Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

margo μου καλημερα!εγω σημερα εχω τα γενεθλια μου κ κλεινω τα 28...

Χρόνια πολλά! Να τα εκατοστήσεις και με ένα γερό μωράκι στην αγκαλίτσα σου!!!:-)

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω για την αυχενική πλήρωση 80 ευρώ και την έκανα στη γιατρό μου. Για την papp-a δεν πλήρωσα τπτ γιατί μου την έγραψε στο βιβλιάριο (δημοσίου).

Γενικά δεν έχω ταλαιπωρηθεί με τις εξετάσεις (τα καλά του δημοσίου). Μια φίλη μου στο ΙΚΑ τρέχει μια στο ένα ΙΚΑ για τη μια εξέταση, μια στο νοσοκομείο για την άλλη και πάει λέγοντας. Σουρωτήρι την κανανε για το προγεννητικό.

LXEWp2.png

Aκομη τα αποτελεσματα του papp-a!Αυριο μου ειπαν την ιδια ωρα.

Οταν ειχα κανει την αυχενικη στην Αθηνα παντα και τις 2 φορες ευγαινε σε 2 μερες.Τωρα εδω στο νησι περιμενω πανω απο 1 εβδομαδα!!:mad:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου για τις ευχες!!!Ευχομαι τα καλυτερα κ για εσας κ να εχουμε ολες υγιη μωρακια!!!

Μολις τελειωσα το γλυκακι μου...Σαβουαγιαρ,κρεμα ζαχαροπλαστικης, σαντιγυ κ ανανα!!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Aκομη τα αποτελεσματα του papp-a!Αυριο μου ειπαν την ιδια ωρα.

Οταν ειχα κανει την αυχενικη στην Αθηνα παντα και τις 2 φορες ευγαινε σε 2 μερες.Τωρα εδω στο νησι περιμενω πανω απο 1 εβδομαδα!!:mad:

εχει και τα καλα της η πρωτευουσα!!! υπομονη! ελπιζω να ειναι ολα τελεια!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου για τις ευχες!!!Ευχομαι τα καλυτερα κ για εσας κ να εχουμε ολες υγιη μωρακια!!!

Μολις τελειωσα το γλυκακι μου...Σαβουαγιαρ,κρεμα ζαχαροπλαστικης, σαντιγυ κ ανανα!!!

μιαμ μιαμ! και εγω ολο τετοια γλυκακια φτιαχνω!!! απλα μου αρεσει απο πανω μερικες φορες να βαζω κ ζελε ανανα!

εγω εφτιαξα γιουβετσι σημερα κ χαλβα σιμιγδαλενιο!!! εχω φαει για μεσημερι και θελω κ αλλο!!!! πωπω ρε κοριτσια ναυτια ξεναυτια μου εχει ανοιξει για τα καλα η ορεξη λεμε!!! παω να φαω ενα ροδακινο μιας και ο αντρουλης μου χτες τσακισε ολα τα σταφυλια!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Εγω περυσι ειχα κανει την αυχενικη και το papp-a δωρεαν,στο Αλεξανδρα(γραμμενα σε βιβλιαριο του δημοσιου),φετος δεν ξερω ακομα που θα με παει ο γιατρος μου εδω πανω.Οταν λετε κοριτσια οτι σας την εκανε ο γιατρος σας την αυχενικη,δηλαδη στο ιατρειο του?σαν εναν απλο υπερυχο?ξερουν ολοι οι γιατροι να ''διαβαζουν'' την αυχενικη?γιατι και εμενα αυτος ειπε θα μου την κανει........................

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

μιαμ μιαμ! και εγω ολο τετοια γλυκακια φτιαχνω!!! απλα μου αρεσει απο πανω μερικες φορες να βαζω κ ζελε ανανα!

εγω εφτιαξα γιουβετσι σημερα κ χαλβα σιμιγδαλενιο!!! εχω φαει για μεσημερι και θελω κ αλλο!!!! πωπω ρε κοριτσια ναυτια ξεναυτια μου εχει ανοιξει για τα καλα η ορεξη λεμε!!! παω να φαω ενα ροδακινο μιας και ο αντρουλης μου χτες τσακισε ολα τα σταφυλια!!!!!

Εγω εφτιαξα κοτοσουπα,μουρλια ητανε!Στα γλυκα δεν ειμαι πολυ καλη ρε γμτ!Οσο για τα φρουτα ενω πρεπει να τρωω,το ξερω,το ψυγειο ειναι γεματο και εγω δεν λεω να τα πλησιασω.Ευτυχως που φτιαχνω την φρουτοκρεμα του μικρου καθε πρωι και δεν τα πεταω................Δεν ξερω τι εχω παθει,δεν με τραβανε καθολου αυτη τη στιγμη!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εγω περυσι ειχα κανει την αυχενικη και το papp-a δωρεαν,στο Αλεξανδρα(γραμμενα σε βιβλιαριο του δημοσιου),φετος δεν ξερω ακομα που θα με παει ο γιατρος μου εδω πανω.Οταν λετε κοριτσια οτι σας την εκανε ο γιατρος σας την αυχενικη,δηλαδη στο ιατρειο του?σαν εναν απλο υπερυχο?ξερουν ολοι οι γιατροι να ''διαβαζουν'' την αυχενικη?γιατι και εμενα αυτος ειπε θα μου την κανει........................

Εγώ στο ιατρείο της την έκανα σαν υπέρυχος ήταν, αλλά κράτησε περισσότερο. Μας βοήθησε και το φασολάκι που κοιμότανε και είχε καλή θέση για όλες τις μετρήσεις που έκανε. Βγήκαν καλά και τα αποτελέσματα του papp-a, η αυχενική 1,4 οπότε όλα καλά. Και η αδερφή μου στο ιατρείο του γιατρού της την έκανε και γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

LXEWp2.png

Διαφημίσεις

οχι δεν ειναι ολοι οι γιατροι αρκετα εμπειροι για να κανουν την συγκεκριμενη εξεταση. Υπαρχει και μια λιστα με τους πιστοποιημενους ιατρους αλλα δεν θυμαμαι που την ειχα διαβασει. αν εμπιστευεσαι τον γιατρο σου κανε οτι σου λεει εμενα ομως μονος του μου ειπε οτι θα την κανω αλλου, γιατι ειναι εξεταση μεγαλης λεπτομερειας κ πρεπει να εχει πολυ καλο υπερηχο (και φυσικα την πιστοποιηση!)

εγω θα την κανω εδω http://www.fetus.gr/index.php?pathID=1_1697_1915

ειναι πιστοποιημενο κεντρο και το εμπιστευεται ο γιατρος μου.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

sophie jolie,χρόνια σου πολλά!!!!! Εύχομαι με ένα γερό μωράκι!!!!

Κορίτσια μόλις γύρισα είμαι στο σπιτάκι μου!!! Τέλος οι διακοπούλες για φέτος!!!

Πείτε μου λίγο τι νέα έχασα??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόλις κατέβηκα απο την ζυγαριά!!!Αυτό ήταν πρέπει να κάνω δίαιτα... Πήρα 4 κιλά σχεδόν...Σε 2βδομάδες!!Αλλά μιλάμε για πολύ φαΐ και ύπνο ρε!!!Πανικός με έπιασε!!!

Και όσο για την κοιλιά μου η Μαργκο με ρώτησε???Μόνο φαίνεται ρε κοπελιά!!! Σαν να έχω κλέψει καρπούζι είμαι!!χα χα!!!!

Να σας πώ και το άλλο απο το πολύ περπάτημα που έριξα αυτές τις δυο βδομάδες και την ζέστη και τα πήγαινε έλα,έχουν πρηστεί τα πόδια μου... Είναι νορμάλ????

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόλις κατέβηκα απο την ζυγαριά!!!Αυτό ήταν πρέπει να κάνω δίαιτα... Πήρα 4 κιλά σχεδόν...Σε 2βδομάδες!!Αλλά μιλάμε για πολύ φαΐ και ύπνο ρε!!!Πανικός με έπιασε!!!

Και όσο για την κοιλιά μου η Μαργκο με ρώτησε???Μόνο φαίνεται ρε κοπελιά!!! Σαν να έχω κλέψει καρπούζι είμαι!!χα χα!!!!

Να σας πώ και το άλλο απο το πολύ περπάτημα που έριξα αυτές τις δυο βδομάδες και την ζέστη και τα πήγαινε έλα,έχουν πρηστεί τα πόδια μου... Είναι νορμάλ????

Πώπω! Έτσι είναι οι διακοπές. Καλό φαί και ύπνος. Πρέπει να προσέχουμε πολύ γιατί όσο περνάει ο καιρός θα παίρνουμε τα κιλά πολύ γρήγορα. Όσο για το πρήξιμο δεν ξέρω αν είναι νορμάλ ρώτα και το γιατρό σου. Μπορεί να πρέπει να περιορίσεις το αλάτι για παράδειγμα.

Jfnqp3.png

Κι εγώ ξέρω ότι δεν είναι εκπαιδευμένοι όλοι οι γιατροί για αυτού του είδους τον υπέρηχο. Κι εμένα ο γιατρός μου μου είπε να την κάνω αλλού.

Jfnqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...