Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Τα σικλακιουρ δεν είναι αντισυλληπτικα ,θα έχεις πιθανότητες απλά είναι λιγότερες από ότι σε φυσικό κύκλο 

Καλησπέρα ποια μέρα εμβρυομεταφορας είσαι???μην παραμένεις άγαλμα να κινεισε λίγο ώστε να κάνει καλή κυκλοφορία το αίμα.  Εγώ είχα πονακια στα πλάγια του ποπου, μπορεί να είχα θετικό αποτέλεσμα αλλά θεωρώ ότι ήταν από την ξάπλα χαχαχχαχαχα 

Καλησπέρα,χθες την έκανα.Ναι καλέ κινούμε από καναπέ κρεβάτι βέβαια.Έκανα κ το μπάνιο μου.Δεν ειναι συνεχόμενα.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλησπέρα! Δώρα και Άννα να τα χιλιάσετε, πάντα ευτυχία και χαρά στο σπιτικό σας. Με το καλό να υποδεχτείτε τα κορίτσια σας, τι πιο όμορφο για την φετινή σας επέτειο! Καλή διασκέδαση.

Βούλα όλα καλά, μπράβο! Καλή συνέχεια! Η δεύτερη μπορντούρα μου άρεσε και εμένα αλλά γενικώς σκέτη μπορντούρα δεν θα έβαζα. Θέλω κάτι πιο χτυπητό.

Γεμιστό τσουρέκι με σοκολάτα+φουντούνια και με μαρμελάδα έχω κάνει και εγώ. Το ζύμωμα θέλει τέχνη, ιδίως με τέτοιες παρασκευές αλλά με πειραματισμούς κάτι γίνεται. Μεγάλη σημασία έχει το καλό ζύμωμα και το σωστό ψήσιμο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμείς σήμερα στείλεμε με χίλια ζόρια τον μικρό στο εξοχικό. Με τίποτα δεν θέλει να φύγει μακριά μας, ενώ πάντα τρελλαινόταν για το εξοχικό.

Είχα κουτσουκάνει γενική στο μισό σπίτι, ο άντρας μου ανέβηκε σε σκάλα και έκανε κλιματιστικά και πολύφωτα και στρώσαμε υπνοδωμάτια και διάδρομο. Το υπόλοιπο σπίτι θέλει λίγο δουλειά. Βασικά την κουζίνα πρέπει να ξεσηκώσω πράγμα που δεν μπορώ να κάνω εγώ. Ούτε στα ψηλά να ανεβαίνω, ούτε στα χαμηλά να σκύβω και θα χρειαστώ βοήθεια.

Το απόγευμα ετοίμασα για τα γενέθλια της κόρης της κουνιάδας μου. Τα κάνει αύριο το μεσημέρι.

Μανιταρόπιτα με χειροποίητο ανεβατό φύλλο

Χειροποίητες κρέπες με ζαμπόν-τυρί-μανιτάρια

Σουφλέ ζυμαρικών με τα όλα του:-)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

γεια σου ελευθερια μου... εμεις αυριο είπαμε να πάμε με ενα ζευγαρι περιπατο πανω στο βουνο, θα πάρουμε και sandwich τραμπουλα να παίξουμε κτλ. ελπιζω μόνο να περασουμε όσο πιο καλα γίνετε, και να μην με πιασει καμια ζαλαδα στο δρόμο γιατι δεν αντέχω....μετα θα χαλάσει η μερα μου με ξέρω θα το ρίξω όλο στο παραπονο.. και τότα παει η μερα μου με ξέρω καλα:evil::evil:....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Καλά να περάσετε! Προσοχή λίγο γιατί στα βουνά έχει πολύ οξυγόνο και είναι συχνές οι ζαλάδες. Εγώ ζαλίζομαι όταν βγω σε βουνό χωρίς να είμαι έγκυος λόγω υπεροξυγόνωσης πνευμόνων!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλά να περάσετε! Προσοχή λίγο γιατί στα βουνά έχει πολύ οξυγόνο και είναι συχνές οι ζαλάδες. Εγώ ζαλίζομαι όταν βγω σε βουνό χωρίς να είμαι έγκυος λόγω υπεροξυγόνωσης πνευμόνων!

σοβαρα; δεν το ξερα αυτό...

μην μου λες τετοια γιατι με βλέπω να την περνάω όλη μερα με ζαλαδες.....:?

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!! Πρωί Κυριακής και δεν είναι καμία μέσα ε? Χτες περάσαμε πολύ ωραία!!! Πήγαμε στο roof garden ενός ξενοδοχείου 5αστερου που έχουμε εδώ κ φάγαμε στο restaurant... Ήταν φανταστικά! Πολύ ωραίο φαγητό,αν κ λίγο ακριβό αλλά οκ μια φορά γιορταζεις 1η επέτειο γάμου!! Σαν σήμερα περσυ ημέρα Σάββατο παντρεύτηκα τον πιο γλυκό ανθρωπο...που μπορεί όπως λέει να θέλει να μου πάρει αύριο δώρο,αλλά το μεγαλύτερο μου το χάρισε ηδη..!!!! Το περιμένουμε μαζί να γεννηθεί!!

Εύχομαι και στην Αννα κάθε ευτυχία κ με το καλό το κοριτσάκι τους!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα κοριτσια και καλη κυριακη να εχουμε,

χρονια πολλα και να ζησετε ευτυχισμενοι ελπιζω να περασατε καλα,

εμεις σημερα εχουμε τραπεζι στους γονεις μας και τ΄αδελφια μας και απο το πρωι παλευω στην κουζινα,

ηθελα να ρωτησω μηπως εχει πεσει στην αντιληψη σας καμια κουνια που μετα γινεται καναπεδακι σε κανενα ebay

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

καλημερα κοριτσια και καλη κυριακη να εχουμε,

χρονια πολλα και να ζησετε ευτυχισμενοι ελπιζω να περασατε καλα,

εμεις σημερα εχουμε τραπεζι στους γονεις μας και τ΄αδελφια μας και απο το πρωι παλευω στην κουζινα,

ηθελα να ρωτησω μηπως εχει πεσει στην αντιληψη σας καμια κουνια που μετα γινεται καναπεδακι σε κανενα ebay

Καλημέρα Μελινα μου,τι εννοείς να γίνεται καναπεδακι? Αυτές που φεύγει το κάγκελο κ ανεβοκατεβαίνουν τα κεφαλαρια?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Μελινα εχω βρει αυτό το κραβατακι-καναπέ

http://www.babymodi.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tp-ecommerce.tpl&product_id=104&category_id=66&option=com_virtuemart&Itemid=53

Σε σχέση με το μαγαζί που το είδα έχει πολύ καλή τιμή κ σε σχέση με όλα τα καναπέ

9AcEp2.png

nyy2p2.png

http://www.nef-nef.gr/010-Stuff-01/20-Pdfs/Baby.pdf

Αυτος ειναι ο καταλογος...

Καλημερα Σοφακι! καλα τι φανταστικα πραγματακια ειναι αυτα!!!! εχει κ forever friends!!! θα παρω σιγουρα δεν παιζει!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλα ειμαι! Σε λιγο θα ετοιμαστουμε και εμεις, με τα παιδια ομως, δεν εχω κανονισει καμμια γιαγια σημερα. Το θεμα ειναι οτι δεν πειναω και τα βραδια γενικα δε μπορω να φαω αλλα θα του πω του αντρα μου να παρουμε μαζι 1 μεριδα και να το μοιραστουμε.Θα παρουμε και 2 παιδικα, οποτε ok.Με τη σαλατα τι κανετε οταν πατε εξω?? Εγω δεν τρωω, και λιγουρευομαι του Καισαρα ρε γμτ!!

εχω την λυση! φτιαχνε τελειες σαλατες σπιτι συνεχεια οποτε να μην σου λειπουν οταν πας εξω! εγω αυτο κανω κ δουλευει!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημέρα!!!!!! Πρωί Κυριακής και δεν είναι καμία μέσα ε? Χτες περάσαμε πολύ ωραία!!! Πήγαμε στο roof garden ενός ξενοδοχείου 5αστερου που έχουμε εδώ κ φάγαμε στο restaurant... Ήταν φανταστικά! Πολύ ωραίο φαγητό,αν κ λίγο ακριβό αλλά οκ μια φορά γιορταζεις 1η επέτειο γάμου!! Σαν σήμερα περσυ ημέρα Σάββατο παντρεύτηκα τον πιο γλυκό ανθρωπο...που μπορεί όπως λέει να θέλει να μου πάρει αύριο δώρο,αλλά το μεγαλύτερο μου το χάρισε ηδη..!!!! Το περιμένουμε μαζί να γεννηθεί!!

Εύχομαι και στην Αννα κάθε ευτυχία κ με το καλό το κοριτσάκι τους!!!

αχ μπραβο βρε Δωρακι πολυ χαιρομαι που εισαι χαρουμενη! να ζησετε κ να ευτυχισετε με ομορφες ρομαντικες στιγμες παντα οσα χρονια κ να περασουν!

τι πιο ομορφο περιβαλλον για ενα μωρακι να γενιεται μεσα σε ενα ζευγαρι που αγαπιεται τοσο!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...