Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Τα σικλακιουρ δεν είναι αντισυλληπτικα ,θα έχεις πιθανότητες απλά είναι λιγότερες από ότι σε φυσικό κύκλο 

Καλησπέρα ποια μέρα εμβρυομεταφορας είσαι???μην παραμένεις άγαλμα να κινεισε λίγο ώστε να κάνει καλή κυκλοφορία το αίμα.  Εγώ είχα πονακια στα πλάγια του ποπου, μπορεί να είχα θετικό αποτέλεσμα αλλά θεωρώ ότι ήταν από την ξάπλα χαχαχχαχαχα 

Καλησπέρα,χθες την έκανα.Ναι καλέ κινούμε από καναπέ κρεβάτι βέβαια.Έκανα κ το μπάνιο μου.Δεν ειναι συνεχόμενα.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

μου ειπε τις 36 εβδομαδες για να ειμαστε οκ!!! βεβαια εγω προληπτικα προσεχω παραπανω!!!:D:D

Καλα κανεις και προσεχεις!!Ουτως η αλλως πρεπει να προσεχουμε για τα μωρακια μας..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

και πως τα παρηγγειλε? εχει παρα πολυ ωραια πραγματααα!!!!!

Α ξεχασα να σου πω..Τα ειδαμε εκει και τα παραγγελνει σε ενα μαγαζι με λευκα ειδη που φερνει αυτην την μαρκα..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ax δεν ξερω αλλα θα κοιταξω να δω μηπως βρε τροπο..Παω για μπανακι τωρα..Σας φιλω! Καλο σαββατοβραδο!!

Εμεις θα παμε για μασα οπως προειπα....χιχιχι!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Ax δεν ξερω αλλα θα κοιταξω να δω μηπως βρε τροπο..Παω για μπανακι τωρα..Σας φιλω! Καλο σαββατοβραδο!!

Εμεις θα παμε για μασα οπως προειπα....χιχιχι!!

καλα να περασετε και παλι!!!! φιλια!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Έχει όντως ωραίες προίκες η nef nef τα είδα από κοντά... Απλά το πάντα και το πάπλωμα μπαίνουν όλα μαζί όπως είναι κ δεν βγαίνουν σαν καλλυματα να πλυθουν. Πιστεύω θα ήταν καλύτερα να είναι θήκη κ να βγαινει...

Σοφή μου πάντως για πετσέτες κ μπουρνουζακια κ εγώ nef nef θα πάρω!!! Τα έχει κ μια φιλη στο μαγαζί της οπότε θα την προτιμησω!!

Αναστασία μου τι ωραία που τα έχεις σχεδόν όλα έτοιμα!!! Να δω εμείς τι θα κάνουμε... Ποιον αποστειρωτη πήρες?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεια σας κοριτσια!! Και εμεις ετοιμαζομαστε να βγουμε αποψε, γιατι αυριο εχουμε επετειο γαμου 12 χρονια και ο αντρας μου κλεινει τα 41!!

Εχω επετειο γαμου μαζι με τη Δωρα!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Σεντονακια nef-nef εχω και εγω και ειμαι ευχαριστημενη.

Αναστασακι να σε ρωτησω κατι?? Γιατι πηρες υγραντηρα?? Αυτος χρειαζεται μονο αν το κρινει ο παιδιατρος και οταν το παιδι εχει λαρυγγιτιδα.Π.χ στον 1ο μου το γιο εγω χρησιμοποιουσα γιατι εκανε λαρυγγιτιδες.Ο 2ος ομως εκανε συχνα βρογχυτιδες και σε αυτον απαγορευοταν.Οταν ενα παιδι ειναι ευαισθητο στο ενα απο αυτα δεν κανει ποτε το αλλο, δλδ δεν ξερεις ακομη αν θα σου χρειαστει.

Έχει όντως ωραίες προίκες η nef nef τα είδα από κοντά... Απλά το πάντα και το πάπλωμα μπαίνουν όλα μαζί όπως είναι κ δεν βγαίνουν σαν καλλυματα να πλυθουν. Πιστεύω θα ήταν καλύτερα να είναι θήκη κ να βγαινει...

Σοφή μου πάντως για πετσέτες κ μπουρνουζακια κ εγώ nef nef θα πάρω!!! Τα έχει κ μια φιλη στο μαγαζί της οπότε θα την προτιμησω!!

Αναστασία μου τι ωραία που τα έχεις σχεδόν όλα έτοιμα!!! Να δω εμείς τι θα κάνουμε... Ποιον αποστειρωτη πήρες?

Εγω αποστειρωτη εχω της chicco και θυμαμαι οτι ηταν μια χαρα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...