Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

γεια σας!! τι κανετε? εγω εκανα γενικη με τη μαμα κ κουραστηκα! η δικια μου η μπεμπα δεν με κλωτσαει στην ουρηθρα ουτε με ξυπναει τα βραδια!! βασικα, δεν με κλωτσαει ΚΑΘΟΛΟΥ!!! πραγματικα κοριτσια, διαβαζω αυτα που γραφετε κ με πιανει μεγαλη στενοχωρια. ειναι δυνατον εγω να μην νιωθω τιποτα????? τη Δευτερα που πηγα στη γιατρο μια χαρα ηταν αλλα κατι δεν θα επρεπε να νιωθω? τελος παντων, θα με πιασει καταθλιψη αν συνεχισω να το σκεφτομαι

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας!! τι κανετε? εγω εκανα γενικη με τη μαμα κ κουραστηκα! η δικια μου η μπεμπα δεν με κλωτσαει στην ουρηθρα ουτε με ξυπναει τα βραδια!! βασικα, δεν με κλωτσαει ΚΑΘΟΛΟΥ!!! πραγματικα κοριτσια, διαβαζω αυτα που γραφετε κ με πιανει μεγαλη στενοχωρια. ειναι δυνατον εγω να μην νιωθω τιποτα????? τη Δευτερα που πηγα στη γιατρο μια χαρα ηταν αλλα κατι δεν θα επρεπε να νιωθω? τελος παντων, θα με πιασει καταθλιψη αν συνεχισω να το σκεφτομαι

Σιγα σιγα Γεωργια μου.. ισως να ψηλονιωθεις κατι απλα να μην δινεις σημασία...

Ετοιμαζομαι να κάνω λαβα!! εστειλα τον αντρα μου να φερει κουβερτούρα... μιαμ μιαμ.....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Σιγα σιγα Γεωργια μου.. ισως να ψηλονιωθεις κατι απλα να μην δινεις σημασία...

Ετοιμαζομαι να κάνω λαβα!! εστειλα τον αντρα μου να φερει κουβερτούρα... μιαμ μιαμ.....

τιποτα δεν νιωθω!:cry:

τι ειναι η λαβα??? κατι πολυ σοκολατενιο φανταζομαι!!!!

BJVqp3.png

Γωγώ μου μην στεναχωριεσαι σίγουρα θα το νιώσεις κι εσυ το μωρακι σου!!! Την επόμενη βδομάδα σίγουρα,θα με θυμηθείς!

Εγώ κοριτσια αποκοιμηθηκα στη 1 κ τώρα ξύπνησα. Έβαλα τον άντρα μου να φάει κ εγώ δεν ήθελα.. Θα βγούμε μάλλον το βράδυ για φαγητό κ κρατάω την όρεξη!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

τιποτα δεν νιωθω!:cry:

τι ειναι η λαβα??? κατι πολυ σοκολατενιο φανταζομαι!!!!

λαβα κεικ. ναι είναι πολυ σοκολατενειο:D

Γωγώ μου μην στεναχωριεσαι σίγουρα θα το νιώσεις κι εσυ το μωρακι σου!!! Την επόμενη βδομάδα σίγουρα,θα με θυμηθείς!

Εγώ κοριτσια αποκοιμηθηκα στη 1 κ τώρα ξύπνησα. Έβαλα τον άντρα μου να φάει κ εγώ δεν ήθελα.. Θα βγούμε μάλλον το βράδυ για φαγητό κ κρατάω την όρεξη!!!

Θα ήθελα και εγω αποψε να βγω αλλα είμαστε καλεσμενοι...........στα πεθερικα............

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

λαβα κεικ. ναι είναι πολυ σοκολατενειο:D

Θα ήθελα και εγω αποψε να βγω αλλα είμαστε καλεσμενοι...........στα πεθερικα............

Α! Θα περάσεις πολύ ωραία δηλ.... Χα χα! Κουραγιο! Εμείς θα βγούμε γιατί αύριο κλείνουμε 1χρόνο γάμου κ είπαμε να το γιορτάσουμε!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Να ρωτήσω λίγο κατι?? Ψηλά παπούτσια η έστω με λίγο τακουνάκι φοράτε? Εγώ εχω κατι μποτακια με λίγο τακούνι αλλά 2 φορές που τα έβαλα κ περπατησα πολύ με πόνεσαν τα πόδια...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

βρε κοριτσακι μου στο γιατρο ειπες τις ανησυχιες σου? ειπες οτι δεν νιωθεις το μωρο? και τι σου ειπε?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

δεν εχεις φαει μεσημεριανο δηλαδη? καλα πως αντεχεις? κ εμεις ειμαστε καλεσμενοι για φαγητο κ γι αυτο εφαγα μια τεραστια σαλατα μπας κ με κρατησει αλλα δεν το βλεπω!!!!! ηθελα να κανω κ ραβανι αλλα δεν εχω αυγα ρε γμτ....

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλησπερα κι απο ακομα παλευουμε με το σπιτι τελειωσα με το καθαρισμα και μενει το στρωσιμο θα το κανουμε με τον αντρα μου το απογευμα,

Δωρα κι εμενα το τελευταιο μ΄ αρεσει πιο πολυ, τακουνακι δεν μπορω να βαλω κι εμενα μ΄ πονανε το ποδια μου,

Βουλα τελεια τα νεα με τη μπουμπου, κι εγω εχω τρελλα με το forever friends αυτο που το βρηκες το πουλανε καπου?

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω λίγο κατι?? Ψηλά παπούτσια η έστω με λίγο τακουνάκι φοράτε? Εγώ εχω κατι μποτακια με λίγο τακούνι αλλά 2 φορές που τα έβαλα κ περπατησα πολύ με πόνεσαν τα πόδια...

να φορας τακουνακι οταν δεν προκειται να περπατησεις πολυ. αν και ξερω οτι το λιγο κανει καλο στη σταση σωματος.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

να φορας τακουνακι οταν δεν προκειται να περπατησεις πολυ. αν και ξερω οτι το λιγο κανει καλο στη σταση σωματος.

Δεν έφαγα για μεσημέρι Μαργαρίτα μου γιατί το πρωι έφαγα μια ζαμπονοτυρόπιτα και μου έκατσε κάπως... Θα φάω κατευθειαν το βραδυ...αν αντεξω βεβαια!!!

Τωρα το πως θα βγω ντυμένη το βραδυ δεν ξερω!!Δεν με χωραει τιποτα!!!Μόνο τα τζιν τα εγκυμοσυνης!Σαν το γυφτούλι θα ειμαι!!!Δεν πειραζει ο αντρας μου με αγαπαει κι ετσι(θελω να πιστευω)!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλησπερα κι απο ακομα παλευουμε με το σπιτι τελειωσα με το καθαρισμα και μενει το στρωσιμο θα το κανουμε με τον αντρα μου το απογευμα,

Δωρα κι εμενα το τελευταιο μ΄ αρεσει πιο πολυ, τακουνακι δεν μπορω να βαλω κι εμενα μ΄ πονανε το ποδια μου,

Βουλα τελεια τα νεα με τη μπουμπου, κι εγω εχω τρελλα με το forever friends αυτο που το βρηκες το πουλανε καπου?

Γεια σου Μελίνα μου!!Κουράγιο με τις δουλειές! Θα το δεις στρωμένο το βραδυ το σπίτι κ θα το ευχαριστηθείς!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δεν έφαγα για μεσημέρι Μαργαρίτα μου γιατί το πρωι έφαγα μια ζαμπονοτυρόπιτα και μου έκατσε κάπως... Θα φάω κατευθειαν το βραδυ...αν αντεξω βεβαια!!!

Τωρα το πως θα βγω ντυμένη το βραδυ δεν ξερω!!Δεν με χωραει τιποτα!!!Μόνο τα τζιν τα εγκυμοσυνης!Σαν το γυφτούλι θα ειμαι!!!Δεν πειραζει ο αντρας μου με αγαπαει κι ετσι(θελω να πιστευω)!!!!

εγω παλι καλα εχω παρει 2 κολαν κ βολευομαι με φορεματακια απο πανω κ μακριες μπλουζες. το τζιν παρολο που ειναι εγκυμοσυνης με πιεζει οταν καθομαι εκει που ειναι η ηβη

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

γωγω μου μπορει να ειναι και απο το άγχος σου! εγώ όταν αγχωνόμουν δεν κουνιόταν καθόλου!!!! ότι και να κανα!!! πρεπει να χαλαρωσεις!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...