Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@Supergirl87 @Katiamaxikingκαλή επιτυχια να έχετε και μια τεραστια χοριακή!!!❤️❤️

Ευχαριστούμε πάρα πολύ !!!με το καλό να αγκαλιάσεις τα παιδάκια σου σύντομα ♥️

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

@Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! Με το καλό να ακούσεις την καρδούλα ή τις καρδούλες !!!! Μια εύκολη εγκυμοσύνη εύχομαι! 
      εγώ θα πάω στις 15 ημέρες 17/2 γιατί έβαλα 3η ημερών. Προς το παρόν είμαι ήρεμη και από παρασκευή θα αρχίσω να βγαίνω για κανένα καφεδάκι με φίλους. Ευτυχώς δουλεύω και λίγο από το σπίτι τα απογεύματα. Αλλιώς το έχω ρίξει στο διάβασμα και στην τηλεόραση! Νομίζω ότι όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία θα αρχίσει τις άγχος! 

Κορίτσια οι ευχές σας αυτές τις μέρες μου έχουν ζεστάνει την καρδιά. Είναι συγκινητικό το πόσο πολύ θέλετε να πάνε όλα καλά! Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος και μακρύς. Και είναι μια περίοδος γεμάτη ελπίδα τώρα. Ευχαριστώ πολύ για τη θετική σας ενέργεια! Εύχομαι να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε παρέα σε περίπου 2 βδομαδες. ♥️

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Kαλημερα κοριτσια..!!Τι κανετε?Σηκωθηκα, εφαγα πρωινο και εκατσα να σας διαβασω ..Μετα με πηραν τηλεφωνο και επιασα την συζητηση.Και βεβαια εχασα το νεογεννητο που ειπατε στο mega αλλα δεν πειραζει...

Βρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι γιατι με επιασε ενα αγχος??

Εχθες που εκανα δουλειες, καφεδες και ειμασταν γενικα πολλοι μαζεμενοι...Ενιωσα ξαφνικα την κοιλια μου να σφιγγεται για καποια δευτερολεπτα...Δεν ενιωσα πονο καθολου ..και γενικως ο μπεμπης κλωσταγε πριν κ μετα...Τι μπορει να ειναι αυτο?συσπασεις?Πρεπει να ανησυχω ή ειναι φυσιολογικο?

Ξερετε με επιασε αγχος μετα , με επιασε ταχυκαρδια κ εβαλα τα κλαματα ετσι ξαφνικα!!!Τι να ειναι αυτο το σφιξιμο?Μηπως τεντωθηκε το μωρακι κ εσφιξε η κοιλιτσα?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποπη μου νομιζω πρεπει να το κανεις copy paste γιατι αλλιως δεν αποθηκευετε.

το καταφερα? αλλα δεν μου το εβγαλε με τα ροζ και μωβ χρωματα..

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

για πειτε βρε κοριτσια, οσες κανετε τσουρεκια, τι μυρωδικα βαζετε? στο ιντερνετ βρηκα συνταγες που λενε κ για ξυσμα πορτοκαλιου και μαστιχα εκτος απο μαχλεπι αλλα ο αντρας μου επιμενει μονο μαχλεπι κ τιποτα αλλο

Εχει δικιο ο αντρας σου , το μαχλεπι του παει πολυ, εγω βαζω και λιγη μαστιχα, δε μου πολυαρεσει το πορτοκαλι στα τσουρεκια αν και μου αρεσει γενικα σε αλλα γλυκα.Ειναι και θεμα γουστου.Παντως το μαχλεπι δινει τη χαρακτιριστικη μυρωδια του τσουρεκιου.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

1.Αννιτα -πητ 15/12/2012 Ιασω Λαρισας κοριτσακι

2.Αννιτα Τσουπανη- πητ 17-20/12/2012 αγορακι

3.trianmeli ΠΗΤ 9/1/2012 κοριτσακι

4.anastasaki-melissaki -πητ 18/1/2012 -αγορακι

5.female πητ 19/1/2012 στο Μητέρα Κρήτης κοριτσακι

6.toulala -πητ 30/1/2012 άγνωστο που αγοράκι

7.fouskitsa82 -πητ 02/02/2012 σε ιδιωτική κλινική της Κοζάνης κοριτσι

8.nikou - πητ 2/2/2012 αγορακι

9.geomi-πητ 2/2/2012 κοριτσακι

10.sophie jolie - πητ 3/2/2012 Ελενα αγορακι

11.minaki - πητ 3/2/2012 κοριτσι

12.morfia -πητ 6/2/2012 Ιασω Λαρισας αγορακι-κοριτσακι

13.dolphin73 -πητ 10/02/2012 λογω προγραμμ.καισαρικης Ιασω κοριτσακι

14.tsourekimou -πητ 11/2/12 προγρ. Κ.Τ.-Θεσ/νικη αγορακι

15. Νια - πητ 11/02/12 αγορι

16.labc81 -πητ 12/2 Μητερα κοριτσάκια

17.xristina83 -πητ 14/2 ΡΕΑ αγορι Φ.Τ(ελπιζω)

18.litsa 84- ΠΗΤ 14/02/2012 ΙΑΣΩ Αθηνα,κοριτσακι

19.taspaa-πητ16/2,Iπποκρατειο Θεσ/νικης-Ελπιζω Φ.Τ.,κοριτσι

20.εφακη!!πητ 18/2/2012 καισαρικη αχιλλειων λεμεσο-αγορακι!!!!

21.ggwgw-πητ 24/2/12 κλινικη Υγεια-Λαρισα-κοριτσακι σιγουρα!!

22.margo4-4 -πητ περιπου 25/2/12 μαλλον λογω καισαρικης κοριτσακι!

23.november rain - πητ: τελη φλεβαρη προγρ.καισαρικη Π.Γ.Ν.Αλεξανδρουπολης, αγνωστων στοιχειων προς το παρον και εμεις!

24.Blublu - πητ τελη Φλεβαρη,προγρ. Κ.Τ. -Θεσ.νικη- κοριτσι

25.kalliopi poul.πητ 01/03/2012 κοριτσακι Γενεσις θεσσαλονικη

26. Kassandra81 πητ 04/03/2012 μάλλον Φ.Τ. Νοσ. Αλεξάνδρα φύλο άγνωστο ακόμα

27.ΗΛΙΑΝΝΑ25 πητ 10/3/2012 αγορακι

Με χρωματακι ειναι καλυτερα ε??

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Εχει δικιο ο αντρας σου , το μαχλεπι του παει πολυ, εγω βαζω και λιγη μαστιχα, δε μου πολυαρεσει το πορτοκαλι στα τσουρεκια αν και μου αρεσει γενικα σε αλλα γλυκα.Ειναι και θεμα γουστου.Παντως το μαχλεπι δινει τη χαρακτιριστικη μυρωδια του τσουρεκιου.

ναι κ ο αντρας μου λεει το κλασσικο τσουρεκι εχει μονο μαχλεπι!! μαλλον δεν θα βαλω ουτε μαστιχα!αντε να δουμε τι θα φτιαξουμε!!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

1.Αννιτα -πητ 15/12/2012 Ιασω Λαρισας κοριτσακι

2.Αννιτα Τσουπανη- πητ 17-20/12/2012 αγορακι

3.trianmeli ΠΗΤ 9/1/2012 κοριτσακι

4.anastasaki-melissaki -πητ 18/1/2012 -αγορακι

5.female πητ 19/1/2012 στο Μητέρα Κρήτης κοριτσακι

6.toulala -πητ 30/1/2012 άγνωστο που αγοράκι

7.fouskitsa82 -πητ 02/02/2012 σε ιδιωτική κλινική της Κοζάνης κοριτσι

8.nikou - πητ 2/2/2012 αγορακι

9.geomi-πητ 2/2/2012 κοριτσακι

10.sophie jolie - πητ 3/2/2012 Ελενα αγορακι

11.minaki - πητ 3/2/2012 κοριτσι

12.morfia -πητ 6/2/2012 Ιασω Λαρισας αγορακι-κοριτσακι

13.dolphin73 -πητ 10/02/2012 λογω προγραμμ.καισαρικης Ιασω κοριτσακι

14.tsourekimou -πητ 11/2/12 προγρ. Κ.Τ.-Θεσ/νικη αγορακι

15. Νια - πητ 11/02/12 αγορι

16.labc81 -πητ 12/2 Μητερα κοριτσάκια

17.xristina83 -πητ 14/2 ΡΕΑ αγορι Φ.Τ(ελπιζω)

18.litsa 84- ΠΗΤ 14/02/2012 ΙΑΣΩ Αθηνα,κοριτσακι

19.taspaa-πητ16/2,Iπποκρατειο Θεσ/νικης-Ελπιζω Φ.Τ.,κοριτσι

20.εφακη!!πητ 18/2/2012 καισαρικη αχιλλειων λεμεσο-αγορακι!!!!

21.ggwgw-πητ 24/2/12 κλινικη Υγεια-Λαρισα-κοριτσακι σιγουρα!!

22.margo4-4 -πητ περιπου 25/2/12 μαλλον λογω καισαρικης κοριτσακι!

23.november rain - πητ: τελη φλεβαρη προγρ.καισαρικη Π.Γ.Ν.Αλεξανδρουπολης, αγνωστων στοιχειων προς το παρον και εμεις!

24.Blublu - πητ τελη Φλεβαρη,προγρ. Κ.Τ. -Θεσ.νικη- κοριτσι

25. Kassandra81 πητ 04/03/2012 μάλλον Φ.Τ. Νοσ. Αλεξάνδρα φύλο άγνωστο ακόμα

26.ΗΛΙΑΝΝΑ25 πητ 10/3/2012 αγορακι

27. kalliopi poul.πητ 01/03/2012 κοριτσακι Γενεσις θεσσαλονικη

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Kαλημερα κοριτσια..!!Τι κανετε?Σηκωθηκα, εφαγα πρωινο και εκατσα να σας διαβασω ..Μετα με πηραν τηλεφωνο και επιασα την συζητηση.Και βεβαια εχασα το νεογεννητο που ειπατε στο mega αλλα δεν πειραζει...

Βρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι γιατι με επιασε ενα αγχος??

Εχθες που εκανα δουλειες, καφεδες και ειμασταν γενικα πολλοι μαζεμενοι...Ενιωσα ξαφνικα την κοιλια μου να σφιγγεται για καποια δευτερολεπτα...Δεν ενιωσα πονο καθολου ..και γενικως ο μπεμπης κλωσταγε πριν κ μετα...Τι μπορει να ειναι αυτο?συσπασεις?Πρεπει να ανησυχω ή ειναι φυσιολογικο?

Ξερετε με επιασε αγχος μετα , με επιασε ταχυκαρδια κ εβαλα τα κλαματα ετσι ξαφνικα!!!Τι να ειναι αυτο το σφιξιμο?Μηπως τεντωθηκε το μωρακι κ εσφιξε η κοιλιτσα?

μερικες φορες το νιωθω και εγω το σφιξημο στην κοιλια και το τεντωμα αλλα δεν νομιζω να ειναι τπτ μην ανησυχεις εγω πιστευω οτι ειναι επειδει τεντωνεται το μωρακι η αλλαζει θεση..αλλα για καλο και για κακο θα το ανφερω στην γυναικολογο μου..

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

εμενα με εχει πιασει πονος στη πλατη. εχω λιγες μερες τωρα ποναω καπου εκει, μεση-πλατη. κ εδω στη δουλεια χειροτερευει η κατασταση οπως καθομαι σε μια στραβη καρεκλα!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

εμενα με εχει πιασει πονος στη πλατη. εχω λιγες μερες τωρα ποναω καπου εκει, μεση-πλατη. κ εδω στη δουλεια χειροτερευει η κατασταση οπως καθομαι σε μια στραβη καρεκλα!

Γεωργια μου και εμενα με πιανει πονος στην μεση-πλατη οταν κανω δουλειες ή συνηθως οταν πλενω πιατα...Βεβαια μου περναει αν κατσω κ ξεκουραστω .Αυτο μου φαινεται φυσιολογικο...

Επειδη με επιασε αυτο το σφιξιμο στην κοιλια και εχω αγχωθει...Λεω να παρω την γιατρο το απογευμα να την ρωτησω αλλα ρωταω κ εδω γιατι οι κοπελες που ειναι ηδη μανουλες κατι θα ξερουν παραπανω..Καμμια αλλη απαντηση??Κοριτσια ??

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Γεωργια μου και εμενα με πιανει πονος στην μεση-πλατη οταν κανω δουλειες ή συνηθως οταν πλενω πιατα...Βεβαια μου περναει αν κατσω κ ξεκουραστω .Αυτο μου φαινεται φυσιολογικο...

Επειδη με επιασε αυτο το σφιξιμο στην κοιλια και εχω αγχωθει...Λεω να παρω την γιατρο το απογευμα να την ρωτησω αλλα ρωταω κ εδω γιατι οι κοπελες που ειναι ηδη μανουλες κατι θα ξερουν παραπανω..Καμμια αλλη απαντηση??Κοριτσια ??

εμενα σφιγγεται καπως η κοιλια μου πολυ ψηλα ομως, πανω απο τον αφαλο! παρε ρωτα το γιατρο καλυτερα, δεν εχεις να χασεις κ τιποτα αν κ πιστευω φυσιολογικο θα ειναι!

BJVqp3.png

γεια σας και παλι!διαλειμματακι απο τις δουλιτσες και ξανασυνεχιζω αργοτερα..

Σοφακι γιατι στεναχωρεθηκες τοσο μωρε;;εγω το παθαινω αυτο που λες,οπως ακριβως το περιγραφεις.δεν με ποναει,απλα νιωθω την κοιλια μου να σφιγγεται κατω απο τον αφαλο για μερικα δευτερολεπτα.στο τελευταιο ραντεβου με το γιατρο,το ανεφερα,του ειπα οτι δε μ'εχει πιασει ποτε πανω απο 4-5 φορες μεσα σε μια μερα και μου ειπε οτι δεν ανησυχουμε καθολου.ειναι φυσιολογικο.για μενα,καλο ειναι να παρεις τη γιατρο σου να σε ηρεμησει.

GjJbp3.png7IWup3.png

Τι να σου πω βρε Σοφη μου.Ξερω για τις συσπασεις Braxton-hicks που ξεκινουν απο τον εκτο, αλλα δεν εχω καταλαβει κατι εγω σε καμμια εγκυμοσυνη και δεν ξερω πως ειναι.Γι'αυτο και δε σου απαντησα πριν, παντως η αληθεια ειναι οτι κουραστηκες εχθες.Εγω υστερα απο κουραση και ειδικα απο περπατημα, νιωθω βαρος χαμηλα στην κοιλια.Πιστευω ομως οτι ειναι φυσιολογικα ολα αυτα.Θα δεις αν σου ξανασυμβει παρε τηλ. το γιατρο σου.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλημέρα κορίτσια κι από μένα! Μεσημέριασε βέβαια.. Πάλι κατά τις 11.30 σηκώθηκα!

Εγώ λέω να μαγειρέψω κοτόσουπα σήμερα και βαριέμαι... Αύριο λέω τελικά να πάω να κάνω την καμπύλη ζαχάρου! Για doppler και μένα δεν μου ανέφερε τπτ η γιατρός μου, οπότε δε νομίζω να κάνουμε.

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...