Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες!!! Σας διάβασα αλλά δεν θυμάμαι τι είπατε για να αναφερθώ προσωπικά στην καθεμία!! χα χα!!

Είμαι λίγο μπουκωμένη σήμερα... Και δεν έχω καθόλου κουράγιο!

Εσείς τι κάνετε????????????

καλημερα Δωρα! κ εγω καθε πρωι τα ιδια, διαβαζω οτι γραψατε κ μετα τα ξεχναω! περαστικα με το μπουκωμα! εγω βασανιζομαι στη δουλεια, κλασσικα

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και'γω κατι προχειρο θα κανω σημερα.Λεω να βαλω πατατουλες γιαχνι που τις τρωνε και να τηγανισω και λιγο ψαρακι.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

εγω τρηπηθηκα πρωι πρωι και εφαγα το πρωινο μου!:rolleyes:

ποια εχει γιατρό σήμερα??? καλη επιτυχία!!! αχ πολύ μ'αρέσει που ακουω συνεχεια για ψώνια!!!!:P:p εγω εχθες που πηγα στη γιατρο, μπηκα κατω στα sam 0-13 και του πηρα ενα δωρο του μπεμπούλη μου! ολοσωμο φορμακι και εσωρουχακι απο μεσα με σαλιαρα και σκουφακι, τα ειχε σετακι!!! τα πηρα λιγο πιο μεγαλα!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα Δώρα καλημέρα Αναστασία.Εγω για να μπω στο κλίμα αφού το απόγευμα δεν προλαβαίνω να μπω θα κρατάω σημειώσεις από δω και πέρα!!!χιχι

χιχιχιιχ καλημέρα!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Πω πω...πολύ συνάχι λέμε!!!!!!! Δεν με αντέχω άλλο!!! Ουφφ....

Αχχ κι εγω Δώρα μου έτσι είμαι σαν τη νυφίτσα φτερνίζομαι και συνάχι τα sneezy δε τα προλαβαίνω!Μετά με πιάνει και πονοκέφαλος από το φύσα φύσα και δένει το θέμα:(Κουράγιο:?

zxG9p3.png

owokp3.png

Αχχ κι εγω Δώρα μου έτσι είμαι σαν τη νυφίτσα φτερνίζομαι και συνάχι τα sneezy δε τα προλαβαίνω!Μετά με πιάνει και πονοκέφαλος από το φύσα φύσα και δένει το θέμα:(Κουράγιο:?

Εγω είχα και το διαφραγμα μετα την εγχειρηση που με ταλαιπωρουσε και αν κρυωσω με πιανει διπλα το συναχι!!! Σκατα!!!! Θα βγει σε λιγο η μικρη και θα πει αμαν ρε μανα με τις μυξες σου πια!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...