Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οχι γιατι το βαζω το βραδι και βαζω λιγο απλα για να ενυδατοθει το δερμα!!!βαζω ενα της johnsons baby lightoil spray!

καλε εγω νομιζα οτι βαζεις ελαιολαδο! χαχαχχα

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

οχι γιατι το βαζω το βραδι και βαζω λιγο απλα για να ενυδατοθει το δερμα!!!βαζω ενα της johnsons baby lightoil spray!

ααα τοτε οκ.... βασικα έχω ακουσει ότι το καλυτερο για να μην κανεις ραγαδες είναι η ενυδάτοση,,,, και η βανζελίνη ειναι καλή βαζω καποτε πριν παω για ύπνο αλλά αφηνει υπολειματα στα ρούχα, (το ίδιο με το λαδακι για αυτό σε ρωτησα,,,,)

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

ναι μου φανηκε πολυ καλυτερο απο τις κρεμες κ δεν μου βρωμαει κιολας. το ροζ βαζω.

εγω το πρασινο μια χαρα ειναι!!φυσικα μου ειπαν οτι το αμυγδεελαιο κανει πιο καλει δουλεια οταν μου τελειωσει θα παρω απο αυτο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

εφτασα και εγω!!!εκανα και την β επιπεδου ολα μια χαρα το αγορι μου ειναι 410 γραμμαρια!!!ειναι λιγο χαμηλα ο πλακουντας αλλα αυτο δεν με μας προβληματιζει αφου θα γεννησω με καισαρικη μου ειπε ο γιατρος!!τελικα εδωσα 250 ευρο!!κατι ειναι και αυτο απο τα 300 που υπολογιζα!!!

Άντε είδες! Τέλεια! Σας έδωσε κανένα dvd? Το είδατε καθόλου τρισδιάστατα?

μικρη διαφορα εχουμε ουτε βδομαδα...θα δουμε αν και ανησυχω λιγο για τον πλακουντα...δεν θελω να κανω και καισαρικη αλλα χωρις να ξερω ας μην μιλαω καλυτερα!!υπομονη μια βδομαδα

Μην ανησυχείς από τώρα για κάτι τέτοιο. Είσαι στη μέση περίπου ακόμα..

ααα τοτε οκ.... βασικα έχω ακουσει ότι το καλυτερο για να μην κανεις ραγαδες είναι η ενυδάτοση,,,, και η βανζελίνη ειναι καλή βαζω καποτε πριν παω για ύπνο αλλά αφηνει υπολειματα στα ρούχα, (το ίδιο με το λαδακι για αυτό σε ρωτησα,,,,)

Κι εγώ παιδική βαζελίνη βάζω..

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

παντως αυτη της ελανσηλ που πήρα εχει πολύ ωραια μυρωδια, μέσα περιέχει έλαιο καρθαμου και θαλασσια εγχυλίσματα ....

γενικα πολυ καλη μαρκα κιολας. κ οι κρεμες της για κυτταριτιδα ειναι πολυ καλες.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

εγω το πρασινο μια χαρα ειναι!!φυσικα μου ειπαν οτι το αμυγδεελαιο κανει πιο καλει δουλεια οταν μου τελειωσει θα παρω απο αυτο!!

το αμυγδαλελαιο το βαζεις σκετο ομως η το αναμυγνυεις με τιποτα? το εχω ακουσει κ εγω κ το σκεφτομουν.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...