Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Άρα η επόμενη εβδομάδα θα έχει πολλά νέα. Εγώ θα πάω την Τρίτη, η Μάργκο μια μέρα μετά από εμένα Τετάρτη και εσύ πας Πέμπτη. Μακάρι να είναι όλα καλά για μας και εσύ να μάθεις αν είναι αγοράκι ή κοριτσάκι. Έχεις κάποιο προαίσθημα;

Δεν ξέρω αν είναι προαισθημα ή αυτό που θέλω αλλά εγώ λέω αγόρι... Όλοι οι άλλοι λένε κορίτσι! Πολύ γέλιο,κοιτάνε την κοιλία όλοι κ βγάζουν συμπερασματα!! :D

Εσυ έχεις προαίσθημα?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κορίτσια!!Πριν λίγο γύρισα από τον γιατρό μου και ειδαμε τα διδυμάκια μας!

Είναι 147 γραμμαρια και τα δυο και ολα καλα λεει ο γιατρός!Σε 4 μερες μπαινω στον 4ο μηνα!αχ επιτέλους!και ειμαι πολύ χαρούμενη!!!

Μπραβο κοριτσακι!!!! συγχαρητηρια!!! μια τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι χωρις ταλιπωριες!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

το θυμασαι ε? ναι το περιμενω το καμαρι μου! κοριτσια διαβαζω για τα κιλα κ εχω ανχωθει λιγο επειδη πριν την εγκυμοσυνη ειχα παρει ηδη συνολικα 4 κιλα απο περσυ κ γενικα απο τα κιλα που ημουν παντα. ετσι ξεκινησα 63,4 που ειναι πολλα για μενα. κ σημερα το πρωι ζυγιστηκα κ ημουν 65,8...ελεος! κ δεν τα παω καθολου καλα με διαιτες ρε γμτ... παντως αυτο που λενε οτι αλλαζει το σωμα μετα τα 30 δεν εχουν αδικο...

φανταστειτε μεχρι τα 29 μου ημουν παντα 56-58..

Δεν χρειάζετε να κάνεις δίαιτα απλά θέλει προσοχή στους συνδυασμούς. Δηλαδή πρωτεϊνη με λαχανικά και ο υδατάνθρακας ελεγχομενος Π.χ. 1-2 ψωμί ή λίγες πατάτες ή λίγο ρύζι. Επίσης πολλά μικρά γεύματα. Βεβαια όλα αυτά θα γίνουν αφού μας περάσουν οι αναγούλες!

Jfnqp3.png

Δεν ξέρω αν είναι προαισθημα ή αυτό που θέλω αλλά εγώ λέω αγόρι... Όλοι οι άλλοι λένε κορίτσι! Πολύ γέλιο,κοιτάνε την κοιλία όλοι κ βγάζουν συμπερασματα!! :D

Εσυ έχεις προαίσθημα?

Εγώ λέω ότι θα είναι κορίτσι. Και οι υπόλοιποι (όσοι το ξέρουν) έτσι λένε.

Βέβαια και η αδερφή μου έτσι έλεγε αλλά έκανε ένα μπέμπαρο σχεδόν 4 κιλά.!

Jfnqp3.png

οχι δεν ειναι ολοι οι γιατροι αρκετα εμπειροι για να κανουν την συγκεκριμενη εξεταση. Υπαρχει και μια λιστα με τους πιστοποιημενους ιατρους αλλα δεν θυμαμαι που την ειχα διαβασει. αν εμπιστευεσαι τον γιατρο σου κανε οτι σου λεει εμενα ομως μονος του μου ειπε οτι θα την κανω αλλου, γιατι ειναι εξεταση μεγαλης λεπτομερειας κ πρεπει να εχει πολυ καλο υπερηχο (και φυσικα την πιστοποιηση!)

εγω θα την κανω εδω http://www.fetus.gr/index.php?pathID=1_1697_1915

ειναι πιστοποιημενο κεντρο και το εμπιστευεται ο γιατρος μου.

Και εμενα ο γιατρος μου στα 2 μου παιδια με ειχε στειλει για αυχενικη σε ενα κεντρο που λεγεται <ιατρικη μητερας-εμβρυου> και ειναι πολυ κοντα στο Αλεξανδρας.Εκει καθε φορα κανω ολους τους βασικους υπερυχους οπως επισης εκει θα κανω την αμνιοπαρακεντηση σε 20 μερες.Τωρα λογω της αμνιοπ. μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να κανω αυχενικη.

Εγω ομως ησυχαζω?Πηγα εδω στο νησι και την εκανα την αυχενικη μιας και εχουμε οικογενειακο φιλο γυναικολογο.Αν ομως δεν θα εκανα αμνιοπ. σιγουρα θα πηγαινα Αθηνα παλι για αυχενικη.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

αχ τι ωραια που θα μαθεις το φυλλο!!!! περιμενουμε νεοτερα!

εγω την τεταρτη εχω αυχενικη 24/8...αχ...μακαρι να ειναι ολα καλα..

Όλα καλά θα είναι βρε κορίτσι μην σε αγχωσουν τα αποτελέσματα γιατί έτσι κ αλλιώς δεν παίζουν ρολο,αφού όλα σχετικά είναι. Πάντως είμαι σίγουρη θα είναι σούπερ!!

Τώρα εντάξει κ η ηλικία σχετική ειναι. Έτσι κι αλλιώς δεν είσαι μεσηλικας!!! Χα χα!! :D

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μπραβο κοριτσακι!!!! συγχαρητηρια!!! μια τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι χωρις ταλιπωριες!

Ευχαριστώ ευχαριστώ!!!!μακάρι να πανε καλά όλα για ολες μας!Ο γιατρος μου ειπε σιγουρα οτι ειναι κορες και εχω ήδη ενα γιο!Ωραιος συνδιασμος θα ειναι!:)

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Δεν χρειάζετε να κάνεις δίαιτα απλά θέλει προσοχή στους συνδυασμούς. Δηλαδή πρωτεϊνη με λαχανικά και ο υδατάνθρακας ελεγχομενος Π.χ. 1-2 ψωμί ή λίγες πατάτες ή λίγο ρύζι. Επίσης πολλά μικρά γεύματα. Βεβαια όλα αυτά θα γίνουν αφού μας περάσουν οι αναγούλες!

χαχαχαχα ναι αυτος ηταν και ο λογος που ετρωγα κυριως ψωμι κ φρυγανιες απο την 7η μεχρι κ πριν λιγες μερες..τωρα ειμαι καλυτερα δεν μπορω να πω...απλα χωνευω λιγο δυσκολα κ εχω ρεψιματα. αλλα καλυτερα απο τους εμετους..οχι οτι δεν εχω ναυτια αλλα μου φαινεται οτι ειναι καπως πιο ηπια.

ρε κοριτσια εχω μια ερωτηση. με το που τρωω πρωινο αρχιζει κ τουμπανιαζει το στομαχι μου κ μενει ετσι ολη μερα. κ εχω κ κατι πονακια στην κοιλια σαν περιοδου σαν να θελω τουαλετα δεν καταλαβαινω ακριβως. αυτο το τουμπανιασμα ειναι νορμαλ?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Ευχαριστώ ευχαριστώ!!!!μακάρι να πανε καλά όλα για ολες μας!Ο γιατρος μου ειπε σιγουρα οτι ειναι κορες και εχω ήδη ενα γιο!Ωραιος συνδιασμος θα ειναι!:)

Α τέλεια! Εσύ έμαθες και το φύλο των παιδιών σου!

Jfnqp3.png

Όλα καλά θα είναι βρε κορίτσι μην σε αγχωσουν τα αποτελέσματα γιατί έτσι κ αλλιώς δεν παίζουν ρολο,αφού όλα σχετικά είναι. Πάντως είμαι σίγουρη θα είναι σούπερ!!

Τώρα εντάξει κ η ηλικία σχετική ειναι. Έτσι κι αλλιώς δεν είσαι μεσηλικας!!! Χα χα!! :D

απο το στομα σου και στου θεου τ αυτι κοπελια!!!! μετα θα πεταω! κ θα μπορεσω επιτελους να το ανακοινωσω που ειμαι κρυμενη μεσα σαν προσφυγας!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα ναι αυτος ηταν και ο λογος που ετρωγα κυριως ψωμι κ φρυγανιες απο την 7η μεχρι κ πριν λιγες μερες..τωρα ειμαι καλυτερα δεν μπορω να πω...απλα χωνευω λιγο δυσκολα κ εχω ρεψιματα. αλλα καλυτερα απο τους εμετους..οχι οτι δεν εχω ναυτια αλλα μου φαινεται οτι ειναι καπως πιο ηπια.

ρε κοριτσια εχω μια ερωτηση. με το που τρωω πρωινο αρχιζει κ τουμπανιαζει το στομαχι μου κ μενει ετσι ολη μερα. κ εχω κ κατι πονακια στην κοιλια σαν περιοδου σαν να θελω τουαλετα δεν καταλαβαινω ακριβως. αυτο το τουμπανιασμα ειναι νορμαλ?

Αν νιώθεις τα κλασικά πονάκια περιόδου σημαίνει ότι μεγαλώνει η μήτρα. Είναι φυσιολογικό. Αλλά πιστεύω και τα τουμπανιάσματα και η δυσπεψία φυσιολογική είναι. γι αυτό χρειάζεται πολλά και μικρά γεύματα αλλά ποιος το τηρεί :-)

Jfnqp3.png

απο το στομα σου και στου θεου τ αυτι κοπελια!!!! μετα θα πεταω! κ θα μπορεσω επιτελους να το ανακοινωσω που ειμαι κρυμενη μεσα σαν προσφυγας!!!!

Σαν πρόσφυγας! :) Άσε κι εγώ το ίδιο. Σήμερα το είπα σε μια φίλη γιατί την απέφευγα εδώ και καιρό και στο τέλος δεν θα μου μιλάνε κιόλας!

Jfnqp3.png

γεια σας κορίτσια!!Πριν λίγο γύρισα από τον γιατρό μου και ειδαμε τα διδυμάκια μας!

Είναι 147 γραμμαρια και τα δυο και ολα καλα λεει ο γιατρός!Σε 4 μερες μπαινω στον 4ο μηνα!αχ επιτέλους!και ειμαι πολύ χαρούμενη!!!

Μπραβο!!!Πολυ ωραια τα νεα σου!!Σου ευχομαι να ειναι παντα ολα καλα μεχρι το τελος της εγκυμοσυνης.Εγω τελικα την τριτη που θα δωσω αιμα για θυρεοειδη θα κανω και την εξεταση που λεγαμε.Ρωτησα και την κανουν, αληθεια ποση ωρα μετα την ενεση πρεπει?

Εχω και μια απορια.Μας εχεις πει πως εισαι στην 15η εβδομαδα, αρα εισαι ηδη στον 4ο μηνα προ πολλου!!

Καλως ηρθες φουσκιτσα!!

Εμενα να δεις την κοιλια μου πως ειναι!!Τοσο καιρο απεφευγα τους γνωστους που δεν το ηξεραν, και τωρα ξαφνικα με βλεπουν με την κοιλια τουρλα!:tongue:

Τωρα και να θελω δεν κρυβομαι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...