Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , kate82 είπε:

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

Ο συγκεκριμένος στον εντελώς φυσικό δε δίνει απολύτως τπτ. Μονο στον φυσικό τροποποιημένο. Ανάλογα πως βγαίνουν οι αιματολογικές.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα κοριτσαρες! τοση ωρα διαβαζα αυτα που γραφατε! Γεωργια μου καλη η ιδεα με τη ζυγαρια? λες και εγω να την πεταξω απο το μπαλκονι να ξεμπερδευω???

απο διακοσμηση εμενα αυτο μου αρεσε περισσοτερο απο οσα βαλατε

http://www.funtosee.co.uk/stickers-for-babies/princess/funtosee-princess-room-makeover-kit και λεω να το παρω οταν ερθει η ωρα. ξερετε ποσο θα μου ερθει τελικα? η αποστολη ειναι δωρεαν?

Μαργαρίτα εγώ το έβαλα. Αν θες να το παραγγείλεις θα μου πεις να το ψάξω από αλλού. Εδώ είναι ακριβό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πονας????:confused:

Δεν ξερω.... εγω χαιρομαι παντως να την καταλαβαινω και μαλιστα την σκουνταω κ αντιδραει!!τρελλενομαι!!!

πως να το περιγραψω ??οχι πονος οπως οταν χτυπαμε,,πονος ενοχληση να το πω..??:rolleyes: ενα παραξενο πραγμα αλλα το σιγουρο ειναι οτι δεν με ευχαριστει οταν με χτυπαει...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

πως να το περιγραψω ??οχι πονος οπως οταν χτυπαμε,,πονος ενοχληση να το πω..??:rolleyes: ενα παραξενο πραγμα αλλα το σιγουρο ειναι οτι δεν με ευχαριστει οταν με χτυπαει...

περιεργο ρε συ!!θα πρεπε να το περιμενεις με αγωνια..μπορει βεβαια να σε βρισκει καπου με το χτυπημα κ να νιωθεις αβολα... Το καλο ειναι οτι το νιωθεις ομως κ ολα καλα!!!!:D

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

περιεργο ρε συ!!θα πρεπε να το περιμενεις με αγωνια..μπορει βεβαια να σε βρισκει καπου με το χτυπημα κ να νιωθεις αβολα... Το καλο ειναι οτι το νιωθεις ομως κ ολα καλα!!!!:D

ναι!! και μου φαινεται οτι θα βγει και ζωηρη γιατι οταν ξεκιναει να χτυπαει δεν σταματαει δλδ τα χτυπηματα της μπορει να ειναι και συνεχομανα για καμια ωρα ισως και για αυτο να με ενοχλει..εσενα καθε ποσο ειναι η συχνοτητα που σε χτυπαει?? παντως την αλλη βδομαδα στην β επιπεδου που θα κανω θα το αναφερω αυτο να δω τι θα μου πουν:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

εμενα παλι γιατι με ενοχλει οταν κουνιεται? τα βραδυα πλεον δεν με αφηνει να κοιμηθω και πραγματικα δεν μου ειναι και πολυ ευχαριστο οταν το νιωθω..γιατι συμβαινει αυτο? ααα και κατι ακομα την νιωθω παρα πολυ χαμηλα στα γεννετικα μου οργανα σχεδον στην ουρηθρα..και με ενοχλει αφανταστα λες να εχει να κανει με τον τραχηλο μου?

μάλλον ειναι τα ποδαρακια της προς τα κατω! και μενα ετσι ειναι ακομα!!! και με κλωτσαει στην κυστη!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

μάλλον ειναι τα ποδαρακια της προς τα κατω! και μενα ετσι ειναι ακομα!!! και με κλωτσαει στην κυστη!

εκει ακριβως το βρηκες το σημειο αναστασια μου!!

B4Itp2.png

Καλησπέρα κορίτσια ξέκλεψα λίγο χρόνο χιχι.Έφη μου όλα καλά με τον μπέμπη σου ε σωστό παληκάρι πως μεγαλώνουν βρε παιδάκι μου άντε με το καλό!Όσο για τις κρέμες εγω χρησιμοποιώ αμυγδαλέλαιο από μαγαζί με φυτικά δε μυρίζει τίποτα και δε λαδώνει.Βαζελίνη έβαζα για λίγο στην πρώτη εγκυμοσύνη και μου έβαλε τις φωνές ότι είναι παράγωγο πετρελαίου.Μαργαρίτα άκουσα για ένα μεγάλο μαγαζί στον Κηφισό αλλά θέλω να το δω πριν σας πω καμια βλακεία μου είπανε έχει όλες τις μάρκες και τιμές τέλειες.Επίσης τα empoli outlet έχουν καλά stock και ρουχαλάκια και σεντονάκια κτλ.Αυτά από μένα πάω στους άντρες πριν σπάσουν το σπίτι.Φιλιά

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλησπέρα κορίτσια ξέκλεψα λίγο χρόνο χιχι.Έφη μου όλα καλά με τον μπέμπη σου ε σωστό παληκάρι πως μεγαλώνουν βρε παιδάκι μου άντε με το καλό!Όσο για τις κρέμες εγω χρησιμοποιώ αμυγδαλέλαιο από μαγαζί με φυτικά δε μυρίζει τίποτα και δε λαδώνει.Βαζελίνη έβαζα για λίγο στην πρώτη εγκυμοσύνη και μου έβαλε τις φωνές ότι είναι παράγωγο πετρελαίου.Μαργαρίτα άκουσα για ένα μεγάλο μαγαζί στον Κηφισό αλλά θέλω να το δω πριν σας πω καμια βλακεία μου είπανε έχει όλες τις μάρκες και τιμές τέλειες.Επίσης τα empoli outlet έχουν καλά stock και ρουχαλάκια και σεντονάκια κτλ.Αυτά από μένα πάω στους άντρες πριν σπάσουν το σπίτι.Φιλιά

Γεωργια γεια σου..Εσυ ειπες για κρητικο μαγαζι?Πως το λενε?Ρακομπερδεματα?Εχει ωραιο φαγακι?Ειναι ακριβο?δηλαδη ποσο παει το ατομο ?κανενα 20ευρω?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Γεωργια γεια σου..Εσυ ειπες για κρητικο μαγαζι?Πως το λενε?Ρακομπερδεματα?Εχει ωραιο φαγακι?Ειναι ακριβο?δηλαδη ποσο παει το ατομο ?κανενα 20ευρω?

Γεια σου Σοφάκι!Ναι η Γεωργια ειπε για ενα...εχει κ σάιτ στο ιντερνετ κ φαινεται φτηνο!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Γεια σου Σοφάκι!Ναι η Γεωργια ειπε για ενα...εχει κ σάιτ στο ιντερνετ κ φαινεται φτηνο!

Γεια σου Λαμπρινη μου!Χρονια σας πολλα για εχθες !!να ειστε παντα αγαπημενοι κ ευτυχισμενοι με τα παιδακια σας!!!Αληθεια ειναι φτηνο?εμεις εχουμε συνηθισει να πληρωνουμε 20 ευρω το ατομο τουλαχιστον...δεν ειναι κ λιγα γι'αυτο ρωταω...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Γεια σου Λαμπρινη μου!Χρονια σας πολλα για εχθες !!να ειστε παντα αγαπημενοι κ ευτυχισμενοι με τα παιδακια σας!!!Αληθεια ειναι φτηνο?εμεις εχουμε συνηθισει να πληρωνουμε 20 ευρω το ατομο τουλαχιστον...δεν ειναι κ λιγα γι'αυτο ρωταω...

Ευχαριστούμε!!!Λεει στο σάιτ 12-14 ευρω το ατομο..Η Γεωργια που εχει παει θα μας πει καλυτερα αν ειναι και νοστιμα...αλλα απ'ο τι καταλαβα ειναι κ νοστιμα και φτηνα..:)

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

για πες νικη που την βρηκες την μουσικη? απο το νετ η την αγορασες? και εμενα παντως κανει τουμπες ολη μερα! απιστευτο να μεγαλωνει ενα πλασματακι μεσα μας! το ενιωσε κ ο αντρας μου κ ξετρελαθηκε! δηλαδη το μωρο κανει πιο πολλα με τη μουσικη?

απο το νετ μαργαριτα μου....

εμενα πάντος κανει χορευει σαν τρελο.....:):):)

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

εμενα παλι γιατι με ενοχλει οταν κουνιεται? τα βραδυα πλεον δεν με αφηνει να κοιμηθω και πραγματικα δεν μου ειναι και πολυ ευχαριστο οταν το νιωθω..γιατι συμβαινει αυτο? ααα και κατι ακομα την νιωθω παρα πολυ χαμηλα στα γεννετικα μου οργανα σχεδον στην ουρηθρα..και με ενοχλει αφανταστα λες να εχει να κανει με τον τραχηλο μου?

κ εμενα Καλλιοπη μια μερα με ειχε ενοχλησει που κουνιοταν συνεχεια κ ηταν βραδι. δεν μπορουσα να κοιμηθω.. ολα αυτα μεσα στο προγραμμα ειναι βρε! μερικες φορες ισως να μην ειναι ευχαριστο το συναισθημα αλλα οταν το καλοσκεφτεις δεν μπορεις να μην χαμογελασεις....

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...