Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόλις κατέβηκα απο την ζυγαριά!!!Αυτό ήταν πρέπει να κάνω δίαιτα... Πήρα 4 κιλά σχεδόν...Σε 2βδομάδες!!Αλλά μιλάμε για πολύ φαΐ και ύπνο ρε!!!Πανικός με έπιασε!!!

Και όσο για την κοιλιά μου η Μαργκο με ρώτησε???Μόνο φαίνεται ρε κοπελιά!!! Σαν να έχω κλέψει καρπούζι είμαι!!χα χα!!!!

Να σας πώ και το άλλο απο το πολύ περπάτημα που έριξα αυτές τις δυο βδομάδες και την ζέστη και τα πήγαινε έλα,έχουν πρηστεί τα πόδια μου... Είναι νορμάλ????

χαχαχαχαχααα γυρισες και αρχισα να γελαω!!! σαν να εχεις κλεψει καρπουζι!! εγω προς το παρον πεπονι αλλα ειμαι 1 μηνα πισω! 4 κιλακια ε??? αχ με βλεπω και μενα να τα παιρνωωωω... τωρα ειμαι +2,5! πως μπαινουν ετσι τα ατιμα? (ενταξει τρωω δεν λεω)...μην σας πω οτι τρωω συνεχεια απο λιγο. μετα το μεσημεριανο εφαγα ενα κοματακι χαλβα (που μου βγηκε κ εκτακτος) μετα εφαγα λιγο γιουβετσι να δοκιμασω..και μετα παλι λιγο γιουβετσι...χαχαχαχα

μου αρεσει που πηρα κ σαλατικα για να τρωω υγιεινα κ ειναι τα μονα που δεν αγγιξα! :P:p:p

α τα ποδια σου ειναι νορμαλ να πρηζονται.. βαζε τα σε κρυο νερο κ μετα πανω σε 2 μαξιλαρια να ειναι ψηλοτερα απο το υπολοιπο σωμα. κ προσοχη στο αλατι. απο την κατακρατηση ειναι αυτο

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

[

μου αρεσει που πηρα κ σαλατικα για να τρωω υγιεινα κ ειναι τα μονα που δεν αγγιξα! :P:p:p

Κι εγώ το ίδιο κάνω όταν πάω για ψώνια παίρνω φρούτα και λαχανικά και μετά βαριέμαι να φτιάχνω σαλάτα :-)

Jfnqp3.png

Κι εγώ το ίδιο κάνω όταν πάω για ψώνια παίρνω φρούτα και λαχανικά και μετά βαριέμαι να φτιάχνω σαλάτα :-)

εγω τα φρουτα τα τσακιζωωωω πραγμα εντελως παραξενο για μενα!!!! δεν τα ετρωγα ιδιαιτερα... εχει αλλαξει παρα πολυ η γευση μου τελικα.

Μολις τσακισα 2 νεκταρινια! και οι σαλατες δεν με χαλανε αλλα δεν εχω ιδιαιτερη εμπνευση κ βαριεμαι που θελουν τοσο πλυσιμο κοψιμο καθαρισμα...ουφ!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

εγω τα φρουτα τα τσακιζωωωω πραγμα εντελως παραξενο για μενα!!!! δεν τα ετρωγα ιδιαιτερα... εχει αλλαξει παρα πολυ η γευση μου τελικα.

Μολις τσακισα 2 νεκταρινια! και οι σαλατες δεν με χαλανε αλλα δεν εχω ιδιαιτερη εμπνευση κ βαριεμαι που θελουν τοσο πλυσιμο κοψιμο καθαρισμα...ουφ!!!

Κι εμένα γενικότερα τα φρούτα του καλοκαιριού μου αρέσουν περισσότερο από τα φρούτα του χειμώνα από σαλάτες τώρα το καλοκαίρι ντοματα, πιπεριά, αγγούρι. Γενικά μου αρέσει να τρώω τα λαχανικά στην εποχή τους και δεν βαριέμαι συνέχεια το ίδιο πράγμα. Απλα βαριέμαι κι εγώ το πλύσιμο. Ειδικά τώρα που πρέπει να προσέχουμε και πιο πολύ

Jfnqp3.png

Άντε να μπούμε σε ρυθμό κανονικό πάλι με το φαΐ γιατί εκεί έτρωγα ότι έβρισκα.

Μαργκό,σε έκανα και γελασες πάλι ε? Μα τι χιούμορ! Χα χα!!

Ε πείτε μου έχασα καμία σημαντική κουβέντα-είδηση αυτές τις μέρες? Πήγε καμία γιατρό? Ήρθε καμία καινούρια μανούλα στην παρέα?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Άντε να μπούμε σε ρυθμό κανονικό πάλι με το φαΐ γιατί εκεί έτρωγα ότι έβρισκα.

Μαργκό,σε έκανα και γελασες πάλι ε? Μα τι χιούμορ! Χα χα!!

Ε πείτε μου έχασα καμία σημαντική κουβέντα-είδηση αυτές τις μέρες? Πήγε καμία γιατρό? Ήρθε καμία καινούρια μανούλα στην παρέα?

Εγώ και η Μάργκο αν θυμάμαι καλά πάμε για αυχενική την άλλη εβδομάδα!

Jfnqp3.png

Γεια σας εγκυούλες! Μάλλον χωράω κι εγω στην παρέα σας! (έχω πάρει 2 κιλά μόνο!) Σας παρακολουθώ καιρό τώρα αλλά η βαρεμάρα μου δεν παλεύεται..!

Όπως βλέπετε είμαι στη 16η εβδομάδα μαζί με τη fouskitsa82 νομίζω και περιμένω πώς και πώς να έρθει η Δευτέρα να πάω για υπέρηχο!

Κάλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη σε όλες!:-)

Α,εσυ είσαι η νέα μανούλα στην παρεα!! Είμαστε κ ακριβώς ίδιες μέρες ε? Απίστευτο!!!

Καλώς ήρθες,να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εγώ και η Μάργκο αν θυμάμαι καλά πάμε για αυχενική την άλλη εβδομάδα!

Άντε κοριτσάκια μου με το καλό σας εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα. Πότε έχετε ραντεβου?

Εγώ την Πέμπτη θα παω τελικά για έναν υπερηχο,είπε θα μου πει κ το φύλλο και λογικα θα μου κλείσει ραντεβού για την β επιπέδου.

9AcEp2.png

nyy2p2.png

γεια σας κορίτσια!!Πριν λίγο γύρισα από τον γιατρό μου και ειδαμε τα διδυμάκια μας!

Είναι 147 γραμμαρια και τα δυο και ολα καλα λεει ο γιατρός!Σε 4 μερες μπαινω στον 4ο μηνα!αχ επιτέλους!και ειμαι πολύ χαρούμενη!!!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

Άντε κοριτσάκια μου με το καλό σας εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα. Πότε έχετε ραντεβου?

Εγώ την Πέμπτη θα παω τελικά για έναν υπερηχο,είπε θα μου πει κ το φύλλο και λογικα θα μου κλείσει ραντεβού για την β επιπέδου.

Άρα η επόμενη εβδομάδα θα έχει πολλά νέα. Εγώ θα πάω την Τρίτη, η Μάργκο μια μέρα μετά από εμένα Τετάρτη και εσύ πας Πέμπτη. Μακάρι να είναι όλα καλά για μας και εσύ να μάθεις αν είναι αγοράκι ή κοριτσάκι. Έχεις κάποιο προαίσθημα;

Jfnqp3.png

γεια σας κορίτσια!!Πριν λίγο γύρισα από τον γιατρό μου και ειδαμε τα διδυμάκια μας!

Είναι 147 γραμμαρια και τα δυο και ολα καλα λεει ο γιατρός!Σε 4 μερες μπαινω στον 4ο μηνα!αχ επιτέλους!και ειμαι πολύ χαρούμενη!!!

Τώρα λέγαμε από ποιες περιμένουμε νέα! Μπράβο με το καλό να έρθουν τα διδυμάκια σου! Άντε να φύγει το πρώτο τρίμηνο να ησυχάσουμε!

Jfnqp3.png

Αχ,τέλεια!!! Τι ωραία να βλέπεις δύο μωρακια ε? Άντε να έχουμε πάντα όλες ευχάριστα νέα!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Margo περιμένεις τον αντρούλη σου να σχολάσει; Εμένα έχει πάει να δει έναν αγώνα.

το θυμασαι ε? ναι το περιμενω το καμαρι μου! κοριτσια διαβαζω για τα κιλα κ εχω ανχωθει λιγο επειδη πριν την εγκυμοσυνη ειχα παρει ηδη συνολικα 4 κιλα απο περσυ κ γενικα απο τα κιλα που ημουν παντα. ετσι ξεκινησα 63,4 που ειναι πολλα για μενα. κ σημερα το πρωι ζυγιστηκα κ ημουν 65,8...ελεος! κ δεν τα παω καθολου καλα με διαιτες ρε γμτ... παντως αυτο που λενε οτι αλλαζει το σωμα μετα τα 30 δεν εχουν αδικο...

φανταστειτε μεχρι τα 29 μου ημουν παντα 56-58..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

αχ τι ωραια που θα μαθεις το φυλλο!!!! περιμενουμε νεοτερα!

εγω την τεταρτη εχω αυχενικη 24/8...αχ...μακαρι να ειναι ολα καλα..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...