωτα κοιταμε το στιγμα, μετα την κυστικη κ τελος στην αυχενικη το συνδρομο down .

Η αληθεια ειναι οτι ολα ειναι ενας κυκλος για να δινεις χρηματα συνεχεια σε εξετασεις αλλα απο την στιγμη που μου λεει να τις κανω κ μπορω..παω και τις κανω ωστε να εξαντλησω οσες πιο πολλες πιθανοτητες μπορω να μην εχει κατι το μπεμπε..Ετσι το βλεπω εγω..

Και σιγουρα ο καθε γιατρος κανει οτι θελει!!!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Δλδ στο χαρτι το εχει η οχι??

το εχει γι'αυτο ξερω οτι θα το κανω.

ουτε κ εμενα μου τα ζητησε αυτα.μονο απο μενα ζητησε χαρτι απο καρδιολογο.

το θεμα της κυστικης ινωσης ειναι το μονο φαουλ που βρισκω μεχρι στιγμης στο γιατρο μου.υποτιθεται οτι εχει μπει υποχρεωτικα στον προγεννητικο ελεγχο απο 1/01/11 και σχεδον κανενας γιατρος δεν τη ζηταει.εγω ενημερωθηκα μεσω του παρεντς και πηγα και την εκανα δωρεαν την εξεταση στο Λαικο.ουτε καν οτι μπορει να γινει εκει δε γνωριζε ο δικος μου.αν δεν ηταν το ιντερνετ δε θα ηξερα καν τι ειναι!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Ο υπερηχος καρδιας εμβρυου ειναι μια εξειδικευμενη εξεταση κ την κανουν οσοι βρουν κατι στην β'επιπεδου.Η γιατρος μου ομως μου την ειχε γραψει στις εξετασεις εξ'αρχης .Απο οτι εχω καταλαβει ειναι πολυ ψειρας με τις εξετασεις κ τα κοιταει ολα!!!Δεν λεω απο την αλλη ειναι καλο αλλα η καθε εξεταση κοστιζει ενα 150αρι..Και για την κυστικη με ειχε στειλει σε γενετιστη..

Εκεινος μου ειχε πει οτι πρωτα κοιταμε το στιγμα, μετα την κυστικη κ τελος στην αυχενικη το συνδρομο down .

Η αληθεια ειναι οτι ολα ειναι ενας κυκλος για να δινεις χρηματα συνεχεια σε εξετασεις αλλα απο την στιγμη που μου λεει να τις κανω κ μπορω..παω και τις κανω ωστε να εξαντλησω οσες πιο πολλες πιθανοτητες μπορω να μην εχει κατι το μπεμπε..Ετσι το βλεπω εγω..

Και σιγουρα ο καθε γιατρος κανει οτι θελει!!!!

Φυσικα και πολυ καλα κανεις.

Και εμενα αυτη τη φορα με εβαλε να κανω αμνιο λογω ηλικιας.Αν με ρωταγες εγω δεν ηθελα, αλλα δε μπορω να φερω αντιρησση γιατι εκτος του οτι του εχω εμπιστοσυνη, 2 παιδια εχω κανει μαζι του , και τον εχω 12 χρονια, θελω και εγω να βεβαιωθω οτι ολα ειναι καλα με το μωρο. Τι να κανουμε, κανουμε οτι μας λενε και προχωραμε.Τα λεμε!!

Καλο μεσημερι Αννα μου!!τι αλλο να κανουμε?οτι μας πουν οι ειδικοι...

Λιτσα μου εμενα μου ειπε για την κυστικη αλλα οταν πηρα τηλ στο Λαικο ειχαν αργα ραντεβου κ ειπα να μην αργοπορησω να την κανω..Γι'αυτο πηγα κ την εκανα εξωτερικα, σε γενετιστη.

Παντως οι περισσοτερες εγκυες δεν την εχουν κανει ενω εγω την θεωρω σοβαρη εξεταση που την κανεις 1 φορα στη ζωη σου..και ισχυει για καθε εγκυμοσυνη.Αφου μου την ειπε εγω την εκανα..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...