Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννούλα τώρα διαβάζω πίσω τα μηνύματα. Το φύλο το φτιάχνω εγώ, είναι ανεβατό με μαγιά.

Δωράκι ξεκινάς εντατικά ψώνια ε? Και εγώ έχω κατεβάσει τα βρεφικά αλλά δεν άνοιξα ακόμη την κούτα. Έχω ετοιμάσει καλάθι από Αγγλία για να παραγγείλω αλλά πρέπει πρώτα να δω τι έχω και τι θα χρειαστώ, μήπως μου διαφεύγει κάτι. Πρέπει να φτιάχνουμε και βαλίτσες σιγά σιγά...δηλαδή προς το παρόν να ψωνίσω τα όσα χρειάζομαι.

Μαργαρίτα πλησιάζει η β' επιπέδου! Πώς περνάει ο καιρός ε? Α και επειδή αναρωτιέσαι πως θα πίνεις καφέ σε 2 χρόνια μην είσαι και τόσο σίγουρη πως ο καφές θα είναι απόλαυση σε 2 χρόνια:) Μέχρι που δεν περπατούσε ο μικρός πηγαίναμε και εμείς αλλά και πάλι μια τον σήκωνε ο ένας, μια ο άλλος. Στο τραπέζι δεν άφηνε τίποτα όρθιο και μου έλεγε ο άντρας μου 'εμείς τώρα ας πούμε πίνουμε καφέ μαζί? Γιατί καθένας μόνος του τον πίνει:)'. Μετά που περπάτησε δεν περνάει καν σαν σκέψη να πάμε για καφέ! Ποιος θα τον κυνηγάει? Οπότε μην σε προβληματίζει τόσο, με τόσο μικρό παιδί αναγκαστικά κλείνεσαι μέσα. Άντε να πας σε κανένα παιδότοπο και πολύ σου είναι!

Μη την απογοητευεις απο τωρα βρε Ελευθερια μου!!:tongue::tongue:

Εμεις και τωρα που μεγαλωσαν και καθονται εχουμε το αλλο: Αντε, ποτε θα φυγουμε??

Δλδ, πινουν το χυμο τους η τρωνε το γλυκο τους και μετα αρχιζουν <<ποτε θα φυγουμε??>>

Περυσι που ειμασταν στην Κρητη για διακοπες τα ιδια, βρε παιδια μου να τους λεμε να φυγουμε να παμε που?? στο ξενοδοχειο?? ετσι μας κανουν και εδω και στις διακοπες!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλημερα Γεωργια, σ'ευχαριστω για τις ευχες σου! Να εισαι παντα καλα και εσυ και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!:P

Σε ευχαριστώ πολύ και πάνω από όλα γιατι μου έδωσες κουράγιο ότι μετά από τρία παιδιά θα μπορώ να κρατήσω αυτό το συναίσθημα που έχω τώρα με τον άντρα μου!Πάντα να είστε έτσι πολύ σας χάρηκα.Φιλιά:P

zxG9p3.png

owokp3.png

εγω ρωτησα για το doppler και ο γιατρος μου ειπε οτι θα το κανουμε μονο αν κριθει απαραιτητο δηλαδη αν δεν τρεφετε κανονικα το παιδι αλιως δεν θα το κανουμε!!το συστημα στην κυπρο διαφερει λιγο απο οτι καταλαβα!!

Αααα γιαυτο δεν μας το κανουν εμας... δεν είναι απαραίτητο μονο αν δουν καποιο προβλημα δηλαδη..:rolleyes:

Έφη το τικερακι σου... οχου τοοοοοο...:D

Εφη επειδη δεν θυμάμαι μας είπες τα νεα απο τον γιατρο:confused::oops::oops: η εγκυμοσύνη μου προκαλει αρτιριοσκληρωση:confused::confused:

Μαργαριτα και Βούλα καλα αποτελεσματα στον γιατρο!!!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ πολύ και πάνω από όλα γιατι μου έδωσες κουράγιο ότι μετά από τρία παιδιά θα μπορώ να κρατήσω αυτό το συναίσθημα που έχω τώρα με τον άντρα μου!Πάντα να είστε έτσι πολύ σας χάρηκα.Φιλιά:P

Φιλια και καλο ταξιδι!!

καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολες!!

κ εγω απουσιασα αρκετα,τα διαβασα ολα αλλα λιγα θυμαμαι ειναι η αληθεια!

Εφακη και Βουλα ολα καλα με τα μωρακια σας απο ο,τι ειδα!!τελεια!Βουλα εσυ θα το ξαναδεις σημερα τυχερουλα!!;)

Αννα και Δωρα να ειστε παντα ευτυχισμενες και ερωτευμενες με τους συζυγους κ με το καλο να υποδεχτειτε τα κοριτσακια σας!!

Γεωργια καλα να περασετε στο ταξιδακι!!και καλα κουραγια με την πεθερα!

Εμεις ημασταν στη γυρα το σκ!Σαββατο πρωι πηγαμε σε 3 καταστηματα μπεμπε!αλλα 2 θα κοιταξουμε και τελος!αλλωστε εμεις μονο συρταριερα και καροτσι ψαχνουμε απο τα χοντρα!και ηδη εχουμε καταληξει σχεδον.

Δωρα,σχετικα με το καροτσι, οπου κ αν πηγα μου ειπαν οτι σταματησαν να τα δουλευουν τα inglesina,οτι μπορω να τα παρω μεσω ιντερνετ αλλα σε περιπτωση που καποια στιγμη χρειαστει service,τοτε πρεπει να το στειλω ιταλια.δεν ξερω,αλλα με φρεναρε λιγο αυτο..

GjJbp3.png7IWup3.png

Ελευθερια , η mothercare δεν στελνει Ελλαδα.Υπαρχουν ομως εταιριες που μεσολαβουν ετσι?? Ποιες ειναι αυτες, ποσο πληρωνονται και πως ερχεσαι σε επαφη??

Απο ΗΠΑ που θελω εγω να ψωνισω απο ενα σαιτ που δεν τα στελνει εδω ,γινεται??

Μη την απογοητευεις απο τωρα βρε Ελευθερια μου!!:tongue::tongue:

Εμεις και τωρα που μεγαλωσαν και καθονται εχουμε το αλλο: Αντε, ποτε θα φυγουμε??

Δλδ, πινουν το χυμο τους η τρωνε το γλυκο τους και μετα αρχιζουν <<ποτε θα φυγουμε??>>

Περυσι που ειμασταν στην Κρητη για διακοπες τα ιδια, βρε παιδια μου να τους λεμε να φυγουμε να παμε που?? στο ξενοδοχειο?? ετσι μας κανουν και εδω και στις διακοπες!!

Δεν την απογοητεύω! Ίσα ίσα την απαλλάσσω από τον προβληματισμό 'πώς θα πίνω καφέ σε 2 χρόνια':P Απλά δεν θα πίνεις;)

Ναι όσο μεγαλώνουν τα παιδιά έχεις άλλα. Ξέρω από τα ανίψια μας.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολες!!

κ εγω απουσιασα αρκετα,τα διαβασα ολα αλλα λιγα θυμαμαι ειναι η αληθεια!

Εφακη και Βουλα ολα καλα με τα μωρακια σας απο ο,τι ειδα!!τελεια!Βουλα εσυ θα το ξαναδεις σημερα τυχερουλα!!;)

Αννα και Δωρα να ειστε παντα ευτυχισμενες και ερωτευμενες με τους συζυγους κ με το καλο να υποδεχτειτε τα κοριτσακια σας!!

Γεωργια καλα να περασετε στο ταξιδακι!!και καλα κουραγια με την πεθερα!

Εμεις ημασταν στη γυρα το σκ!Σαββατο πρωι πηγαμε σε 3 καταστηματα μπεμπε!αλλα 2 θα κοιταξουμε και τελος!αλλωστε εμεις μονο συρταριερα και καροτσι ψαχνουμε απο τα χοντρα!και ηδη εχουμε καταληξει σχεδον.

Δωρα,σχετικα με το καροτσι, οπου κ αν πηγα μου ειπαν οτι σταματησαν να τα δουλευουν τα inglesina,οτι μπορω να τα παρω μεσω ιντερνετ αλλα σε περιπτωση που καποια στιγμη χρειαστει service,τοτε πρεπει να το στειλω ιταλια.δεν ξερω,αλλα με φρεναρε λιγο αυτο..

Ευχαριστω Λιτσα, με το καλο το μωρακι σου!!

Αρα Ελευθερια το ανεβατο φυλλο θα ειναι σαν τη ζυμη της πιτσας να υποθεσω??

Όχι ακριβώς. Εγώ τουλάχιστον δεν το κάνω το ίδιο.

Το ανεβατό φύλο έχει τα εξής:

1 ποτήρι γάλα

1 αυγό

1 κουταλάκι ζάχαρη

1 κουταλάκι αλάτι

1,5 φλιτζανάκι λάδι

μαγιά

όσο αλεύρι σηκώσει

To φύλο πίτσας έχει τα εξής:

4 φλιτζάνες αλεύρι για όλες τις χρήσεις (μισό κιλό)

1 κουταλάκι αλάτι

2 κοφτά κουταλάκια ζάχαρη

1 φακελάκι μαγιά

1 φλιτζάνα γάλα

2/3 φλιτζάνας λάδι (125γρ.)

4 κουταλιές της σούπας κορν φλάου

1 κοφτό κουταλάκι τ.γλυκού μπέικιν

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γεωργία μου καλό ταξίδι. Έχω μια καλή φίλη από Βέροια που σπουδάζαμε μαζί Αγγλία και τώρα μένει εδώ Ηράκλειο, καθώς παντρεύτηκε Κρητικό!

Είδες πως ενώνει η Κρήτη ε?;)

zxG9p3.png

owokp3.png

κοριτσια να κανω μια ερωτηση για το μαιευτηριο;ισχυει οτι εχει πολυ ζεστη και θελει καλοκαιρινες ή εστω ανοιξιατικες πιτζαμες;εγω σκεφτηκα να παρω 2-3 κοντομανικες(δεν εχω αποφασισει ακομη αν θα ειναι νυχτικες ή πιτζαμουλες,μαλλον κ απ'τα 2) και μια ρομπα για να κυκλοφορω,αλλα και να την εχω σε περιπτωση που κρυωνω.

GjJbp3.png7IWup3.png

Ελευθερια , η mothercare δεν στελνει Ελλαδα.Υπαρχουν ομως εταιριες που μεσολαβουν ετσι?? Ποιες ειναι αυτες, ποσο πληρωνονται και πως ερχεσαι σε επαφη??

Απο ΗΠΑ που θελω εγω να ψωνισω απο ενα σαιτ που δεν τα στελνει εδω ,γινεται??

Όχι έχει σταματήσει να στέλνει από τον Δεκέμβρη του 2010. Υπάρχουν 2 υπηρεσίες. Η μία είναι μια εταιρία που αναλαμβάνει να σου δώσει Αγγλική διεύθυνση, τα πράγματα πηγαίνουν στις αποθήκες της και όταν τα παραλάβει στα αποστέλει με το σχετικό κόστος.

Ενδεικτικά σου αναφέρω πως δίνεις μια εφάπαξ συνδρομή 10λίρες. 'Επειτα αν επιλέξεις ετήσια συνδρομή δίνεις άλλες 70 λίρες συν 37 λίρες μεταφορικά για 30 κιλά δέμα κάθε φορά. Αν επιλέξεις μηνιαία συνδρομή δίνει την εφάπαξ συνδρομή των 10 λιρών συν 12 λίρες για μηνιαία συνδρομή συν 37 λίρες μεταφορικά όπως προείπα. Στο πάρεντς η πιο δοκιμασμένη είναι το myukmail. Προβληματάκια έχουν όσες την χρησιμοποιούν αλλά προς το παρόν είναι η πιο οικονομική που έχει βρεθεί. Κάτι αντίστοιχο υπάρχει και για Αμερική αλλά δεν ξέρω λεπτομέριες να σου πω από εκεί. Εγώ από Αμερική παραγγέλνω μόνο από όπου στέλνουν Ελλάδα.

Για αγορές από Αγγλία υπάρχει και άλλη υπηρεσία, η personal shopper. Είναι μια κοπέλα που σπουδάζει Αγγλία, η Κατερίνα η οποία αναλαμβάνει να αγοράσει για σένα εφόσον της στείλεις την λίστα που θες ή να σου δώσει την διεύθυνσή της. Αυτή η υπηρεσία είναι καλύτερη όταν θες να ψωνίσεις από καταστήματα που δεν δέχονται Ελληνική Πιστωτική πχ. www.next.co.uk οπότε αναγκαστικά πρέπει να αγοράσει κάποιος άλλος για σένα. Σε αυτή την περίπτωση σε εξυπηρετεί και η πρώτη υπηρεσία το myukmail με έξτρα επιβάρυνση. Η Κατερίνα χρεώνει για αγορές άνω των 100λιρών 10% επί του ποσού (δηλαδή για παραγγελία 300λιρών η αμοιβή της είναι30 λίρες) συν τα μεταφορικά ανά περίπτωση.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...