Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα Αντωνια κ Νικη!!! Αντωνια μου στο ρημαξε ο μικρος το λαπτοπ ε? πωπω θελει γερα νευρα το να κανεις παιδι! ελπιζω να φανω ανταξια κ να μην παθαινω υστερια! εσυ μενεις ψυχραιμη? μολις εφτιαξα ενα εσπρεσακι ντεκαφεινε κ το απολαμβανω!

καλημερα μαργαριτα μου... θα παω και εγω να φαω δημητριακα

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια,

σημερα ειναι η μερα του στρωσιματος να πω κι εγω καλο χειμωνα, απο φαγητο θα φτιαξω τορτιγιες με κοτοπουλο και το απογευμα θελω να κανω ενα τσουρεκι γεμιστο,

αχ πολυ ωραια τα αυτοκολλητα εγω ακομα ειμαι αναποφασιστη το ψαχνω ομως

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

δεν ξέρω σίγουρα.. αλλα ετσι υπολογιζω...

κάπου διαβασα ότι μολις περασει ο 6ος μήνας και φουσκώσει κιαλλο η μητρα, δεν θα ενοχλά πλέον την ουροδοχο κύστη.... αντε ποτε να ησυχασουμε.. είναι μεγαλη ταλαιπώρια... ειδικα αμα είναι να πας καπου εκτος σπιτιου...ρεζιλι να τρεχεις στην τουαλετα καθε τρεις και λίγο:D

εγκυες ειμαστε καλε όσες φορες και να παμε ειναι αναγκη,, αλλα ναι ειναι ταλαιπωρια ειδικά την νυχτα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

δεν ξέρω σίγουρα.. αλλα ετσι υπολογιζω...

κάπου διαβασα ότι μολις περασει ο 6ος μήνας και φουσκώσει κιαλλο η μητρα, δεν θα ενοχλά πλέον την ουροδοχο κύστη.... αντε ποτε να ησυχασουμε.. είναι μεγαλη ταλαιπώρια... ειδικα αμα είναι να πας καπου εκτος σπιτιου...ρεζιλι να τρεχεις στην τουαλετα καθε τρεις και λίγο:D

εμενα ρε κοριτσια δεν με ενοχλει καθολου η κυστη πια.. περιεργο ε? και ειμαι κ πιο πισω απο εσας.. κ να φανταστειτε ειχα τρομερη συχνοουρια μεχρι και τον 4ο

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημερα κοριτσια,

σημερα ειναι η μερα του στρωσιματος να πω κι εγω καλο χειμωνα, απο φαγητο θα φτιαξω τορτιγιες με κοτοπουλο και το απογευμα θελω να κανω ενα τσουρεκι γεμιστο,

αχ πολυ ωραια τα αυτοκολλητα εγω ακομα ειμαι αναποφασιστη το ψαχνω ομως

καλημερα Μελινα! τσουρεκι γεμιστο ε? προκομενη μας βγηκες εσυ! δεν εχω φτιαξει ποτε μου τσουρεκι γιατι ολοι λενε ειναι πολυ δυσκολο κ δεν σου πετυχαινει ευκολα.. βεβαια επειδη μου αρεσει τρελλα το τσακιζω συχνα ετοιμο!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!τι κάνετε; χτες δε τα πολυκαταφερα να μπω.. ο γιος μου εβγαλε όλα τα κουμπια του λαπτοπ και ειδα κιεπαθα μεχρι να τα βάλω. έσπασαν και κάποιοι σύδεσμοι ορισμένων πληκτρων και θέλει τεχνικο!

Δεν διαβασα τιποτα ακόμη..

Έφη τι νεα απο το γιατρο;

αντωνια μου ειλικρινα τι εκανες οταν βρηκες το λαπτοπ σε ετσι κατασταση;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

εγκυες ειμαστε καλε όσες φορες και να παμε ειναι αναγκη,, αλλα ναι ειναι ταλαιπωρια ειδικά την νυχτα....

Ναι το βραδυ είναι πολυ σπαστικο

εμενα ρε κοριτσια δεν με ενοχλει καθολου η κυστη πια.. περιεργο ε? και ειμαι κ πιο πισω απο εσας.. κ να φανταστειτε ειχα τρομερη συχνοουρια μεχρι και τον 4ο

Μαργαριτα μου μπηκες στον 6ο εσυ; αυτο που διαβασα έλεγε ότι εχεις συχνοουρια στις αρχες. μετα φευγει στον 6ο επανερχετε και μετα φευγει παλι... :confused::confused:

Καλημερα Αντωνια κ Νικη!!! Αντωνια μου στο ρημαξε ο μικρος το λαπτοπ ε? πωπω θελει γερα νευρα το να κανεις παιδι! ελπιζω να φανω ανταξια κ να μην παθαινω υστερια! εσυ μενεις ψυχραιμη? μολις εφτιαξα ενα εσπρεσακι ντεκαφεινε κ το απολαμβανω!

Μαργαριτα μου νομιζω είναι λογικο ορισμένες φορες να χανεις τον έλεγχο. σιγουρα δεν είναι σωστο να ξεσπας πανω στο μωρο αλλα αμα είναι το παιδι πολύ ζωηρο και εσυ νιώθεις πιεση απο παντου (δουλεια,σπιτι κτλ) χωρις να το θέλεις ξεσπας.... τις περισσότερες φορες μένω ψύχραιμη γιατι το λυπαμαι το καημένο αλλα αμα είμαι με τα νευρα μου και κανει κατι πολύ κακο σιγουρα θα ξεσπασω....ανθρωποι είμαστε κι εμεις τι να κανουμε:rolleyes:

Για το ψεσινο με το λαπτοπ του θύμωσα δεν φωναξα προσπαθησα να του εξηγησω με θυμωμένο ύφος αλλα δεν καταλαβαινει ακομα μωρε... μωρουλι είναι ακομα και αυτό...

Θα κανω και εγω ενα νες τωρα με την υσηχια μου!

Ποσους καφεδες πινετε τη ΄μέρα;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

αντωνια μου ειλικρινα τι εκανες οταν βρηκες το λαπτοπ σε ετσι κατασταση;

Σχεδον καθημερα του βαζω κινουμενα σχεδια στο δωματιο μου και μπενω στο μπανιο (στο δωματιο μου εχω μπανιο).. καθε φορα μια χαρα τα παμε.. ψες δεν ξέρω τι τον έπιασε σηκωθηκε ανοιξε το λαπτοπ που ήταν διπλα στο κρεβατι και εκανε την ζημια του.. δεν μπορεις να φανταστεις ποσο νευριασα αλλα ίσως να εφτεγα και εγω γιαυτο δεν ήθελα να του θυμωσω πολυ:confused:.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ναι το βραδυ είναι πολυ σπαστικο

Μαργαριτα μου μπηκες στον 6ο εσυ; αυτο που διαβασα έλεγε ότι εχεις συχνοουρια στις αρχες. μετα φευγει στον 6ο επανερχετε και μετα φευγει παλι... :confused::confused:

Μαργαριτα μου νομιζω είναι λογικο ορισμένες φορες να χανεις τον έλεγχο. σιγουρα δεν είναι σωστο να ξεσπας πανω στο μωρο αλλα αμα είναι το παιδι πολύ ζωηρο και εσυ νιώθεις πιεση απο παντου (δουλεια,σπιτι κτλ) χωρις να το θέλεις ξεσπας.... τις περισσότερες φορες μένω ψύχραιμη γιατι το λυπαμαι το καημένο αλλα αμα είμαι με τα νευρα μου και κανει κατι πολύ κακο σιγουρα θα ξεσπασω....ανθρωποι είμαστε κι εμεις τι να κανουμε:rolleyes:

Για το ψεσινο με το λαπτοπ του θύμωσα δεν φωναξα προσπαθησα να του εξηγησω με θυμωμένο ύφος αλλα δεν καταλαβαινει ακομα μωρε... μωρουλι είναι ακομα και αυτό...

ε μωρακι ειναι ναι εχεις διακιο αλλα πρεπει να μαθει απο τωρα γιατι αν οχι μετα θα ειναι αργα. καλα εκανες που δεν του φωναξες αλλα του εξηγησες με θημωμενο υφος σιγα σιγα θα καταλαμβαινει...

εγω δεν πινω καθολου καφεδες ουτε παλια επινα.. δεν μου αρεσουν.. προτιμαω μια ζεστη σοκολατα:tongue:

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!Τι κανετε???Σαββατο σημερα και ειμαι μονη στη δουλειααα!Γιουπι...Αυτη την εβδομαδα ηρθε και η αφεντικινα απο Αθηνα και εκανε ακομα πιο δυσκολα τα πραγματα!!

Την Τεταρτη πηγα και εγω για β' επιπεδου..

510γρ. η μπουμπουκα!!Οοοολα μου ειπε ειναι αψογα!Και ο πλακουντας δεν θα μου δημιουργησει κανενα προβλημα ειπε..Αντε να δουμε!Η καλη μου ανοιγολεινε συνεχεια το στομα και εβγαζε την γλωσσα εξω!Μας εβγαλε και μια φωτο με ανοιχτο το στομα σε 4d!Την κοιταω συνεχεια και νομιζω οτι...μου μοιαζει!χεχε

Τη Δευτερα εχω ραντεβου στο γιατρο μου..!

Δεν εχω διαβασει τιποτα..Το μονο που διαβασα ειναι αυτο που λετε για την ουρηθρα!Εγω θα σας πω, οτι οταν ειμαι στη δουλεια, καθομαι στη καρεκλα και κλωτσαει..εκει τα βλεπω ολα!Δεν ξερω που στο καλο βαραει, αλλα στιγμιαια νιωθω οτι θελω να κατυρησω πανω μου..Κραταει ομως πολυ λιγο, σε καθε κλωτσια..Καποιες φορες βαραει και το εντερο..Αλλα μαλλον φυσιολογικο θα ειναι..Εμενα το κεφαλι ηταν ελαχιστα πιο πανω απο τον αφαλο και τα ποδια φταναν πολυυυ χαμηλα.Αρα αυτο θα ειναι..

Δεν ξερω αν εχετε αποφασισει τι θελετε να κανετε στο δωματιο αλλα βρηκα μια σελιδα και μου φαινεται οτι εχει πραματα πολυ οικονομικα..Ριξτε μια ματια..

http://www.wallartstickers.gr/main.php?s=0&c=10&d=4&f=10#view-zone-product

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!Τι κανετε???Σαββατο σημερα και ειμαι μονη στη δουλειααα!Γιουπι...Αυτη την εβδομαδα ηρθε και η αφεντικινα απο Αθηνα και εκανε ακομα πιο δυσκολα τα πραγματα!!

510γρ. η μπουμπουκα!!Οοοολα μου ειπε ειναι αψογα!Και ο πλακουντας δεν θα μου δημιουργησει κανενα προβλημα ειπε..Αντε να δουμε!Η καλη μου ανοιγολεινε συνεχεια το στομα και εβγαζε την γλωσσα εξω!Μας εβγαλε και μια φωτο με ανοιχτο το στομα σε 4d!Την κοιταω συνεχεια και νομιζω οτι...μου μοιαζει!χεχε

Δεν εχω διαβασει τιποτα..Το μονο που διαβασα ειναι αυτο που λετε για την ουρηθρα!Εγω θα σας πω, οτι οταν ειμαι στη δουλεια, καθομαι στη καρεκλα και κλωτσαει..εκει τα βλεπω ολα!Δεν ξερω που στο καλο βαραει, αλλα στιγμιαια νιωθω οτι θελω να κατυρησω πανω μου..Κραταει ομως πολυ λιγο, σε καθε κλωτσια..Καποιες φορες βαραει και το εντερο..Αλλα μαλλον φυσιολογικο θα ειναι..Εμενα το κεφαλι ηταν ελαχιστα πιο πανω απο τον αφαλο και τα ποδια φταναν πολυυυ χαμηλα.Αρα αυτο θα ειναι..

Δεν ξερω αν εχετε αποφασισει τι θελετε να κανετε στο δωματιο αλλα βρηκα μια σελιδα και μου φαινεται οτι εχει πραματα πολυ οικονομικα..Ριξτε μια ματια..

βουλα μου πολύ ωραια τα νεα σου, μεγαλωνουν τα μωρουλια μας....

σκεφτομουνα κι εγω που χαθηκες...

και μενα ανοιγοκλεινε συνεχεια το στομα του και μου ειπε η γιατρός η πολύ μουρμουρης θα είναι η πολύ κλαψιαρης,,, τι μας περιμενει αραγε;;;:shock::P:p

yiORT7o.jpgwYStp3.png

οχι δεν μπηκα ακομα στον 6ο καθε 25 αλλαζω μηνα οποτε κοντοζυγωνει.

μπραβο ρε κοριτσακι μου που κρατας ψυχραιμια οσο γινεται! αυτο το θεμα θελω πολυ και εγω να το κανω σωστα. δεν μπορω καθολου τα παιδια που τσιριζουν συνεχεια ασ πουμε. αυτο δεν ξερω αν θα το αντιμετωπισω ηρεμα... δεν ξερω μωρε ολα ειναι αγνωστα τωρα... οταν μπεις στο χορο..χορευεις!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

βουλα μου πολύ ωραια τα νεα σου, μεγαλωνουν τα μωρουλια μας....

σκεφτομουνα κι εγω που χαθηκες...

και μενα ανοιγοκλεινε συνεχεια το στομα του και μου ειπε η γιατρός η πολύ μουρμουρης θα είναι η πολύ κλαψιαρης,,, τι μας περιμενει αραγε;;;:shock::P:p

ααα για καλο μου το ειπες?εμεις ειπαμε μπας και γινει τραγουδιστρια..:tongue:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

μπραβο για την β επιπεδου!!!! φανταζομαι τρελαθηκες που ειδες τη μικρη!!!! εμενα δεν με ενοχλει η μικρη οταν κουνιεται κλωτσαει...κ αυτη τη στιγμη παλι κλωτσαει! χαμηλα στην κοιλια το νιωθω.. με ενοχλει μονο λιγο οταν θελω να κοιμηθω κ χτυπιεται! αλλα χαιρομαι κιολας γιατι νιωθω σιγουρια! μου φαινεται απιστευτο που σε λιγο καιρο θα εχουμε τα πλασματακια μας κοντα μας..εγω για το δωματιο σκεφτομαι αυτο http://www.amazon.co.uk/FunToSee-Princess-Make-Over-Removable-Stickers/dp/B0036TGYP2/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1319227909&sr=8-5 αλλα δεν εχω καταληξει στανταρ ακομα. προς το παρον κραταω ιδεες που μου αρεσουν!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ααα για καλο μου το ειπες?εμεις ειπαμε μπας και γινει τραγουδιστρια..:tongue:

μια και μου το ειπε ειπα να στο πω....:):)

θα διξει.......

αρχισα να φοβαμαι οταν θα γεννηθει ο μπεμπης και μετα.... οταν θα το θηλαζω, οταν θα το κανω μπανιο κτλ

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...