Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

παντως ελπίζω να μην κάνει καμια ραγαδες,,, αλλά αν ειναι να κανουμε θα κανουμε κορίτσια....

δεν μου λετε βάζετε χαλαρωτική μουσική ή κλασικη μουσική στις κοιλιτσες σας;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

παντως ελπίζω να μην κάνει καμια ραγαδες,,, αλλά αν ειναι να κανουμε θα κανουμε κορίτσια....

Εγώ Νίκη μου δεν βάζω μουσική στην κοιλιά μου... Θα πρεπε λες?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εγώ βάζω της frezyderm αλλά όσο καλή λένε ότι είναι άρχισε να μην μου αρέσει η μυρωδιά της. Έτσι μετά το μπάνιο βάζω κ εγώ baby oil.

και εγω αδικα την πηρα.. κ ηταν κ ακριβη. δεν αντεχω καθολου τις μυρωδιες κ μυριζει εντονα. αν την θελει καμια να σας την στειλω με κουριερ! αληθεια! 2 φορες εβαλα κριμα ειναι!;););)

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Εγώ βάζω της frezyderm αλλά όσο καλή λένε ότι είναι άρχισε να μην μου αρέσει η μυρωδιά της. Έτσι μετά το μπάνιο βάζω κ εγώ baby oil.

ποια βαζεις? κ εγω της frezyderm εχω την prevenstria. ακομα δεν εχω δει ραγαδα...:rolleyes: εχει ομως ωραια μυρωδια...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Εγώ Νίκη μου δεν βάζω μουσική στην κοιλιά μου... Θα πρεπε λες?

όταν πήγα για β επιπεδου η γιατρός εκει μου ειπε να βάζω κλασική μουσική γιατί αναπτυσσόταν η ακοή του, βρήκα κάτι ωραια τραγουδάκια κλασικη μουσική αλλά πιο παιδική, όταν την βάζω εμενα πάντως με παίρνει ο υπνος. ο μπέμπης πάλι όποτε τη βάζω λές και χορευει, στριφογυρίζει μέσα στη κοιλία μου....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

μπα οχι δεν βαζω καθολου... δεν ξερω γενικα θελω πολυ την ηρεμια μου τελευταια ολοι οι ηχοι με ενοχλουν. ακομα κ η μουσικη. πωπω εχω γινει πολυ παραξενη!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

και εγω αδικα την πηρα.. κ ηταν κ ακριβη. δεν αντεχω καθολου τις μυρωδιες κ μυριζει εντονα. αν την θελει καμια να σας την στειλω με κουριερ! αληθεια! 2 φορες εβαλα κριμα ειναι!;););)

Σε πήρα στο λαιμό μου ρε κορίτσι,σου είχα πει να την πάρεις απ'ότι θυμάμαι... Πάντως εγώ δεν την θέλω! Χα χα!!

Καλά είσαι εσυ!? Πας στην δουλειά?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ποια βαζεις? κ εγω της frezyderm εχω την prevenstria. ακομα δεν εχω δει ραγαδα...:rolleyes: εχει ομως ωραια μυρωδια...

Αυτην εχω αλλά σαν να μου φαίνεται έντονη η μυρωδιά της... Βέβαια τελείωσα το σωληναριο κ μετά κατάλαβα να μου μυρίζει! Χα χα!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Σε πήρα στο λαιμό μου ρε κορίτσι,σου είχα πει να την πάρεις απ'ότι θυμάμαι... Πάντως εγώ δεν την θέλω! Χα χα!!

Καλά είσαι εσυ!? Πας στην δουλειά?

που να ξερεις κ εσυ καλε οτι δεν θα την αντεχουμε μετα? να φανταστεις την μυρισα κιολας στο φαρμακειο. αλλα δεν μου φανηκε τοτε ενοχλητικη. δεν παω ακομα δουλεια την τεταρτη εχω την β επιπεδου κ θα μου πει εκει ο γιατρος αν ειναι επικυνδυνο το μηκος τραχηλου κ τι θα πρεπει να κανω. παντως ενω βαριεμαι μεσα στο σπιτι καλυτερα που δεν πηγαινω δουλεια γιατι τρωγονται εκει μεσα πολυ τωρα κ δεν μπορω τις φωνες καθολου...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

μπα οχι δεν βαζω καθολου... δεν ξερω γενικα θελω πολυ την ηρεμια μου τελευταια ολοι οι ηχοι με ενοχλουν. ακομα κ η μουσικη. πωπω εχω γινει πολυ παραξενη!

όπως νιώθει η καθεμια μας μαργαρίτα μου,,, η καθενας εχει τις παραξενιες του πόσοο μάλλον στη εγκυμοσύνη...

απλά εγω ρώτησα γιατί ξέρω ότι τέτοιες μουσικεσ κανου καλό, εμενα πάντως με ηρεμή και τρελενομαι να νιώθω το μπέμπη τόσο έντονα. ο αντρας μου το πρωι με παρακάλαγε να ξαναβάλω τη μουσική γιατί είχε τρελαθεί κα αυτός απο το μπέμπη...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

αν σας πω οτι ακομα εχω ναυτιες? καλο ε? επισης εχω κ ζαλαδες!

Ε,η πεθερά μου είχε μέχρι κ την γεννα... Αλλά θα σου περάσουν ρε συ δεν μπορεί...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αυτην εχω αλλά σαν να μου φαίνεται έντονη η μυρωδιά της... Βέβαια τελείωσα το σωληναριο κ μετά κατάλαβα να μου μυρίζει! Χα χα!

δεν εχει παντως εντονη μυρωδια... του εμποριου ειναι πιο εντονες οι μυρωδιες.... παντως αυτη θεωρειτε απο τις καλυτερες... κ ειναι κ από τις ακριβότερες!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...