Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αυτά ειναι...μια χαρα βρισκετε στοκ εκει!!εμεις εδω ακομα κ στα ρουχα μας πιανουν τον απαυτο μας κανονικότατα!!γιατι εμεις ζαρα,μαρα σαρα δεν εχουμε τετοια!!! Ερχομουν συχνα Αθηνα καποιες φορες κ σε συνδιασμο με κατι συναυλιες που τρεχαμε τοτε με τον Παναγιωτη αλλα που τωρα να ξεκινησουμε να ερθουμε!!Μας παρακαλαει η κουνιαδα μου που ειναι εκει! Ουτε Θεσ/νικη δεν πολυ παμε τωρα...

Μου τα λέει και η κουμπάρα μου και αυτή όποτε έρχεται εδώ πονάνε τα πόδια μας από το τρέξιμο στα μαγαζιά.Τι να πεις ρε γ@@@@ όταν σε βρίσκουν σε ανάγκη.Θα δω τι θα βρω σε internet και θα τα βάλω ότι γλυτώσουμε έρχονται δύσκολα.:(

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εφτασα και εγω!!!εκανα και την β επιπεδου ολα μια χαρα το αγορι μου ειναι 410 γραμμαρια!!!ειναι λιγο χαμηλα ο πλακουντας αλλα αυτο δεν με μας προβληματιζει αφου θα γεννησω με καισαρικη μου ειπε ο γιατρος!!τελικα εδωσα 250 ευρο!!κατι ειναι και αυτο απο τα 300 που υπολογιζα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα Καλλιοπακι! κ εσυ χαλια? τι εγινε βρε κοριτσια? τι παθαμε?

αστα να πανε μαλλον η επιδημια για τισ μανουλες ιανουαριου-φεβρουαριου επεσε

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

εφτασα και εγω!!!εκανα και την β επιπεδου ολα μια χαρα το αγορι μου ειναι 410 γραμμαρια!!!ειναι λιγο χαμηλα ο πλακουντας αλλα αυτο δεν με μας προβληματιζει αφου θα γεννησω με καισαρικη μου ειπε ο γιατρος!!τελικα εδωσα 250 ευρο!!κατι ειναι και αυτο απο τα 300 που υπολογιζα!!!

καλως την πολυ ομορφα τα νεα σου μπραβο!!!!!!!410 γραμμαρια εεε πω πω? μεγαλωνουν πολυ γρηγορα!!!εγω την αλλη βδομαδα ειναι να κανω την β επιπεδου!!οσο για τον πλακουντα και εμενα χαμηλα ειναι καθε φορα που το βλεπει να δουμε τωρα στην β επιπεδου τι θα μας πουν..εμενα 150 κοστιζει!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

καλως την πολυ ομορφα τα νεα σου μπραβο!!!!!!!410 γραμμαρια εεε πω πω? μεγαλωνουν πολυ γρηγορα!!!εγω την αλλη βδομαδα ειναι να κανω την β επιπεδου!!οσο για τον πλακουντα και εμενα χαμηλα ειναι καθε φορα που το βλεπει να δουμε τωρα στην β επιπεδου τι θα μας πουν..εμενα 150 κοστιζει!!

ναι πολυ το χαρηκα το μωρο μου!!45 λεπτα κρατησε η εξεταση!!!εσενα μπορει να ειναι και πιο μεγαλο αφου εισαι πιο προχορημενη απο εμενα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ναι πολυ το χαρηκα το μωρο μου!!45 λεπτα κρατησε η εξεταση!!!εσενα μπορει να ειναι και πιο μεγαλο αφου εισαι πιο προχορημενη απο εμενα!!

μικρη διαφορα εχουμε ουτε βδομαδα...θα δουμε αν και ανησυχω λιγο για τον πλακουντα...δεν θελω να κανω και καισαρικη αλλα χωρις να ξερω ας μην μιλαω καλυτερα!!υπομονη μια βδομαδα

B4Itp2.png

μικρη διαφορα εχουμε ουτε βδομαδα...θα δουμε αν και ανησυχω λιγο για τον πλακουντα...δεν θελω να κανω και καισαρικη αλλα χωρις να ξερω ας μην μιλαω καλυτερα!!υπομονη μια βδομαδα

εμενα απλα μου ειπε οτι θα πρεπει να το ξανα δου,με οταν θα κοντεψει ο τοκετος για να δουμε εαν μπορουμε να παμε για φυσιολογικο αλλα εγω θα κανω καισαρικη γιατι ετσι γεννησα και το πρωτο μου παιδι!!ετσι δεν με επειρεαζει καθολου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Μωρέ τι υπερβολική μια χαρά τα λές τα μωρουδιακά τα έχουν ξεφτιλίσει στις τιμές απλα εγω τα είχα έτοιμα ήμουν τυχερή.Πάρε και τιμές από καταστήματα stock και μέσω internet ξέρεις τι γλυτώνεις εγω τώρα με την μικρή θα αρχίσω το ψάξιμο γιατι κοριτσίστικα δεν έχω:(

Γεωργια μου ξερεις καθολου απο stock μαγαζια για βρεφικα ειδη?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Ασε Μαργαρίτα..και οι αντρες νομιζω δεν μπορουν να καταλαβουν ποσα ειναι τα πραγματακια... ο δικός μου νομιζει μονο ρουχα θελει το παιδι!! χα χα!!!!!

Επίσης τις κουρτίνες του δωματιού τις σκέφτηκε καμία ποσο κοστιζουν?? Δεν θες κι εκει 100????Ε τα θες!!!Δεν γινεται ολα να τα περιμενω απο τους γονεις κ τα πεθερικα...Οκ αν μπορουσαν κ ειχαν τα λεφτα να τρεχουν θα ζητουσα κι εγω...θα παρουν οτι μπορουν δεν θα τους πω παρτε αναγκαστικα..

εγω κουρτινες εχω κατι πολυ απλες σαν τουλι ασπρο στο δωματιο μια χαρα ειναι προς το παρον. κ ενδοεπικοινωνια δεν θα παρω θα το εχω διπλα μου στην αρχη! ασε που ειναι διπλα το δωματιο το αλλο.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Γεωργία να μη θυμηθώ και το ραβανί της Βέροιας!

Άστα Τούλα μου,και τα μπαμπαδάκια και τα τρίγωνα?Η πεθερά μου είναι λογίστρια σε ζαχαροπλαστείο μεγάλο στη Βέροια γ@@@@ την γκαντεμιά μου!;)

μη μιλατε για ραβανι γιατι ετσι ελεγε χτες η δωρα για το κριθαρακι κ το εφτιαξα δεν αντεξα! μην με κανετε να φτιαξω κ ραβανι τωρα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Σας άρεσε αυτό έ?Εμείς μια φορά πήγαμε με παρέα βέβαια οπότε είχαν ήδη παραγγείλει μέχρι να βάλουμε εμείς το μικρό για ύπνο αλλα δε τρελάθηκα με το φαγητό και μου φάνηκε και πολυ ακριβό 29€ το κιλό τα παϊδάκια:shock:ούτε στη χασιά!Αλλά γούστα είναι αυτά η μουσική του και το μαγαζί γενικά μου άρεσε.Εμείς πηγαίνουμε Φιλαδέλφεια στα ρακομπερδέματα:tongue: έχει καλό κρητικό φαγητό (εμείς από εκεί είμαστε οπότε δεν έχουμε και πολύ ποικιλία στις προτάσεις μας;))

Εχουν φτιαξει τα πιατα τους και να φανταστεις στο τελος μας κερασαν φρουτα,γλυκα,ποτο...Και μου εκανε εντυπωση οτι μεσα ηταν γεματο...για Πεμπτη ηταν παραξενο...Και μεις δεν παμε συχνα,,μονο σε ειδικες περιπτωσεις!!

Ρακομπερδεματα ε??Μια και σε εμας αρεσει η κρητικη κουζινα θα το επισκεφτουμε κι αυτο...:)

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

κοπελες γεια σας... πήγα και πήρα μια κρεμα για ραγαδες γιατί μου ελειψε η άλλη που είχα. πήρα μια της ελανσηλ, στο φαρμακειο μου είπε ότι ειναι μια απο τις πιο καλες, αλλα θα δίξει, αν ειναι να κανουμε θα κάνουμε, ασ κανουμε όμως προληψη για καλό και για κακό:P:p

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

κοπελες γεια σας... πήγα και πήρα μια κρεμα για ραγαδες γιατί μου ελειψε η άλλη που είχα. πήρα μια της ελανσηλ, στο φαρμακειο μου είπε ότι ειναι μια απο τις πιο καλες, αλλα θα δίξει, αν ειναι να κανουμε θα κάνουμε, ασ κανουμε όμως προληψη για καλό και για κακό:P:p

ετσι ειναι!!εγω βαζω λαδακι!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...