Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!Καλημέρα Αντωνία, Ελευθερία και Έφη(αλφαβητικά σας έβαλα όπως όλες τις φίρμες!!!)Δώρα και Άννα να είστε πάντα έτσι ευτυχισμένες και ερωτευμένες τέτοιο περιβάλλον θέλουν τα παιδάκια για να είναι ευτυχισμένα!Βούλα μπράβο κοπέλα μου που πήγαν όλα καλά με την μπουμπού σου σε ψάχναμε να μάθουμε νέα σου αλλά μας αποζημίωσες!Κι εγω απουσία το ΣΚ ετοίμαζα βαλίτσες πετάμε για Θεσσαλονίκη σήμερα στα πεθερικά μου στη Βέροια.Μου έχει ανέβει η ψυχολογία με το ταξιδάκι ήθελα απελπισμένα μια αλλαγή περιβάλλοντος.Μετά αν θα γκρινιάζω θα φταίει η πεθερά μου έτσι σας έχω μάρτυρες ότι ξεκινάω με κέφια!!!Εσείς τι κάνετε?

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα και καλη εβδομαδα και απο εμενα!!

Εκτος απο τη Μαργαριτα ποια αλλη εχει β'επιπεδου αυτη την εβδομαδα??

Αντε τελειωνουμε και με τους β' επιπεδου, παμε για τελικη ευθεια!! Βρε πως περναει ο καιρος!!!

καλημεραααααααααααα και η γεωργια εχει β επιπεδου νομιζω!!!

Καλημερα και απο εμενα!!Ολες καλα?

Εχει καμια γιατρο???Αααα εγω εχω...χιχι:P

Και εγω κοριτσια την αισθανομαι παρα πολυ εντονα την μπουμπου αλλα κυριως οταν ξαπλωνω..:lol:Εχω ομως θεμα με τα εντερα μου..ειναι κουλουβαχατα και πονανε πολυ!Αφου παω να σκυψω για να βαλω τις καλτσες μου και υποφερω...

Το Σαββατο το βραδυ πηγα να κοιμηθω και με επιασε τρομερος στομαχοπονος..μεχρι και στην πλατη με βαρουσε και ναιιιι!Για πρωτη φορα με επιασαν και ανακατοσουρες!Ευτυχως εκανα πλυση εγκεφαλου πως απλα ειναι ιδεα μου και κοιμηθηκα..Αλλα τα εντερα εξακολουθουν να με πεθαινουν..

καλημερα βουλα καλα αποτελεσματα να εχεις στο γιατρο!!να δεις και την μπουμπου!!!και εμενα με πεθαινει το εντερο και μου εδωσε πουσκοπαν!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα κορίτσια!Καλημέρα Αντωνία, Ελευθερία και Έφη(αλφαβητικά σας έβαλα όπως όλες τις φίρμες!!!)Δώρα και Άννα να είστε πάντα έτσι ευτυχισμένες και ερωτευμένες τέτοιο περιβάλλον θέλουν τα παιδάκια για να είναι ευτυχισμένα!Βούλα μπράβο κοπέλα μου που πήγαν όλα καλά με την μπουμπού σου σε ψάχναμε να μάθουμε νέα σου αλλά μας αποζημίωσες!Κι εγω απουσία το ΣΚ ετοίμαζα βαλίτσες πετάμε για Θεσσαλονίκη σήμερα στα πεθερικά μου στη Βέροια.Μου έχει ανέβει η ψυχολογία με το ταξιδάκι ήθελα απελπισμένα μια αλλαγή περιβάλλοντος.Μετά αν θα γκρινιάζω θα φταίει η πεθερά μου έτσι σας έχω μάρτυρες ότι ξεκινάω με κέφια!!!Εσείς τι κάνετε?

καλημεραααααααααααα

αχ τι ωραια ταξιδακι!!!καλα να περασετε και να ξεκουραστεις ευκαιρεια ειναι!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αχχ ευχαριστω για το ενδιαφερον!!!:PΑντε καλα να περασεις στο ταξιδακι σου....

καλημεραααααααααααα και η γεωργια εχει β επιπεδου νομιζω!!!

καλημερα βουλα καλα αποτελεσματα να εχεις στο γιατρο!!να δεις και την μπουμπου!!!και εμενα με πεθαινει το εντερο και μου εδωσε πουσκοπαν!!!!

Ναι ε?Εκανα μωρε και βλακεια..Εφαγα πατατακια μεσα στο σκ..για αυτο μαλλον και με επιασε!Και με το σιδηρο μαζι ηρθα και στουμπωσα..Μια λατρεια ειχα και εγω, τα πατατακια, κομμενα και αυτα..:-(

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

αχχ ευχαριστω για το ενδιαφερον!!!:PΑντε καλα να περασεις στο ταξιδακι σου....

Ναι ε?Εκανα μωρε και βλακεια..Εφαγα πατατακια μεσα στο σκ..για αυτο μαλλον και με επιασε!Και με το σιδηρο μαζι ηρθα και στουμπωσα..Μια λατρεια ειχα και εγω, τα πατατακια, κομμενα και αυτα..:-(

εμενα οτι και να φαω παλι με πονανε!!αστα ενα δραμμα:(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αννούλα τώρα διαβάζω πίσω τα μηνύματα. Το φύλο το φτιάχνω εγώ, είναι ανεβατό με μαγιά.

Δωράκι ξεκινάς εντατικά ψώνια ε? Και εγώ έχω κατεβάσει τα βρεφικά αλλά δεν άνοιξα ακόμη την κούτα. Έχω ετοιμάσει καλάθι από Αγγλία για να παραγγείλω αλλά πρέπει πρώτα να δω τι έχω και τι θα χρειαστώ, μήπως μου διαφεύγει κάτι. Πρέπει να φτιάχνουμε και βαλίτσες σιγά σιγά...δηλαδή προς το παρόν να ψωνίσω τα όσα χρειάζομαι.

Μαργαρίτα πλησιάζει η β' επιπέδου! Πώς περνάει ο καιρός ε? Α και επειδή αναρωτιέσαι πως θα πίνεις καφέ σε 2 χρόνια μην είσαι και τόσο σίγουρη πως ο καφές θα είναι απόλαυση σε 2 χρόνια:) Μέχρι που δεν περπατούσε ο μικρός πηγαίναμε και εμείς αλλά και πάλι μια τον σήκωνε ο ένας, μια ο άλλος. Στο τραπέζι δεν άφηνε τίποτα όρθιο και μου έλεγε ο άντρας μου 'εμείς τώρα ας πούμε πίνουμε καφέ μαζί? Γιατί καθένας μόνος του τον πίνει:)'. Μετά που περπάτησε δεν περνάει καν σαν σκέψη να πάμε για καφέ! Ποιος θα τον κυνηγάει? Οπότε μην σε προβληματίζει τόσο, με τόσο μικρό παιδί αναγκαστικά κλείνεσαι μέσα. Άντε να πας σε κανένα παιδότοπο και πολύ σου είναι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα Άννα καλημέρα Βούλα και καλά αποτελέσματα σήμερα, αυτή την εβδομάδα τελειώνουμε όλες με το Β΄ε?Άντε και στα doppler!!!

εγω ρωτησα για το doppler και ο γιατρος μου ειπε οτι θα το κανουμε μονο αν κριθει απαραιτητο δηλαδη αν δεν τρεφετε κανονικα το παιδι αλιως δεν θα το κανουμε!!το συστημα στην κυπρο διαφερει λιγο απο οτι καταλαβα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημεραααααααααααα

αχ τι ωραια ταξιδακι!!!καλα να περασετε και να ξεκουραστεις ευκαιρεια ειναι!!!

Ευχαριστώ πολύ όντως θα ξεκουραστώ θα βγω για καφεδάκια θα έχω και πιο πολύ χρόνο με το μικρό για βόλτες που στην Αθήνα λόγω δουλειάς είμαστε περιορισμένοι:( α!και περαστικά σου δεν είχα ποτέ πόνους στα εντεράκια και δε ξέρω τι άλλο να σας πω μόνο περαστικά να είναι όλα!Ευχαριστώ Βούλα!

zxG9p3.png

owokp3.png

Ευχαριστώ πολύ όντως θα ξεκουραστώ θα βγω για καφεδάκια θα έχω και πιο πολύ χρόνο με το μικρό για βόλτες που στην Αθήνα λόγω δουλειάς είμαστε περιορισμένοι:( α!και περαστικά σου δεν είχα ποτέ πόνους στα εντεράκια και δε ξέρω τι άλλο να σας πω μόνο περαστικά να είναι όλα!Ευχαριστώ Βούλα!

σε ευχαριστω δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα για αυτο μονο υπομονη!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

εγω ρωτησα για το doppler και ο γιατρος μου ειπε οτι θα το κανουμε μονο αν κριθει απαραιτητο δηλαδη αν δεν τρεφετε κανονικα το παιδι αλιως δεν θα το κανουμε!!το συστημα στην κυπρο διαφερει λιγο απο οτι καταλαβα!!

Δε ξέρω αν είναι στις κύριες εξετάσεις εδώ ο κάθε γιατρός κάνει ότι θέλει.Σε μια συνάδελφό μου της έβαλαν να κάνει κυστική ίνωση(ούτε αν το γράφω καλά δε ξέρω) στον 5ο εγω την είχα κάνει στον προγεννητικό για να καταλάβεις ότι θέλει ο καθένας.Στην αρχή κι εγω ξενέρωνα γιατι τα περισσότερα τα έβλεπα σαν ευκαιρία να παίρνει ο γιατρός μου το κατιτίς του αλλά μετά από γιόγκα:shock: το βλέπω σαν ευκαιρία να δω το μωρό αφού δεν μπορώ να κρίνω τι είναι απαραίτητο και τι όχι:rolleyes:

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημερα Γεωργια, σ'ευχαριστω για τις ευχες σου! Να εισαι παντα καλα και εσυ και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!:P

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Δε ξέρω αν είναι στις κύριες εξετάσεις εδώ ο κάθε γιατρός κάνει ότι θέλει.Σε μια συνάδελφό μου της έβαλαν να κάνει κυστική ίνωση(ούτε αν το γράφω καλά δε ξέρω) στον 5ο εγω την είχα κάνει στον προγεννητικό για να καταλάβεις ότι θέλει ο καθένας.Στην αρχή κι εγω ξενέρωνα γιατι τα περισσότερα τα έβλεπα σαν ευκαιρία να παίρνει ο γιατρός μου το κατιτίς του αλλά μετά από γιόγκα:shock: το βλέπω σαν ευκαιρία να δω το μωρό αφού δεν μπορώ να κρίνω τι είναι απαραίτητο και τι όχι:rolleyes:

απλα εγω αποφασισα να ρωτησω τον γιατρο γιατι εδω εχω ακουσει οτι ολες το κανουν αλλα απο την κυπρο καμια κοπελα που δεν ξερω δεν εχει κανει και η απαντηση που μου εδωσε ειναι οτι δεν το κανουμε προληπτικα αλλα μονο αν εντωπισουμε προβλημα!!!φυσικα εχεις δικιο σε αυτο που λες που απο την στιγμη που στο ζητα ο γιατρος σου φυσικα και θα το κανεις!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αννούλα τώρα διαβάζω πίσω τα μηνύματα. Το φύλο το φτιάχνω εγώ, είναι ανεβατό με μαγιά.

Δωράκι ξεκινάς εντατικά ψώνια ε? Και εγώ έχω κατεβάσει τα βρεφικά αλλά δεν άνοιξα ακόμη την κούτα. Έχω ετοιμάσει καλάθι από Αγγλία για να παραγγείλω αλλά πρέπει πρώτα να δω τι έχω και τι θα χρειαστώ, μήπως μου διαφεύγει κάτι. Πρέπει να φτιάχνουμε και βαλίτσες σιγά σιγά...δηλαδή προς το παρόν να ψωνίσω τα όσα χρειάζομαι.

Μαργαρίτα πλησιάζει η β' επιπέδου! Πώς περνάει ο καιρός ε? Α και επειδή αναρωτιέσαι πως θα πίνεις καφέ σε 2 χρόνια μην είσαι και τόσο σίγουρη πως ο καφές θα είναι απόλαυση σε 2 χρόνια:) Μέχρι που δεν περπατούσε ο μικρός πηγαίναμε και εμείς αλλά και πάλι μια τον σήκωνε ο ένας, μια ο άλλος. Στο τραπέζι δεν άφηνε τίποτα όρθιο και μου έλεγε ο άντρας μου 'εμείς τώρα ας πούμε πίνουμε καφέ μαζί? Γιατί καθένας μόνος του τον πίνει:)'. Μετά που περπάτησε δεν περνάει καν σαν σκέψη να πάμε για καφέ! Ποιος θα τον κυνηγάει? Οπότε μην σε προβληματίζει τόσο, με τόσο μικρό παιδί αναγκαστικά κλείνεσαι μέσα. Άντε να πας σε κανένα παιδότοπο και πολύ σου είναι!

:D:D:tongue:Χι χι έτσι είναι όλοι τελικά.Μόνο στις ταινίες-διαφημίσεις πίνεις τρως ξέγνοιαστος και το παιδάκι σου παίζει ανέμελο και ασφαλές λίγο πιο κάτω μέσα στην ηρεμία και το μόνο που ακούς είναι τα πουλάκια!Εδώ τρως πίνεις εναλλάξ και ακούς και μια τρομοκρατημένη τσιρίδα μηηηηηηηηηη εδωωωωωωωωωωωωω άστοοοοοοοοοοο από καμία άλλη που βγήκε για να πιεί καφέ!:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...