Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερουδια!!!!! τι μου κανετε? πωπω κοιμηθηκα πολυ το βραδι... το ευχαριστηθηκα...

χτες με ειχαν πιασει κατι ταχυπαλμιες κ τρομαξα λιγο. ευτυχως περασαν. κατσε να απαντησω τωρα σιγα σιγα σε οσα γραφετε γιατι πρεπει να κραταω σημειωσεις για να τα θυμαμαι! α ηθελα να ρωτησω εσεις πονατε καθολου στον αφαλο? νιωθω να με τραβαει λιγο εκει. εχει μεγαλωσει η κοιλια αρκετα κ δεν βολευομαι πολυ κ στον υπνο θελω κατι απο κατω γιατι με ενοχλει στο πλαι. θα βαλω ενα λεπτο μαξιλαρακι μαλλον.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερουδια!!!!! τι μου κανετε? πωπω κοιμηθηκα πολυ το βραδι... το ευχαριστηθηκα...

χτες με ειχαν πιασει κατι ταχυπαλμιες κ τρομαξα λιγο. ευτυχως περασαν. κατσε να απαντησω τωρα σιγα σιγα σε οσα γραφετε γιατι πρεπει να κραταω σημειωσεις για να τα θυμαμαι! α ηθελα να ρωτησω εσεις πονατε καθολου στον αφαλο? νιωθω να με τραβαει λιγο εκει. εχει μεγαλωσει η κοιλια αρκετα κ δεν βολευομαι πολυ κ στον υπνο θελω κατι απο κατω γιατι με ενοχλει στο πλαι. θα βαλω ενα λεπτο μαξιλαρακι μαλλον.

καλημερα μαργαριτα! ασε αυτο ειναι το μινιμο θεμα μου! δεν μπορω να βολευτω!!!! και εγω κατι βαζει απο κατω!! προς το παρον βαζω λίγο απο το παπλωμα!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα Αναστασία μου!!! Καλά είμαι εγώ, εσύ?????

Σε κανένα 10 λεπτο θα πάω ΙΚΑ πάλι για να περάσω επιτροπή!

Ναι μου είπε κάθε 30 του μηνός οπότε στις 30 μπαίνω στον 7ο.... Σωστα!!

καλημερα Δωρακι μου! καλα ψωνια! θα παρεις κατι σημερα η πας για ερευνα? εγω πηγα jumbo και δεν ενθουσιαστηκα κιολας. αλλα εχω αρχισει να ξερω τι θελω να κανω οποτε οκ!!! μαλλον για forever friends με βλεπω! προσεχε με τα ψωνια μονη σου θα εισαι? δεν κανει να κουβαλαμε!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημερα μαργαριτα! ασε αυτο ειναι το μινιμο θεμα μου! δεν μπορω να βολευτω!!!! και εγω κατι βαζει απο κατω!! προς το παρον βαζω λίγο απο το παπλωμα!;)

Καλημερα κοριτσακι! κ εγω χτες αυτο εκανα! τις τελευταιες 2 μερες αρχισε να με ενοχλει.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Αννούλα τώρα διαβάζω πίσω τα μηνύματα. Το φύλο το φτιάχνω εγώ, είναι ανεβατό με μαγιά.

Δωράκι ξεκινάς εντατικά ψώνια ε? Και εγώ έχω κατεβάσει τα βρεφικά αλλά δεν άνοιξα ακόμη την κούτα. Έχω ετοιμάσει καλάθι από Αγγλία για να παραγγείλω αλλά πρέπει πρώτα να δω τι έχω και τι θα χρειαστώ, μήπως μου διαφεύγει κάτι. Πρέπει να φτιάχνουμε και βαλίτσες σιγά σιγά...δηλαδή προς το παρόν να ψωνίσω τα όσα χρειάζομαι.

Μαργαρίτα πλησιάζει η β' επιπέδου! Πώς περνάει ο καιρός ε? Α και επειδή αναρωτιέσαι πως θα πίνεις καφέ σε 2 χρόνια μην είσαι και τόσο σίγουρη πως ο καφές θα είναι απόλαυση σε 2 χρόνια:) Μέχρι που δεν περπατούσε ο μικρός πηγαίναμε και εμείς αλλά και πάλι μια τον σήκωνε ο ένας, μια ο άλλος. Στο τραπέζι δεν άφηνε τίποτα όρθιο και μου έλεγε ο άντρας μου 'εμείς τώρα ας πούμε πίνουμε καφέ μαζί? Γιατί καθένας μόνος του τον πίνει:)'. Μετά που περπάτησε δεν περνάει καν σαν σκέψη να πάμε για καφέ! Ποιος θα τον κυνηγάει? Οπότε μην σε προβληματίζει τόσο, με τόσο μικρό παιδί αναγκαστικά κλείνεσαι μέσα. Άντε να πας σε κανένα παιδότοπο και πολύ σου είναι!

καλημερα Ελευθερια! εγω τοτε πως βλεπω συνεχεια μανουλες με καροτσια στο starbucks? με μωρακια ομως οχι με παιδακια που κανουν χαμο! ε ναι εκει φανταζομαι το αφηνεις σε καμια πεθερουλα να πας για καφε! δεν θα ειναι κ για συνεχεια! με τον αντρα μου δεν παμε για καφε ετσι κ αλλιως συνηθως με φιλες μου παω! αλλα κ τωρα που δεν εχω παιδι μη νομιζεις δεν ειμαι κ πολυ του αθληματος. ασε που οι πιο κολλητες μου ειναι μακρια..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Μη την απογοητευεις απο τωρα βρε Ελευθερια μου!!:tongue::tongue:

Εμεις και τωρα που μεγαλωσαν και καθονται εχουμε το αλλο: Αντε, ποτε θα φυγουμε??

Δλδ, πινουν το χυμο τους η τρωνε το γλυκο τους και μετα αρχιζουν <<ποτε θα φυγουμε??>>

Περυσι που ειμασταν στην Κρητη για διακοπες τα ιδια, βρε παιδια μου να τους λεμε να φυγουμε να παμε που?? στο ξενοδοχειο?? ετσι μας κανουν και εδω και στις διακοπες!!

χαχαχαχα πολυ αστειο αυτο το ποτε θα φυγουμε!! δηλαδη που θελουν να πανε? αβυσσος η ψυχη των παιδιων! απλα βαριουνται κ θελουν αλλαγη συνεχεια μαλλον!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

εγω στις 2 του νοεμβρη μπαινω στον 7ο μηνα δηλαδη ολοκληρωνω τον 6ο.....

καλημερα Νικη μου! εγω στις 26 που εχω κ την β επιπεδου (τεταρτη) μπαινω στον 6ο!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Μάλλον επειδή είναι ακριβά σαν μονάδες χωρις 3σε1 σετ σταμάτησαν να τα φερνουν γιατι τους έμεναν... Τι να πείς!!Και οι μαγαζάτορες να ξέρεις απο τα μισα που λένε τα άλλα μισά είναι ψέμα να το ξέρεις αυτό!!!! χε χε!!!!

Σας αφήνω να πάω στο ικα λίγο νωρίτερα γιατι με αυτούς ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να μου πουν άργησες!!

εχεις δικιο σ'αυτο που λες.το μονο που με προβληματισε ηταν οτι μου το ειπαν σε 3 διαφορετικα μαγαζια.λεω τοση συμπτωση;

καλο κουραγιο στο ικα!!τα λεμε!;)

καλημερα Μαργαριτα!ταχυκαρδιες εχω κ εγω ετσι στο ασχετο!ρωτησα το γιατρο και μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο.

οσο για τον υπνο,κ εγω αρχισα να εχω τον αβολευτο.σκεφτομαι για μαξηλαρι εγκυμοσυνης.προς το παρον κ εγω χρησιμοποιω το παπλωματακι,αλλα και παλι κανω πολυ ανησυχο υπνο τελευταια.

GjJbp3.png7IWup3.png

εγω κοριτσια μια χαρα βολευομαι ακομη ... αν και οταν λεω ότι ειμαι 6 μηνων δεν το πιστευουν.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια! τι κανετε? στο θεμα του υπνου εχω κ εγω θεμα, αλλα δεν ξερω τι ακριβως με ενοχλει, απλα δεν βολευομαι! για το εξω με παιδια που λετε εχω δει πολλα απο φιλες μου. αλλες δεν βγαινουν ποτε απο το σπιτι γιατι δεν θελουν να αφησουν το παιδι στη γιαγια αλλα ουτε θελουν να βγουν με το παιδι. αλλες παλι βγαινουν 1 βραδυ τη βδομαδα χωρις το παιδι κ για κανενα καφεδακι με το παιδι! τελικα πιστευω οτι εχει να κανει με το ποσο πολυ θελει να βγει ο γονιος εξω. εγω οπως το βλεπω, επειδη μου αρεσει να βγαινω, θα προσπαθησω να αφηνω το παιδι στη μανα μου. πιστευω οτι αναζοωγονειται το ζευγαρι ετσι. αυτο τουλαχιστον βλεπω απο τις φιλες μου!

μολις μαλωσα κ με το αφεντικο μου. του εδωσα 1 μηνα διορια να βρε ατομο ωστε μολις μπαινω στον εβδομο να σταματησω. κ δεν καταλαβαινει. μου λεει να συνεχισω μεχρι να μπω στον ενατο τουλαχιστον!!!!! ελεος!!!!!!!

α! εχω β' επιπεδου αυριο!

BJVqp3.png

δε μου εχει τυχει για να ξερω..σιγουρα τα ξερεις καλυτερα αλλα σου λεω μου ειπαν οτι κανενας δεν αναλαμβανει ουτε αποστολες,ουτε εξοδα,ουτε τιποτα.και οι 3 εχουν παψει να δουλευουν τη μαρκα και δεν ασχολουνται.ο,τι ειχαν σαν στοκ και τελος,δεν ξαναφερνουν γιατι δεν υπαρχει προμηθευτης πλεον και χρεωνονται τα εξοδα εισαγωγης και δεν τους συμφερει.αν καταλαβα και καλα βεβαια..

τι να πω..μακαρι να ηξερα!θα ρωτησω και στα αλλα 2 που θα παω και θα δω.

Παντως το σιγουρο ειναι ενα, οτι αν δεν εχουν αυτη τη μαρκα που ζητας κατι θα βρουν για να την κατηγορησουν και να σου πουλησουν οτι εχουν.Σαμπως εσυ θα εισαι σιγουρη μετα οταν παρεις αυτο που λενε??Αν σταματησουν να το φερνουν πραγμα πολυ πιθανο ειδικα τωρα με την κριση??

Εδω στο νησι αν ρωτησεις για παπουτσια puma τα οποια τα εφερναν και τα παιδια μου τα βολευονται παρα πολυ, ολα τα μαγαζια θα σου πουν πως η εταιρια κλεινει και δεν τους στελνει πια! Μπαρουφες! Μαλλον η εταιρεια θα θελει μεγαλη παραγγελια για να τους στειλει και αυτοι δεν την κανουν.Στην Αθηνα ενα σωρο μαγαζια με puma βρισκεις, οπως και στο ιντερνετ απο οπου και πηρα τελικα (απο Αθηνα)

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...