Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Να σου πω την αλήθεια πέρασε από το μυαλό μου αυτό που λες. Πες ότι είμαι τυχερή και πάει καλά η εμβρύομεταφορα, τι γίνεται αν κάποια στιγμή θελήσω δεύτερο παιδάκι.

Τώρα μου είπε να ξεκινήσω την πρώτη μέρα περίοδο Σικλακουρ.   Αν θέλω να κάνω οωληψια σε φυσικό κύκλο θα μπορώ ενώ παίρνω σικλακουρ;

Αφού σε παίρνει ηλικιακά, προχώρησε σε δεύτερη βλαστοκύστη ή και παραπάνω ανάλογα αν κάνει διέγερση και προκύψουν πολλαπλά ωοθυλάκια. Η πρώτη βλαστοκύστη είναι εκεί και σε περιμένει. Εγώ θα προχώραγα να μαζέψω μέχρι 5 βλαστοκύστες. Αν σκεφτείς ότι δεν πετυχαίνει η εμβρυομεταφορά ακόμα και με τέλειες βλαστοκύστες, σε περίπτωση αποτυχίας (που φυσικά το απεύχομαι) θα αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια αν ξέρεις ότι έχεις και άλλα έμβρυα.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημέρα Αννα! εχω παραδειγμα για αυτο που λετε.μια συναδελφος είχε ενα παιδι. ο αντρας της την κερατωνε με ξενες.τελοσπαντων είπανε να τα ξαναβρούνε και να κανουν και ενα δευτερο παιδι.. Αποτελεσμα; 1 μηνα μετα που γεννησε η κοπελα χωρισαν οριστικα.. σκεφτητε τι τραβούσε αυτη σε ολοκληρη την εγκυμοσύνη αλλα και εσυ ρε παιδι μου ξερεις τον αντρα σου οτι είναι μ@λ@κ@ς και πας για δευτερο παιδι;;;;

Ελα μου , ντε!!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερα κοριτσια..!!Σηκωθηκα πριν μιση ωρα κ εκατσα να σας διαβασω..Βουλα μπραβο για την μπουμπου σου..Με το καλο να την ξαναδειτε στον γιατρο σας..!

Εμενα οταν με κλωσταει παντως δεν με ποναει απλα αν ειναι βραδυ κ κοιμαμαι ..ξυπναω με την μια!!Δεν λεω ειναι χαζομαρα να σε ξυπναει αλλα τελικα το χαιρομαι γιατι ειμαι σιγουρη οτι ειναι εκει κ ειναι καλα!!!

Ωραιες μπορντουρες αυτες που ειδα..Μου αρεσε αυτη με τον τουιτι κ τον λαγο!Και ο καμβας τελειος!!

Οσο για την συχνοουρια δεν παω πολλες φορες μεσα στην νυχτα αλλα μερικες φορες με πιεζει στην κυστη κ ισα που προλαβαινω...να παω τουαλετα!!!χαχα!

Σημερα εχω ενα μαθημα κ μετα εχουμε γενικη στο σπιτι...Ουφ κουραστηκα μονο που το λεω ..Παω να φαω το πρωινο μου..

Καλημερουδια σε ολες!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε??Εγω τακτοποίησα λίγο το σπίτι κ είπα να μπω να σας διαβάσω!!!

Βούλα μου μπράβο για την μπουμπού!!!! Τέλεια!!Και άσρχισες να την νιώθεις για τα καλά βλέπω ε???? Ωραία!!! Α!!Κι εμένα η 2η μπορτούρα μου άρεσε πιο πολύ!!

Κάτι για τσουρέκια πήρε το μάτι μου??? Μμμμμμ!!!! Και δεν έφαγα και τίποτα....

Γειααααα!!!!

Εσυ ψαχνεις νεραϊδες και πεταλουδες ε?Δεν μπορεις να βρειςΕγω εχω δει πολλα!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Γειααααα!!!!

Εσυ ψαχνεις νεραϊδες και πεταλουδες ε?Δεν μπορεις να βρειςΕγω εχω δει πολλα!

Κι εγώ είδα πολλά αλλά τα περισσότερα κατι με χαλούσε!! Αν βρεις κατι βάλε...;)

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Aν σου αρεσουν τα forever friends, μπορεις να παρεις και ιδεα απο εδω..http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28385αμια

Τελειο ειναι!!

Αχ! Τωρα ζηλεψα και εγω! Εγω προς το παρον δεν εχω δωματιο εξτρα , και τη μπεμπα θα τη βαλω διπλα μου για 5-6 μηνες.Επανω στον οροφο ειναι 3 κρεβατοκαμαρες, οι 2 των αγοριων.Το δωματιο του Παναγιωτη ομως ειναι μεγαλο και χωραει ανετα την κουνια μετα, σκεφτομαι για 1-2 χρονια.Ωστοσο ο μεγαλος μου τοτε, που θα ειναι 11 χρονων, πιστευω πως θα θελει την ανεξαρτησια του και θα μου ζητησει να κατεβει στο δωματιο που εχουμε τωρα για γραφειο.Αρα τοτε θα μπορω να φτιαξω κοριτσιστικο δωματιο επανω.Καπως ετσι τα σκεφτομαι, θα δειξει.

Κι εγώ είδα πολλά αλλά τα περισσότερα κατι με χαλούσε!! Αν βρεις κατι βάλε...;)

Μπες στα λινκ που εβαλα πριν αν ριξεις μια ματια..Ψαχνεις κατι συγκεκριμενο?

Η τινγκεμπερ(πως την λενε τελος παντων..), δεν σου αρεσει?Εχει πολλα ειδη απο αυτην!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Μπες στα λινκ που εβαλα πριν αν ριξεις μια ματια..Ψαχνεις κατι συγκεκριμενο?

Η τινγκεμπερ(πως την λενε τελος παντων..), δεν σου αρεσει?Εχει πολλα ειδη απο αυτην!

Μηπως ομως αυτη ειναι για μεγαλυτερα κοριτσια??

Μηπως ομως αυτη ειναι για μεγαλυτερα κοριτσια??

Ναι συμφωνω ειναι για λιγο πιο μεγαλα κοριτσακια... Δεν θελω καποιο συγκεκριμενο θεμα,γιάυτο λεω για πεταλουδες... Αν βαλω τα πολυ μωρουδιστικα αργοτερα σε 3-4 χρονια δεν θα μου αρεσει... Βεβαια ελπιζω να μην ειμαστε ακομα σε αυτο το σπιτι στο ενοικιο!!!!:rolleyes:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημερούδια κι από μένα!

Ξύπνησα πριν κανα μισάωρο, πήρα το σίδηρο και περιμένω να περάσει ακόμα λίγο η ώρα για να φάω. Είμαι κι εγώ υπναρού και δεν ξέρω τι θα κάνω με το μωράκι μου.. Προς το παρόν όταν κοιμάμαι δεν με ξυπνάει. ;) Ελπίζω να συνεργαστούμε!;)

Βούλα τέλεια με τη μπεμπούλα σου! Μισό κιλό ανθρωπάκος έγινε κι αυτή!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

Ναι συμφωνω ειναι για λιγο πιο μεγαλα κοριτσακια... Δεν θελω καποιο συγκεκριμενο θεμα,γιάυτο λεω για πεταλουδες... Αν βαλω τα πολυ μωρουδιστικα αργοτερα σε 3-4 χρονια δεν θα μου αρεσει... Βεβαια ελπιζω να μην ειμαστε ακομα σε αυτο το σπιτι στο ενοικιο!!!!:rolleyes:

Δεν ξερω..εγω πιστευω οτι για ολες τις ηλικιες ειναι..Ερωτευτηκα κατι...Το θελω στον τοιχο..Δεν ξερω βεβαια πως θα γινει..Αφου σκεφτομαι να αρχιζω να το ζωγραφιζω εγω..:tongue:p1-26-wallpaper-forever-friends.jpg

wallpaper.jpg

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Καλημερούδια κι από μένα!

Ξύπνησα πριν κανα μισάωρο, πήρα το σίδηρο και περιμένω να περάσει ακόμα λίγο η ώρα για να φάω. Είμαι κι εγώ υπναρού και δεν ξέρω τι θα κάνω με το μωράκι μου.. Προς το παρόν όταν κοιμάμαι δεν με ξυπνάει. ;) Ελπίζω να συνεργαστούμε!;)

Βούλα τέλεια με τη μπεμπούλα σου! Μισό κιλό ανθρωπάκος έγινε κι αυτή!

Δηλαδη το σιδηγο δεν γινετε να φεμε και μετα να το παρουμε;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

κανονικα οχι..θελει μια αποσταση μεταξυ των γευματων και πριν και μετα!αλλα εγω πολλες φορες ξεχνιεμαι!:rolleyes:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Καλύτερα με άδειο στομάχι για να γίνει καλύτερη απορρόφηση. Κι αντι για νερό με χυμό πορτοκάλι γιατί η βιταμίνη c βοηθάει κι αυτή στην απορρόφηση.

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...