Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα Μαργαριτα!ταχυκαρδιες εχω κ εγω ετσι στο ασχετο!ρωτησα το γιατρο και μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο.

οσο για τον υπνο,κ εγω αρχισα να εχω τον αβολευτο.σκεφτομαι για μαξηλαρι εγκυμοσυνης.προς το παρον κ εγω χρησιμοποιω το παπλωματακι,αλλα και παλι κανω πολυ ανησυχο υπνο τελευταια.

καλημερα λιτσακι! τι καλο θα φατε σημερα? σκεφτομαι να κανω φασολακια λαδερα. μηντρωμε κ συνεχεια κρεας δεν μπορω αλλο μοσχαρι!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1.Αννιτα -πητ 15/12/2012 Ιασω Λαρισας κοριτσακι

2.Αννιτα Τσουπανη- πητ 17-20/12/2012 αγορακι

3.trianmeli ΠΗΤ 9/1/2012 κοριτσακι

4.anastasaki-melissaki -πητ 18/1/2012 -αγορακι

5.female πητ 19/1/2012 στο Μητέρα Κρήτης κοριτσακι

6.toulala -πητ 30/1/2012 άγνωστο που αγοράκι

7.fouskitsa82 -πητ 02/02/2012 σε ιδιωτική κλινική της Κοζάνης κοριτσι

8.nikou - πητ 2/2/2012 αγορακι

9.geomi-πητ 2/2/2012 κοριτσακι

10.sophie jolie - πητ 3/2/2012 Ελενα αγορακι

11.minaki - πητ 3/2/2012 κοριτσι

12.morfia -πητ 6/2/2012 Ιασω Λαρισας αγορακι-κοριτσακι

13.dolphin73 -πητ 10/02/2012 λογω προγραμμ.καισαρικης Ιασω κοριτσακι

14.tsourekimou -πητ 11/2/12 προγρ. Κ.Τ.-Θεσ/νικη αγορακι

15. Νια - πητ 11/02/12 αγορι

16.labc81 -πητ 12/2 Μητερα κοριτσάκια

17.xristina83 -πητ 14/2 ΡΕΑ αγορι Φ.Τ(ελπιζω)

18.litsa 84- ΠΗΤ 14/02/2012 ΙΑΣΩ Αθηνα,κοριτσακι

19.taspaa-πητ16/2,Iπποκρατειο Θεσ/νικης-Ελπιζω Φ.Τ.,κοριτσι

20.εφακη!!πητ 18/2/2012 καισαρικη αχιλλειων λεμεσο-αγορακι!!!!

21.ggwgw-πητ 24/2/12 κλινικη Υγεια-Λαρισα-κοριτσακι σιγουρα!!

22.margo4-4 -πητ περιπου 25/2/12 μαλλον λογω καισαρικης κοριτσακι!

23.november rain - πητ: τελη φλεβαρη προγρ.καισαρικη Π.Γ.Ν.Αλεξανδρουπολης, αγνωστων στοιχειων προς το παρον και εμεις!

24.Blublu - πητ τελη Φλεβαρη,προγρ. Κ.Τ. -Θεσ.νικη- κοριτσι

25. Kassandra81 πητ 04/03/2012 μάλλον Φ.Τ. Νοσ. Αλεξάνδρα φύλο άγνωστο ακόμα

26.ΗΛΙΑΝΝΑ25 πητ 10/3/2012 αγορακι

Οποιες δεν είναι μέσα ας το συμπληρώσουν:wink:

Η Αννιτα θα πιασει τον μηνα της οπου ναναι:tongue:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημερα Αναστασακι και Μαργαριτακι!!

Μαργαριτα, λογικο ειναι να σε ενοχλει ο αφαλος ειναι η πρωτη φορα που βγαινει προς τα εξω.Οχι σαν και εμενα που εχει μαθει τωρα το δρομο!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

χαχαχαχα πολυ αστειο αυτο το ποτε θα φυγουμε!! δηλαδη που θελουν να πανε? αβυσσος η ψυχη των παιδιων! απλα βαριουνται κ θελουν αλλαγη συνεχεια μαλλον!

Ναι, αυτο ειναι!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια! τι κανετε? στο θεμα του υπνου εχω κ εγω θεμα, αλλα δεν ξερω τι ακριβως με ενοχλει, απλα δεν βολευομαι! για το εξω με παιδια που λετε εχω δει πολλα απο φιλες μου. αλλες δεν βγαινουν ποτε απο το σπιτι γιατι δεν θελουν να αφησουν το παιδι στη γιαγια αλλα ουτε θελουν να βγουν με το παιδι. αλλες παλι βγαινουν 1 βραδυ τη βδομαδα χωρις το παιδι κ για κανενα καφεδακι με το παιδι! τελικα πιστευω οτι εχει να κανει με το ποσο πολυ θελει να βγει ο γονιος εξω. εγω οπως το βλεπω, επειδη μου αρεσει να βγαινω, θα προσπαθησω να αφηνω το παιδι στη μανα μου. πιστευω οτι αναζοωγονειται το ζευγαρι ετσι. αυτο τουλαχιστον βλεπω απο τις φιλες μου!

μολις μαλωσα κ με το αφεντικο μου. του εδωσα 1 μηνα διορια να βρε ατομο ωστε μολις μπαινω στον εβδομο να σταματησω. κ δεν καταλαβαινει. μου λεει να συνεχισω μεχρι να μπω στον ενατο τουλαχιστον!!!!! ελεος!!!!!!!

α! εχω β' επιπεδου αυριο!

Καλημερα Γωγουλα! μην μασας με το αφεντικο! αν ειναι δυνατον να μην καταλαβαινει!!! Ποσο με εξοργιζουν κατι τετοια ατομα! ακου εκει να μπεις στον 9ο!!!! χαχχχα! παει καλα????

και εγω πιστευω ειναι κ στο ζευγαρι. εχω γνωστους που βγαινουν καθε εβδομαδα μια φορα,κ το αφηνουν σε γονεις. μια χαρα μου φαινεται ετσι κ αλλιως δεν θελω να βγαινω κ πολυ παραπανω τα εχω χορτασει κ με το παραπανω ολα αυτα. αλλα ενταξει οχι κ να μην μπορεις ποτε να κανεις τιποτα! αυτοι που δενεχουν να το αφησουν καπου εχουν οντως προβλημα παντως...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

είμαι ναι δικαιο εχεις:P:p:p....

αλλα ξερεις φαινομαι για 4 μηνων παρα για 6......:D:D καλυτερα ομως....

Εμενα αν και όλοι μου λενε ότι η κοιλια μου είναι μικρη η αδελφη μου χτες μου ειπε οτι φενομαι για 7 αντι για 6:rolleyes:

καλημερα λιτσακι! τι καλο θα φατε σημερα? σκεφτομαι να κανω φασολακια λαδερα. μηντρωμε κ συνεχεια κρεας δεν μπορω αλλο μοσχαρι!!!!

Φασολακια φαγαμε την Παρασκευη!! μιαμ!! Σημερα δεν ξέρω ακόμα.. αυτο το μαγειρεμα είναι ένα βάσανο τελικα μεχρι να αποφασισεις τι θα μαγειρεψεις....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Εγω δεν εχω μαγειρεμα σημερα.Εχω αρκετο γιουβετσι απο εχθες, γιατι το βραδυ δε φαγαμε.

Εμενα με πιανει ταχυπαλμια αν φαω λιγο παραπανω απο οσο χρειαζομαι, και αν ανεβω τη σκαλα στο σπιτι μου

Μαργαριτα, λογικο ειναι να σε ενοχλει ο αφαλος ειναι η πρωτη φορα που βγαινει προς τα εξω.Οχι σαν και εμενα που εχει μαθει τωρα το δρομο!!

α γι αυτο με ενοχλει ε??? δεν το σκεφτηκα! νιωθω την κοιλια μου να μεγαλωνει καθε μερα! καλα καθε εβδομαδα εχω μεγαλη διαφορα!

ρε συ με την πεινα τι κανεις? διαβασα για τα μικρα συχνα γευματα αλλα υποφερω πραγματικα!!! πειναω συνεχεια.. και δεν μπορω να χορτασω με μικο γευμα. αλλα ουτε πολυ μπορω να φαω μετα υποφερω διπλα. εσυ οταν σταματας το φαγητο νιωθεις χορτατη?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Αννα μου ετσι ειναι.θα το ψαξω λιγο και θα δω.

εμεις εχουμε κοτοπουλακι κοκκινιστο απο την πεθερα που το εφερε χθες βραδυ και εχω και μακαρονοσαλατα απο χθες,οποτε θα φαμε τα μαζεματα σημερα!ωραια τα φασολακια!εγω πεθυμησα και μπαμιες!!ερχεται η ωρα τους οπου να ναι!

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλημερα Γωγουλα! μην μασας με το αφεντικο! αν ειναι δυνατον να μην καταλαβαινει!!! Ποσο με εξοργιζουν κατι τετοια ατομα! ακου εκει να μπεις στον 9ο!!!! χαχχχα! παει καλα????

και εγω πιστευω ειναι κ στο ζευγαρι. εχω γνωστους που βγαινουν καθε εβδομαδα μια φορα,κ το αφηνουν σε γονεις. μια χαρα μου φαινεται ετσι κ αλλιως δεν θελω να βγαινω κ πολυ παραπανω τα εχω χορτασει κ με το παραπανω ολα αυτα. αλλα ενταξει οχι κ να μην μπορεις ποτε να κανεις τιποτα! αυτοι που δενεχουν να το αφησουν καπου εχουν οντως προβλημα παντως...

Γωγω ΕΛΕΟΣ! καλα εσυ δεν μας είπες οτι παραιτηθηκες αλλα είσαι ακομη εκει επειδη τον λυπασε;;;; Οχι αγαπη μου αυτος δεν σε λυπαται εσυ γιατι τον λυπασε;;

Μαργαριτα μου και εγω ετσι είμαι.. νιωθω ότι τα εχω βαρεθει τα έξω οποτε δεν με νοιαζει που δεν βγαίνω.. υπαρχουν φορες ομως που νιωθω ότι το χρειαζομαι... 1 φορα καθε 6 μηνες σου μιλαω τωρα.. πρεπει ομως να προσπαθησουμε να βγαινουμε μονοι μας με τον συντροφο μας πιστεύω..κανει καλο στην σχεση..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ναι οντως, αν δεν εχεις που να το αφησεις ειναι μεγαλο θεμα! εγω παντως τα χαιρομαι τα ζευγαρια που βγαινουν κ μονα τους εξω, ενταξει οχι καθε μερα φυσικα! βλεπω μια φιλη μου που δεν θελει να αφηνει το παιδι-το οποιο ειναι 2,5 χρ.-κ να σου πω την αληθεια μου φαινεται παντα θλιμενη! τεσπα, δικαιωμα του καθενα να κανει οτι θελει!!:wink:

καλα με το αφεντικο μη τα συζητας, ειμαι στα προθυρα του εγκεφαλικου!!

BJVqp3.png

Αχ μόλις αγόρασα ένα καλσόν εγκυμοσύνης, λεπτό για πιο καλό. Τώρα με τι θα το βάλω αφού δεν έχω καλά ρούχα, είναι άλλο θέμα:) Να δω και τι θα βάλω στην αποφοίτηση του άντρα μου. Τελικά θα πάμε Πάτρα, υγεία να έχουμε μόνο.

καλημερααααααααααα:P!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χαχαχαχα!ειναι εκπαιδευμενος ο δικος σου!!

Γωγω πες του αφεντικου χαιρετισματα και μην αγχωνεσαι καθολου!αν δεν κανω λαθος απο την καλη σου την καρδια καθεσαι..καλα θυμαμαι;;μη σκας!!και με το καλο να δεις το νινακι σου αυριο!αυτο να σκεφτεσαι και να εισαι ηρεμη!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...