Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Να σου πω την αλήθεια πέρασε από το μυαλό μου αυτό που λες. Πες ότι είμαι τυχερή και πάει καλά η εμβρύομεταφορα, τι γίνεται αν κάποια στιγμή θελήσω δεύτερο παιδάκι.

Τώρα μου είπε να ξεκινήσω την πρώτη μέρα περίοδο Σικλακουρ.   Αν θέλω να κάνω οωληψια σε φυσικό κύκλο θα μπορώ ενώ παίρνω σικλακουρ;

Αφού σε παίρνει ηλικιακά, προχώρησε σε δεύτερη βλαστοκύστη ή και παραπάνω ανάλογα αν κάνει διέγερση και προκύψουν πολλαπλά ωοθυλάκια. Η πρώτη βλαστοκύστη είναι εκεί και σε περιμένει. Εγώ θα προχώραγα να μαζέψω μέχρι 5 βλαστοκύστες. Αν σκεφτείς ότι δεν πετυχαίνει η εμβρυομεταφορά ακόμα και με τέλειες βλαστοκύστες, σε περίπτωση αποτυχίας (που φυσικά το απεύχομαι) θα αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια αν ξέρεις ότι έχεις και άλλα έμβρυα.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αχχχ και εγω ηθελα.Ηταν το πρωτο που σκεφτηκα και εχει και απιστευτα σχεδια..Και φαινονται τοσο ωραια, λες και εισαι μεσα στο παραμυθι!Αλλα ειναι λιγο ακριβα αν εισαι σε ενοικια..Αν εχεις δικο σου σπιτι, αξιζει!Αλλα εγω μπορει σε ενα χρονο να εχω φυγει..Τζαμπα και βερεσε θα παει..

Λογικοτατο..Εγω σε καταλαβαινω γτ και εγω πρωταρα ειμαι..Αλλα εχει δικαιο η Αντωνια..Οταν θα τα παρουμε αγκαλια,ξαφνηκα θα ειμαστε ετοιμες για ολα!Και λαθη θα κανουμε, αλλα θα μαθουμε..Θα μας βοηθανε και οι δικοι μας..

Οσο για τον χρονο, πιστευω οτι δεν θα εχουμε πολυ και οτι πολλες φορες θα κλαιμε και απο τα νευρα μας, αλλα πως θα γινεται οταν ξυπνας, το πρωτο πραγμα που θα θελεις να βλεπεις να ειναι η φατσουλα του μωρου σου...???Ολα καλα θα ειναι..

ε σιγουρα τι πιο ωραιο.... οκ μπορι να φοβαμαι αλλα περιμενω πως και πως να το κρατησω στην αγκαλια μου και να του δωσω το πρωτο φυλακι. . .

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ααα ωραια τοτε!Ετσι οπως λες θα ειναι πιο ωραιο..Δλδ με αυτα τα αυτοκολλητα θα κανεις διαφορετικες παραστασεις, αν καταλαβα καλα και οποτε θελεις, θα αλλαζεις τις παραστασεις!Μια χαρα...

ναι καπως ετσι το φανταζομαι! ακομα το δωματιο ειναι τελειως αφιαχτο βεβαια... το μονο που εχει ειναι οτι ο τοιχος ειναι απαλο λιλα που μου αρεσει πολυ οποτε δεν θα το αλλαξω. α κ εχει κ ενα καναπε που γινεται κρεβατι κ φανταζομαι θα με βολεψει στο θηλασμο κ σε διαφορα αν μεινει η πεθερα μου να βοηθησει κ τετοια. κατα τα αλλα ψαχνω μια οικονομικη κουνια. ισως παρω κ απο την ικεα θα παω να δω. βρηκα κ ενα stock πρατηριο στον πειραια που εχει κουνιες απο 120 ευρω. να εδω εχει πολλα στοκ μαγαζια.

http://www.stockshops.gr/kids-baby-outlet/

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Σας αρεσαν οι μπορντουρες?Δεν μου ειπατε...και αν ναι, ποια περισσοτερο?

Κοριτσια..στο μυαλο μου μεσα ολα ειναι κουλουβαχατα!Παω για αλλο και καταλληγω σε αλλο και δεν μπορω να αποφασισω!:?

και εγω σκεφτομαι να βάλω μπορτουρα με baby looney tones και να βάλω και αυτοκόλλητα.... και ισως και καμβα με baby looney tones... και φωτιστικό κατι παρομοιο....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

ε σιγουρα τι πιο ωραιο.... οκ μπορι να φοβαμαι αλλα περιμενω πως και πως να το κρατησω στην αγκαλια μου και να του δωσω το πρωτο φυλακι. . .

εε εννοειται!ολα αυτα που αισθανεσαι τα βρισκω φυσιολογικα και τα σκεφτομαι και εγω!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

52000189.jpg

και αυτη στα 12ευρω βγαινει..ειναι πιο μεγαλη ομως..Δεν ξερω ποια μου αρεσει περισσοτερο..

εμενα αυτη περισσοτερο αλλα δεν μπορω να πω οτι τρελαινομαι...:cry:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

και εγω σκεφτομαι να βάλω μπορτουρα με baby looney tones και να βάλω και αυτοκόλλητα.... και ισως και καμβα με baby looney tones... και φωτιστικό κατι παρομοιο....

δεν ξερω αν το ειδες...52013001.jpg

καμβας 6 ευρω!!:P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

αχ Νικη εγω να δεις πως το περιμενω αυτο.... δεν φανταζομουν ποτε οτι θα ειχα ηδη τοσο εντονα συναισθηματα για ενα πλασμα που δεν εχω καν δει ακομα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

αχ Νικη εγω να δεις πως το περιμενω αυτο.... δεν φανταζομουν ποτε οτι θα ειχα ηδη τοσο εντονα συναισθηματα για ενα πλασμα που δεν εχω καν δει ακομα!

πως να μην εχεις αφου ειναι δημιουργημα απο εσενα:P:p:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Καλημερα σας! Τι κανετε??

Βουλα, χαθηκες αρκετες ημερες, και ανησυχισαμε.Αφου ειναι ομως ολα καλα, μπραβο!! Με το καλο να την παρεις αγκαλια!Απο τις ταινιες και εγω τη 2η θα ελεγα!:P

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

πως να μην εχεις αφου ειναι δημιουργημα απο εσενα:P:p:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

το ακομα πιο τελειο ειναι οτι ειναι ενωση δικια μου κ της αγαπης μου σε ενα πλασμα. τι πιο ρομαντικο?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Κοριτσια, οσον αφορα τη συχνοουρια δε μπορω να πω πως εχω ιδιαιτερο προβλημα γενικα απο την αρχη της εγκυμοσυνης.Περνωντας ομως ο καιρος το περιμενω.Παντως στα αγορια θυμαμαι οτι ειχα εντονο το προβλημα στις αρχες και στους τελευταιους μηνες.Στα 2 αγορια μου οι εγκυμοσυνες ηταν ιδιες, τωρα που τα σκεφτομαι.Αυτη εδω ειναι τελειως διαφορετικη!:rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλημερα σας! Τι κανετε??

Βουλα, χαθηκες αρκετες ημερες, και ανησυχισαμε.Αφου ειναι ομως ολα καλα, μπραβο!! Με το καλο να την παρεις αγκαλια!Απο τις ταινιες και εγω τη 2η θα ελεγα!:P

Ειδος προς αναζητηση εχω γινει..Αστα!Απο εβδομαδα στο μεταξυ θα εχω και δουλειες στο σπιτι..Θα πλυνουμε σαλονι, κουρτινες,θα στρωσω χαλια..Οποτε παλι με βλεπω να χανομαι!Τη Τεταρτη ειναι και του Αγ, Δημητριου..αργια για την πολη, γιορταζει και ο ανδρας μου.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...