Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️

Ευχαριστούμε πολυ κορίτσι μου!

Ευχαριστούμε πολύ πολύ ❤️❤️🙏🏼🏻💪🏻

πρίν από 16 λεπτά , Bubble24 είπε:

Πόσα έβαλες; Εγώ τον επόμενο κύκλο θα μεταφέρω 3-ημερών, 2 έμβρυα..

Καλή επιτυχία και από εμένα κορίτσια από την καρδιά μου!!!!

Ευχαριστούμε!!με το καλό και εσύ τον επόμενη μήνα!! ❤️
      3 έβαλα. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Και εγω δεν το αντεχα ποτε μου.Μ'αρεσει στα μαγαζια εδω που υποτιθεται οτι απαγορευεται και δεν υπαρχουν τασακια στα τραπεζια, αλλα αν ζητησει καποιος θα του φερουν.Ενας καποια στιγμη καπνιζε πιπα στο διπλανο μας τραπεζι και σκασιλα του αν εβλεπε παιδια, ολη η βρωμα πανω μας ερχοταν!!

καλα κ δεν του ειπατε τιποτα? σε μαγαζι που απαγορευεται μπορει να πληρωσει κ χοντρο προστιμο! ακου εκει να καπνιζει πουρο διπλα σε παιδι. καλα εμεις η θα ειχαμε τσακωθει η αν ηταν καπνιστων θα φευγαμε. εδω τωρα δεν αντεχω! θα βαλω κ το παιδι μου μεσα στη τσιγαριλα?:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχαχα κ εγω κοιτουσα χτες φωτογραφιες απο τον γαμο μου που ειχε τραβηξει η φιλη μου η κατια! δεν το πιστευα! αχ μεση δαχτυλιδι ειχααααα...

Μαργαριτα ποτε παντρευτηκες εσυ??

Καλα κοριτσια ενα σας λεω, τωρα κοιτατε τις φωτο του γαμου σας.Που να ερθει η ωρα να δειτε φωτο και βιντεο των μωρων σας οταν αυτα θα ειναι σαν τα δικα μου π.χ.Δε θα το πιστευετε πως ηταν και πως εγιναν!! Η τα βιντεο απο τις βαπτισεις!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Και εδω ετσι τη λενε την κρεατοσουπα!

Το ωραιο ειναι οτι ολες μοσχαρι θα φαμε σημερα!! Εγω το βραζω τωρα αλλα θα το κανω γιουβετσι!

θα αναστεναξουν τα μοσχαρια σημερα! χαχαχαχχαχα

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Μαργαριτα ποτε παντρευτηκες εσυ??

Καλα κοριτσια ενα σας λεω, τωρα κοιτατε τις φωτο του γαμου σας.Που να ερθει η ωρα να δειτε φωτο και βιντεο των μωρων σας οταν αυτα θα ειναι σαν τα δικα μου π.χ.Δε θα το πιστευετε πως ηταν και πως εγιναν!! Η τα βιντεο απο τις βαπτισεις!!

στις 20 ιουνιου του 09. τωρα που λες βαφτιση δεν νομιζω να εχουμε λεφτα να κανουμε βαφτιση εμεις!!!!:confused::confused::confused::confused:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλα κ δεν του ειπατε τιποτα? σε μαγαζι που απαγορευεται μπορει να πληρωσει κ χοντρο προστιμο! ακου εκει να καπνιζει πουρο διπλα σε παιδι. καλα εμεις η θα ειχαμε τσακωθει η αν ηταν καπνιστων θα φευγαμε. εδω τωρα δεν αντεχω! θα βαλω κ το παιδι μου μεσα στη τσιγαριλα?:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Μωρε, εγω θα μιλαγα, εχε χαρη που ο αντρας μου ειναι ηπιων τωνων!! Ηταν και ζαχαροπλαστειο και μας ειπε φατε το γλυκο σας να φυγουμε! Δεν του αρεσει να βρισκεται σε λογια, επρεπε να ημουν με καμμια φιλη μου και μαλιστα μια συγκεκριμενη και θα σου ελεγα εγω πως θα τους ταχτοποιουσαμε!!!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Άννα και Δώρα ευτυχισμένες επετείους να έχετε! Να χαίρεστε τις οικογένειες σας που μεγαλώνουν και η αγάπη σας να πολλαπλασιάζεται χρόνο με το χρόνο!!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

καλημερα!! Αννα και Δωρα να ζησετε κ παντα ευτυχισμενες με τις οικογενεις σας!!

καλα εγω με την τσιγαριλα που τραβηξα χθες κ προχθες νιωθω οτι καπνισα μισο πακετο!!την Παρασκευη πηγαμε σε ενα μπαρακι κ χθες σε μια ταβερνα. απιστευτη τσιγαριλα κ στα δυο!! μαγαζι παντως να μην καπνιζουν δεν υπαρχει στη Λαρισα αλλα σπιτι βρε κοριτσια δεν την παλευω να μεινω!! οσο μπορω θα βγαινω!!δεν ξερω, κατι παθαινω Παρασκευη και Σαββατο βραδυ!δεν με χωραει το σπιτι!!

BJVqp3.png

Καλημερα και απο εμενα κοριτσια αν κ δεν την βλεπω και πολυ καλη:rolleyes:

Δωρα και Αννα χρονια σας πολλα ευχομαι να εχετε παντα μια οικογενεια γεματη υγεια και αγαπη!!

ξυπνησα πριν μια ωριτσα ( υπναρου και εγω ) και μπορω να πω οτι ειμαι παρα πολυ κουρασμενη σημερα λεω να μην κανω τπτ και να την βγαλω ολη μερα στον καναπε!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Εμενα με εχει φαει η κουζινα απο το πρωι, εφτιαξα κοτοπουλου με μουσταρδα και λεμονι, μοσχαρακι τας κεμπαπ με μακαρονια, χταποδι με μελι στη γαστρα, εβρασα λαχανικα πατατα καροτο μπροκολο, σαλατα λαχανο καροτο, τυρια, ρυζι για τη νυφη μου εαν και ελληνιδα μας βγηκε κινεζα, μια μηλοπιτα και το τσουρεκι γεμιστο, σχεδον τελειωσα το χταποδι, τα μακαρονια και το ρυζι μου μεινανε τ΄αλλα ολα ειναι ετοιμα,

Αννα και Δωρα να ζησετε σαν τα ψηλα βουνα παντα αγαπημενοι και ευτυχισμενοι και με το καλο τα μωρα σας,

Κουραστηκα κοριστια χθες εστρωσα ολη μερα σημερα στην κουζινα δεν εχω κατσει και την μικρη δεν την εχω νιωσει καθολου βεβαι το βραδυ επεσα ξερη να αρχισω ν΄ ανησυχω?

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

καλημερα!! Αννα και Δωρα να ζησετε κ παντα ευτυχισμενες με τις οικογενεις σας!!

καλα εγω με την τσιγαριλα που τραβηξα χθες κ προχθες νιωθω οτι καπνισα μισο πακετο!!την Παρασκευη πηγαμε σε ενα μπαρακι κ χθες σε μια ταβερνα. απιστευτη τσιγαριλα κ στα δυο!! μαγαζι παντως να μην καπνιζουν δεν υπαρχει στη Λαρισα αλλα σπιτι βρε κοριτσια δεν την παλευω να μεινω!! οσο μπορω θα βγαινω!!δεν ξερω, κατι παθαινω Παρασκευη και Σαββατο βραδυ!δεν με χωραει το σπιτι!!

Καλημερα Γωγω κ Ανθη!

καλα κανεις κ βγαινεις καλε! κ εγω θα εβγαινα αν δεν ειχα κ το προβληματακι που εχω... απλα ειναι φοβερο με το τσιγαρο αυτο που γινεται. εδω εχω μονο μια καφετερια που μπορω να παω σε ολες τις αλλες βρωμαει απιστευτα κ δεν αντεχω!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημερα Γωγω κ Ανθη!

καλα κανεις κ βγαινεις καλε! κ εγω θα εβγαινα αν δεν ειχα κ το προβληματακι που εχω... απλα ειναι φοβερο με το τσιγαρο αυτο που γινεται. εδω εχω μονο μια καφετερια που μπορω να παω σε ολες τις αλλες βρωμαει απιστευτα κ δεν αντεχω!!!

Καλημέρα Μαργαρίτα! Εμείς χθες πήγαμε στης Πόπης και περάσαμε πολύ ωραία! Φάγαμε, παίξαμε buz, γελάσαμε! Μαλλον την κουράσαμε την Πόπη..!:wink:

Όσοι ήθελαν να καπνίσουν πήγαιναν στο μπαλκόνι.

Και πριν κανα 2-3 μέρες που πήγαμε σε ένα άλλο φιλικό σπίτι για να δούμε τον ΠΑΟΚ όσοι ήθελαν να καπνίσουν πάλι βγαίναν έξω. Σε κάποια φάση είχα μείνει μόνη μου μέσα. Όλοι μαζί και ο ψωριάρης χώρια.. :confused:;)

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Καλημέρα Μαργαρίτα! Εμείς χθες πήγαμε στης Πόπης και περάσαμε πολύ ωραία! Φάγαμε, παίξαμε buz, γελάσαμε! Μαλλον την κουράσαμε την Πόπη..!:wink:

Όσοι ήθελαν να καπνίσουν πήγαιναν στο μπαλκόνι.

Και πριν κανα 2-3 μέρες που πήγαμε σε ένα άλλο φιλικό σπίτι για να δούμε τον ΠΑΟΚ όσοι ήθελαν να καπνίσουν πάλι βγαίναν έξω. Σε κάποια φάση είχα μείνει μόνη μου μέσα. Όλοι μαζί και ο ψωριάρης χώρια.. :confused:;)

ΑΝΘΗ μου δε με κουρασατε καθολου ισα ισα καλα που μαγειρεψε και ο αντρας σου και φαγαμε και εχω και φαι για σημερα χιχιχιχι:P:p

αλλα ειλικρινα αυτο με το τσιγαρο ειναι ανυποφορο και μερικες φορες νιωθω και ασχημα οπως λες και εσυ ειναι στιγμες που ολοι βγαινουν για να καπνισουν και λες τι γινεται τωρα ουπς μονη εμεινα...το δυσκολο ειναι οταν πηγαινουμε για καφε σε μαγαζι ,,δεν καταλαβαινουν τπτ και σε φυσανε και τοον καπνο τους μεσα στα μουτρα..χθες για παραδειγμε ειμασταν το μεσημερι στην Σφηνα για καφε και ετσι πως καθομασταν περναει ενας ασχετος απο αλλο τραπεζι απο μπροστα μου με το τσιγαρο στο στομα και φυσηξε πανω,,μονο που δεν κοντεψα να πνιγω εκεινη την ωρα..απορω πως μερικες εγκυμονουσες καπνιζουν κιολας..και ημουν και καπνιστρια...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Ευχαριστω πολυ κοπελες μου για τις ευχες σας!!

Σας ευχομαι ολοψυχα υγεια και ευτυχια στις οικογενειες σας και με το καλο τα μωρα σας!!

Μελινα, μπολικα φαγητα εε?? Σαν και εμενα και 'συ, οποτε εχω τραπεζι φτιαχνω ενα σωρο φαγητα και 2-3 γλυκα!:P:p

Εγω μαλλον την αλλη Κυριακη θα καλεσω τους δικους μας για τραπεζι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...