Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Τα εχω ψαξει πολύ κ με τις ενδοεπικοινωνιες..αυτες του εμποριου στην Ελλαδα ειναι μαπεξ!!Κανουν παρασιτα κ δεν κρατανε πολύ. Ασε που σε μια ερευνα που ειχα διαβασει εχουν πολυ ακτινοβολία! Εγω βρηκα μια στο amazon της british telecoms που την εχει μια φιλη μου ,φοβερη!!Μηδεν παρασιτα και ακουγεται κ ο παραμικρος ηχος του μωρου! Στα 100? βγαινει...

Για πες λεπτομέρειες γιατι και εγω τώρα θα πάρω:oops: κι μου είχε πει μια φίλη μου για το jumpo αλλά αυτό με την ακτινοβολία το σκεφτόμασταν πολύ κι εμείς για αυτό και δε το αποφασίσαμε οι ασύρματες δε φουλ..

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ενδοεπικοινωνία δεν έχω πάρει ακόμα:rolleyes:σκέφτομαι όμως την εκδοχή του jumbo με οθόνη στα 70? που μου πρότεινε μια φίλη μου.

πιστεψε με αν δεις αυτην που σου λεω κ ειδικα που την ειδα απο κοντα δεν αξιζει να δωσεις 70? για να παρεις jumbo!

αυτην ειναι http://www.amazon.co.uk/BT-150-Digital-Baby-Monitor/dp/B000T4YB66

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοίτα τα χοντρα όπως κρεβατακι,στρωμα,προίκα,συρταριερα θα μας τα παρουν οι γονεις... Κατι άλλα ψιλα όπως φορμακια,πετσετούλες κτλ παλι απο κατι θα παρουν... Τα υπολοιπα ολα ομως βγαινουν μπόλικα!! Δεν θες ψαλιδακια,πανακια,μπουρνουζακια,μπιμπερα κτλ?ε εκει παλι αν παρεις απο ενα τεμ κ πανω που ετσι κ αλλιως ετσι θα κανεις θα σου φυγουν τα 500? στο νερο!!! Αδικο έχω?Ε δεν νομίζω να αρχισουν να μας ρωτανε πριν την γεννα για τετοια δωρα? Συνήθως μετα την γεννα φερνουν όλοι σε ρουχαλακια στυλ,πετσετουλες κουβερτουλες.. Αλλα δεν μπορω να στηριχτω εκει!!Πρεπει να την εχω πχ την κουβερτουλα ετοιμη πλυμενη απο πριν!!!

ναι ρε γαμωτο κ εγω τα σκεφτομαι κ στριμωχνομαι πολυ.. δεν ξερω πως θα τα βγαλουμε περα με ολα αυτα μαζεμενα...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Μπορεί να ειμαι λιγο υπερβολικη βεβαια κ να αγχωνομαι με το παραμικρο αλλά ρε συ μια κουβερτα(45?) και μια αγκαλιάς(35?) και 1-2 σετ σεντονακια(δεν σου λεω παραπανω μηπως κ φερουν κ δωρα)δεν θες κι εκει άλλα 50-60???? Αμέσως με 3πραγματα φτασαμε τα 140?!!! :shock:

Μωρέ τι υπερβολική μια χαρά τα λές τα μωρουδιακά τα έχουν ξεφτιλίσει στις τιμές απλα εγω τα είχα έτοιμα ήμουν τυχερή.Πάρε και τιμές από καταστήματα stock και μέσω internet ξέρεις τι γλυτώνεις εγω τώρα με την μικρή θα αρχίσω το ψάξιμο γιατι κοριτσίστικα δεν έχω:(

zxG9p3.png

owokp3.png

ναι ρε γαμωτο κ εγω τα σκεφτομαι κ στριμωχνομαι πολυ.. δεν ξερω πως θα τα βγαλουμε περα με ολα αυτα μαζεμενα...

Ασε Μαργαρίτα..και οι αντρες νομιζω δεν μπορουν να καταλαβουν ποσα ειναι τα πραγματακια... ο δικός μου νομιζει μονο ρουχα θελει το παιδι!! χα χα!!!!!

Επίσης τις κουρτίνες του δωματιού τις σκέφτηκε καμία ποσο κοστιζουν?? Δεν θες κι εκει 100????Ε τα θες!!!Δεν γινεται ολα να τα περιμενω απο τους γονεις κ τα πεθερικα...Οκ αν μπορουσαν κ ειχαν τα λεφτα να τρεχουν θα ζητουσα κι εγω...θα παρουν οτι μπορουν δεν θα τους πω παρτε αναγκαστικα..

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Ασε Μαργαρίτα..και οι αντρες νομιζω δεν μπορουν να καταλαβουν ποσα ειναι τα πραγματακια... ο δικός μου νομιζει μονο ρουχα θελει το παιδι!! χα χα!!!!!

Επίσης τις κουρτίνες του δωματιού τις σκέφτηκε καμία ποσο κοστιζουν?? Δεν θες κι εκει 100????Ε τα θες!!!Δεν γινεται ολα να τα περιμενω απο τους γονεις κ τα πεθερικα...Οκ αν μπορουσαν κ ειχαν τα λεφτα να τρεχουν θα ζητουσα κι εγω...θα παρουν οτι μπορουν δεν θα τους πω παρτε αναγκαστικα..

Εγω τις δικές μου κουρτίνες του υπόλοιπου σπιτιού τις πήρα 120 € όλες μαζί από τη λαϊκή του Ν.Ηρακλείου τις κόντυνε οι μανούλα μου και έτοιμες.Όποιος τις έχει δει δεν τις ξεχωρίζει τώρα με την κρίση δε το συζητώ καν.Τι να κάνουμε κόβουμε από όπου μπορούμε και δίνουμε εκεί που δεν έχουμε εναλλακτική ξέρετε πόσα φεύγουν στις πάνες?:(

zxG9p3.png

owokp3.png

Μωρέ τι υπερβολική μια χαρά τα λές τα μωρουδιακά τα έχουν ξεφτιλίσει στις τιμές απλα εγω τα είχα έτοιμα ήμουν τυχερή.Πάρε και τιμές από καταστήματα stock και μέσω internet ξέρεις τι γλυτώνεις εγω τώρα με την μικρή θα αρχίσω το ψάξιμο γιατι κοριτσίστικα δεν έχω:(

Ξερεις τι?Εμείς σε μια πόλη σαν την δική μου είμαστε κ λιγο "εγκλωβισμένοι" οσον αφορά τις αγορές αυτες!!Δεν μπορώ ουτε συνεχεια να τρεχω Θεσ/νικη πχ για να μπορω να βρω αυτα τα stock μαγαζια που λες!!Εμεις εδω εχουμε ενα benetton με βρεφικα και μετα 1-2 καλά μαγαζια που μπορεις να εμπιστευτεις να αγορασεις... Σε βρεφικα ειδη επιπλα και λευκα ειδ εχουμε λιγες επιλογες!!Δυστυχως!!! Ουτε μπορω να βρω προσφορες ουτε μπορω ολα να τα ψαξω στο ιντερνετ!! Οκ το καροτσι το πηρα απο ιντερνετ αλλα τα υπολοιπα λιγο καπως μου κανει.... Να τωρα λεμε να παμε καποια στιγμη για αλλη μια φορα στα ικεα να παρουμε μια πολυθρονα κ την συρταριερα και να πεταχτουμε κ jumbo αλλα δεν θα μπορεσω να ξαναπαω και ο δρομος κοστιζει!!! Σκ@τ@ με λιγα λογια με την πολη που μενω!!Περιορισμενες επιλογες!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εγω τις δικές μου κουρτίνες του υπόλοιπου σπιτιού τις πήρα 120 ? όλες μαζί από τη λαϊκή του Ν.Ηρακλείου τις κόντυνε οι μανούλα μου και έτοιμες.Όποιος τις έχει δει δεν τις ξεχωρίζει τώρα με την κρίση δε το συζητώ καν.Τι να κάνουμε κόβουμε από όπου μπορούμε και δίνουμε εκεί που δεν έχουμε εναλλακτική ξέρετε πόσα φεύγουν στις πάνες?:(

Α!!!! Εγω το μωρο θα το εχω εκπαιδευμενο να μην χρειάζεται πάνες!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αχ Γεωργία μου εχω ερθει στην Ν.Ιωνία 2φορές με την πεθερα μου εχει μια φιλη της κολλητη εκει.Οταν εκανα εγχειρηση στην μυτη διαφραγμα εκατσα Αθηνα μονο με την πεθερα γιατι οι δικοι μου δουλευαν και με πηγε στην φοβερη αγορα της Ν.Ιωνίας!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Α!!!! Εγω το μωρο θα το εχω εκπαιδευμενο να μην χρειάζεται πάνες!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:P:p:p

Είναι αλήθεια κι εγω τα πεθερικά μου τα παρακαλάω κάθε φορά να μην αγοράζουν από Βέροια 3πλές τιμές βρε παιδί μου.:(Ένα ποδηλατάκι πήραν στον μικρό 120€ και ο πατέρας μου στην Νέα Ιωνία ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ 48 €:shock:.Αμαρτία είναι σε καταλαβαίνω.Κι εγω μη νομίζεις stock και πάλι stock ευτυχώς η Νέα Ιωνία έχει και τα υπόλοιπα εκπτώσεις και τα δικά μας όχι μόνο των παιδιών.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Γεωργία να μη θυμηθώ και το ραβανί της Βέροιας!

Άστα Τούλα μου,και τα μπαμπαδάκια και τα τρίγωνα?Η πεθερά μου είναι λογίστρια σε ζαχαροπλαστείο μεγάλο στη Βέροια γ@@@@ την γκαντεμιά μου!;)

zxG9p3.png

owokp3.png

:P:p:p

Είναι αλήθεια κι εγω τα πεθερικά μου τα παρακαλάω κάθε φορά να μην αγοράζουν από Βέροια 3πλές τιμές βρε παιδί μου.:(Ένα ποδηλατάκι πήραν στον μικρό 120? και ο πατέρας μου στην Νέα Ιωνία ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ 48 ?:shock:.Αμαρτία είναι σε καταλαβαίνω.Κι εγω μη νομίζεις stock και πάλι stock ευτυχώς η Νέα Ιωνία έχει και τα υπόλοιπα εκπτώσεις και τα δικά μας όχι μόνο των παιδιών.

Αυτά ειναι...μια χαρα βρισκετε στοκ εκει!!εμεις εδω ακομα κ στα ρουχα μας πιανουν τον απαυτο μας κανονικότατα!!γιατι εμεις ζαρα,μαρα σαρα δεν εχουμε τετοια!!! Ερχομουν συχνα Αθηνα καποιες φορες κ σε συνδιασμο με κατι συναυλιες που τρεχαμε τοτε με τον Παναγιωτη αλλα που τωρα να ξεκινησουμε να ερθουμε!!Μας παρακαλαει η κουνιαδα μου που ειναι εκει! Ουτε Θεσ/νικη δεν πολυ παμε τωρα...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Και τα μπαμπαδάκια και τα τρίγωνα:evil:η πεθερά μου είναι λογίστρια σε ζαχαροπλαστείο γ@@@ την γκαντεμιά μου.Δε το γλυτώνω με παλάντζο θα με βάλουν στο αεροπλάνο αν με βάλουν και δεν πιαστώ υπέρβαρο:(

zxG9p3.png

owokp3.png

Και τα μπαμπαδάκια και τα τρίγωνα:evil:η πεθερά μου είναι λογίστρια σε ζαχαροπλαστείο γ@@@ την γκαντεμιά μου.Δε το γλυτώνω με παλάντζο θα με βάλουν στο αεροπλάνο αν με βάλουν και δεν πιαστώ υπέρβαρο:(

μιαμ!!αντε τυχερούλα!Αυτο το μεζεδοπωλειο που πηγαμε λεγεται αγονη γραμμη,κοντα μας ειναι,απεναντι απο το υποτιθέμενο γηπεδο της αεκ...λογικα το ξέρεις,,,:)

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

μιαμ!!αντε τυχερούλα!Αυτο το μεζεδοπωλειο που πηγαμε λεγεται αγονη γραμμη,κοντα μας ειναι,απεναντι απο το υποτιθέμενο γηπεδο της αεκ...λογικα το ξέρεις,,,:)

Σας άρεσε αυτό έ?Εμείς μια φορά πήγαμε με παρέα βέβαια οπότε είχαν ήδη παραγγείλει μέχρι να βάλουμε εμείς το μικρό για ύπνο αλλα δε τρελάθηκα με το φαγητό και μου φάνηκε και πολυ ακριβό 29€ το κιλό τα παϊδάκια:shock:ούτε στη χασιά!Αλλά γούστα είναι αυτά η μουσική του και το μαγαζί γενικά μου άρεσε.Εμείς πηγαίνουμε Φιλαδέλφεια στα ρακομπερδέματα:tongue: έχει καλό κρητικό φαγητό (εμείς από εκεί είμαστε οπότε δεν έχουμε και πολύ ποικιλία στις προτάσεις μας;))

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...