Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ναι ολα μια χαρα εσυ;

ολα καλα κ εγω!

Καλημέρα κοριτσια!

Σήμερα πρωί πρωί πηγα στο ικα για την αναρρωτικη κ αφησα τα χαρτιά μου για να περασω επιτροπή. Στις 10:30 μου είπαν να ξαναπάω κ ευτυχώς ήρθα στο γραφείο του άντρα μου που είναι ακριβώς απέναντι!!! Αλλιώς που θα περιφερομουν?

Λίτσα,όσον αφορά το καρότσι εδώ τουλάχιστον δεν μου είπαν σε κανένα μαγαζί κατι τέτοιο... Αποκλείεται τέτοια εταιρία σε όλη την Ελλάδα να μην έχει κάλυψη!

καλημερουδια!!ξερω κ εγω μωρε;;εμενα και στα 3 μαγιαζια μου ειπαν το ιδιο.θα δουμε..

ωχ,εισαι για ικα ε;;καλα κουραγια!!

Αχ τέλεια Δωράκι. Στις 5 θα είμαστε σίγουρα εκεί. Στις 6 είναι η δική μας ορκομωσία, Κυριακή. Ναι να βρεθούμε, ευκαιρία θα είναι. Δεν έχω πάει Πάτρα και δεν ξέρω για τι αποστάσεις μιλάμε ούτε και που θα μένουμε αλλά πιστεύω θα τα καταφέρουμε.

Γεωργία μου για δικό του καλό κυρίως και συνέχεια για όλης της οικογένειας πρέπει να συνηθίσει ο μικρός. Όλα αντιδρούν κάποια στιγμή, είτε τώρα τον πήγαινα είτε σε 1 χρόνο το ίδιο θα ήταν. Σκέφτηκα να κάνω πίσω, να τον κρατήσω σπίτι φέτος αλλά πάει ήδη 3 βδομάδες, πιο πολύ κακό θα του κάνει το πισωγύρισμα.

Και αφού ολοκλήρωσα τα ψώνια μου προς το παρόν, πάω στα σίγουρα τώρα γιατί δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα σήμερα!!!

ακομη εδω εισαι;;χαχα

κ εγω λεω να μην τον κρατησεις.συμφωνω οτι θα ειναι πισωγυρισμα.θα του περασει,απλα θελει υπομονη κ απο εσενα αλλα και απο τη δασκαλα!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ τέλεια Δωράκι. Στις 5 θα είμαστε σίγουρα εκεί. Στις 6 είναι η δική μας ορκομωσία, Κυριακή. Ναι να βρεθούμε, ευκαιρία θα είναι. Δεν έχω πάει Πάτρα και δεν ξέρω για τι αποστάσεις μιλάμε ούτε και που θα μένουμε αλλά πιστεύω θα τα καταφέρουμε.

Γεωργία μου για δικό του καλό κυρίως και συνέχεια για όλης της οικογένειας πρέπει να συνηθίσει ο μικρός. Όλα αντιδρούν κάποια στιγμή, είτε τώρα τον πήγαινα είτε σε 1 χρόνο το ίδιο θα ήταν. Σκέφτηκα να κάνω πίσω, να τον κρατήσω σπίτι φέτος αλλά πάει ήδη 3 βδομάδες, πιο πολύ κακό θα του κάνει το πισωγύρισμα.

Και αφού ολοκλήρωσα τα ψώνια μου προς το παρόν, πάω στα σίγουρα τώρα γιατί δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα σήμερα!!!

Ωραία θα ήταν Ελευθερία να βρεθούμε στην Πάτρα!! Όχι οτι εγω μετά απο τόσα χρόνια θυμάμαι τις αποστάσεις και τους δρόμους αλλά λέμε τώρα!!! χα χα!!! Θα το συζητήσουμε πάλι για σίγουρα!

Υπομονή βρε κοπέλα μου και με τον μικρό σου,θα στρώσει το θέμα με το κλάμα δεν μπορεί!!! Αντε καλές δουλειές με το σπίτι!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερουδια!!ξερω κ εγω μωρε;;εμενα και στα 3 μαγιαζια μου ειπαν το ιδιο.θα δουμε..

ωχ,εισαι για ικα ε;;καλα κουραγια!!

Δεν ξέρω πολύ περίεργο μου φαίνετεαι...με βάζεις σε σκέψεις...παντως χλωμό να μας βγάλει πρόβλημα ή να χρειαστεί ανταλλακτικό!Το βλέπω γεροδεμένο... Πάντως και η Miele να ξέρεις τα ανταλλακτικά τα φέρνει όλα απο Γερμανία κ δύσκολα θα βρεις εδώ κομμάτι..όπως και τα Sony τα λαπτοπ για servise πάνε απευθείας έξω στην Γερμανία!! Στο λέω γιατι τα ξέρω λόγω δουλειάς..Ασε που καλύτερα θα εξυπηρετήσει το εξωτερικό παρά η Ελλάδα μας!! Τωρα ψάξτο εσύ και βλέπεις,πάντως σαν καρότσι αξίζει!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Όλες οι υπόλοιπες κοιλίτσες τι μου κάνουν σήμερα???????

Εγώ μετά το ΙΚΑ θα βγω για εξόρμηση όπως την χαρακτήρισα στα μαγαζιά για το μωρό!!! Ε ρε γλέντιααα....μόνο αυτό σας λέω!! Θα αναστενάξουν πορτοφόλια!!!!

Να ρωτήσω σημερα δεν μπήκα στον 7ο??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δεν ξέρω πολύ περίεργο μου φαίνετεαι...με βάζεις σε σκέψεις...παντως χλωμό να μας βγάλει πρόβλημα ή να χρειαστεί ανταλλακτικό!Το βλέπω γεροδεμένο... Πάντως και η Miele να ξέρεις τα ανταλλακτικά τα φέρνει όλα απο Γερμανία κ δύσκολα θα βρεις εδώ κομμάτι..όπως και τα Sony τα λαπτοπ για servise πάνε απευθείας έξω στην Γερμανία!! Στο λέω γιατι τα ξέρω λόγω δουλειάς..Ασε που καλύτερα θα εξυπηρετήσει το εξωτερικό παρά η Ελλάδα μας!! Τωρα ψάξτο εσύ και βλέπεις,πάντως σαν καρότσι αξίζει!

ναι αλλα σε αυτες τις περιπτωσεις αναλαμβανουν τα καταστηματα την αποστολη κλπ.ενω με το καροτσι αυτο μου ειπαν οτι αναλαμβανω εγω.

καλα,η λογικη λεει οτι δε θα χρειαστει..παντως οντως αξιζει σαν καροτσι.το πιο ελαφρυ και το πιο διακριτικο απ'ολα οσα ειδαμε!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγώ μετά το ΙΚΑ θα βγω για εξόρμηση όπως την χαρακτήρισα στα μαγαζιά για το μωρό!!! Ε ρε γλέντιααα....μόνο αυτό σας λέω!! Θα αναστενάξουν πορτοφόλια!!!!

δωσε και σωσε!!!χαχα κ εγω ετοιμη την εχω τη λιστα!ανυπομονω να αρχισω να σβηνω!!

οσο για την αλλαγη μηνα,εγω το παω με ημερομηνια..με τις εβδομαδες το χανω το παιχνιδι και δεν ξερω τι γινεται!ειδα σε διαφορα σαιτ που δινουν διαφορετικες εκδοχες και τα παρατησα..

GjJbp3.png7IWup3.png

ναι αλλα σε αυτες τις περιπτωσεις αναλαμβανουν τα καταστηματα την αποστολη κλπ.ενω με το καροτσι αυτο μου ειπαν οτι αναλαμβανω εγω.

καλα,η λογικη λεει οτι δε θα χρειαστει..παντως οντως αξιζει σαν καροτσι.το πιο ελαφρυ και το πιο διακριτικο απ'ολα οσα ειδαμε!!

Κάνεις λάθος σε αυτό!!!!!!!!! Στο ότι δηλ αναλαμβάνουν τα μαγαζιά να το σστείλουν!Επειδή ξέρω πως δουλεύει το σύστημα λόγω της δουλειάς μου,ξέρω οτι πάντα ο πελάτης νομιζει οτι θα το στείλει το μαγαζί το προιον αλλά ΠΟΤΕ δεν είναι έτσι!!! Πάντα εφόσων περάσει το διαστημα των 10 ημερών αναλαμβάνει ο πελάτης να κάνει με το service και το στέλνει αυτός απλά χωρίς να είναι τα έξοδα δικά του! Οπότε μην μπερδεύεσαι!!!!;)

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημέρα δωρα!! ο γιατρς δεν σου ειπε καθε ποτε αλλαζεις μηνα??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα σας ! τι κάνετε??

Καλημέρα Αναστασία μου!!! Καλά είμαι εγώ, εσύ?????

Σε κανένα 10 λεπτο θα πάω ΙΚΑ πάλι για να περάσω επιτροπή!

Ναι μου είπε κάθε 30 του μηνός οπότε στις 30 μπαίνω στον 7ο.... Σωστα!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Κάνεις λάθος σε αυτό!!!!!!!!! Στο ότι δηλ αναλαμβάνουν τα μαγαζιά να το σστείλουν!Επειδή ξέρω πως δουλεύει το σύστημα λόγω της δουλειάς μου,ξέρω οτι πάντα ο πελάτης νομιζει οτι θα το στείλει το μαγαζί το προιον αλλά ΠΟΤΕ δεν είναι έτσι!!! Πάντα εφόσων περάσει το διαστημα των 10 ημερών αναλαμβάνει ο πελάτης να κάνει με το service και το στέλνει αυτός απλά χωρίς να είναι τα έξοδα δικά του! Οπότε μην μπερδεύεσαι!!!!;)

δε μου εχει τυχει για να ξερω..σιγουρα τα ξερεις καλυτερα αλλα σου λεω μου ειπαν οτι κανενας δεν αναλαμβανει ουτε αποστολες,ουτε εξοδα,ουτε τιποτα.και οι 3 εχουν παψει να δουλευουν τη μαρκα και δεν ασχολουνται.ο,τι ειχαν σαν στοκ και τελος,δεν ξαναφερνουν γιατι δεν υπαρχει προμηθευτης πλεον και χρεωνονται τα εξοδα εισαγωγης και δεν τους συμφερει.αν καταλαβα και καλα βεβαια..

τι να πω..μακαρι να ηξερα!θα ρωτησω και στα αλλα 2 που θα παω και θα δω.

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλημέρα Αναστασία μου!!! Καλά είμαι εγώ, εσύ?????

Σε κανένα 10 λεπτο θα πάω ΙΚΑ πάλι για να περάσω επιτροπή!

Ναι μου είπε κάθε 30 του μηνός οπότε στις 30 μπαίνω στον 7ο.... Σωστα!!

καλα ειμαι και εγω! εγω πρωι πρωι πηγα τραπεζα για να ξεμπερδευω!!! και εσυ ευχομαι να μην ξανα χρειαστει να πας!!! θα πας να σηκωσεις τα μαγαζια σημερα?????:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

δε μου εχει τυχει για να ξερω..σιγουρα τα ξερεις καλυτερα αλλα σου λεω μου ειπαν οτι κανενας δεν αναλαμβανει ουτε αποστολες,ουτε εξοδα,ουτε τιποτα.και οι 3 εχουν παψει να δουλευουν τη μαρκα και δεν ασχολουνται.ο,τι ειχαν σαν στοκ και τελος,δεν ξαναφερνουν γιατι δεν υπαρχει προμηθευτης πλεον και χρεωνονται τα εξοδα εισαγωγης και δεν τους συμφερει.αν καταλαβα και καλα βεβαια..

τι να πω..μακαρι να ηξερα!θα ρωτησω και στα αλλα 2 που θα παω και θα δω.

Μάλλον επειδή είναι ακριβά σαν μονάδες χωρις 3σε1 σετ σταμάτησαν να τα φερνουν γιατι τους έμεναν... Τι να πείς!!Και οι μαγαζάτορες να ξέρεις απο τα μισα που λένε τα άλλα μισά είναι ψέμα να το ξέρεις αυτό!!!! χε χε!!!!

Σας αφήνω να πάω στο ικα λίγο νωρίτερα γιατι με αυτούς ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να μου πουν άργησες!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...