Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Σοφάκι χρονια πολλα!!!!!!!!!!! Του χρονου με το μπεμπιδιον αγκαλια!!!!!!

Εγω απο βδομάδα για αυχενικη...ουφ εχω αγχος! Στον γιατρο μου θα την κανω. Αντε να δουμε.

Labc τελεια τα μωράκια...επιβεβαιωσατε το φυλο? Ρε βαλε τικερακι...μπερδευομαι η γραια!

Μη μιλατε για φαγητο κ κιλά! Πιστευω οτι σας τσακιζω σε διαγωνισμο φαγητου...ειμαι υνεχεια μπουκωμενη κ εννοειται με βλακειες. Το πρωι τρωω την φρουτοκρεμα της μιας, που παντα την αφηνει. Σαλατες αν γυρισω απο την δουλεια, μαγειρεψω για ολους, ταισω τα παιδια, αλλαξω, κοιμισω...κ εχω ορεξη...κανω!χαχαχα!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλως ηρθες φουσκιτσα!!

Εμενα να δεις την κοιλια μου πως ειναι!!Τοσο καιρο απεφευγα τους γνωστους που δεν το ηξεραν, και τωρα ξαφνικα με βλεπουν με την κοιλια τουρλα!:tongue:

Τωρα και να θελω δεν κρυβομαι!

Εμένα πάλι δεν έχει γίνει τόσο τούρλα. Είναι λίγο πρησμένη. Αλλά δεν το καταλαβαίνεις κιόλας ότι είμαι έγκυος. Μάλλον είναι και νωρίς ακόμα.

Jfnqp3.png

Ευχαριστώ ευχαριστώ!!!!μακάρι να πανε καλά όλα για ολες μας!Ο γιατρος μου ειπε σιγουρα οτι ειναι κορες και εχω ήδη ενα γιο!Ωραιος συνδιασμος θα ειναι!:)

Τελειος! οχι απλα ωραιος!!Εμενα γενικα μου αρεσει το πρωτο παιδι στην οικογενεια να ειναι αγορι!Ο Big brother!

Ισως γιατι δεν ειχα αδερφο (μια αδερφη εχω) και μου ελειπε αυτο!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Μη μιλατε για φαγητο κ κιλά! Πιστευω οτι σας τσακιζω σε διαγωνισμο φαγητου...ειμαι υνεχεια μπουκωμενη κ εννοειται με βλακειες. Το πρωι τρωω την φρουτοκρεμα της μιας, που παντα την αφηνει. Σαλατες αν γυρισω απο την δουλεια, μαγειρεψω για ολους, ταισω τα παιδια, αλλαξω, κοιμισω...κ εχω ορεξη...κανω!χαχαχα!

Αφού τα προλαβαίνεις και όλα αυτά μπράβο σου!

Να δούμε εμείς δηλαδή εγώ τι θα κάνω. Η αλήθεια είναι ότι είμαι και λίγο καλομαθημένη. Αλλά πιστεύω ότι όταν έρθει το παιδί θες δε θες είσαι πιο δραστήριος. Τι θα κάνεις θα το αφήσεις ατάιστο;

Jfnqp3.png

Παντως αυτες οι σαλατες ειναι οντως μπελας!

Εγω τωρα το καλοκαιρι τρελλαινομαι για ντοματες!Ειναι και απο κηπο και ειναι πολυ νοστιμες.Καθε βραδυ τρωω μαζι με ντακος και ριγανη και φετα,ΤΕΛΕΙΑ!!Ασε που δεν ειναι μπελας το πλυσιμο τους.

Διαφημίσεις

Εμένα πάλι δεν έχει γίνει τόσο τούρλα. Είναι λίγο πρησμένη. Αλλά δεν το καταλαβαίνεις κιόλας ότι είμαι έγκυος. Μάλλον είναι και νωρίς ακόμα.

Ισως δε φαινεται πολυ γιατι ειναι το πρωτο σου.Η κοιλια σου τωρα αρχιζει να ξεπροβαλει δειλα- δειλα!!

Εγω υστερα απο 2 εγκυμοσυνες που εχει χαλαρωσει τι περιμενεις?Να δω μετα πως θα την μαζεψω!!

Αφού τα προλαβαίνεις και όλα αυτά μπράβο σου!

Να δούμε εμείς δηλαδή εγώ τι θα κάνω. Η αλήθεια είναι ότι είμαι και λίγο καλομαθημένη. Αλλά πιστεύω ότι όταν έρθει το παιδί θες δε θες είσαι πιο δραστήριος. Τι θα κάνεις θα το αφήσεις ατάιστο;

Αχ Κασσάνδρα μου κ εγω καλομαθημενη ημουν, παντα περιποιημενη κλπ κλπ! Κ τωρα πάλι περιποιημενη θα βγω αλλα δεν προλαβαινω να κανω κ την βλεφαριδα τεντα...ειναι σε πιο λαιτ εκδοχη.

Κοριτσια να ανταλλαξουμε κ φεις ...οσες εχετε1:D

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Αχ Κασσάνδρα μου κ εγω καλομαθημενη ημουν, παντα περιποιημενη κλπ κλπ! Κ τωρα πάλι περιποιημενη θα βγω αλλα δεν προλαβαινω να κανω κ την βλεφαριδα τεντα...ειναι σε πιο λαιτ εκδοχη.

Κοριτσια να ανταλλαξουμε κ φεις ...οσες εχετε1:D

Εντάξει κι εγώ περιποιημένη προσπαθώ να βγαίνω. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και τόσο κοκέτα. Αλλά δεν τρελαίνομαι να έχω το σπίτι στην εντέλεια ή πάντα θα κοιμηθώ το μεσημεράκι. Θα πάω για καφεδάκι κι ας έχω σίδερο.Ή θα πάω γυμναστήριο ακόμα και αν δεν έχω μαγειρέψει.Τέτοια πράγματα.Βλέπω άλλες κοπέλες που δεν είναι έτσι. Ευτυχώς που ο άντρας μου βολεύεται και με απλό και γρήγορο φαγητό δηλ. σαλάτες ή γρήγορες σουπίτσες.

Jfnqp3.png

Μπραβο!!!Πολυ ωραια τα νεα σου!!Σου ευχομαι να ειναι παντα ολα καλα μεχρι το τελος της εγκυμοσυνης.Εγω τελικα την τριτη που θα δωσω αιμα για θυρεοειδη θα κανω και την εξεταση που λεγαμε.Ρωτησα και την κανουν, αληθεια ποση ωρα μετα την ενεση πρεπει?

Εχω και μια απορια.Μας εχεις πει πως εισαι στην 15η εβδομαδα, αρα εισαι ηδη στον 4ο μηνα προ πολλου!!

3-5 ώρες μετά την ένεση κανεις την εξεταση!Ναι κ γω έτσι νόμιζα και ρωτησα τον γιατρό σημερα αλλά μου ειπε οτι σε 4 μερες μπαινω..:)

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Τελειος! οχι απλα ωραιος!!Εμενα γενικα μου αρεσει το πρωτο παιδι στην οικογενεια να ειναι αγορι!Ο Big brother!

Ισως γιατι δεν ειχα αδερφο (μια αδερφη εχω) και μου ελειπε αυτο!!

Και εγω ηθελα εναν μεγαλυτερο αδερφό αλλά ειμαι μοναχοπαιδι!:(

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

Σοφάκι χρονια πολλα!!!!!!!!!!! Του χρονου με το μπεμπιδιον αγκαλια!!!!!!

Εγω απο βδομάδα για αυχενικη...ουφ εχω αγχος! Στον γιατρο μου θα την κανω. Αντε να δουμε.

Labc τελεια τα μωράκια...επιβεβαιωσατε το φυλο? Ρε βαλε τικερακι...μπερδευομαι η γραια!

Αν μπορείς στειλε μου σε πμ αναλυτικα πως κανω για να βαλω τικερακι ρε συ..οσες φορες προσπάθησα δεν το βρήκα και τα παράτησα..

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Σαν πρόσφυγας! :) Άσε κι εγώ το ίδιο. Σήμερα το είπα σε μια φίλη γιατί την απέφευγα εδώ και καιρό και στο τέλος δεν θα μου μιλάνε κιόλας!

καλημερα!!!! σημερα δεν αντεχω αλλο κοριτσακι ειμαι συνεχεια μεσα στο σπιτι κ τα χω παρει.... αυτην την εβδομαδα κ εγω εχω αποφυγει 2 φιλες μου με δικαιολογιες διαφορες αλλα βαρεθηκααα... τι να κανω ρε γμτ να παω για κανενα καφε? κ αν το καταλαβουν? να πω οτι παχυνα επειδη εκοψα το τσιγαρο? κ αν με πιασει τουμπανιασμα κ γινει η κοιλια μου σαν 6 μηνων? δεν αντεχω αλλο να ειμαι χωρις λογο κλεισμενη εδω μεσα!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημερα!!!! σημερα δεν αντεχω αλλο κοριτσακι ειμαι συνεχεια μεσα στο σπιτι κ τα χω παρει.... αυτην την εβδομαδα κ εγω εχω αποφυγει 2 φιλες μου με δικαιολογιες διαφορες αλλα βαρεθηκααα... τι να κανω ρε γμτ να παω για κανενα καφε? κ αν το καταλαβουν? να πω οτι παχυνα επειδη εκοψα το τσιγαρο? κ αν με πιασει τουμπανιασμα κ γινει η κοιλια μου σαν 6 μηνων? δεν αντεχω αλλο να ειμαι χωρις λογο κλεισμενη εδω μεσα!!!!

Kαλημερα Μαργκο μου.Εγω θα ελεγα οτι μπορεις να το πεις σε 1-2 καλες σου φιλες ,δεν ειναι δα και τραγικο.Εμενα δεν θα μ'αρεσε να λεω ψεματα κ την επομενη εβδομαδα να παω να τους πω ...ααα ξεχασα να σας πω ειμαι εγκυος!!

Ειναι λιγο σαν κοροιδια αν και σε καταλαβαινω απολυτα...γιατι εχω περασει την φαση απλα εμενα δεν μου φαινεται ακομα οτι ειμαι εγκυος τοσο.

Να φανταστεις στο πρωτο τριμηνο το ηξεραν οι γονεις μου,του αντρα μου κ η αδελφη μου,η θεια μου-ξαδελφη μου(μενουν απο πανω) κ βεβαια η κουμπαρα μου-κουμπαρος μου γιατι στον γαμο τους ημουν καπως ...

Με το που εκανα την αυχενικη ο πατερας μου μου λεει κ τωρα μπορω να το πω ε??Δεν κρατιοτανε...τι να κανω χαρα ειναι και αυτη!!

Τωρα απλα με οποιον μιλαω ή βγαινω τους το λεω...γιατι δεν πολυφαινεται..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Κι εγώ πιστεύω οτι έφτασε πια ο καιρός να το πεις ρε κοπελια!!! Μην το κρύβεις άλλο τουλάχιστον απο τους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Kαλημερα Μαργκο μου.Εγω θα ελεγα οτι μπορεις να το πεις σε 1-2 καλες σου φιλες ,δεν ειναι δα και τραγικο.Εμενα δεν θα μ'αρεσε να λεω ψεματα κ την επομενη εβδομαδα να παω να τους πω ...ααα ξεχασα να σας πω ειμαι εγκυος!!

Ειναι λιγο σαν κοροιδια αν και σε καταλαβαινω απολυτα...γιατι εχω περασει την φαση απλα εμενα δεν μου φαινεται ακομα οτι ειμαι εγκυος τοσο.

Να φανταστεις στο πρωτο τριμηνο το ηξεραν οι γονεις μου,του αντρα μου κ η αδελφη μου,η θεια μου-ξαδελφη μου(μενουν απο πανω) κ βεβαια η κουμπαρα μου-κουμπαρος μου γιατι στον γαμο τους ημουν καπως ...

Με το που εκανα την αυχενικη ο πατερας μου μου λεει κ τωρα μπορω να το πω ε??Δεν κρατιοτανε...τι να κανω χαρα ειναι και αυτη!!

Τωρα απλα με οποιον μιλαω ή βγαινω τους το λεω...γιατι δεν πολυφαινεται..

Καλημερα Σοφια μου! κατ αρχην στις 2 κολλητες μου το εχω πει αλλα λειπουν διακοπουλες! τωρα οι υπολοιποι φιλοι γνωριζουν οτι ειχα παλλινδρομη την προηγουμενη φορα κ τους ειχα πει οτι την επομενη φορα θα το πω πλεον στον 4ο. κοροιδια δεν θα το ελεγα! ειμαι σιγουρη οτι ολοι θα καταλαβουν απλα το θεμα ειναι οτι εχω φρικαρει κλεισμενη εδω μεσα κ δεν μπορω να δω κανεναν! δεν ξερω αν θα κρατηθω κιολας να μην το πω.

να το πω ομως 5 μερες πριν την αυχενικη μου φαινεται γελοιο!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...