Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Να σου πω την αλήθεια έχω αρχίσει να αναισθητοποιούμαι πλέον. Ούτε λέω μακάρι ούτε τίποτα, δεν ελπίζω. No feelings πλέον . Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. 

Είναι κ αυτός ένας τρόπος να προστατέψεις τον εαυτό σου. Οπως σε κάνει εσένα να νιώθεις καλύτερα ❤️

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γωγω μην αγχωνεσαι γλυκια μου φαε μια σοκολατα και ξαπλωσε, ξερεις με το γλυκο κουνιουνται πιο πολυ, εξαλλου οπως σου ειπε κι ο γιατρος ολα ειναι μια χαρα.

Δωρακι μου σ΄ευχαριστω περιμενω να ξυπνησει ο αντρας μου για να αρχισουμε το στρωσιμο ηδη εχω αρχισει το τσουρεκι, μην αγχωνεσαι για τα ρουχα εσυ για τον αντρα σου θα εισαι η πιο ομορφη

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Απο ολα αυτα εμενα μου αρεσε το 2ο κ το τελευταιο...

Σημερα τελικα εκανα την γενικη ο συζυγος κ εγω το μπανιο..Πηγα σε ενα μαθηματακι κ τωρα ειμαι κουρασμενη...Πωπω πως θα αντεξω το βραδυ?εκλεισα τελικα τραπεζι σε ενα κρητικο μεζεδοπωλειο.Θα ειμαστε 10 ατομα..Ελπιζω να μην εχει πολυ καπνιλα παντως γιατι δεν θα αντεξω...!

Αντε Δωρα μου χρονια σας πολλα απο σημερα κ με το καλο να μεγαλωσει η οικογενεια σας...!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Σιγα σιγα Γεωργια μου.. ισως να ψηλονιωθεις κατι απλα να μην δινεις σημασία...

Ετοιμαζομαι να κάνω λαβα!! εστειλα τον αντρα μου να φερει κουβερτούρα... μιαμ μιαμ.....

Μαλλον αυτο θα μου αρεσει πολυ..Λαβα??ζουμερο κεικ δηλαδη?

Στειλε καλε την συνταγη...τρελαινομαι μονο που το ακουω...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Απο ολα αυτα εμενα μου αρεσε το 2ο κ το τελευταιο...

Σημερα τελικα εκανα την γενικη ο συζυγος κ εγω το μπανιο..Πηγα σε ενα μαθηματακι κ τωρα ειμαι κουρασμενη...Πωπω πως θα αντεξω το βραδυ?εκλεισα τελικα τραπεζι σε ενα κρητικο μεζεδοπωλειο.Θα ειμαστε 10 ατομα..Ελπιζω να μην εχει πολυ καπνιλα παντως γιατι δεν θα αντεξω...!

Αντε Δωρα μου χρονια σας πολλα απο σημερα κ με το καλο να μεγαλωσει η οικογενεια σας...!

καλα να περασετε σοφακι!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλα να περασετε σοφακι!!

Γεια σου Αναστασακι-μελισακι!!Εσυ πως πας με τις προετοιμασιες? Παραλαβατε τα πραγματα??Εχεις ψωνισει ψιλολογια?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Αναστασακι-μελισακι!!Εσυ πως πας με τις προετοιμασιες? Παραλαβατε τα πραγματα??Εχεις ψωνισει ψιλολογια?

την τριτη περιμενω να μου φερουν τα επιπλα με προικα, καροτσι, πορτ μπεμπε και καθισμα, αποστερωτη, υγραντηρα , καθισμα-ριλαξ και κατι αλλα πραγματουδια! μονο λευκα ειδη και ρουχαλακια μου εμειναν! αν και πηρα κατι εσωρουχακια!!!

εσεις???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Α! Θα περάσεις πολύ ωραία δηλ.... Χα χα! Κουραγιο! Εμείς θα βγούμε γιατί αύριο κλείνουμε 1χρόνο γάμου κ είπαμε να το γιορτάσουμε!!

να ζησετε!!!να τα χιλιασετε κ να περασετε καλα αποψε!!!

Να ρωτήσω λίγο κατι?? Ψηλά παπούτσια η έστω με λίγο τακουνάκι φοράτε? Εγώ εχω κατι μποτακια με λίγο τακούνι αλλά 2 φορές που τα έβαλα κ περπατησα πολύ με πόνεσαν τα πόδια...

εγω ποτε δεν φορουσα τακουνι παντα με φλατ κυκλοφορουσα! οποτε τωρα ειναι που δεν προκειται να βαλω! εχω κ δικαιολογια για τη μανα μου που γκρινιαζει οτι δε μοιαζω με γυναικα!!:D

βρε κοριτσακι μου στο γιατρο ειπες τις ανησυχιες σου? ειπες οτι δεν νιωθεις το μωρο? και τι σου ειπε?
γωγω μου μπορει να ειναι και απο το άγχος σου! εγώ όταν αγχωνόμουν δεν κουνιόταν καθόλου!!!! ότι και να κανα!!! πρεπει να χαλαρωσεις!!!
Γωγω μην αγχωνεσαι γλυκια μου φαε μια σοκολατα και ξαπλωσε, ξερεις με το γλυκο κουνιουνται πιο πολυ, εξαλλου οπως σου ειπε κι ο γιατρος ολα ειναι μια χαρα.

Δωρακι μου σ΄ευχαριστω περιμενω να ξυπνησει ο αντρας μου για να αρχισουμε το στρωσιμο ηδη εχω αρχισει το τσουρεκι, μην αγχωνεσαι για τα ρουχα εσυ για τον αντρα σου θα εισαι η πιο ομορφη

το ειπα στη γιατρο τη Δευτερα κ πηγα απο κει. την ειδαμε , μια χαρα ειναι. η γιατρος λεει οτι ανησυχητικο δεν ειναι αλλα ειναι λιγο περιεργο!! κατι θα επρεπε να νιωθω λεει αλλα εφοσον τη μπεμπα την ειδαμε να κουνιεται να μην αγχωνομαι! κ απο γλυκα, τι να σας λεω! ταχα λεω για διαιτα κ τα τσακιζω καθε μερα!!αλλα η μπεμπα τιποτα!!!τεσπα, παω να κρεμασω κουρτινες με τον αντρα μου! κ εμεις για φαγητο θα παμε μαλλον το βραδυ! σας ευχαριστω κοριτσια που σας εχω πρηξει κ δεν με βρισατε ακομα!!!! να περασετε τελεια αποψε!!!!:D:D

BJVqp3.png

την τριτη περιμενω να μου φερουν τα επιπλα με προικα, καροτσι, πορτ μπεμπε και καθισμα, αποστερωτη, υγραντηρα , καθισμα-ριλαξ και κατι αλλα πραγματουδια! μονο λευκα ειδη και ρουχαλακια μου εμειναν! αν και πηρα κατι εσωρουχακια!!!

εσεις???

Ουαου τελεια οργανωση!!Μπραβο σας βρε!

Εμεις εχουμε ηδη παρει καροτσι, πορτ-μπεμπε, καθισμα .Πηγα στην αδελφη μου κ προμηθευτηκα φορμακια, εσωρουχακια , ζακετακια κουβερτουλες κ λοιπα...

Αγορασαμε κ εμεις καποια φορμακια , ζακετακια, φορμιτσες κ κορμακια..Αυτα!!Τωρα μολις μπει ο Νοεμβρης θα παραγγειλουμε τα υπολοιπα κ θα παμε jumbo για τα ψιλολογια...!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ουαου τελεια οργανωση!!Μπραβο σας βρε!

Εμεις εχουμε ηδη παρει καροτσι, πορτ-μπεμπε, καθισμα .Πηγα στην αδελφη μου κ προμηθευτηκα φορμακια, εσωρουχακια , ζακετακια κουβερτουλες κ λοιπα...

Αγορασαμε κ εμεις καποια φορμακια , ζακετακια, φορμιτσες κ κορμακια..Αυτα!!Τωρα μολις μπει ο Νοεμβρης θα παραγγειλουμε τα υπολοιπα κ θα παμε jumbo για τα ψιλολογια...!

εγω μονο 6 εσωρουχακια πηρα, 3 πανες, 3 σαλιαρες και ενα σετακι προχθες φορμακι με εσωρουχακι σαλιαρα και σκουφακι! πολυ πλακα εχουν!

απο ψιλολογια αλλα που πηρα ειναι, ψαλιδακι για τα νυχακια, μπιμπερο, θερμομετρο μπανιου, σφουγγαρακια, θερμο, και δεν θυμαμαι τι αλλο! Α και την μπανιερα-αλαξιερα πηρα! δηλαδη τα χοντρα πιστευω πως τα εχω παρει!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εγω μονο 6 εσωρουχακια πηρα, 3 πανες, 3 σαλιαρες και ενα σετακι προχθες φορμακι με εσωρουχακι σαλιαρα και σκουφακι! πολυ πλακα εχουν!

απο ψιλολογια αλλα που πηρα ειναι, ψαλιδακι για τα νυχακια, μπιμπερο, θερμομετρο μπανιου, σφουγγαρακια, θερμο, και δεν θυμαμαι τι αλλο! Α και την μπανιερα-αλαξιερα πηρα! δηλαδη τα χοντρα πιστευω πως τα εχω παρει!:P

Σε πολυ καλο δρομο σας βλεπω...Τα περισσοτερα τα εχετε παρει..Ολα οκ..!Εμεις λεμε να παμε Νοεμβρη κ αν ξεχασουμε τιποτα και Δεκεμβρη..Παντως τα περισσοτερα τα εχουμε δει κ εχουμε καταληξει ευτυχως...

Α και η αδελφη μου σημερα μου παρηγγειλε για δωρο ενα σετ της Nef-nef με σεντονια-μπουρνουζια- πετσετες κουβερτουλα φλις..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Σε πολυ καλο δρομο σας βλεπω...Τα περισσοτερα τα εχετε παρει..Ολα οκ..!Εμεις λεμε να παμε Νοεμβρη κ αν ξεχασουμε τιποτα και Δεκεμβρη..Παντως τα περισσοτερα τα εχουμε δει κ εχουμε καταληξει ευτυχως...

Α και η αδελφη μου σημερα μου παρηγγειλε για δωρο ενα σετ της Nef-nef με σεντονια-μπουρνουζια- πετσετες κουβερτουλα φλις..

μια χαρα και εσεις!!! ευτυχως σοφια μου που ειχα παει γιατι μετα δυσκολεψαν τα πραγματα για μενα! και εγω λεω για τα υπόλοιπα μες στον 8ο!!! :D της nef nef παντως ειναι πολυ καλα ! εχω μεγαλες πετσετες!! παιδικα δεν εχω δει η αληθεια!!! με το καλό ευχομαι!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μια χαρα και εσεις!!! ευτυχως σοφια μου που ειχα παει γιατι μετα δυσκολεψαν τα πραγματα για μενα! και εγω λεω για τα υπόλοιπα μες στον 8ο!!! :D της nef nef παντως ειναι πολυ καλα ! εχω μεγαλες πετσετες!! παιδικα δεν εχω δει η αληθεια!!! με το καλό ευχομαι!!!

Τα παιδικα της nef -nef τα ειδαμε με την αδελφη μου μεσω ιντερνετ και διαλεξαμε ενα σχεδιο με 2 λαγουδακια..μπεζ-εκρου!!πολυ χαριτωμενο!!

Καλα εκανες κ τα ετοιμαζεις...Εχω καταλαβει οτι εχεις συσπασεις?Και σου ειπε οτι πρεπει να φτασετε τον 9ο ε?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Τα παιδικα της nef -nef τα ειδαμε με την αδελφη μου μεσω ιντερνετ και διαλεξαμε ενα σχεδιο με 2 λαγουδακια..μπεζ-εκρου!!πολυ χαριτωμενο!!

Καλα εκανες κ τα ετοιμαζεις...Εχω καταλαβει οτι εχεις συσπασεις?Και σου ειπε οτι πρεπει να φτασετε τον 9ο ε?

μου ειπε τις 36 εβδομαδες για να ειμαστε οκ!!! βεβαια εγω προληπτικα προσεχω παραπανω!!!:D:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

kouvrlit-tsaf.jpg?osCsid=0eqnn4okula5ij84r72dcu1ar0

μηπως αυτο??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...