Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , kate82 είπε:

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

Ο συγκεκριμένος στον εντελώς φυσικό δε δίνει απολύτως τπτ. Μονο στον φυσικό τροποποιημένο. Ανάλογα πως βγαίνουν οι αιματολογικές.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελευθερια μου ευχαριστω για τις ευχες σου!!Μια παστούλα θα την τσάκιζα κ γω ευχαριστως αλλα κρατιεμαι γιατι με τα διδυμα με βλεπω να πηγαινω στο μητερα με γερανο,,,χεχε!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!τι κάνετε; χτες δε τα πολυκαταφερα να μπω.. ο γιος μου εβγαλε όλα τα κουμπια του λαπτοπ και ειδα κιεπαθα μεχρι να τα βάλω. έσπασαν και κάποιοι σύδεσμοι ορισμένων πληκτρων και θέλει τεχνικο!

Δεν διαβασα τιποτα ακόμη..

Έφη τι νεα απο το γιατρο;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εμενα παλι γιατι με ενοχλει οταν κουνιεται? τα βραδυα πλεον δεν με αφηνει να κοιμηθω και πραγματικα δεν μου ειναι και πολυ ευχαριστο οταν το νιωθω..γιατι συμβαινει αυτο? ααα και κατι ακομα την νιωθω παρα πολυ χαμηλα στα γεννετικα μου οργανα σχεδον στην ουρηθρα..και με ενοχλει αφανταστα λες να εχει να κανει με τον τραχηλο μου?

Ετσι ακριβως νιώθω και εγω....δεν μπορω να πω ότι με ενοχλει οταν κουνιετε, αντιθέτως το απολαμβάνω και κοιμαμαι κιολας. προσεξα ομως ότι συνηθως τον νιωθω τις ίδιες ώρες...και υπολογισα ότι αυτες τις ώρες θα ξυπνά και όταν γεννηθεί.. για να δούμε....

Παντως Ποπη μου στο σημειο που δίνω έμφαση βρίσκομαι ακριβως στην ίδια κατασταση.. αφού μερικες φορες νομιζω ότι έχω διαστολη και θα πεσει το μωρο απο κάτω.. ωρες ωρες είναι πολύ άσχημη αίσθηση όντως....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

εγω υπαρχουν στιγμες που δεν μπορω όταν με κλοτσαει στην ουρηθρα, κατουριεμαι αφανταστα... οταν πηγαμε στη γιατρο αυτό εκανε και με ρωτησε αν το νιωθω....

δηλαδη μπορει τις ωρες που κουνιεται τωρα(δηλ που δεν κοιμαται) να ξυπνά μετα;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

καλα αντωνια μου εσυ;

ναι πρωινός τύπος εγω....:P:p

καλα και εγω.. εφαγα το προγευμα μου και θα αρχισω καθαριότητα΄. ο αντρας μου σημερα δε θα παει στη δουλεια και ετσι θα κανει τις βεράντες και τον κήπο και θα με βοηθήσει με τις ντουλάπες. θελω να αρχισω να κετεβαζω χειμερινα σιγα σιγα...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εγω υπαρχουν στιγμες που δεν μπορω όταν με κλοτσαει στην ουρηθρα, κατουριεμαι αφανταστα... οταν πηγαμε στη γιατρο αυτό εκανε και με ρωτησε αν το νιωθω....

δηλαδη μπορει τις ωρες που κουνιεται τωρα(δηλ που δεν κοιμαται) να ξυπνά μετα;;;

δεν ξέρω σίγουρα.. αλλα ετσι υπολογιζω...

κάπου διαβασα ότι μολις περασει ο 6ος μήνας και φουσκώσει κιαλλο η μητρα, δεν θα ενοχλά πλέον την ουροδοχο κύστη.... αντε ποτε να ησυχασουμε.. είναι μεγαλη ταλαιπώρια... ειδικα αμα είναι να πας καπου εκτος σπιτιου...ρεζιλι να τρεχεις στην τουαλετα καθε τρεις και λίγο:D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα κορίτσια!τι κάνετε; χτες δε τα πολυκαταφερα να μπω.. ο γιος μου εβγαλε όλα τα κουμπια του λαπτοπ και ειδα κιεπαθα μεχρι να τα βάλω. έσπασαν και κάποιοι σύδεσμοι ορισμένων πληκτρων και θέλει τεχνικο!

Δεν διαβασα τιποτα ακόμη..

Έφη τι νεα απο το γιατρο;

Καλημερα Αντωνια κ Νικη!!! Αντωνια μου στο ρημαξε ο μικρος το λαπτοπ ε? πωπω θελει γερα νευρα το να κανεις παιδι! ελπιζω να φανω ανταξια κ να μην παθαινω υστερια! εσυ μενεις ψυχραιμη? μολις εφτιαξα ενα εσπρεσακι ντεκαφεινε κ το απολαμβανω!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλα και εγω.. εφαγα το προγευμα μου και θα αρχισω καθαριότητα΄. ο αντρας μου σημερα δε θα παει στη δουλεια και ετσι θα κανει τις βεράντες και τον κήπο και θα με βοηθήσει με τις ντουλάπες. θελω να αρχισω να κετεβαζω χειμερινα σιγα σιγα...

καλα θα κανετε.. εχει αρχίσει και χειμωνιάζει... καλυτερα... :P:p:p

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...