Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εχεις διαβάσει την ιστορία της; Υπάρχουν όμως και καλύτερα. Δεν βοηθάει καθόλου αυτή η φραση. Αν το πάμε έτσι καμία εδώ δεν μπορεί να πει τον πόνο της ή να στεναχωρηθεί πολύ; Ή να νιώθει ότι ήρθε το τέλος του κόσμου της γιατί υπάρχουν και χειρότερα. Εννοείται γέροι να είναι όλοι. Αλλά για να είμαστε εδώ μέσα, δεν είμαστε 100% υγιείς. 

σου εύχομαι μια τριψήφια χοριακη ❤️❤️

Εννοείται κ την εχω διαβασει,δεν το είπα κάπως γιατι εάν σου πω την ιστορία της φίλης μου θα πεις όντως υπάρχουν κ χειρότερα.Σαφώς κ μπορούμε να πούμε τον πόνο μας κ να στεναχωρηθούμε κ να κλάψουμε αλλά δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω πρεπει να έχουμε πίστη κ υπομονη για να πετύχουμε τον στόχο μας!Σ ευχαριστω πολύ!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!! Πρωί Κυριακής και δεν είναι καμία μέσα ε? Χτες περάσαμε πολύ ωραία!!! Πήγαμε στο roof garden ενός ξενοδοχείου 5αστερου που έχουμε εδώ κ φάγαμε στο restaurant... Ήταν φανταστικά! Πολύ ωραίο φαγητό,αν κ λίγο ακριβό αλλά οκ μια φορά γιορταζεις 1η επέτειο γάμου!! Σαν σήμερα περσυ ημέρα Σάββατο παντρεύτηκα τον πιο γλυκό ανθρωπο...που μπορεί όπως λέει να θέλει να μου πάρει αύριο δώρο,αλλά το μεγαλύτερο μου το χάρισε ηδη..!!!! Το περιμένουμε μαζί να γεννηθεί!!

Εύχομαι και στην Αννα κάθε ευτυχία κ με το καλό το κοριτσάκι τους!!!

Kαλημερα Δωρα!!

Χρονια πολλα και σε εσενα και με το καλο το μωρακι σας!Ειναι παρα πολυ ομορφο να υπαρχουν τετοια ζευγαρια γιατι αυτη ειναι η βαση για μια σωστη οικογενεια.Ευχομαι να ειστε παντα ετσι, γεροι και αγαπημενοι.!!

Και εγω τα ιδια ακριβως νιωθω για τον αντρα μου και ας εχουν περασει τοσα χρονια, ισα ισα που περνωντας τα χρονια το νιωθω πιο δυνατα αυτο το συναισθημα.Αλλα φροντιζει και αυτος να το τροφοδοτει.!!

Εχθες πηρατε ψητα λαχανικα?? :P:p

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ μπραβο βρε Δωρακι πολυ χαιρομαι που εισαι χαρουμενη! να ζησετε κ να ευτυχισετε με ομορφες ρομαντικες στιγμες παντα οσα χρονια κ να περασουν!

τι πιο ομορφο περιβαλλον για ενα μωρακι να γενιεται μεσα σε ενα ζευγαρι που αγαπιεται τοσο!

Ευχαριστώ Μαργαρίτα μου!! Εύχομαι να είναι όλος ο κόσμος έτσι ευτυχισμένος! Το μωρό μας σίγουρα θα μας ολοκληρώσει!

Εσυ τι κάνεις?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αννουλα μου ελπιζω να περασατε καλα χτες! να ζησετε παντα ευτιχισμενοι! Να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου κ να ειναι παντα γερος κ δυνατος μπαμπακας κ συζηγος!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Kαλημερα Δωρα!!

Χρονια πολλα και σε εσενα και με το καλο το μωρακι σας!Ειναι παρα πολυ ομορφο να υπαρχουν τετοια ζευγαρια γιατι αυτη ειναι η βαση για μια σωστη οικογενεια.Ευχομαι να ειστε παντα ετσι, γεροι και αγαπημενοι.!!

Και εγω τα ιδια ακριβως νιωθω για τον αντρα μου και ας εχουν περασει τοσα χρονια, ισα ισα που περνωντας τα χρονια το νιωθω πιο δυνατα αυτο το συναισθημα.Αλλα φροντιζει και αυτος να το τροφοδοτει.!!

Εχθες πηρατε ψητα λαχανικα?? :P:p

Αννα μου σου είπα τις ευχές μου κ πριν! Κάθε ευτυχία!

Χτες πήραμε κ ψητα λαχανικά,είχε κ μαρούλι κ τσιμπησα κ από αυτό...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ευχαριστώ Μαργαρίτα μου!! Εύχομαι να είναι όλος ο κόσμος έτσι ευτυχισμένος! Το μωρό μας σίγουρα θα μας ολοκληρώσει!

Εσυ τι κάνεις?

καλα ειμαι κ εγω! ευτυχως οι πονοι περασαν!!!! βεβαια εχω λιγες συσπασεις (αν εχω καταλαβει κ σωστα) δηλαδη ανα φασεις σκληραινει η κοιλια μου. αυτο απο τωρα πρεπει να συμβαινει? θα ρωτησω στη β επιπεδου την τεταρτη.

κατα τα αλλα πηγαμε κ εμεις χτες σε ενα σπιτι φιλων μαζι με 2 ζευγαρια για φαγητο. πολυ ωραια ηταν κ το φαγητο κ ολα! ειχα κ καιρο να τους δω κ χαρηκα πολυ. αλλα παρολο που καπνιζαν στο μπαλκονι ερχοταν η καπνα μεσα λογω ζεστης του σπιτιου κ υποφεραμε κ εγω κ ο αντρας μου. ε σε καποια φαση δεν αντεχα αλλο κ φυγαμε κατα τις 1 ενω δεν ειχα κουραστει κ τοσο ακομα! αλλα δεν μπορεις να επιβαλεις κ σε ολο τον κοσμο τι θα κανει.. κ πραγματικα δεν το μπορω το τσιγαρο μετα απο καποια φαση. νιωθω οτι μου καιει τα ρουθουνια. ελπιζω οταν γεννησω να συνελθω με αυτα γιατι δεν με βλεπω να βγαινω ευκολα απο το σπιτι αλλιως!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

καλα ειμαι κ εγω! ευτυχως οι πονοι περασαν!!!! βεβαια εχω λιγες συσπασεις (αν εχω καταλαβει κ σωστα) δηλαδη ανα φασεις σκληραινει η κοιλια μου. αυτο απο τωρα πρεπει να συμβαινει? θα ρωτησω στη β επιπεδου την τεταρτη.

κατα τα αλλα πηγαμε κ εμεις χτες σε ενα σπιτι φιλων μαζι με 2 ζευγαρια για φαγητο. πολυ ωραια ηταν κ το φαγητο κ ολα! ειχα κ καιρο να τους δω κ χαρηκα πολυ. αλλα παρολο που καπνιζαν στο μπαλκονι ερχοταν η καπνα μεσα λογω ζεστης του σπιτιου κ υποφεραμε κ εγω κ ο αντρας μου. ε σε καποια φαση δεν αντεχα αλλο κ φυγαμε κατα τις 1 ενω δεν ειχα κουραστει κ τοσο ακομα! αλλα δεν μπορεις να επιβαλεις κ σε ολο τον κοσμο τι θα κανει.. κ πραγματικα δεν το μπορω το τσιγαρο μετα απο καποια φαση. νιωθω οτι μου καιει τα ρουθουνια. ελπιζω οταν γεννησω να συνελθω με αυτα γιατι δεν με βλεπω να βγαινω ευκολα απο το σπιτι αλλιως!

Τελικά το τσιγάρο είναι λίγο περίπτωση! Κι εγώ δεν το αντέχω αλλά κ από πριν έτσι ήμουν! Χτες εκεί που πήγαμε ενώ κάποιοι κάπνιζαν δεν με ενόχλησε ήταν μακρυά μου κ είχε προφανώς καλό εξαερισμό! Ο αδερφός μου που παίζει εκεί μουσική(lounge εννοείτε) μου είπε ότι δεν κάνει πότε καπνιλα εκεί μέσα. Αχ ήταν πολύ ωραία βλέπαμε από τις μεγάλες τζαμαρίες το καμπαναριό μας φάτσα κάρτα! Θα παμε ξανά πάλι όταν θα χιονίζει θα είναι φανταστική η θέα!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μαργαριτακι την Τετάρτη έχεις γιατρό για β επιπέδου ε? Θα τρελαθεις που θα δεις την μπεμπα κ σε 3d!

Τι θα φάτε σήμερα? Εμείς στη μαμα μου θα παμε θα έχει βραστο(δεν ξέρω αν το λέτε κ εσείς έτσι).

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μαργαριτακι την Τετάρτη έχεις γιατρό για β επιπέδου ε? Θα τρελαθεις που θα δεις την μπεμπα κ σε 3d!

Τι θα φάτε σήμερα? Εμείς στη μαμα μου θα παμε θα έχει βραστο(δεν ξέρω αν το λέτε κ εσείς έτσι).

ναι το περιμενω πως και πως!!!! σημερα θα φαμε στην πεθερουλα μου νομιζω κρετοσουπα. καλα ειναι για το σιδηρο κιολας! ε περιπου το ιδιο θα φαμε! με τι το τρωτε το βραστο? σουπα?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ναι το περιμενω πως και πως!!!! σημερα θα φαμε στην πεθερουλα μου νομιζω κρετοσουπα. καλα ειναι για το σιδηρο κιολας! ε περιπου το ιδιο θα φαμε! με τι το τρωτε το βραστο? σουπα?

Είναι σούπα με μοσχάρι,πατάτες,καρότο,σελινο,κολοκυθακι κ αν θες βάζεις κ λίγο ρυζακι. Μάλλον την ίδια λέμε ε?

Αχ παω να ξεφυλλίσω το άλμπουμ του γάμου να θυμηθώ κ το πόσο αδύνατη ήμουν!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αννουλα μου ελπιζω να περασατε καλα χτες! να ζησετε παντα ευτιχισμενοι! Να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου κ να ειναι παντα γερος κ δυνατος μπαμπακας κ συζηγος!

Σε ευχαριστω Μαργαριτα μου, να εισαι παντα καλα και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!

Ειχα βγει για λιγο γιατι παρακολουθω το φαι μου. Εσεις τι φτιαχνετε σημερα κοριτσια για φαγητο??

Διαφημίσεις

Τελικά το τσιγάρο είναι λίγο περίπτωση! Κι εγώ δεν το αντέχω αλλά κ από πριν έτσι ήμουν! Χτες εκεί που πήγαμε ενώ κάποιοι κάπνιζαν δεν με ενόχλησε ήταν μακρυά μου κ είχε προφανώς καλό εξαερισμό! Ο αδερφός μου που παίζει εκεί μουσική(lounge εννοείτε) μου είπε ότι δεν κάνει πότε καπνιλα εκεί μέσα. Αχ ήταν πολύ ωραία βλέπαμε από τις μεγάλες τζαμαρίες το καμπαναριό μας φάτσα κάρτα! Θα παμε ξανά πάλι όταν θα χιονίζει θα είναι φανταστική η θέα!!

Και εγω δεν το αντεχα ποτε μου.Μ'αρεσει στα μαγαζια εδω που υποτιθεται οτι απαγορευεται και δεν υπαρχουν τασακια στα τραπεζια, αλλα αν ζητησει καποιος θα του φερουν.Ενας καποια στιγμη καπνιζε πιπα στο διπλανο μας τραπεζι και σκασιλα του αν εβλεπε παιδια, ολη η βρωμα πανω μας ερχοταν!!

Και εδω ετσι τη λενε την κρεατοσουπα!

Το ωραιο ειναι οτι ολες μοσχαρι θα φαμε σημερα!! Εγω το βραζω τωρα αλλα θα το κανω γιουβετσι!

Καλα θα παθεις πλακα με το μωρο σου!! Εμενα δε μου εδωσαν dvd ρε γμτ. μου ειπαν οτι σταματησαν να δινουν τωρα.Στα αγορια μου ειχαν δωσει και τις 2 φορες.:(

Εμείς σήμερα στείλεμε με χίλια ζόρια τον μικρό στο εξοχικό. Με τίποτα δεν θέλει να φύγει μακριά μας, ενώ πάντα τρελλαινόταν για το εξοχικό.

Είχα κουτσουκάνει γενική στο μισό σπίτι, ο άντρας μου ανέβηκε σε σκάλα και έκανε κλιματιστικά και πολύφωτα και στρώσαμε υπνοδωμάτια και διάδρομο. Το υπόλοιπο σπίτι θέλει λίγο δουλειά. Βασικά την κουζίνα πρέπει να ξεσηκώσω πράγμα που δεν μπορώ να κάνω εγώ. Ούτε στα ψηλά να ανεβαίνω, ούτε στα χαμηλά να σκύβω και θα χρειαστώ βοήθεια.

Το απόγευμα ετοίμασα για τα γενέθλια της κόρης της κουνιάδας μου. Τα κάνει αύριο το μεσημέρι.

Μανιταρόπιτα με χειροποίητο ανεβατό φύλλο

Χειροποίητες κρέπες με ζαμπόν-τυρί-μανιτάρια

Σουφλέ ζυμαρικών με τα όλα του:-)

Ελευθερια, σε ευχαριστω για τις ευχες σου!! Να εισαι και εσυ γερη και δυνατη και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!

Το ανεβατο φυλλο ειναι με μαγια??

Και εγω φτιαχνω μανιταροπιτα αλλα με ετοιμο φυλλο κουρου, πολυ ωραια γινεται!

Είναι σούπα με μοσχάρι,πατάτες,καρότο,σελινο,κολοκυθακι κ αν θες βάζεις κ λίγο ρυζακι. Μάλλον την ίδια λέμε ε?

Αχ παω να ξεφυλλίσω το άλμπουμ του γάμου να θυμηθώ κ το πόσο αδύνατη ήμουν!!!

χαχαχαχαχα κ εγω κοιτουσα χτες φωτογραφιες απο τον γαμο μου που ειχε τραβηξει η φιλη μου η κατια! δεν το πιστευα! αχ μεση δαχτυλιδι ειχααααα...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...