Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

μπραβο για την β επιπεδου!!!! φανταζομαι τρελαθηκες που ειδες τη μικρη!!!! εμενα δεν με ενοχλει η μικρη οταν κουνιεται κλωτσαει...κ αυτη τη στιγμη παλι κλωτσαει! χαμηλα στην κοιλια το νιωθω.. με ενοχλει μονο λιγο οταν θελω να κοιμηθω κ χτυπιεται! αλλα χαιρομαι κιολας γιατι νιωθω σιγουρια! μου φαινεται απιστευτο που σε λιγο καιρο θα εχουμε τα πλασματακια μας κοντα μας..εγω για το δωματιο σκεφτομαι αυτο http://www.amazon.co.uk/FunToSee-Princess-Make-Over-Removable-Stickers/dp/B0036TGYP2/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1319227909&sr=8-5 αλλα δεν εχω καταληξει στανταρ ακομα. προς το παρον κραταω ιδεες που μου αρεσουν!

Σκεφτεσαι να το κανεις οπως την εικονα?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μια και μου το ειπε ειπα να στο πω....:):)

θα διξει.......

αρχισα να φοβαμαι οταν θα γεννηθει ο μπεμπης και μετα.... οταν θα το θηλαζω, οταν θα το κανω μπανιο κτλ

Γτ φοβασαι?Επειδη δεν το εχεις ξανακανει?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

52000171.jpg

Σας αρεσει αυτη η μπορντουρα?8 ευρω εχει μονο κοριτσια..Απο ποιοτητα δεν εχω ιδεα αλλα δεν εχει τα τρελα λεφτα..Αξιζει να το δοκιμασω..

Βεβαια για minnie πηγαινα..tweety με βλεπω να καταληγω!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

οχι δεν μπηκα ακομα στον 6ο καθε 25 αλλαζω μηνα οποτε κοντοζυγωνει.

μπραβο ρε κοριτσακι μου που κρατας ψυχραιμια οσο γινεται! αυτο το θεμα θελω πολυ και εγω να το κανω σωστα. δεν μπορω καθολου τα παιδια που τσιριζουν συνεχεια ασ πουμε. αυτο δεν ξερω αν θα το αντιμετωπισω ηρεμα... δεν ξερω μωρε ολα ειναι αγνωστα τωρα... οταν μπεις στο χορο..χορευεις!

Μην ανησυχεις γιατι παντοτε το δικο σου το μωρο είναι αλλιως.. Νομιζεις εγω είχα υπομονη με τα παιδια; εγω που το μυαλο μου ήταν στο κλαμπινγκ στον ύπνο και ήθελα την υσηχια μου;.. ε οταν βλεπεις το μωρο σου είναι αλλιως...Σιγουρα και εγω με αλλα μωρα ζωηρα λεω "παναγια μου τι παιδια είναι αυτα πως αντεχουν οι γονεις τους" αυτοματα ομως σκεφτομαι οτι hellooooooooo ο δικος σου είναι χειροτερος και ομως αντεχεις:lol::lol::lol::lol:

Τωρα που είμαι έγκυος είναι και λιγο διαφορετικα γιατι τα νευρα μου είναι τσιτωμενα ετσι κιαλλιως μου λειπει και το τσιγαρο πολύ αλλα αντέχω σε ατιθεση με τον άντρα μου που ούτε έγκυος είναι ούτε το τσιγαρο έκοψε:D

Καλημερα κοριτσια!!!Τι κανετε???Σαββατο σημερα και ειμαι μονη στη δουλειααα!Γιουπι...Αυτη την εβδομαδα ηρθε και η αφεντικινα απο Αθηνα και εκανε ακομα πιο δυσκολα τα πραγματα!!

Την Τεταρτη πηγα και εγω για β' επιπεδου..

510γρ. η μπουμπουκα!!Οοοολα μου ειπε ειναι αψογα!Και ο πλακουντας δεν θα μου δημιουργησει κανενα προβλημα ειπε..Αντε να δουμε!Η καλη μου ανοιγολεινε συνεχεια το στομα και εβγαζε την γλωσσα εξω!Μας εβγαλε και μια φωτο με ανοιχτο το στομα σε 4d!Την κοιταω συνεχεια και νομιζω οτι...μου μοιαζει!χεχε

Τη Δευτερα εχω ραντεβου στο γιατρο μου..!

Δεν εχω διαβασει τιποτα..Το μονο που διαβασα ειναι αυτο που λετε για την ουρηθρα!Εγω θα σας πω, οτι οταν ειμαι στη δουλεια, καθομαι στη καρεκλα και κλωτσαει..εκει τα βλεπω ολα!Δεν ξερω που στο καλο βαραει, αλλα στιγμιαια νιωθω οτι θελω να κατυρησω πανω μου..Κραταει ομως πολυ λιγο, σε καθε κλωτσια..Καποιες φορες βαραει και το εντερο..Αλλα μαλλον φυσιολογικο θα ειναι..Εμενα το κεφαλι ηταν ελαχιστα πιο πανω απο τον αφαλο και τα ποδια φταναν πολυυυ χαμηλα.Αρα αυτο θα ειναι..

Δεν ξερω αν εχετε αποφασισει τι θελετε να κανετε στο δωματιο αλλα βρηκα μια σελιδα και μου φαινεται οτι εχει πραματα πολυ οικονομικα..Ριξτε μια ματια..

http://www.wallartstickers.gr/main.php?s=0&c=10&d=4&f=10#view-zone-product

Τι κανεις Βούλα μου; ολα καλα με τη μπεμπα σου μπραβο! εμενα στην β επιπεδου ήταν 469! εγω οταν νιωσω να κλωτσαει στην ουρηθρα πρεπει να παω αμεσως.. και επειδη εχω και υγρα αρκετα νομιζω οτι κατουραω πανω μου:tongue:

Εμεις για δωματιο σκεφτομαστε τελικα το wallpaler. Θα βαλουμε και στο δωματιο του μεγαλου και στου μικρου. δε εχω δει ακομα \αλλα εχω καιρο. σε κανενα μηνα θα αποφασισω!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Μην ανησυχεις γιατι παντοτε το δικο σου το μωρο είναι αλλιως.. Νομιζεις εγω είχα υπομονη με τα παιδια; εγω που το μυαλο μου ήταν στο κλαμπινγκ στον ύπνο και ήθελα την υσηχια μου;.. ε οταν βλεπεις το μωρο σου είναι αλλιως...Σιγουρα και εγω με αλλα μωρα ζωηρα λεω "παναγια μου τι παιδια είναι αυτα πως αντεχουν οι γονεις τους" αυτοματα ομως σκεφτομαι οτι hellooooooooo ο δικος σου είναι χειροτερος και ομως αντεχεις:lol::lol::lol::lol:

Τωρα που είμαι έγκυος είναι και λιγο διαφορετικα γιατι τα νευρα μου είναι τσιτωμενα ετσι κιαλλιως μου λειπει και το τσιγαρο πολύ αλλα αντέχω σε ατιθεση με τον άντρα μου που ούτε έγκυος είναι ούτε το τσιγαρο έκοψε:D

Τι κανεις Βούλα μου; ολα καλα με τη μπεμπα σου μπραβο! εμενα στην β επιπεδου ήταν 469! εγω οταν νιωσω να κλωτσαει στην ουρηθρα πρεπει να παω αμεσως.. και επειδη εχω και υγρα αρκετα νομιζω οτι κατουραω πανω μου:tongue:

Εμεις για δωματιο σκεφτομαστε τελικα το wallpaler. Θα βαλουμε και στο δωματιο του μεγαλου και στου μικρου. δε εχω δει ακομα \αλλα εχω καιρο. σε κανενα μηνα θα αποφασισω!

Εννοεις ταπετσαρια?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

μια και μου το ειπε ειπα να στο πω....:):)

θα διξει.......

αρχισα να φοβαμαι οταν θα γεννηθει ο μπεμπης και μετα.... οταν θα το θηλαζω, οταν θα το κανω μπανιο κτλ

Γιατι φοβασε Νικη μου; ολα αυτα είναι φυσιολογικα..ολες ζησαμε την πρώτη φορα και σιγα σιγα μαθαινεις και συνηθιζεις.. Οταν γεννησεις και ξυπνησει το μητρικο ενστικτο δεν θα φοβασε για τιποτα.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Σκεφτεσαι να το κανεις οπως την εικονα?

οχι καθολου!!! επειδη εχει πολλα σχεδια κ δεν θα μου αρεσει να τα βαλω ολα μαζι γιατι θα φαινεται μπερδεμενο θα τα βαζω ανα καποια πχ τα κλαδακια με τα πουλακια κ καποια λουλουδακια η το καστρο με πουλακια λουλουδακια θα δω πως θα το συνθεσω! ορεξη να εχεις παντως κ ολα ωραια θα τα κανεις!!!! ασε που μου αρεσει που δεν ειναι μονιμο γιατι βαριεμαι ευκολα κ θελω να αλλαζω.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Γιατι φοβασε Νικη μου; ολα αυτα είναι φυσιολογικα..ολες ζησαμε την πρώτη φορα και σιγα σιγα μαθαινεις και συνηθιζεις.. Οταν γεννησεις και ξυπνησει το μητρικο ενστικτο δεν θα φοβασε για τιποτα.

ελπιζω να εχεις δικαιο....:eek:

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Για τον τοιχο μιλαμε ναι..; wall paper μαλλον ναι η ταπετσαρια θα είναι:D:D

Αχχχ και εγω ηθελα.Ηταν το πρωτο που σκεφτηκα και εχει και απιστευτα σχεδια..Και φαινονται τοσο ωραια, λες και εισαι μεσα στο παραμυθι!Αλλα ειναι λιγο ακριβα αν εισαι σε ενοικια..Αν εχεις δικο σου σπιτι, αξιζει!Αλλα εγω μπορει σε ενα χρονο να εχω φυγει..Τζαμπα και βερεσε θα παει..

ναι λογικό, δεν ειναι;;;;;;

και φοβαμαι και την κουραση....

Λογικοτατο..Εγω σε καταλαβαινω γτ και εγω πρωταρα ειμαι..Αλλα εχει δικαιο η Αντωνια..Οταν θα τα παρουμε αγκαλια,ξαφνηκα θα ειμαστε ετοιμες για ολα!Και λαθη θα κανουμε, αλλα θα μαθουμε..Θα μας βοηθανε και οι δικοι μας..

Οσο για τον χρονο, πιστευω οτι δεν θα εχουμε πολυ και οτι πολλες φορες θα κλαιμε και απο τα νευρα μας, αλλα πως θα γινεται οταν ξυπνας, το πρωτο πραγμα που θα θελεις να βλεπεις να ειναι η φατσουλα του μωρου σου...???Ολα καλα θα ειναι..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

εχεις πολυ δικιο κ εγω φανταζομαι οτι με το δικο μου παιδι θα ειμαι εντελως αλλιως. κ εγω ετσι ημουν παντα βραδι εξω ποτακια τσιγαρακια. τωρα εχω παθει λιγο μεταλλαξη αλλα οκ! το μονο που θελω να κρατησω ειναι το να μην καπνισω ξανα.

εγω αυτο που φοβαμαι πολυ ειναι το θεμα ξεκουραση επειδη ειμαι πολυ του υπνου...παντα κοιμαμαι 8-9 ωρες την ημερα ακομα κ τωρα που ειμαι εντελως ξεκουραστη.. ελπιζω να με καταπληξω!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

οχι καθολου!!! επειδη εχει πολλα σχεδια κ δεν θα μου αρεσει να τα βαλω ολα μαζι γιατι θα φαινεται μπερδεμενο θα τα βαζω ανα καποια πχ τα κλαδακια με τα πουλακια κ καποια λουλουδακια η το καστρο με πουλακια λουλουδακια θα δω πως θα το συνθεσω! ορεξη να εχεις παντως κ ολα ωραια θα τα κανεις!!!! ασε που μου αρεσει που δεν ειναι μονιμο γιατι βαριεμαι ευκολα κ θελω να αλλαζω.

Ααα ωραια τοτε!Ετσι οπως λες θα ειναι πιο ωραιο..Δλδ με αυτα τα αυτοκολλητα θα κανεις διαφορετικες παραστασεις, αν καταλαβα καλα και οποτε θελεις, θα αλλαζεις τις παραστασεις!Μια χαρα...

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Σας αρεσαν οι μπορντουρες?Δεν μου ειπατε...και αν ναι, ποια περισσοτερο?

Κοριτσια..στο μυαλο μου μεσα ολα ειναι κουλουβαχατα!Παω για αλλο και καταλληγω σε αλλο και δεν μπορω να αποφασισω!:?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...