Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Έχει όντως ωραίες προίκες η nef nef τα είδα από κοντά... Απλά το πάντα και το πάπλωμα μπαίνουν όλα μαζί όπως είναι κ δεν βγαίνουν σαν καλλυματα να πλυθουν. Πιστεύω θα ήταν καλύτερα να είναι θήκη κ να βγαινει...

Σοφή μου πάντως για πετσέτες κ μπουρνουζακια κ εγώ nef nef θα πάρω!!! Τα έχει κ μια φιλη στο μαγαζί της οπότε θα την προτιμησω!!

Αναστασία μου τι ωραία που τα έχεις σχεδόν όλα έτοιμα!!! Να δω εμείς τι θα κάνουμε... Ποιον αποστειρωτη πήρες?

μια αποφαση ειναι! εγω δεν ηθελα να μου πεσουν ολα μαζι!!!! της nuk πηρα αυτον

product_detailed_image_1317_862.jpg

και αυτον τον υγραντηρα!

product_detailed_image_1319_864.jpg

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σεντονακια nef-nef εχω και εγω και ειμαι ευχαριστημενη.

Αναστασακι να σε ρωτησω κατι?? Γιατι πηρες υγραντηρα?? Αυτος χρειαζεται μονο αν το κρινει ο παιδιατρος και οταν το παιδι εχει λαρυγγιτιδα.Π.χ στον 1ο μου το γιο εγω χρησιμοποιουσα γιατι εκανε λαρυγγιτιδες.Ο 2ος ομως εκανε συχνα βρογχυτιδες και σε αυτον απαγορευοταν.Οταν ενα παιδι ειναι ευαισθητο στο ενα απο αυτα δεν κανει ποτε το αλλο, δλδ δεν ξερεις ακομη αν θα σου χρειαστει.

ενας παιδιατρος γνωστος μου μου ειπε πως ειναι πολυ καλό να εχω για ναμην ξαιρενεται και ο λαιμος μου και προκαλουντε ολα αυτα! ειναι και χειμωνας με τα καλοριφερ....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αννα μου τι κάνεις!?????? Κι εσείς σήμερα θα το γιορτάσετε!?? Εγώ τώρα ετοιμάζομαι σιγά σιγά για να παμε για φαγητό... Και ένα σου λέω,δεν έφαγα καθόλου για μεσημέρι κ απόγευμα!!! Θα γίνει χαμός!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ενας παιδιατρος γνωστος μου μου ειπε πως ειναι πολυ καλό να εχω για ναμην ξαιρενεται και ο λαιμος μου και προκαλουντε ολα αυτα! ειναι και χειμωνας με τα καλοριφερ....

Αυτο ξερω και εγω, οτι τον χρησιμοποιουν οταν ο λαιμος ξηραινεται, πραγμα που γινεται με την λαρυγγιτιδα.Στη βρογχυτιδα ομως που ειναι υγρος ο βηχας απαγορευεται.Και απο μαμαδες που κουβεντιαζουμε και απο προσωπ. εμπειρια, ξερω πως αν ενα παιδι παρουσιαζει τον ενα τυπο ιωσης δεν παρουσιαζει το αλλο.Τωρα αν σου το ειπε παιδιατρος , τι να πω , σιγουρα κατι ξερει παραπανω.Επισης ο λαιμος ξυραινεται οταν εχεις κλιματιστικα, οχι με τα καλοριφερ.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Αννα μου τι κάνεις!?????? Κι εσείς σήμερα θα το γιορτάσετε!?? Εγώ τώρα ετοιμάζομαι σιγά σιγά για να παμε για φαγητό... Και ένα σου λέω,δεν έφαγα καθόλου για μεσημέρι κ απόγευμα!!! Θα γίνει χαμός!!!!

Καλα ειμαι! Σε λιγο θα ετοιμαστουμε και εμεις, με τα παιδια ομως, δεν εχω κανονισει καμμια γιαγια σημερα. Το θεμα ειναι οτι δεν πειναω και τα βραδια γενικα δε μπορω να φαω αλλα θα του πω του αντρα μου να παρουμε μαζι 1 μεριδα και να το μοιραστουμε.Θα παρουμε και 2 παιδικα, οποτε ok.Με τη σαλατα τι κανετε οταν πατε εξω?? Εγω δεν τρωω, και λιγουρευομαι του Καισαρα ρε γμτ!!

Διαφημίσεις

Δεν τρως από έξω σαλάτα γιατί φοβάσαι για τοξοπλασμα? Ε κοίτα δεν βγήκαμε κ πολλές φορές αλλά παίρναμε ντομάτα κ αγγούρι που είναι πιο ασφαλές.

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δεν τρως από έξω σαλάτα γιατί φοβάσαι για τοξοπλασμα? Ε κοίτα δεν βγήκαμε κ πολλές φορές αλλά παίρναμε ντομάτα κ αγγούρι που είναι πιο ασφαλές.

Ναι, ακριβως για αυτο!

Το καλοκαιρι και γενικα ως τωρα και εμεις χωριατικη παιρναμε αλλα απο εδω και περα?? Α! την προηγουμενη φορα πηραμε ψητα λαχανικα ωραια ηταν!!

Παω να ετοιμαστω σιγα σιγα, τι να φορεσω βεβαια ετσι οπως εχω γινει?? Τα ιδια και τα ιδια!

Παω να βγαλω ρουχα στους αντρες!

Καλα να περασετε!!!:P:p

κοριτσια εδω και μια εβδομαδα ειμαι με ζαλαδες και καουρες:(:(:(:(...

αννα μου και δωρα μου να ζησετε......

Ευχαριστω Νικη μου!!

Να προσεχεις με τις ζαλαδες, και οταν αισθανεσαι κατι να καθεσαι , και να πινεις και νερο.

Διαφημίσεις

Αχ ναι αν βρω ψητα λαχανικά θα πάρω!!! Πω πω πεινάω σαν λύκος!!! Αύριο τι θα μαγειρεψεις?

Μοσχαρι γιουβετσι ,εσυ??

Αχ ναι αν βρω ψητα λαχανικά θα πάρω!!! Πω πω πεινάω σαν λύκος!!! Αύριο τι θα μαγειρεψεις?

Νίκη ευχαριστούμε κι εμείς!!!

Να προσεχείς με την ζαλαδα. Πιες χυμό πορτοκάλι φυσικό!

Σας αφήνω κι εγώ παω να φορέσω το υπέροχο τζιν μου!! Να βαφτω κ να φύγουμε!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...