Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελευθερια ευχαριστω για τα υλικα.Την Κυριακη λεω να κανω ενα τραπεζι στους δικους μας και θα τη φτιαξω τη μανιταροπιτα.Αυτο το φυλλο το μοιραζεις στα 2 και βαζεις πανω κατω η το βαζεις ολο κατω σαν ταρτα??

Εγω στη μανιταροπιτα βαζω τυρια που λιωνουν , τα μανιταρια, κρεμα γαλακτος και μια πρεζα κανελα η οποια της δινει αυτο το κατι και αρεσει σε ολους χωρις να καταλαβαινουν οτι ειναι η κανελα!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Λιτσάκι καλημέρα. Δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά καθώς γέννησα κατακαλόκαιρο, Αύγουστο οπότε ζέστη είχε έτσι και αλλιώς. Εντός μαιευτηρίου φυσικά δούλευαν κλιματιστικά οπότε δεν καταλάβαινες ζέστη.

Τώρα για τον χειμώνα δεν ξέρω. Καλοκαιρινές πιτζάμες Γενάρη μήνα δεν θα πάρω πάντως. Ελαφριές χειμερινές μόνο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

κοριτσια να κανω μια ερωτηση για το μαιευτηριο;ισχυει οτι εχει πολυ ζεστη και θελει καλοκαιρινες ή εστω ανοιξιατικες πιτζαμες;εγω σκεφτηκα να παρω 2-3 κοντομανικες(δεν εχω αποφασισει ακομη αν θα ειναι νυχτικες ή πιτζαμουλες,μαλλον κ απ'τα 2) και μια ρομπα για να κυκλοφορω,αλλα και να την εχω σε περιπτωση που κρυωνω.

Λίτσα μου δε ξέρω γιατι εγω στο Μητέρα που γέννησα Ιούνιο η θερμοκρασία ήταν νορμάλ και είχαμε αυτόνομη ψύξη-θέρμανση και τα βρίσκαμε με τις κοπέλες.Εγώ σκέφτομαι για δύο με μακρύ μανίκι και μια ρομπίτσα αλλα΄όχι πολύ ζεστές μακό αλλά με μακρύ μανίκι.Ε τώρα αν χρειαστείς κάτι άλλο θα στο φέρουν οι δικοί σου βλέπεις και πράτεις.;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Αννούλα πάνω κάτω το μοιράζεις αλλά πρόσεξε το φύλο να γίνει λεπτό γιατί φουσκώνει και στο ταψί. Καλό είναι εφόσον φτιάξεις την πίτα να την βάλεις στο ψυγείο γιατί αν την αφήσεις εκτός συνεχίζει και φουσκώνει. Αναλόγως το ταψί μπορεί να μην χρειαστείς όλη την ζύμη. Επίσης συμβουλή...Πίτες κάνω μόνο σε πυρέξ που μπορώ να ελέγχω αν ο πάτος έχει ψηθεί γιατί μου έχει τύχει να μείνει άψητος ή να μην είναι καλά ψημένος.

Στην μανιταρόπιτα εκτός από μανιτάρια και κρέμα γάλακτος βάζω 3 ειδών τυριά και 4λογιών (πολύχρωμες) πιπερίες.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια να κανω μια ερωτηση για το μαιευτηριο;ισχυει οτι εχει πολυ ζεστη και θελει καλοκαιρινες ή εστω ανοιξιατικες πιτζαμες;εγω σκεφτηκα να παρω 2-3 κοντομανικες(δεν εχω αποφασισει ακομη αν θα ειναι νυχτικες ή πιτζαμουλες,μαλλον κ απ'τα 2) και μια ρομπα για να κυκλοφορω,αλλα και να την εχω σε περιπτωση που κρυωνω.

Ναι Λιτσα , αυτο οντως ισχυει στο Ιασω.Για αλλα μαιευτηρια δεν ξερω, αλλα εκει κανει τρομερη ζεστη.Εγω γεννησα Ιανουαριο και πολλες φορες εσκαγα απο τη ζεστη εκει μεσα.Θα παρεις μαζι σου οτι χρειαζεσαι για εσενα, εγω επαιρνα και τις δικες μου σερβιετες γιατι εκει σου δινουν κατι σα γ@@@@ρια!!Για το μωρο θα παρεις μονο τα ρουχαλακια που θα του φορεσεις την ημερα εξοδου σας.Δε χρειαζεται κατι αλλο, τα παρεχουν ολα αυτοι , ουτε πανες μη παρεις.

Δεν την απογοητεύω! Ίσα ίσα την απαλλάσσω από τον προβληματισμό 'πώς θα πίνω καφέ σε 2 χρόνια':P Απλά δεν θα πίνεις;)

Ναι όσο μεγαλώνουν τα παιδιά έχεις άλλα. Ξέρω από τα ανίψια μας.

Συμφωνω με την Ελευθερία.. οποτε θα παμε με τον άντρα μου έστω για φαγητό ή για καφε εξω το μωρό μένει στην μαμα μου:? για τους λόγους που είπε η Ελευθερία.. ποιος θα τον τρέχει; θελω να παω να ξεσκασω και με την ζωηράδα του δεν με αφηνει..και γιαυτό και εμεις 1 φορα τον χρόνο παμε και ΑΝ παμε.. παμε συνηθως σε παρκα, λουνα παρκ, παιδότοπους κτλ.

Εγω γέννησα Νοεμβριο. όντως στο μεαιυτηριο είχε λιγη ζέστη.. ερχονταν όλοι να με δουν με τρικα και σακκακια και εγω ήμουν με ενα νυχτικο κοντο τελαντοτο.. τωρα για τον φλεβαρη μαλλον θα παρω κοντο αλλα μαρομανικο.. ή πυτζαμες αφου δεν θα θυλάσω μακρυα απο κατω και κοντη αποπανω:roll:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλα λετε..μαλλον θα θελει μακριες ελαφριες.θα δουμε..αχ μεχρι κ γι'αυτα αγχος με εχει πιασει!!

εχθες παντως που παλι ειδα οτι γεννουσα,ειχα μια τοσο ευκολη γεννα Παναγιτσα μου!!τι καλα που ηταν!

GjJbp3.png7IWup3.png

Αννούλα πάνω κάτω το μοιράζεις αλλά πρόσεξε το φύλο να γίνει λεπτό γιατί φουσκώνει και στο ταψί. Καλό είναι εφόσον φτιάξεις την πίτα να την βάλεις στο ψυγείο γιατί αν την αφήσεις εκτός συνεχίζει και φουσκώνει. Αναλόγως το ταψί μπορεί να μην χρειαστείς όλη την ζύμη. Επίσης συμβουλή...Πίτες κάνω μόνο σε πυρέξ που μπορώ να ελέγχω αν ο πάτος έχει ψηθεί γιατί μου έχει τύχει να μείνει άψητος ή να μην είναι καλά ψημένος.

Στην μανιταρόπιτα εκτός από μανιτάρια και κρέμα γάλακτος βάζω 3 ειδών τυριά και 4λογιών (πολύχρωμες) πιπερίες.

Ναι, το ξερω με τις πιτες την εχω πατησει και εγω πολλες φορες.Τωρα παντα τις ελεγχω απο κατω πριν τις βγαλω η με μια σπατουλα η απο το πυρεξ οπως λες και εσυ.Αν δω οτι δεν ειναι ενταξει συνεχιζω το ψησιμο μονο απο κατω.

Διαφημίσεις

Αχ μόλις αγόρασα ένα καλσόν εγκυμοσύνης, λεπτό για πιο καλό. Τώρα με τι θα το βάλω αφού δεν έχω καλά ρούχα, είναι άλλο θέμα:) Να δω και τι θα βάλω στην αποφοίτηση του άντρα μου. Τελικά θα πάμε Πάτρα, υγεία να έχουμε μόνο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Λοιπόν πάω να μαγειρέψω, ρεβύθια με βραστό μπρόκολο έχει σήμερα, να σκουπίσω λίγο, να μαζέψω κρεβάτια και να πάω να πάρω τον μικρό από τον σταθμό. Έκλαιγε σήμερα πάλι ρε γμτ:(

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλα λετε..μαλλον θα θελει μακριες ελαφριες.θα δουμε..αχ μεχρι κ γι'αυτα αγχος με εχει πιασει!!

εχθες παντως που παλι ειδα οτι γεννουσα,ειχα μια τοσο ευκολη γεννα Παναγιτσα μου!!τι καλα που ηταν!

Ναι, τετοιες παρε.Οι δικες μου ηταν και ζεστες ειχαν απο μεσα λιγο χνουδι και ειχα σκασει, μου εφερε αλλες η μανα μου.Μια ρομπιτσα σιγουρα χρειαζεται για να κανεις και τις βολτες σου εκει μεσα, πως θα παμε και για καφε που ειπαμε??

Ναι Λιτσα , αυτο οντως ισχυει στο Ιασω.Για αλλα μαιευτηρια δεν ξερω, αλλα εκει κανει τρομερη ζεστη.Εγω γεννησα Ιανουαριο και πολλες φορες εσκαγα απο τη ζεστη εκει μεσα.Θα παρεις μαζι σου οτι χρειαζεσαι για εσενα, εγω επαιρνα και τις δικες μου σερβιετες γιατι εκει σου δινουν κατι σα γ@@@@ρια!!Για το μωρο θα παρεις μονο τα ρουχαλακια που θα του φορεσεις την ημερα εξοδου σας.Δε χρειαζεται κατι αλλο, τα παρεχουν ολα αυτοι , ουτε πανες μη παρεις.

να 'σαι καλα!εισαι κ ακριβως η περιπτωση εσυ,ιδιο μαιευτηριο,ιδια εποχη,οποτε τα ξερεις απο πρωτο χερι.

GjJbp3.png7IWup3.png

Αχ μόλις αγόρασα ένα καλσόν εγκυμοσύνης, λεπτό για πιο καλό. Τώρα με τι θα το βάλω αφού δεν έχω καλά ρούχα, είναι άλλο θέμα:) Να δω και τι θα βάλω στην αποφοίτηση του άντρα μου. Τελικά θα πάμε Πάτρα, υγεία να έχουμε μόνο.

Πως αποφασισατε να πατε, με ποιο τροπο??

Τελικα μου φαινεται λιγο μπελας ετσι οπως ακουω τις παραγγελιες μεσω τριτου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...