Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

Να σου πω την αλήθεια πέρασε από το μυαλό μου αυτό που λες. Πες ότι είμαι τυχερή και πάει καλά η εμβρύομεταφορα, τι γίνεται αν κάποια στιγμή θελήσω δεύτερο παιδάκι.

Τώρα μου είπε να ξεκινήσω την πρώτη μέρα περίοδο Σικλακουρ.   Αν θέλω να κάνω οωληψια σε φυσικό κύκλο θα μπορώ ενώ παίρνω σικλακουρ;

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

το ακομα πιο τελειο ειναι οτι ειναι ενωση δικια μου κ της αγαπης μου σε ενα πλασμα. τι πιο ρομαντικο?

Αυτο το λεω και εγω βρε Μαργαριτα μου! Και αναρωτιεμαι πως γινεται να φτανουν στο σημειο να κανουν παιδια χωρις να υπαρχει αγαπη αναμεσα στο ζευγαρι.Μετα τα παιδια την πληρωνουν τη νυφη!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Mαργαριτα..ριξε μια ματια κα εδω..

http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=12553&ref=bestprice.gr

ναι αλλα γιατι λεει 3 ετων και ανω? παντως ειναι πολυ ομορφο! αν και δεν καταλαβαινω το μεγεθος του

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Αυτο το λεω και εγω βρε Μαργαριτα μου! Και αναρωτιεμαι πως γινεται να φτανουν στο σημειο να κανουν παιδια χωρις να υπαρχει αγαπη αναμεσα στο ζευγαρι.Μετα τα παιδια την πληρωνουν τη νυφη!

καλημερα Αννα! ελα μου ντε! γιατι το οτι μερικοι κανουν παιδια για να σωσουν το γαμο τους? ειναι να τους δειρεις..

τι φταει η καημενη η ψυχουλα μωρε να λυσει τη δικη σου αποτυχια?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Αχχχ και εγω ηθελα.Ηταν το πρωτο που σκεφτηκα και εχει και απιστευτα σχεδια..Και φαινονται τοσο ωραια, λες και εισαι μεσα στο παραμυθι!Αλλα ειναι λιγο ακριβα αν εισαι σε ενοικια..Αν εχεις δικο σου σπιτι, αξιζει!Αλλα εγω μπορει σε ενα χρονο να εχω φυγει..Τζαμπα και βερεσε θα παει..

Κοιτα το σπιτι είναι δικο μου αλλα μπορει να μην εχουμε ενοικιο εχουμε δοση δανειου γυρω στα 800 :shock::shock: αν είναι πολυβ ακριβο ούτε εγω μπορω να το παρω ο αντρας μου ομως μου είπε ότι για τον ενα τοιχο μονο θα είναι γυρω στα 30 ευρω το πιο πολυ...δεν είναι ακριβο νομιζω...

Λογικοτατο..Εγω σε καταλαβαινω γτ και εγω πρωταρα ειμαι..Αλλα εχει δικαιο η Αντωνια..Οταν θα τα παρουμε αγκαλια,ξαφνηκα θα ειμαστε ετοιμες για ολα!Και λαθη θα κανουμε, αλλα θα μαθουμε..Θα μας βοηθανε και οι δικοι μας..

Οσο για τον χρονο, πιστευω οτι δεν θα εχουμε πολυ και οτι πολλες φορες θα κλαιμε και απο τα νευρα μας, αλλα πως θα γινεται οταν ξυπνας, το πρωτο πραγμα που θα θελεις να βλεπεις να ειναι η φατσουλα του μωρου σου...???Ολα καλα θα ειναι..

εχεις πολυ δικιο κ εγω φανταζομαι οτι με το δικο μου παιδι θα ειμαι εντελως αλλιως. κ εγω ετσι ημουν παντα βραδι εξω ποτακια τσιγαρακια. τωρα εχω παθει λιγο μεταλλαξη αλλα οκ! το μονο που θελω να κρατησω ειναι το να μην καπνισω ξανα.

εγω αυτο που φοβαμαι πολυ ειναι το θεμα ξεκουραση επειδη ειμαι πολυ του υπνου...παντα κοιμαμαι 8-9 ωρες την ημερα ακομα κ τωρα που ειμαι εντελως ξεκουραστη.. ελπιζω να με καταπληξω!

Ναι καλε ετσι είναι. σε όλους τους τομεις με το δικο σου το μωρο είναι αλλιως.

Μαργαριτα μου μακαρι να μην ξανακαπνισεις.. εγω ήθελα και αρχισα ξανα.. και τωρα θέλω σαν τρελλή...να σου πω κατι ομως και να μην ήθελα δεν νομιζω να αντεχα μετα την γεννα λογω πιεσης κουρασης κτλ κτλ το ήθελα γιατι ενιωθα ότι θα με ηρεμήσει:shock: η αληθεια ομως είναι ότι ποτε δεν ήθελα να σταματησω το τριγαρο.. εσυ επειδη θελεις είναι διαφορετικο... σου το εύχομαι να μην αρχισεις ξανα.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Μαργαριτα, αυτο που ρωταγες πριν για το τσουρεκι , αν ειναι δυσκολο.

Υστερα απο απειρες δοκιμες που ειχα κανει ολα αυτα τα χρονια που ασχολουμαι με την κουζινα, τελικα ανακαλυψα οτι το πετυχιμενο τσουρεκι δεν εχει καθολου μπελα στην προετοιμασια του.Εγω εχω το μιξερ της kenwood που ζυμωνει κιολας και εκει φτιαχνω τη ζυμη.Ολες λιγο πολυ ενα μιξερ το εχουμε, αλλα και με το χερι δεν ειναι δυσκολο.Η ζυμη του τσουρεκιου πρεπει να ειναι μαλακη και για να το πετυχεις αυτο, την ωρα που τη φτιαχνεις δε βαζεις αλευρι για να ξεκολαει απο τα τοιχωματα του μπωλ αλλα λιωμενο βουτυρο (οχι βιταμ, βουτυρο).Επισης πρεπει να ειναι ζεστη, δλδ τα υλικα να ειναι ζεστα, οχι καυτα για να μη καει η μαγια.Αλευρι βαζεις οσο λεει στην αρχη μονο.Με αυτο τον τροπο βγαινει πετυχημενη η ζυμη.

ναι αλλα γιατι λεει 3 ετων και ανω? παντως ειναι πολυ ομορφο! αν και δεν καταλαβαινω το μεγεθος του

Γιατι περιεχει μικρα αυτοκολλητα, που μπορει να τα ξεκολλησει το παιδι και να τα φαει.

αχεμενα μου αρεσουν κ αυτα

http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=12412

τι μεγεθος να εχουν βρε παιδι μου?

Λοιπον..εγω ειμαι αναμεσα σε minnie, baby looney tunes και σε αυτα που εβαλες τωρα, τα forever friends!Ειναι παρα πολυ ωραια αυτα..και εχει και χαλια πολυ ωραια..και αλλα διακοσμητικα!

Τωρα το μεγεθος οντως ειναι ενα ερωτημα!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπον..εγω ειμαι αναμεσα σε minnie, baby looney tunes και σε αυτα που εβαλες τωρα, τα forever friends!Ειναι παρα πολυ ωραια αυτα..και εχει και χαλια πολυ ωραια..και αλλα διακοσμητικα!

Τωρα το μεγεθος οντως ειναι ενα ερωτημα!

μαλλον πρεπει να πας απο κει να τα δεις δεν γινεται αλλιως! μην ειναι πολυ μικρα κ τα φαει οπως ειπε κ η Αννα. αλλα τα forever friends νομιζω μεγαλα ειναι.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημερα Αννα! ελα μου ντε! γιατι το οτι μερικοι κανουν παιδια για να σωσουν το γαμο τους? ειναι να τους δειρεις..

τι φταει η καημενη η ψυχουλα μωρε να λυσει τη δικη σου αποτυχια?

Καλημέρα Αννα! εχω παραδειγμα για αυτο που λετε.μια συναδελφος είχε ενα παιδι. ο αντρας της την κερατωνε με ξενες.τελοσπαντων είπανε να τα ξαναβρούνε και να κανουν και ενα δευτερο παιδι.. Αποτελεσμα; 1 μηνα μετα που γεννησε η κοπελα χωρισαν οριστικα.. σκεφτητε τι τραβούσε αυτη σε ολοκληρη την εγκυμοσύνη αλλα και εσυ ρε παιδι μου ξερεις τον αντρα σου οτι είναι μ@λ@κ@ς και πας για δευτερο παιδι;;;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε??Εγω τακτοποίησα λίγο το σπίτι κ είπα να μπω να σας διαβάσω!!!

Βούλα μου μπράβο για την μπουμπού!!!! Τέλεια!!Και άσρχισες να την νιώθεις για τα καλά βλέπω ε???? Ωραία!!! Α!!Κι εμένα η 2η μπορτούρα μου άρεσε πιο πολύ!!

Κάτι για τσουρέκια πήρε το μάτι μου??? Μμμμμμ!!!! Και δεν έφαγα και τίποτα....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημέρα Αννα! εχω παραδειγμα για αυτο που λετε.μια συναδελφος είχε ενα παιδι. ο αντρας της την κερατωνε με ξενες.τελοσπαντων είπανε να τα ξαναβρούνε και να κανουν και ενα δευτερο παιδι.. Αποτελεσμα; 1 μηνα μετα που γεννησε η κοπελα χωρισαν οριστικα.. σκεφτητε τι τραβούσε αυτη σε ολοκληρη την εγκυμοσύνη αλλα και εσυ ρε παιδι μου ξερεις τον αντρα σου οτι είναι μ@λ@κ@ς και πας για δευτερο παιδι;;;;

δεν την λυπαμαι βρε Αντωνια μου! ειναι δυνατον να μην ηξερε τι ηταν ο αντρας της? κ ηθελε κ δευτερο παιδι κιολας? ελεος δηλαδη

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...