Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

αν σου πω μαργαριτα μου οτι δεν ετυχε ποτε να παω starbacks..θα με πιστεψεις?εχουν χωρο για μη καπνιστες??πρεπει να ψαξουμε μαγαζια που εφαρμοζουν τον νομο...

ναι καλε δεν καπνιζουν εκει! εγω εκει παω!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μεσα στον φακελο που εκανες στο c θα πατησεις δεξι κλικ κ θα λεει δημιουργια φυλλο word. θα το ανοιξεις κ εκει θα κανεις επικολληση. Ετσι το εκανες?

Ναι και την πηρε.Καθε φορα με καθε συνταγη ετσι πρεπει να κανω??Και ποσες χωραει μεσα στο φακελο??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Αχ Αννα μου για συνταγές μιλάμε και είδα και τα τυροπιτακια της Μπαρμπαρίγου και θα μου φύγουν τα σάλια λέμε!!!! Καλά δεν θα έρθει ο άντρας μου να φαμε κατι παρεα??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ναι και την πηρε.Καθε φορα με καθε συνταγη ετσι πρεπει να κανω??Και ποσες χωραει μεσα στο φακελο??

Οσες θες χωράει αλλά αν θες ανοιγε κάθε φορα αλλο word μεσα στον φακελο κ ονομαζε το με την συνταγη...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αχ Αννα μου για συνταγές μιλάμε και είδα και τα τυροπιτακια της Μπαρμπαρίγου και θα μου φύγουν τα σάλια λέμε!!!! Καλά δεν θα έρθει ο άντρας μου να φαμε κατι παρεα??

Ωραια ζυμη φαινεται και με υλικα που τα εχουμε στο σπιτι!

Διαφημίσεις

Οσες θες χωράει αλλά αν θες ανοιγε κάθε φορα αλλο word μεσα στον φακελο κ ονομαζε το με την συνταγη...

Και στο φακελο χωραει πολλες αραγε??

Αχ, σε ζαλισα!! Αλλα και ο αντρας μου δεν καλοξερει ενω εχει στο γραφειο πι-σι αλλος του τα φτιαχνει.

Ωραια ζυμη φαινεται και με υλικα που τα εχουμε στο σπιτι!

Ναι αλλά δεν μπαίνω σε κόπο τετοια ώρα να την κάνω.... Αύριο έχει ο Θεός! Θα τα κάνω μισά γλυκά και μισά με τυρακι! Αλλα μόνο με ασπράδι μέσα...Για τον γνωστό λόγο:rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Και στο φακελο χωραει πολλες αραγε??

Αχ, σε ζαλισα!! Αλλα και ο αντρας μου δεν καλοξερει ενω εχει στο γραφειο πι-σι αλλος του τα φτιαχνει.

Καλέ πως δεν χωράει? Ασωτα...!!!! Μην αγχώνεσαι,αφού το βρήκες τωρα ολα οκ!!! Ποιος σε πιάνει!!!!?? :tongue::tongue:

Θες και ipad τρομάρα σου καλέ!!!!:lol::lol::lol:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλέ πως δεν χωράει? Ασωτα...!!!! Μην αγχώνεσαι,αφού το βρήκες τωρα ολα οκ!!! Ποιος σε πιάνει!!!!?? :tongue::tongue:

Θες και ipad τρομάρα σου καλέ!!!!:lol::lol::lol:

Ελα μου ντε!!:tongue::tongue:

Λεμε να παρουμε ενα με τον αντρα μου, γιατι οταν παμε ταξιδι θα ειναι βολικο.

Διαφημίσεις

Ειναι τσουχτερη η τιμουλα του!!

Υπάρχει και ενα ipad στα 500? χωρις 3G... αλλα αν ειναι να κάνεις συνδεση πχ με στικακι το χρειαζεσαι οπωσδηποτε το 3G αλλιώς θα δουλευει μονο με wifi δηλ να πιασεις απο καπου σημα ή απο το ρουτερ που ηδη εχεις σπιτι

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μαργαριτάκι εσυ τι θα φάς για βράδυ? Ή έφαγες??

χαχαχαχαχαχ τωρα σας διαβαζω κ προσπαθω να καταλαβω τι λετε! τα διαβασα βιαστικα κ δεν πολυκαταλαβα! τι φακελος? τελος παντων! μωρε πεινασα κ εγω παλι αλλα νιωθω οτι δεν εχω χωρο στην κοιλια μου. το νιωθει καμια αυτο? ετσι τεντωμενη πρεπει να ειναι η καημενη συνεχεια? νιωθω ετοιμη να σκασω! κ το στομαχι γουργουραει...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Υπάρχει και ενα ipad στα 500? χωρις 3G... αλλα αν ειναι να κάνεις συνδεση πχ με στικακι το χρειαζεσαι οπωσδηποτε το 3G αλλιώς θα δουλευει μονο με wifi δηλ να πιασεις απο καπου σημα ή απο το ρουτερ που ηδη εχεις σπιτι

Πλακα πλακα ημουν ασχετη τελειως και μαζι σου κοντευω να τα μαθω ολα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...