Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Συγκεκριμένα μου είπε πως orgalutran δε δίνει γενικά στο φυσικό εντελώς κύκλο. Στο προηγούμενο κέντρο μου έδιναν.

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

όπως νιώθει η καθεμια μας μαργαρίτα μου,,, η καθενας εχει τις παραξενιες του πόσοο μάλλον στη εγκυμοσύνη...

απλά εγω ρώτησα γιατί ξέρω ότι τέτοιες μουσικεσ κανου καλό, εμενα πάντως με ηρεμή και τρελενομαι να νιώθω το μπέμπη τόσο έντονα. ο αντρας μου το πρωι με παρακάλαγε να ξαναβάλω τη μουσική γιατί είχε τρελαθεί κα αυτός απο το μπέμπη...

για πες νικη που την βρηκες την μουσικη? απο το νετ η την αγορασες? και εμενα παντως κανει τουμπες ολη μερα! απιστευτο να μεγαλωνει ενα πλασματακι μεσα μας! το ενιωσε κ ο αντρας μου κ ξετρελαθηκε! δηλαδη το μωρο κανει πιο πολλα με τη μουσικη?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

γεια σας κοριτσια ηρθα και εγω...σχετικα με τις θηλες που λετε εμενα το στηθος μου μεγαλωσε παρα πολυ απο 2αρι ενισχυμενο που φορουσα τωρα πηγα 5αρι και η θηλες μου εχουν γινει τεραστιες και πολυ στητες προς τα εξω..αλλα με πονανε πολυ ακομα δεν τις κανω τπτ αν και η φαρμακοποιος μου ειπε να ξεκινησω να τις αποστειρωνω,,αλλα νομιζω ειναι πολυ νωρις ακομα.

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

για πες νικη που την βρηκες την μουσικη? απο το νετ η την αγορασες? και εμενα παντως κανει τουμπες ολη μερα! απιστευτο να μεγαλωνει ενα πλασματακι μεσα μας! το ενιωσε κ ο αντρας μου κ ξετρελαθηκε! δηλαδη το μωρο κανει πιο πολλα με τη μουσικη?

οντως απιστευτο μαργαριτα!!!!!! παρτε και ενα ραδιο για τα μωρακια!!!!

http://www.babyradio.gr/_mediaPlayer/index2.php

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια ηρθα και εγω...σχετικα με τις θηλες που λετε εμενα το στηθος μου μεγαλωσε παρα πολυ απο 2αρι ενισχυμενο που φορουσα τωρα πηγα 5αρι και η θηλες μου εχουν γινει τεραστιες και πολυ στητες προς τα εξω..αλλα με πονανε πολυ ακομα δεν τις κανω τπτ αν και η φαρμακοποιος μου ειπε να ξεκινησω να τις αποστειρωνω,,αλλα νομιζω ειναι πολυ νωρις ακομα.

Εμένα στην αρχη με πονούσε το στηθος τωρα νομίζω ειναι το ιδιο αλλα λιγο πιο μεγαλο...ενα νουμερο πανω...

Ο γιατρός μου,μου ειπε να παρω μια κρεμα για να βαζω στις θηλες.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

εμενα παλι γιατι με ενοχλει οταν κουνιεται? τα βραδυα πλεον δεν με αφηνει να κοιμηθω και πραγματικα δεν μου ειναι και πολυ ευχαριστο οταν το νιωθω..γιατι συμβαινει αυτο? ααα και κατι ακομα την νιωθω παρα πολυ χαμηλα στα γεννετικα μου οργανα σχεδον στην ουρηθρα..και με ενοχλει αφανταστα λες να εχει να κανει με τον τραχηλο μου?

B4Itp2.png

εμενα παλι γιατι με ενοχλει οταν κουνιεται? τα βραδυα πλεον δεν με αφηνει να κοιμηθω και πραγματικα δεν μου ειναι και πολυ ευχαριστο οταν το νιωθω..γιατι συμβαινει αυτο? ααα και κατι ακομα την νιωθω παρα πολυ χαμηλα στα γεννετικα μου οργανα σχεδον στην ουρηθρα..και με ενοχλει αφανταστα λες να εχει να κανει με τον τραχηλο μου?

οχι ρε συ δεν νομιζω να ειναι απο τον τραχηλο!! Κι εγω καμια φορα χαμηλα την νιωθω και σαν να πιεζει την ουρηθρα..οπως χτες ας πουμε που πηγα σε 1 ωρα 4 φορες τουαλετα!!!!! Αυτα ετσι πως γυρνιούνται στην κοιλια τωρα που ακομα εχουν χωρο τα νιώθουμε παντού βρε!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

και κάτι άλλο εγω αρχισα να βγάζω απο το στηθος μου το πυαρ η πρωτογαλα, βγάζετε και εσεις η ακομα;

αντε βρε! βγαινει ετσι απο μονο του η πρεπει να το πιεσεις?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

οχι ρε συ δεν νομιζω να ειναι απο τον τραχηλο!! Κι εγω καμια φορα χαμηλα την νιωθω και σαν να πιεζει την ουρηθρα..οπως χτες ας πουμε που πηγα σε 1 ωρα 4 φορες τουαλετα!!!!! Αυτα ετσι πως γυρνιούνται στην κοιλια τωρα που ακομα εχουν χωρο τα νιώθουμε παντού βρε!!!

δεν θα επρεπε ομως να μου ηταν ευχαριστο που την νιωθω?ειναι φορες που δεν το αντεχω...δλδ με χυπαει και ποναω..:?:???:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχχα καλα αυτο με την τουαλετα εχει καταντησει αηδια..πιο πολλες ωρες βρισκομαι στην τουαλετα παρα στο σαλονι..

B4Itp2.png

τι κανετε??? εγω βγηκα για καφε,γυρισα τωρα κ κατα τις 10 θα παμε για ποτακι.

Νικη την ιδια κρεμα εχω κ εγω για τις ραγαδες! μυριζει τελεια κ απορροφιεται αμεσως!

οσο για τη μουσικη που λετε εγω ακουω καθε απογευμα ροκ μουσικη. να μαθαινει απο τωρα το μωρο μου!! παντως να βαλω κλασσικη για το μωρο δεν το βλεπω!!

α κ εννοειται οτι δεν τη νιωθω! ουτε τουμπες ουτε τιποτα! ο αντρας μου εχει απογοητευτει πλεον

BJVqp3.png

δεν θα επρεπε ομως να μου ηταν ευχαριστο που την νιωθω?ειναι φορες που δεν το αντεχω...δλδ με χυπαει και ποναω..:?:???:

πονας????:confused:

Δεν ξερω.... εγω χαιρομαι παντως να την καταλαβαινω και μαλιστα την σκουνταω κ αντιδραει!!τρελλενομαι!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...