Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εγω είχα και το διαφραγμα μετα την εγχειρηση που με ταλαιπωρουσε και αν κρυωσω με πιανει διπλα το συναχι!!! Σκατα!!!! Θα βγει σε λιγο η μικρη και θα πει αμαν ρε μανα με τις μυξες σου πια!!!

Ωχ χειρότερα εσύ!ΧΙ ΧΙ!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!! τι γινεται ολες μαζι παμε? και εγω μπουκωμενη ειμαι απο χθες το απογευμα και νιωθω πολυ χαλια...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλημερα τσουπρες!!!Πριν λιγο ξυπνησα εγω..Γιορτάσαμε σε ενα φοβερο μεζεδοπωλειο χθες το βραδυ με τον αντρα μου την επετειο γαμου μας:)Κλείνουμε 4 χρονια γάμου:)

Χρόνια σας πολλά!!! Να έχετε μια ευτυχισμένη οικογένεια!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα κοριτσια!! τι γινεται ολες μαζι παμε? και εγω μπουκωμενη ειμαι απο χθες το απογευμα και νιωθω πολυ χαλια...

Ναι όλες μαζί πάμε μου φαίνεται...χα χα χα!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Μπουκωμενη ειμαι κι εγω τρεχη η μυτη μου και πονανε τα κοκαλα μου, ασε που φοβαμαι μη κολησω το μικρο, μπελαλιδικο το φαγακι μας αλλα τι να κανω βαρεθηκα το κρεας ειπα να κανω λιγο ψαρακι να φαει και ο μικρος,

Μαργαριτα για δες κι εδω

http://www.paperwall.gr/autokollita-toichou-funtosee-princess-room-makeover-p-6255.html

ελα βρε το ιδιο ειναι που κοιτουσα αλλα σε ελληνικο σαιτ. κ πιο φτηνο κιολας η μου φαινεται? ωραια παντως ειναι!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Πω πω...πολύ συνάχι λέμε!!!!!!! Δεν με αντέχω άλλο!!! Ουφφ....

καλημερα μπουκωμενη Δωρα! ρε συ τις τελευταιες μερες νιωθω ατονια κ αδυναμια... ασε που νιωθω σαν να καιγετι απο μεσα η μυτη μου. δεν ξερω πως να το περιγραψω αλλιως. λετε να κρυωσα?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημερα Καλλιοπακι! κ εσυ χαλια? τι εγινε βρε κοριτσια? τι παθαμε?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημερα τσουπρες!!!Πριν λιγο ξυπνησα εγω..Γιορτάσαμε σε ενα φοβερο μεζεδοπωλειο χθες το βραδυ με τον αντρα μου την επετειο γαμου μας:)Κλείνουμε 4 χρονια γάμου:)

να ζησετε και να ειστε παντα αγαπημενοι!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα μπουκωμενη Δωρα! ρε συ τις τελευταιες μερες νιωθω ατονια κ αδυναμια... ασε που νιωθω σαν να καιγετι απο μεσα η μυτη μου. δεν ξερω πως να το περιγραψω αλλιως. λετε να κρυωσα?

Μαλλον κρυωσες..Κι εγω ετσι συνεχεια ειμαι... τι να πω ρε παιδι μου?απορω πως θα κανω καισαρικη με μυτη μπουκωμενη!! θα χρειαζεται ολο να φυσαω κ πανε τα ραμματα!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Να ειστε παντα αγαπημενοι με υγεια και με το καλο να υποδεχθειτε και τις κουκλες σας,

Μαργαριτα ναι και πιο φθηνο και δωρεαν τα μεταφορικα

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Καλημέρα γειτόνισσα να ζήσετε πάντα ευτυχισμένοι!Με το καλό και οι κοπελάρες σας για δώρο επετείου!Εμείς πριν ένα μήνα 27/09 κλείσαμε τα 3.Που είναι το μεζεδοπωλείο αυτό?(μην ακούσω για φαί πρώτη και καλύτερη;))

zxG9p3.png

owokp3.png

Περαστικά και σε σένα αυτός ο παλιόκαιρος φταίει το πρωί κρύο το μεσημέρι ζέστη ουφ άντε ας μη γκρινιάξω σήμερα:confused:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...