Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ναι κ γω καλά σχόλια έχω ακούσει γι'αυτή!Είναι κ θέμα κιλών νομίζω.ξεκίνησα με 0,6 και πριν ενα μηνα μου αυξησε σε 0,8..τώρα περιμένω να δει τις εξετάσεις μου κ να μου πει πως θα κινηθώ με τη δόση..

sorry για τις πολλες ερωτησεις.Εσυ ποσα κιλα εισαι περιπου?Εγω ειμαι 61κ με υψος 1,60.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια η θρομβοφιλια ειναι κληρονομική ή εμφανιζεται λόγω ηλικιας? Θελει εξειδικευμενες εξετάσεις για να διαπιστωθει? Κ πως λέγεται η εξεταση?να δω μηπως εχω κανει.

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Και εμενα τα ματια μου χαλια ειναι,μεχρι και πονοκεφαλο εκανα!

Εγω να δεις ποσο δραστηρια ημουνα,ολο βολτες εκοβα,αλλα μετα λογω ανωτερας βιας κοπηκανε ολα!οταν σου λεει ο γιατρος ή εσυ ή το μωρο τι κανεις? ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ακομα και αυτα που ποτε δεν φανταζοσουνα!!

Εγώ σήμερα ευτυχώς ήμουν πολύ καλύτερα. Μαγείρεψα και φακούλες και όλα μια χαρά. Το βραδάκι κατεβήκαμε παραλία για περπάτημα και γυρίσαμε πριν λίγο. Δυστυχώς πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή ακόμα μέχρι να περάσει το πρώτο τρίμηνο. Μετά μάλλον θα αισθανόμαστε καλύτερα και θα φύγει και ο κίνδυνος αποβολής.

Margo δεν έχεις ούτε όρεξη το βραδάκι να κάνεις λίγο χαλαρό περπάτημα; Εμένα με βοηθάει πάντως.

Jfnqp3.png

Κοριτσια η θρομβοφιλια ειναι κληρονομική ή εμφανιζεται λόγω ηλικιας? Θελει εξειδικευμενες εξετάσεις για να διαπιστωθει? Κ πως λέγεται η εξεταση?να δω μηπως εχω κανει.

Νομίζω ότι πρέπει να παίζει κάποιο ρόλο η κληρονομικότητα και γενικά δεν ξέρεις πότε θα εμφανιστεί και αν.

Όπως κάποιες κοπέλες που η πρώτες εγκυμοσύνες πάνε μια χαρά και μετά παρουσιάζουν το πρόβλημα. Πάντως δεν έχει σχέση με την ηλικία.

Jfnqp3.png

Σας τσάκωσα.....!!!!

Αχ κ μενα το στομαχι μου γινεται χαλια μετα τις 7! Δεν ξερω γιατι!

Κοριτσια ποσο κοστιζει η αυχενική? Την πληρωνω σαν κανονικό υπέρηχο? Στις διδυμουλες ειχα κανει τροφοβλαστη, οποτε αυχενικη δεν εκανα.

Εγώ 100 ευρώ μαζί με το papp-a στον γιατρό που με παρακολουθεί!

Οι εξετάσεις για την θρομβοφιλία είναι μοριακές και είναι εξιδεικευμένες ναι!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

Παντως εγω το papp-a θα το κανω εξω σε μικροβιολογο. Πρεπει να γινει την ιδια μέρα? Αντε να περασουν οι μερες να παω στο γιατρούλη να δουμε τον σπορο!

Καλε ξυπνηστε!!!!!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Aντε κοριτσια και καλη σας ορεξη!!!Κοιτα τι μας κανει η εγκυμοσυνη , να λιγουρευοματσε τον φιδε...!

Οντως Μαργκο ειναι παραξενο οταν ενας δραστηριος ανθρωπος αναγκαζεται να κατσει μεσα αλλα οπως ειπε η προλαλησασα οταν σου λενε ή το μωρο ή εσυ ...εσυ κανεις τα παντα για εκεινο μιας και το περιμενουμε πως κ πως...!

Ανοιξατε αυτην την συζητηση για την θρομβοφιλια κ εχω αγχωθει λιγο..Και εγω ειχα μια αποβολη αλλα στην 5,5 εβδομαδα κ θεωρηθηκε τυχαιο γεγονος..Δεν καναμε περαιτερω εξετασεις.δηλαδη μπορει να τυχει κατι οσο το μωρακι μεγαλωνει? Δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι!!!Εχω κανει οτι μου εχει πει η γιατρος μου κ απλα ευελπιστω....

ναι αστα το πολυ το μεσα εμενα με εχει φαει...αλλα οχι επειδη μου το επιβαλει γιατρος καμια σχεση. απλα ειμαι χαλια κ που να παω ετσι..τελος παντων σημασια εχει να ειναι το μωρο καλα..το μονο που με νοιαζει τωρα ειναι η αυχενικη.

οσον αφορα την θρομβοφιλια εγω επειδη ειμαι 35 εκανα προληπτικα καποιες εξετασεις για να δουμε τι γινεται. ειπαμε με τον γιατρο μου ν μην το αφησουμε στην τυχη. οντως η πρωτη παλλινδρομη θεωριεται τυχαια αλλα γιατι να μην ειμαι σιγουρη? εσυ ποσο εισαι ειπαμε?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ναι αστα το πολυ το μεσα εμενα με εχει φαει...αλλα οχι επειδη μου το επιβαλει γιατρος καμια σχεση. απλα ειμαι χαλια κ που να παω ετσι..τελος παντων σημασια εχει να ειναι το μωρο καλα..το μονο που με νοιαζει τωρα ειναι η αυχενικη.

οσον αφορα την θρομβοφιλια εγω επειδη ειμαι 35 εκανα προληπτικα καποιες εξετασεις για να δουμε τι γινεται. ειπαμε με τον γιατρο μου ν μην το αφησουμε στην τυχη. οντως η πρωτη παλλινδρομη θεωριεται τυχαια αλλα γιατι να μην ειμαι σιγουρη? εσυ ποσο εισαι ειπαμε?

margo μου καλημερα!εγω σημερα εχω τα γενεθλια μου κ κλεινω τα 28...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Εγώ σήμερα ευτυχώς ήμουν πολύ καλύτερα. Μαγείρεψα και φακούλες και όλα μια χαρά. Το βραδάκι κατεβήκαμε παραλία για περπάτημα και γυρίσαμε πριν λίγο. Δυστυχώς πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή ακόμα μέχρι να περάσει το πρώτο τρίμηνο. Μετά μάλλον θα αισθανόμαστε καλύτερα και θα φύγει και ο κίνδυνος αποβολής.

Margo δεν έχεις ούτε όρεξη το βραδάκι να κάνεις λίγο χαλαρό περπάτημα; Εμένα με βοηθάει πάντως.

μωρε εκτος απο το οτι ειμαι χαλια με το στομαχι, ειναι κ απογευματινος ο αντρας μου και ερχεται σπιτι 10κμιση οποτε ειμαι ολη μερα μονη μου και εχω φρικαρει... οι 2 κολλητες μου που το ξερουν λειπουν κ τους αλλους δεν θελω να τους δω ακομα μεχρι να κανω την αυχενικη. καταλαβες μπλεξιμο? χαχαχα...

αυτο που λεμε home alone??? αυτο! σημερα λεω αν μου το επιτρεψει το στομαχι μου να παω τουλαχιστον μια βολτα το απογευμα με το αμαξι. να ψωνισω και μαρκετ κ φρουτα λαχανικα διαφορα να τυπωσω κατι φωτο... θα κανω γυρα τα μαγαζια..

φοβερη διασκεδαση???????:mad::-x:-x

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Χρονια πολλα καλη μου! σου ευχομαι του χρονου να τα γιορταζεις με ενα γερο κ πανεμορφο μωρακι τρισευτιχισμενη!!! Εισαι μικρη γι αυτο δεν ηταν αναγκαιο να κανεις τις εξετασεις! δεν εχουν να κανουν με ηλικια απλα για να μην χασουμε χρονο τις εκανα!

μα τι επαθε το τικερ μου?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Παντως εγω το papp-a θα το κανω εξω σε μικροβιολογο. Πρεπει να γινει την ιδια μέρα? Αντε να περασουν οι μερες να παω στο γιατρούλη να δουμε τον σπορο!

Καλε ξυπνηστε!!!!!

καλημερα blublu! ποτε πας για την αυχενικη??? αχ αντε να παω κ εγω....

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

μωρε εκτος απο το οτι ειμαι χαλια με το στομαχι, ειναι κ απογευματινος ο αντρας μου και ερχεται σπιτι 10κμιση οποτε ειμαι ολη μερα μονη μου και εχω φρικαρει... οι 2 κολλητες μου που το ξερουν λειπουν κ τους αλλους δεν θελω να τους δω ακομα μεχρι να κανω την αυχενικη. καταλαβες μπλεξιμο? χαχαχα...

αυτο που λεμε home alone??? αυτο! σημερα λεω αν μου το επιτρεψει το στομαχι μου να παω τουλαχιστον μια βολτα το απογευμα με το αμαξι. να ψωνισω και μαρκετ κ φρουτα λαχανικα διαφορα να τυπωσω κατι φωτο... θα κανω γυρα τα μαγαζια..

φοβερη διασκεδαση???????:mad::-x:-x

Σε καταλαβαίνω. Κι εγώ κάπως έτσι. Ευτυχώς που εμένα ο άντρας μου δεν δουλεύει αυτές τις μέρες και έχω παρέα. Εγώ δυστυχώς εδώ έχω μία κόλλητη που το ξέρει αλλά δουλεύει και δεν μπορούμε να συντονιστούμε. Οι υπόλοιπες δεν ζουν Κρήτη. Κάποιες άλλες γνωστές που δεν το ξέρουν απλά λείπουν. Αφού χαίρομαι που θα ανέβω Αθήνα και θα έχω παρέα τις αδελφούλες μου!

Jfnqp3.png

Καλημερα Σοφη, χρονια πολλα και απο εμενα και σου ευχομαι με ενα γερο μωρο!!:P

Καλε ξυπνηστε!!!!!

Απ'οτι γνωριζω ναι πρεπει να γινει την ιδια μερα.Γιατι και στα 2 μου παιδια και τωρα την ιδια μερα εδωσα αιμα.Μαλιστα τωρα μετα τις 1.00 μου ειπαν να παρω τηλ. για τις απαντησεις!!Εχω και εγω αγωνια!!Στον υπερυχο ηταν ολα καλα και η αυχενικη την προηγουμενη τεταρτη, εδωσα και το αιμα τοτε αλλα επειδη ηταν οι μερες τετοιες και επειδη αυτα πανε Αθηνα, σημερα μου ειπαν για απαντησεις.Παω να τηλεφωνησω και επανερχομαι!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...